Halloween giveaway!

Siden det er halloween i dag tenkte jeg bare å ha en liten giveaway. Har laget en lite pose med litt smågreier i, den passer best til jente da, men hvis du er gutt og vinner så kan du gi den bort. Siden de fleste konkurransene mine krever at du har Facebook tenkte jeg å droppe det denne gangen. Det eneste du må gjøre er å skrive en kommentar med eposten din under dette innlegget så er du med. Konkurransen avsluttet klokken tolv i kveld, så trekker jeg en tilfeldig vinner i morgen som får premien tilsendt i posten.

Jeg håper det er greit at jeg ikke svarer på kommentarene deres på dette innlegget? Jeg tenkte nemlig å bruke random.org og da er det mye enklere å bare ha en liste med alle som deltar uten at jeg kommenterer mellom alle. 

Har du lyst til å være med?

– Sara 

Klar for frisøren!

God morgen. Nå skal jeg straks til frisøren, litt i tidligste laget synes du ikke? Det synes i hvert fall jeg. Spesielt med tanke på at jeg satt å skrev helt til tolv i går! Uansett, så gleder jeg meg veldig til å få en ordning på håret mitt nå. Det trenger sårt å få stusset litt på de slitte tuppene og å få gjort noe med den spenstige fargepalletten som befinner seg i reiret mitt nå. Tenkte å lage et før og etterbildet til dere i morgen, rekker ikke i dag. Men kan jo legge ved et før bilde så får dere se hvordan ståa er. 

Dere ser sikkert at det er ille på bildene, men tro meg, det er faktisk enda verre i virkeligheten! Krysser fingrene for at det blir et bra resultat. 

Ønsker alle en fin Halloween, om et par timer kommer det en liten giveaway til dere, så følg med!

– Sara

DIY-kveld i morgen

Hvordan har deres dag vært? Min har egentlig vært rimelig kjedelig! Selv om jeg liker skolen ganske godt er det alltid litt ork å skrive oppgaver. Men nå begynner jeg å nærme meg ferdig, må bare flette inn litt pensum her og der så tror jeg det skal holde. I morgen har en ganske pakket dag, men det betyr ikke lite blogging, har nemlig to innlegg på vei til dere i morgen. Det ene er en giveaway! Etter jeg har vært hos frisøren i morgen skal jeg Møte Vilde en tur, vi skal lage statementsmykker og spise reker! Gleder meg masse til å ha en liten DIY-kveld med henne! Skal prøve å få tatt litt bilder slik at det kommer en DIY på smykket etterhvert. 

Har vært å hentet litt inspirasjon fra By Lopes, de smykkene er helt fantastiske! Hvis vi får til noe i nærheten av dette blir jeg strålende fornøyd!

Har du laget slike smykker før, og har du noen tips til gjennomførelse?

Ikke glem spørsmålsrunden min!

– Sara 

Spørsmålsrunde: noe du lurer på?

God morgen/formiddag! Siden jeg har reportasjeskriving på planen i nesten hele dag tenkte jeg dere kunne stå for innholdet i dagens første innlegg. Det er lenge siden forrige spørsmålsrunde, tror faktisk ikke jeg har hatt en siden jeg startet å blogge uten Marthe. Så er det noe du lurer på er det bare å fyre løs!

Ønsker dere en fin onsdag, så snakkes vi igjen litt senere i dag. 

– Sara

Hjemmelaget blomkålsuppe

I dag ble det blomkålsuppe til middag, oppskriften er hentet fra boken til Kristine Weber. Dette var veldig enkelt å lage, nesten enda enklere enn tomatsuppen jeg delte med dere for en liten stund siden. Suppen var veldig god, men jeg synes kanskje det ble mer som en purre. Neste gang kommer jeg heller til å bruke en potetmoser isteden for blender tror jeg, synes suppe er best når det er litt klumper i den. Men når det er sagt så tror jeg denne purren er veldig god som tilbehør til for eksempel svin eller biff!

Alt du trenger er

  • 1 blomkålhode
  • 6 dl vann
  • 1 dl melk
  • 1 hvitløksfedd
  • Salt og pepper 

Først koker du blomkålen i 6 dl vann i ca. 5-10 minutter. Når blomkålen er mør er den ferdig, men husk å ikke hell av vannet. Du får nemlig brukt for vannet når alt skal blandes sammen! 

Ha blomkålen, litt av kokevannet, melk, hvitløk, salt og pepper i en blender. Mos og bland til du har en jevn suppe. Det kan hende du må smake til med mer kokevann, salt og pepper underveis. Det sto i oppskriften at man skulle spare på noen blomkålbiter for å ha i suppen før servering, synes det var lurt, da ble det i hvert fall litt mer suppeaktig!

Hva lager du hvis du vil ha noe som går kjapt? 

– Sara

Study hard!

God ettermiddag fininger! Husker dere jeg sa jeg skulle skrive en reportasje om åpningen av Loreal-butikken? Må bruke hele dagen i dag til å skrive den, blir forhåpentligvis ferdig i dag da, hvis ikke har jeg morgendagen også. I kveld blir det dog et lite avbrekk med kino, skal endelig få sett gåten Ragnarok. Noen som har sett den? 

Reportasjen skal inneholde bilder og ha flere kilder. I tillegg skal vi skrive et refleksjonsnotat til oppgaven. Dette er en av kun to oppgaver i dette faget, så oppgaven er ganske stor. Blir litt stresset av å tenke på at denne oppgaven kan bli trukket ut til eksamen og dermed være gjeldene som karakter i faget. Men jeg får bare gjøre mitt beste, så satser vi på at det blir bra. 

Når jeg har en stor oppgave foran meg er det noen småting jeg pleier å gjøre:

  • Les oppgaveteksten nøye, strek gjerne under viktige momenter 
  • Lag en liten disposisjon med hva du ønsker å ha med i teksten
  • Skriv et førsteutkast – kanskje noen kan lese igjennom for deg og gi tilbakemeldinger?
  • Skriv teksten ferdig, husk å få med en god innledning og konklusjon

Dette er ikke akkurat noen fasit eller oppskrift på en god oppgave, men det er som regel slik jeg jobber. 

Nå får jeg komme meg tilbake til arbeidet, håper dere får en kjempefin dag videre. Skal prøve å få tid til å stikke innom en gang til i løpet av kvelden. 

– Sara

New in: Ciaté

Måtte le da jeg fikk hentemelding i går. Samme dag som jeg sikler etter skjønnhetsprodukter her på bloggen kommer en pakke i posten med akkurat det. Har kjøpt en del gaver, men to av tingene var til meg! Hadde nesten glemt helt hva jeg hadde bestilt for det er flere uker siden jeg bestilte. Dessverre hadde pakken blitt ødelagt ved frakt sist gang den kom frem så da måtte jeg styre med å sende skademelding og slikt, men det ordnet seg heldigvis raskt. Alt er kjøpt hos MyBeauty og jeg må bare rose de for utrolig god kundeservice, de var veldig behjelpelige da pakken hadde gått i stykker. 

Jeg har vært tom for håndkrem en stund så da jeg så denne fikk jeg lyst til å prøve den ut. Det jeg kan si til nå er at den trekker raskt inn i huden og at lukter veldig godt. Må nok bruke den litt lenger før jeg kan anbefale den videre, men så langt er jeg fornøyd. Når det kommer til neglelakken så bare elsker jeg fargen! I gårsdagens innlegg var det litt mørkere farger som kanskje passere bedre til sesongen jeg hadde skrevet opp, men tror uansett jeg kommer til å bruke denne en del også. Hvis ikke er den kjempefin når våren og sommeren kommer!

Morsomt å få pakker man har helt glemt at man har bestilt. Fikk også noen fine ting som skal brukes i gave, men det viser jeg ikke her nå. Da blir det ikke så veldig spennende for de snuppelurene som får det. Nå skal jeg straks på skolen en tur før resten av dagen må brukes til å ferdigstille reportasjen min. Har egentlig lyst til å gjøre alt annet enn å skrive den akkurat nå, men har ikke mye valg! En ting til jeg forresten skal få gjort i dag er å fikse ferdig en liten overraskelse til dere. Driver nemlig å setter sammen en liten giveaway som jeg skal ha på Halloween. Det er bare å glede seg!

Har du prøvd noe fra Ciaté før? 

– Sara

Vinnere av linkerunden

Først må jeg bare si tuusen takk til alle som meldte seg på linkerunden i går! Tror aldri jeg har hatt så mange påmeldte noen gang før, og det er jo kjempegøy! Det gjør også jobben med å plukke ut noen få desto vanskeligere. Jeg har uansett valgt ut de som falt best i smak og disse vil jeg nok fortsette å lese fremover. Ta en titt innom de! 

Maria Bergheim

Bloggen til Maria er så herlig! Noe av det som er viktigst for meg når jeg finner nye blogger å lese er fine bilder. Innhold er så klart også viktig, men godt innhold og dårlige bilder gjør som regel ikke at jeg kommer igjen, Maria derimot har både fantastisk innhold og fine bilder. I love it! Blir inspirert av antrekkene dine, og liker veldig godt skjønnhetsinnleggene dine. 

http://maariiiaa.blogg.no


Agulbr

Anniken blogger stort sett om skjønnhet, men krydrer med litt mote og hverdagsliv. Igjen må jeg bare si at jeg ble litt forelsket i bildene. Flere av de har mange effekter på seg og ofte synes jeg det kan bli litt slitsomt å se på, men her likte jeg det godt. Jeg liker også veldig godt å lese om produkter og tips av forskjellige slag og det får du en del av her. 

http://agulbr.blogg.no


Iris Thon

Denne bloggen ble jeg bare superinspirert av! Elsker å lese blogger som denne, med et variert innhold og en sprudlende person. Regner med at dere begynner å bli jeg at jeg kommenterer bildene, men wow! Elsker de fine jentete bildene av sko, sminke og vesker. Skulle forresten veldig gjerne likt å ta en dukkert inn i klesskapet hennes! 

http://iristhon.blogg.no

Leser du noen av disse bloggene fra før? 

– Sara 

Månedens ønskeliste: oktober

God morgen solstråler! For dere er vel oppe og hopper, klare for en ny uke? Hehe. Jeg tenkte å dele månedens ønskeliste med dere, trodde jeg hadde gjort det tidligere i oktober, men det var bare i forbindelse med rosa sløyfe-aksjonen. Så her kommer noen ønsker, har valgt å bare plukke ut skjønnhetsprodukter denne gangen, mest fordi det er de tingene jeg sikler mest på om dagen. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

En kul neglelakk tenker jeg passer bra i tiden fremover, før jul skal du kanskje på julebord med jobben eller andre festligheter. I julen er det som regel flere familiemiddager som står for tur i tillegg til selve julaften og nyttårsaften. Med andre ord kan en fin neglelagg komme godt med, fant frem noen med litt typiske farger for sesongen. En leppepomade er jeg egentlig alltid avhengig av, men om vinteren blir huden i ansiktet ekstra utsatt for temperaturforandringer og det kan være lurt å investere i fuktighetsgivende produkter. EOS er min absolutte leppepomadefavoritt, i smaken mint. Hud og pleie til den er egentlig stikkordet for resten av tingene jeg har plukket ut også, for en god skrubb kan virkelig komme godt med nå. Det er ikke bare huden i ansiktet som får kjenne temperaturendringer og jeg vet med meg selv at jeg får mye lettere tørr hud om høsten/vinteren. En skrubb er greit å ha hele året og jeg pleier å bruke det ca. en gang i uken. Body lotion er også gull verdt. Bruker alltid det etter jeg har dusjet, den siste tiden har jeg brukt en som lukter rose fra Victoria’s Secret. Men jeg tror jeg skal bytte til en som gir enda bedre fukt nå når det nærmer seg vinter. 

Har du noe på ønskelisten denne måneden? 

– Sara

Linkerunde: trenger nye blogger å lese

Så var nok en uke over! Tiden går så utrolig fort, rekker nesten ikke blunke før en uke er forbi. Og søndag betyr som dere vet planlegging av ny uke for min del. Sitter å koser meg med litt musikk og almanakken foran meg i skrivende stund. Skal prøve å gjøre meg fort ferdig med det, så kan jeg kanskje bli helt ferdig med reportasjen som har frist til onsdag også. DET hadde vært godt å krysse av på listen i dag! Jeg har også lyst til å få med meg Farmen, nei, jeg skal få med meg Farmen! Viktig å kose seg litt også? 

Det var egentlig ikke hverdagsprat jeg skulle blogge om nå! Har lyst på litt ny inspirasjon til bloggen for den kommende og hva er mer inspirerende enn andre blogger? Jeg er innom ganske mange forskjellige blogger hver dag, men vil gjerne finne frem til nye! Så legg igjen adressen din i kommentarfeltet, skriv også gjerne hva bloggen din handler om. Linker et par av de jeg liker best på mandag. Grei deal? 

Hadde forresten blitt superglad om du ville følge meg på Facebook

– Sara