Reddville & Hawaiian Tropic

Dere husker kanskje at jeg nevnte at jeg hentet en pakke på posten i går? Det dumpet nemlig ned en hentelapp i kassen min og jeg kunne ikke huske å ha bestilt noe på lenge. Nysgjerrigheten var derfor stor da jeg strenet avgårde til postekontoret for å hente den. Da jeg åpnet ble jeg kjempeoverrasket og superglad! Solkrem! Akkurat det jeg trengte nå som været er så fint. Jeg er medlem på en nettside som heter Reddville, hvor du får tilsendt gratis tamponger med jevne mellomrom. Det eneste du må gjøre er å svare på den lille undersøkelsen på nett som følger med hver forsendelse. Undersøkelsen tar ikke mer enn 2 minutter og den tiden er det verdt. Det finnes vel ikke noe kjipere å bruke penger på enn tamponger? Uansett, nå kjørte de en sommerkampanje hvor medlemmene i tillegg til tampongene også fikk tre herlige produkter. Nevnte jeg at dette var helt gratis? Les mer om hvordan dette fungerer her. 

Her ser dere hva som fulgte med i pakken: tamponger (8 stykker), after sun/body butter, protective dry spray oil og silk hydration face lotion. Alle produktene er fra Hawaiian Tropic og de lukter helt himmelsk!

Dette er en solkrem med faktor 30 som er spesielt tilpasset ansiktet. Den har en perfekt kombinasjon av hudpleie og solbeskyttelse og kan fint brukes under sminke. Den er også vannresistent i inntil 80 minutter.

Her er en tørr olje med solfaktor 10 som ikke etterlater huden oljete, slik mange andre oljer gjør. Hunden blir litt oljete med en gang, men så trekker det raskt inn i huden. Denne er også vannresistent i inntil 80 minutter.

Jeg fikk også med et body butter som inneholder vitamin A, C og E. Body butteret har en kjølende effekt og fungerer derfor også som en after sun. 

Og tilslutt fikk jeg med en pakke tamponger! Jeg synes dette tilbudet er genialt og har benyttet meg av det ganske lenge nå. Helt tilslutt må jeg bare si at jeg ikke får ikke betalt for å skrive om dette altså, jeg vil bare at så mange som mulig skal få høre om dette. 

Er du medlem av Reddville? 

– Sara 


#reddville #tampongsforfree #tamponger #hawaiiantropic #hawaiian #solkrem #sololje #solbeskyttelse #sol #sommer #solfaktor 

Sponsede produkter

En litt annerledes start på dagen

God morgen! Gjett hva jeg skal nå? Ok, jeg har ikke tid til å vente på svar så jeg avslører det med en gang, jeg skal ned til sentrum for å se på Game of Thrones “The Exhibition”! Jeg har jo ikke sett Game of Thrones enda, men jeg vet jeg kommer til å gjøre det ganske snart. Siden Norge er en av bare 8 byer som får besøk av denne utstillingen vet jeg at jeg kommer til å angre på at jeg ikke dro når jeg endelig har sett serien. Så nå er Matias og jeg skikkelig klare for å stå i kø et par timer, kanskje ikke, men jeg tror det blir gøy! Kameraet er selvfølgelig med for her skal det knipses bilder! 

 

Haha, så klar er jeg! Håper dere får en fin lillelørdag ♥

Ser du på Game of Thrones? 

– Sara 


#gameofthrones #hbo #utstilling #jerntronen #tvserie #oslo #posthallen #hbonordic 

Min dag i bilder

Siden jeg har vært så dårlig på å ta med meg kameraet rundt den siste tiden har jeg forsøkt å gjøre en innsats i dag. Jeg tok det riktig nok ikke med på skolen, men det regner jeg med at dere ikke hadde hatt noen interesse av uansett. Så da slenger jeg ut noen bilder fra i dag også vil jeg bare ønske dere en riktig fin tirsdag videre ♥

Dagens middag: pastasalat med litt rømme. Dette ble skikkelig godt, for jeg stekte pastaen litt etter den var kokt med litt olje og krydder. En veldig enkel, men utrolig god middag!

Jeg måtte en tur på postkontoret i sta og igjen så regner jeg med at det kanskje ikke er noe å ta bilde av, men turen opp har jeg i hvert fall dokumentert! Er ikke blomstene fine?

Det har bosatt seg noen måker i parken bak der jeg bor, og her er mitt tapre forsøk på å ta bilde mens den ene letter. Har hørt at øvelse gjør mester, så neste gang får jeg et skikkelig bilde! 

Happy Sara som har fått en fin pakke i posten! Viser dere innholdet i morgen.

Har dere hatt en fin dag?

– Sara


#hverdag #bilder #foto #natur #sommer #middag #mat #tips #pasta #pastasalat #salat #blogg #blogger 

God tirsdag

Hei og god morgen ♥ Jeg tok meg friheten med en bloggfri dag i går jeg. Først var jeg nemlig på skolen før jeg dro ut for å sjekke location til helgens filming, da jeg kom hjem var jeg faktisk så trøtt at jeg sovnet et par timer på sofaen! Det har blitt litt for lite søvn og litt mye å gjøre den siste helgen så det var godt med et par ekstra timer på øyet. Kvelden brukte jeg på å se tv-serier med kjæresten. Latsabb sier du? Jeg prøver å nyte hver “stille” stund til det fulle om dagen, denne uken og neste blir nemlig så tettpakket at jeg nesten ikke skjønner hvordan alt skal gå. Og når ting er så hektisk har jeg en tendens til å glemme bort hele kameraet, men jeg skal bli flinkere til å ta det med meg rundt. Kanskje dere vil ha noen bilder fra eksamensfilming etter hvert? 

En ting som er helt sikkert er at for å holde det gående på lange dager må man ha godt med påfyll. Så i dag startet jeg dagen med en skikkelig god frokost bestående av biola og masse frukt. Jeg hadde helt glemt hvor godt biola egentlig er! Nå skal jeg straks komme meg ut døra her for om ikke lenge er det forelesning. Dette blir nest siste forelesning i år og gjett om det skal bli godt å bli ferdig? Håper dere får en fin tirsdag, så skrives vi igjen senere i dag ♥

Har du mye å gjøre om dagen?

– Sara 


#hverdag #fri #sol #sommer #avslapping #skole #blogg #frokost #biola #frukt #sunt 

Velvære på budsjett

God kveld ♥ Har dere hatt like fint vær som her i Oslo i dag eller? I dag har det jo virkelig vært sommertemperatur! Fy søren så deilig. Men et innlegg om været er vel kanskje ikke så spennende, derfor tenkte å jeg å komme med noen tips til hvordan dere kan skjemme dere litt bort uten å bruke en hel formue. Da jeg skrev alle budsjettinnleggene i fjor høst nevnte jeg så vidt under kategorien skjønnhet å pleie behandlinger hos ufaglærte. Det finnes mange skoler rundt om kring i landet som utdanner negledesignere, frisører osv. og disse trenger folk å øve seg på! Derfor har de aller fleste av skolene salongtilbud hvor du betaler en latterlig liten sum for en behandling som hadde kostet flere hundre kroner andre steder. Så her kommer noen tips om hva du kan få gjort og hvor. 

Negler: Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet ligger i Oslo og tilbyr det meste innen negledesign, pedikyr og parafinvoksbehandling. Du kan også fylle på negler her, fjerne gamle eller bare dekorere de du har. Alt er til veldig fine priser og noen ganger trenger de også modeller (som ikke koster noe). Da jeg satt modell var jeg dessverre litt uheldig og fikk ei som var litt hardhendt, men de som jobber i salongen har jeg bare hørt positive ting om. Du må dog beregne litt lengre tid enn hva du gjør når du går til noen som er utlærte. Behandlingsmeny og priser finner du her.

Hudpleie Akademiet 

Hvis du heller er på utkikk etter en ansiktsbehandling, massasje eller voksing kan Hudpleie Akademiet være stedet å gå. Jeg har ikke vært her selv enda, da jeg nylig oppdaget denne skolen. Men jeg synes behandlingen og ikke minst prisene ser veldig lovende ut. De tar imot kunder hver fredag hele skoleåret så man trenger ikke planlegge et besøk hit i lang tid. Full oversikt over behandlinger og priser finner du her.

Norsk Frisør- og Hudpleieskole 

Selv om skolen heter Norsk Frisør- og Hudpleieskole har de nå gått bort fra hudpleiebiten og fokuserer kun på opplæring av frisører. Disse vet jeg har skoler flere steder i Norge, blant annet i Tromsø og Bergen. Jeg har selv vært på skolen i Oslo og ble veldig fornøyd med resultatet. Elevene var veldig profesjonelle og grundige, samtidig som lærerne hele tiden bisto hvis det var nødvendig. Hvis du skal farge, stripe eller kure håret tar de kun betalt for mengen produkt de bruker. Siden jeg har veldig tykt hår brukte hun 6 timer på å klippe og farge håret mitt og jeg betalte ca. 900 kroner. Hvis jeg skulle gjort samme behandling i vanlig salong ville prisen vært mer enn det dobbelte. Her finner du oversikt over salongene, klipp på salongen nærmest deg for å se meny med priser. 

Adam og Eva skolen 

Adam og Eva skolen er enda en frisørskole, men jeg vil gjerne ta den med fordi jeg synes de virker veldig dyktige der også. Jeg var der for en liten tid tilbake, men det var kun for å kure håret. De hadde åpen dag der for litt siden med gratis hårkur, farging av vipper/bryn og enkel styling. Og jeg må si de var utrolig flinke til å finne riktig kur for mitt hår og til å fortelle meg hvorfor de brukte de produktene de gjorde. Jeg fikk en veldig god hodebunnsmassasje og likte meg veldig godt der. Jeg merket også at de hadde mye fokus på effektivitet så jeg ser for meg at de også blir pushet på det ved fargebehandlinger ol. Jeg kommer til å dra tilbake hit for å klippe tuppene mine før sommeren, så jeg kan jo si mer om hva jeg synes da. Behandlinger og priser finner du her. 

Er slike innlegg nyttige?

– Sara 


#skjønnhet #velvære #spa #massasje #negledesign #manikyr #pedikyr #frisør #hår #negler #budsjett #billig #økonomi #ufaglært #tips

Angelica Blick for Bik Bok: 5 favoritter

God morgen søtinger ♥ Har noen av dere tittet på Angelica Blicks kolleksjon for Bik Bok enda? Jeg har hørt så mye om den nå rundt lansering så jeg måtte ta en liten titt på nett i går kveld. Jeg har ikke noe forholdt til Angelica Blick fra før, men fy søren så kul kolleksjon hun har laget! Jeg er nesten mer imponert over denne ene kolleksjonen hennes enn alle tre fra Mary-Kate og Ashley Olsen. Dessverre er det meste utsolgt i nettbutikken og jeg regner med at butikkhyllene tynnes ut allerede også, men det kommer vel litt påfyll får vi håpe! Her er i hvert fall de tingene jeg synes var aller finest. 

Denne toppen er så fin at jeg nesten blir gal! Det er synd den er så dyr. Hvis jeg dog skulle kjøpt denne hadde jeg brukt den som på bildet til høyre, med et høytlivsskjørt til. Toppen er kanskje ikke så vanskelig å lage selv heller? Kanskje de puffy-armene hadde blitt en utfordring, men jeg skal definitivt søke litt på nett for å se om jeg kanskje kan få det til. 

Jeg lagde jo et lite innlegg med noen blå favoritter for et par dager siden, og her er det jammen meg enda en mønstrete blå favoritt! Det jeg synes er så kult med denne kjolen er at den ikke har så spennende snitt foran, men det gjør den opp for med en åpen rygg. 

Denne kjolen her er også helt stunning! Fargen er fin, lengden er fin, stoffet ser lett og ledig ut også skriker den sommer! Helt klart en av mine favoritter!

Jeg måtte også ta med det ene skoparet som er med i kolleksjonen, for disse her synes jeg var så fine. Kombinasjonen av hvitt og kobber er skikkelig fin og det går igjen i det meste av tilbehøret til denne kolleksjonen. 

 

Så helt til slutt synes jeg vesken fortjente en plass på denne listen også. Er den ikke søt? Igjen så var det kombinasjonen med hvitt og kobber jeg falt for, i tillegg til at den er så enkel samtidig som den er pyntet.

Nå er jeg mest sannsynlig i full gang med tredje og siste innspillingsdag for denne gang. Det har vært en veldig vellykket helg og jeg tror alle er fornøyde. På torsdag starter vi opp igjen og holder på ut uken! Det tror jeg blir slitsomt, men gøy blir det nok også. 

Har du sikret deg noe fra Angelica Blicks kolleksjon?

– Sara 


#mote #fashion #bikbok #angelicablick #angelica #blick #kolleksjon #kleskolleksjon #klær #sommer #kjole #sko 

Bloggvurdering: Frodith

God lørdag ♥ Da tenkte jeg å komme med bloggvurdering nummer to fra påskenøttene. Denne gangen er det Frodith sin tur. 

Frodith er egentlig et bloggnavn, men jeg liker det så godt så vi fortsetter å kalle henne det. Hun er 47 år fra Oslo og jeg tror det hun som går av med prisen for den mest fargerike bloggeren på min leseliste! Hun er alltid blid, bortsett fra når folk er ugreie på t-banen og det kan vi vel godkjenne? Her kommer min lille vurdering av bloggen hennes. 

Design 

Designet hennes er helt enkelt og det synes jeg er fint. Jeg er veldig fan av design som ikke har masse farger og dill (ironisk nok, siden mitt er stikk motsatt av det). Så tommel opp for design! Det er ikke mye jeg savner egentlig, men det hadde vært kjekt med kategoriinndeling. Da hadde det blitt litt lettere å finne frem til eldre innlegg uten å gjette på når de ble skrevet. Ellers synes jeg det hadde vært så fint med litt større bilder. Jeg tror designet tillater større bilder og da hadde de fine naturbildene kommet til sin rett. 

Innhold

Frodith blogger om masse forskjellig, og finner alltid på noe morsomt. Enten det er påskenøtter, julekalender eller karneval så er det alltid god stemning i kommentarfeltet og hun får oss til å føle at vi faktisk er med på det hun steller i stand. Hun tar også kjempefine bilder på sine fotosafarier og deler gjerne med oss. Av og til har hun innlegg med ett bilde hvor vi skal si det første vi tenker på når vi ser det, senere setter hun sammen assosiasjonene våre til en historie. Det synes jeg er en veldig morsom idé, og historiene blir alltid veldig vellykket. Ikke bare tar hun gode bilder, men hun er også veldig flink til å tegne. Og vi får ofte morsomme illustrasjoner som passer til innleggene. 

Da håper jeg bloggeren selv liker vurderingen og at de av dere som ikke har vært innom henne før tar turen. Også håper jeg dere har hatt en fin lørdag så langt ♥

Har du vært innom henne før?

– Sara 


#bloggvurdering #vurdering #blogg #anmeldelse #blogger #vinner #konkurranse #anbefaling 

Feeling blue: fashion favorites

Hei ♥ Innspillingen i dag gikk over all forventning, alle var så flinke og gjorde sine oppgaver uten store problemer! Min oppgave var regiassistent så jeg hadde ikke så fryktelig mye å gjøre, derfor ble det catering på meg isteden. Folk virket veldig fornøyd med maten og det er jo veldig gøy! Ellers så var skuespillerne kjempeflinke og det er skikkelig gøy å få lov til å jobbe med ordentlige skuespillere og ikke bare bruke oss selv hele tiden! Jeg gleder meg masse til i morgen, da blir dagen litt lengre, men det skal nok gå veldig fint. 

Men jeg tenkte egentlig å ha litt motesnakk her nå, det begynner å bli en stund siden sist og jeg tenkte å dele noen av mine blå wants om dagen. Blått vil bli en stor farge både i vår og sommer og allerede begynner det å komme mange fine sommerlige kjoler, topper og skjørt i alle mulige blånyanser. Så her kommer noe av det som står på min blåe ønskeliste. 

Kjole her // Bukse her // t-skjorte her // sko her // klokke her 

Er ikke klokken med den blå baksiden fin? Den er jo egentlig ganske klassisk og litt herrepreget, men jeg har ikke sett sånne på en stund og synes denne var utrolig fin!

Kjole her // Skjørt her // Kjole her 

Åh, så mange fine mønstre det er der ute! Jeg er altfor dårlig til å velge plagg med mønster når jeg handler, men disse her falt virkelig i smak. Det er jo lite som skriker sommer som et fint blomsterprint på et søtt skjørt ♥ 

Nå tenkte jeg å få i meg litt mat her før det blir tidlig kvelden. At jeg ikke har sovnet på sofaen i dag er et lite under, men med litt kaffe så får man til det meste. I morgen starter vi heldigvis ikke før 8 så da får jeg en hel time ekstra søvn! Hurra, det skal bli godt! Håper dere har hatt en fin dag?

 Er du glad i blått?

– Sara 


#mote #fashion #blått #blue #navy #navyblue #mørkeblått #marineblått #klær #kjoler #nelly #bubbleroom #kjoler #skjørt 

First day of filming!

Tusen takk for alle de fine kommentarene dere la igjen på forrige innlegg! Dere er så snille ♥ Men kan dere fortelle meg, er det egentlig lov til å la noen stå opp klokken 6? Jeg er ikke vant til å stå opp så tidlig så det var bare så vidt jeg klarte å åpne øynene i dag! Heldigvis kom jeg meg opp og nå sitter jeg klar på skolen. Vi starter nå klokken 8 og skuespillerne sitter å øver replikker her. Hihi, dette er så gøy!


Litt trøtt?

Nei, nå får jeg se om jeg kan gjøre meg nyttig her, ønsk oss lykke til! 

Har du noen fine planer for helgen?

– Sara 


#hverdag #fredag #jobb #skole #film #innspilling #filminnspilling #eksamen

Hårmodell: resultat

Hei! Her kommer det et lite livstegn fra meg. Jeg hadde store planer om å få til ett innlegg enten før eller etter møtet på skolen i dag, men sånn ble det ikke. Nå er det siste innspurt før helgens opptak så vi hadde et lite møte for å høre hvordan ting lå an. Etter det dro jeg på en gigantisk handlerunde for å kjøpe inn mat ol. som skal mette 20 personer, nevnte jeg forresten at budsjettet vårt er mikroskopisk? Det er en liten utfordring å tenke gjennom om hver minste ting man kjøper virkelig er nødvendig, men vi fikk løst det på en veldig greit måte og kom hjem med 4 store handleposer fulle av mat, nøtter, kaffe og litt snacks. 

Etter dette dro jeg for å sitte hårmodell, noe som er et par hakk mer avslappende! Flinke Cecilie er på kurs hos Wella i Oslo om dagen og jeg var så heldig å få sitte modell! Jeg fikk faktisk lov til å være med å bestemme resultatet, noe som ikke er så vanlig når man sitter modell! Hurra sier jeg bare! Såå da har jeg tatt noen bilder av resultatet så dere kan få se. 

Her ser dere hvordan håret så ut først. Det var litt rødaktig her også, men fargen var veldig utvasket og utrolig flekkete. 

Først må dere jo få et par selfies i speilet! Haha, jeg føler meg alltid så fin i frisørsalongen! 

Og slik ble det tilslutt! Jeg har jo lenge gått rundt med litt flekkete hår etter bleking sist sommer og nå ser det endelig ut til å være en jevn og fin farge igjen. Og ikke bare har jeg fått en jevn farge, men jeg fikk også en rød-lilla farge, akkurat som jeg ønsket meg ♥ 

Ett stykk superfornøyd Sara! Tusen takk Cecilie for at du tok på deg jobben med det store håret mitt! Jeg er kjempefornøyd med den nye fargen, du er flink! ♥

Hva synes du? 

– Sara 


#hverdag #skole #stress #hårmodell #hår #farge #skjønnhet #ombre #rødt #rødthår #frisør