Turist i egen by

Påskeferien kunne egentlig ikke startet på noen bedre måte! Vi var så heldige å få strålende sol i dag, så Vilde og jeg bestemte oss for å ta en tur opp på operataket. Ingen av oss hadde faktisk vært der før, selv om vi har bodd i Oslo i snart to år! Det er gøy å fortsatt kunne være litt turist i egen by! Vi tok selvfølgelig med oss frozen yoghurt og la oss til for å sole oss litt.

Fine Vilde ♥

Svaner kan jo være litt skumle, i hvert fall for oss som er redde for alt! Likevel turte jeg å gå tett innpå den og ta noen bilder. Det var en dame som matet den rett fra hånda!! (what) Så den brydde seg ikke om en halvgal “turist” som knipset bilder.

Aprilsnarr!

Wow, gårsdagens innlegg med vurdering av Freias nye kamel-sjokolade fikk fart på lesertallet! Og som mange av dere tippet var dette bare en april-spøk. Matias og jeg satt å diskuterte litt hva jeg kunne finne på som aprilspøk på bloggen og så kom han på den morsomme spøken Freia allerede hadde dratt og tenke vi kunne bygge litt videre på den. Det var helt greit for Freia, så vi tok noen bilder med en vanlig melkesjokolade også redigerte Matias bildene slik at det skulle se ut til at jeg holdt den “nye” melkesjokoladen”. Innlegget kan dere se her.

Bildet til venstre er originalen og det til høyre er justert litt.


Jeg synes Matias gjorde en ganske god jobb med denne her, den ser faktisk litt ekte ut?

Håper ikke de som gikk på spøken tar det ille opp i dag, men synes det var en morsom spøk. Jeg lo i hvert fall godt selv av mange spøker i går! Så dere Q-meieriene skulle lansere en ny gladmelk, som skulle inneholde endorfiner? Og at det skulle bli en ny sesong av Paradise Hotel hvor vi kunne stemme frem hvilken norsk kjendis som skulle være med? Haha, den siste kunne faktisk vært ganske morsom om var sann! Nå er det heldigvis et år til neste gang vi må gå rundt å være skeptiske til alt folk sier. Det er litt godt det bare er én sånn dag i året!

Vurdering av Freia Kamel-sjokolade

Hei igjen dere! Nå vet jeg at det har blitt et par vurderingsinnlegg på rad her, men denne kunne jeg bare ikke vente med å fortelle dere om! Har dere hørt om Freias nysatsing, melkesjokolade med kamelmelk isteden for vanlig kumelk (HER)? Det høres kanskje litt rart ut, men kamelmelk har faktisk flere fordeler ved seg. Blant annet inneholder ikke melken laktose, den er rik på vitamin C og den skal faktisk være like næringsrik som morsmelk. Smaken skal være ganske lik vanlig kumelk, så ikke bekymre dere for det.

Så var det tid for testing av selve sjokoladen! Den både ser og lukter som vanlig sjokolade, så dette lover bra.

Jeg kjenner heller ingen forskjell på smaken, den smaker slik melkesjokolade skal smake. Siden denne er litt mer næringsrik enn vanlig melkesjokolade tror jeg dette kommer til å bli en suksess! Jeg kommer i hvert fall til å bytte over til denne når den komme i butikken.