Noen hårfavoritter fra NordicFeel

Let’s talk about hair! Jeg må innrømme at håret mitt nok er den tingen jeg er flinkest til å ta vare på. Hudpleie har også blitt en større interesse, spesielt de siste par åene, men håret har liksom alltid vært en prioritet. Jeg har sverget til frisørprodukter så lenge jeg kan huske, og alltid vært flink til å kure håret. Jeg har byttet ut hårstrikker med metallfester for lengst, og av hårbørster er det bare Tangle Teezer eller naturbørster som gjelder. 

Jeg har derfor plukket ut et knippe favorittprodukter for hår fra NordicFeel som jeg vil dele med dere. Noen av disse produktene vært med i flere år, mens noen er relativt ferske på baderomshyllen. Uansett har stort sett alle disse produktene blitt nevnt på bloggen tidligere, så dette er produkter jeg kan gå god for. Sjekk ut hele deres sortiment av hårpleie her. 

Redaksjonelt samarbeid

1. Bumble and Bumble Straight Shampoo 2. Bumble and Bumble Straight Conditioner 3. Maria Nila Luminous Color Shampoo 4. Maria Nila Luminous Color Conditioner 5. John Masters Organics Sea Mist 6. Joico K-Pak 7. Batiste Dry shampoo Dark and Deep Brown 8. OGX Coconut Water 9. Bed Head Masterpiece Hairspray 10. Tangle Teezer 11. Maria Nila Cream Heat Spray 12. GHD IV Styler

Shampooen og balsamen fra Bumble and Bumble ble jeg først introdusert for da jeg vant en produktpakke for et års tid siden. De hjalp til med å temme det noen ganger ville håret mitt, og hårkuren fra samme merket gjorde håret mitt silkemykt! Dette har derfor blitt noen gode go-to-produkter for min del. Dessverre er prisen litt stiv, så det blir ikke den serien hver gang. Maria Nila er til sammenligning et litt rimeligere alternativ. Det svenske merket er i tillegg vegansk og 100% cruelty free! Mine personlige favoritter fra merket er deres fargebevarende serie og ikke minst varmebeskytteren deres! Den klarer jeg meg ikke uten. 

Hårkur er en annen ting jeg ikke klarer meg uten, og her varierer jeg ofte. Likevel er Joicos K-Pak alltid en sikker vinner. Den har jeg brukt i tider hvor håret mitt har vært på sitt aller verste, vi snakker bleking og daglig varmebehandling! Så hvis du er på jakt etter en god gjenoppbyggende kur som i hvert fall fungerte på meg er denne å anbefale.  

Helt tilslutt vil jeg bare nevne et par stylingprodukter som jeg har brukt i flere år. Min trofaste GHD-rettetang og jeg har vært igjennom mye rart! Jeg har hatt den med på reiser, retter håret til spesielle anledninger og bølger til fine sommerdager. Jeg tror min snart bikker fem år, og den fungerer like godt fremdeles. Så hvis du er på utkikk etter en god rettetang som holder anbefaler jeg å investere i en fra GHD. Og hvis du har brukt litt for mye stylingprodukt eller du har gått en dag eller to for lenge uten å vaske håret er tørrshampoo et must! Til mitt mørke hår er det Batiste dark and deep brown som gjelder. Den har reddet en bad hair day mer enn én gang!

Hvilke hårprodukter klarer ikke du deg uten?

– Sara


#hår #hair #skjønnhet #beauty #nordicfeel #velvære #hårpleie #shampoo #balsam #hårkur 

It’s a chai latte kind of day

God lørdag fra sofaen! Så langt har dagen gått med til å gjøre minst mulig, og jeg tror resten av kvelden blir ganske lik. Det har gått ned en kopp chai latte på høykant, og noen sider i Sophie Elises Forbilde. Formen er litt bedre i dag, men jeg skal på jobb i morgen, så tar ingen sjanser.

Nå tenkte jeg straks å hoppe i dusjen for å skylle ut oljebehandlingen jeg har gitt håret mitt. Jeg blandet 50/50 med kokos- og olivenolje, smurte det på håret og så har det bare virket i noen timer. Som regel gjør jeg dette før jeg legger meg slik at jeg kan sove med olje i håret, men siden jeg likevel ikke hadde noen planer i dag spilte det ingen rolle om håret mitt ser mega greasy ut. 

Elsker chai latte! 

Ser ikke håret digg ut? Haha, jeg lover at det blir veldig fint når oljen er vasket ut altså. Da ser det shiny ut, men på den riktige måten! Håper dere får en fortsatt fin kveld ♥

Har du noen planer for kvelden?

– Sara


#helg #syk #chailatte #bok #sophieelise #forbilde

Last weekend

God kveld dere! Håper dere har hatt en fin start på helgen? Jeg er redd jeg holder på å bli syk, har ikke kjent meg helt tipp topp i dag. Det har jeg virkelig ikke tid til nå! Heldigvis skal jeg bare en liten tur på quiz i kveld også skal jeg slappe av hjemme resten av kvelden. Nå tenkte jeg stikke innom dere for å si god helg, og for å vise noen bilder fra forrige helg. På fredagen var Synne og Pre fra jobb, og jeg ute for en liten avskjedsmiddag. Synne begynner snart i ny jobb, så vi måtte feire henne litt. Lørdag ble tilbragt på jobb, men på søndag hadde Matias og jeg 8 års jubileum som kjærester. Det er litt sprøtt å tenke på at det har gått 8 år allerede! Uansett, her kommer litt bilder fra helgen.

Se så fine da! Kommer til å savne Synne på jobb ♥

Vi spiste på en Thailandsk restaurant. Jeg bestilte en grønnsaks curry med masse rare grønnsaker. Den var veldig god, noen av grønnsakene var litt uvante, men spennende! 

Så tok vi et par øl, før jeg måtte hoppe på siste buss hjem. Det ble en veldig hyggelig kveld, med veldig fine folk ♥

Da jeg kom hjem fra jobb på lørdag ventet det roser og kort på meg. Disse nydelige rosene står fortsatt like fine på stuebordet ♥

Vi lagde indisk middag med hjemmelaget nanbrød, og snurret film. En herlig avslappende kveld med den fineste kjæresten! 

Håper dere får en riktig god helg ♥

– Sara


#helg #kos #hygge #hyggelig #oslo #venner #middag #blomster #roser #kjæreste

Antrekk: Give me spring

Selv om det fortsatt er noen måneder igjen til kalenderen viser påske og vår begynner butikkhyllene for fullt å fylles opp med fargerike puter, vaser og annen dekor. Det hjelper selvfølgelig litt på et vinterdeprimert sinn, og man blir minnet på at det bare er å holde ut så kommer lysere tider rundt neste sving. Neida, så dramatisk er det vel ikke. Vi har jo knapt hatt noen vinter i år, men likevel kan jeg ikke la vær å glede meg veldig til dagene blir lengre og fargepaletten utvides. Så i dag fikk jeg lyst til å ta på meg den gule vårgenseren min slik at alle vet at denne jenta er klar for vår!

Genser: vintage // Bukse: Voice of Europe // Sko: Bianco // Smykke: Gullborgen

Hver gang jeg sitter å skal velge ut bilder til antrekksposter blir jeg påmint hvor lite dreven jeg er på poseringer og å se naturlig ut på bilder. Og sist jeg dristet meg ut for å ta bilder ble jeg syk i en uke med influensa, kanskje jeg burde ta det som et tegn? Når andre bloggere legger ut antrekksbilder ser det ut som at en fotograf tilfeldigvis klarte å knipse et bilde mens de bare går å ser fabulous ut. Haha, det er vel kanskje hele poenget? Øvelse gjør vel mester får vi håpe, så må dere bare holde ut med meg i mellomtiden.

Hva synes du om antrekket? 

– Sara


#antrekk #mote #fashion #klær #vintage #outfit #ootd #inspo

Filmtips: The Intern

Jeg har lyst til å plukke opp igjen der jeg sluttet før jul med film- og serietips, og i dag er det en skikkelig feelgood-film jeg har til dere. Den kom i 2015 og på skuespillerlisten har vi blant annet Robert De Niro og Anne Hathaway. Dette er film av det koselige slaget så du kan like gjerne finne frem pleddet og sette deg godt til rette i sofaen med en kopp varm kakao. 

The Intern er en morsom, hjertevarmende film om 70 år gammel Ben som føler han mangler noe i livet. Kona hans har gått bort og pensjonisttilværelsen var ikke så spennende som han så for seg. Da han kommer over en annonse hvor et firma søker senior-interns griper han muligheten. Ikke bare får han en av praktikantplassene, han ender i tillegg opp med å være sjefens personlige assistent. Sjefen Jules prøver så godt hun kan å sjonglere familielivet med en stadig mer suksessfull bedrift, og som regel har hun 10 ting for mye på agendaen. Ben viser seg etter hvert å bli en viktig ressurs og søttespiller for Jules, både på jobb og privat. 

Filmen er kanskje litt forutsigbar til tider, men det synes jeg ikke gjør noe. Både Matias og jeg likte denne veldig godt, og jeg anbefaler den uten tvil videre. 

Har du sett The Intern? 

– Sara


#film #filmtips #underholdning #tips #humor

Oppskrift: Veganske nanbrød

Hei! Det er en ny uke, og denne gangen tenkte jeg vi kunne starte blogguken med en fantastisk god oppskrift. Det er bare å rydde plass på ukens middagsplan, for disse nanbrødene bør smakes! Jeg lagde de første gang da Vilde, Anna og jeg møttes i julen. Anna er veganer, og da det var indisk mat som fristet mest måtte vi jo finne en nanbrødoppskift som alle kunne spise. Den gangen fulgte jeg denne oppskriften til punkt og prikke, men i går dristet jeg meg til å legge til både hvitløk og fersk koriander. Og gjett om det løftet nanbrødene enda et par hakk, herlighet, jeg tror ikke det finnes den ting som ikke blir bedre med hvitløk og koriander! Skulle du likevel ikke være noe fan av disse smakene er det selvfølgelig lov å lage de uten, det ble veldig godt det også.

Ingredienser til 4 nanbrød: 1,2 dl lunken soyamelk (mandel eller annen nøttemelk fungerer også) // 1 ts sukker // 1/2 pakke tørrgjær // 1,2 dl romtemperert soyamelk // 1 ts eddik // 2 ss matolje (jeg brukte olivenolje) // 1/2 ts salt // ca. 5-6 dl hvetemel // Et par fedd hvitløk // En liten neve frisk koriander // Olje eller vegansk smør for steking 

Bland sammen varm soyamelk, gjær og sukker i en liten bolle. La dette stå å hvile i ca. 10 minutter mens du gjør klart neste steg. I en ny liten bolle visper du sammen romtemperert soyamelk sammen med eddiken. Dersom du bruker soyamelk vil det dannes små bobler på overflaten. La også denne blandingen stå i ca. 5 minutter. 

Så kan du ha begge de to melkeblandingene i en bolle, rør inn olje, salt og 5 dl av melet. Du skal ende opp med fast og fin deig, så tilsett litt og litt mel til den er perfekt. Nå er det tid for elting! Om du vil gjøre dette i en kjøkkenmaskin eller på den gode gammeldagse måte er opp til deg, men deigen bør knas i ca. 10 minutter. Mot slutten kan du kna inn hakket koriander og hvitløk hvis du ønsker det. Når deigen har fått en omgang på massasjebordet smører du den inn med litt olje før du har den i en bolle med et håndkle over. La den stå å heve til dobbel størrelse. 

Del deigen inn i 4 like deler og klem de ut med litt mel. Nanbrød skal jo være litt tykke, så la de være ca. 1-1,5 cm.

Så er det bare å steke godbitene i litt olje til de er gylne, det tar et par minutter på hver side. 

Voilà!

Det indiske kjøkken er et av mine absolutte favoritter, og da er det så gøy når man får til å lage gode varianter hjemme. I går serverte vi nanbrødene til chana masala, en av mine favorittretter. Med det håper jeg dere har blitt litt inspirert til å svinge dere på kjøkkenet, og lage litt indisk denne uken. Håper det smaker ♥

Er du glad i indisk mat?

– Sara


#mat #middag #oppskrift #nanbrød #indisk #indiskmat #koriander #hvitløk #hjemmelaget #matinspirasjon

Can you PICTURE IT?

Annonselenker

Hjemme hos oss henger det latterlig lite på veggene, og rommene føles nesten litt sterile. Et hjem uten noe på veggene synes føles litt upersonlig, og jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke har spikret opp noe før. Selvfølgelig spiller dekor og innredning en viktig rolle når det kommer til interiør, men veggene og det som henger på er de er en så stor del av rommet og utgjør derfor en stor del av helheten. Jeg har aldri vært noe flink når det kommer til interiør, og kjøper bare inn ting jeg synes er fine der og da, uten å tenke på helheten. Nå har jeg heldigvis kommet på bedre tanker og prøver sakte, men sikkert å skape en stil i hjemmet som både Matias og jeg kan trives med. Det var da jeg kom over de kule bildene på Pictureit.no.

Venner // OSLO // Mamma // Kjærlighet // Samboer // Datter, tøykurv // Mamma, krus // Tante // Hund 

De har helt enkle, men utrolig kule bilder med fine tekster på. Jeg er som regel ikke megafan av å ha masse greier med tekst på hjemme, men når det blir så enkelt som dette synes jeg det er veldig kult. De har også noen andre motiver, som for eksempel bildet med hunden, som er til å smelte av. I tillegg til tøyposer, puter og krus med tekst på. Den med mamma  er jo perfekt til morsdagen! 

Hva henger du på veggen din?

– Sara


#pictureit #interiør #hjem #innredning #bilder #inspo #blogg #hverdag #tips #inspirasjon

On my way to Oslo

God helg! Det var så deilig å våkne opp til solskinn og plussgrader i dag! Jeg hopper nemlig på bussen til Oslo straks, og da er det godt å ikke fryse fingrene av seg. Jeg skal møte Pre fra jobb for litt shopping først, før Synne også joiner oss. Hun skal snart begynne i ny jobb, så i kveld skal vi ha en liten avskjedsmiddag for henne. Det er jeg sikker på at kommer til å bli veldig koselig ♥

I morgen er jeg så heldig å skulle jobbe, ikke akkurat drømmeskiftet å ha en lørdagskveld, men det får gå. Jeg får helle glede meg til søndag, da har Matias og jeg vært sammen i 8 år. Vi tenkte å mekke sammen noe god mat, og kanskje til og med en film på kvelden? Vi får se, hyggelig blir det i hvert fall ♥

Hva skal du i helga?

– Sara

#hverdag #blogg #jentekveld #helg 

Beat for beat

Hei dere! Jeg er på jobb igjen, men ville bare titte innom dere med et lite bildedryss fra mandagen min. Jeg var nemlig så heldig å få bli med på innspillingen av Beat for Beat på NRK, sammen med skoleklassen til onkel. Da jeg gikk på videregående fikk jeg av en eller annen grunn ikke vært med, så det var gøy å endelig være med på en innspilling. Dessverre ble det ingen omvisning på NRK denne gangen, men vi fikk et veldig bra show!

Deltakerne var Anette A. Larsen og Karianne Kjærnes på det ene laget, og Staysman og Lazz på det andre.

Det er lange innspillingsdager, jeg tror de hadde vært der siden klokken 10.00 den dagen, og vår innspilling startet ikke før 20.25!

Det er gratis inngang på de fleste av NRKs innspillinger, så det er bare å booke plass hvis du har lyst til å være med på noe sånt. Det anbefales veldig! Selv om det så klart blit litt venting og ting som må filmes flere ganger er det underholdende. Også blir det jo ekstra gøy å se det på TV når det sendes der.

Har du benyttet deg av noe sånt før?

– Sara


#tv #tvinnspilling #nrk #beatforbeatt #hverdag #underholdning

Siden sist og bloggprat

Hei dere! Det var virkelig ikke planen at 2017 skulle får en så dårlig bloggstart! Med et par nattevakter og et par par småprosjekter på siden har ikke bloggen blitt prioritert dessverre. Sånn kan vi ikke ha det! Jeg skal forsøke å utarbeide en bloggplan dag for dag, det pleier å gjøre ting litt lettere! Jeg lurer også på om jeg skal innføre noen faste “spalter”, for eksempel oppskriftsonsdag, makeup-monday eller noe i den duren. Et nytt design har jeg også lyst til å gå til anskaffelse av. Det jeg har er jo fint, men jeg kjenne jeg har lyst på noe litt mer enkelt. Akkurat nå står det mellom fire stykker, og jeg klarer jo ikke ta en beslutning! Vi får se hva det blir til, kanskje jeg ender opp med å spørre dere om å stemme? 

Bablingen til siden, jeg ville egentlig bare høre hvordan helga deres hadde vært? Jeg var på quiz på fredag, første quizen i år for min del. Resultatet ble litt så som så, men det var i hvert fall gøy! I går var jeg på fest hos Tonje og Mari, og det var selvfølgelig like koselig som alltid. Over ser dere gårsdagens look. Jeg fikk endelig brukt den den nye bodyen min, i gammelrosa. Synes den var så fin der den hang på stativet hos HM. Nei, nå får jeg spise opp maten min, og komme meg tilbake til jobb. 

Har du hatt en fin helg?

– Sara 


#helg #hverdag #blogg