I want to travel the world

Da tar jeg endelig kvelden. Denne dagen har virkelig gått i ett, helt siden jeg sto opp. Har igjen et par esker, men det skal gå fort i morgen. Har funnet et par ting jeg vil prøve å få brukt til noen DIY-innlegg her på bloggen, det kommer nok når jeg er tilbake i Oslo og får tid. I morgen skal jeg gjøre meg ferdig med eskene, så er det litt jobbing. Det er siste uken vi er hjemme nå, og da er det typisk at alt må skje akkurat den uken. Besøke all familie, rydde, jobbe, olje verandaen grillkveld, møte venner, slik ser resten av min uke ut. Jeg skal ikke klage altså det er mye koselig å se frem til!

Jeg har også snakket med ei venninne om å kanskje ta en venninnetur til et sted i Europa om litt, håper vi får til noe! Det hadde vært så utrolig gøy. Tenkte søke en del rundt etter feriesteder som er verdt å se og så sette sammen en liten guide til dere! Jeg elsker jo å planlegge, det er alltid noe jeg koser meg utrolig mye med. Det er så mange steder jeg har lyst til å besøke, så det er på høy tid jeg begynner å reise litt! Jeg beklager forresten alle We heart it bildene, lover å bli flinkere til å ta egne bilder så snart jeg får litt mindre å gjøre! Det tar dog litt tid å lete frem og lage disse kollasjene, så jeg gir meg selv et lite klapp på skuldra. 

Hvilke steder i Europa MÅ man oppleve? 

– Sara  


#reise #ferie #verden #europa

Dagens prosjekt: rydde kjelleren

Dette må være tidenes kjipeste bloggdag, men jeg er helt opptatt i hele dag med å rydde ut av kjelleren her hjemme. Har funnet masse gammelt skrot, og noe fint. Men det tar uendelig mye tid å gå igjennom alle eskene. Kanskje jeg finner noe kult jeg kan vise her på bloggen. Kommer i hvert fall til å lage flere blomsterkranser, fant en hel eske med lysmasjetter som var fulle av kunstige blomster! 

Litt kjedelig er det jo, men håper på å finne masse fint! Ha en fortsatt fin kveld, vi skrives nok en gang i kveld! 

Hva gjør du i dag?

– Sara  


#sommer #hverdag #rydde #organisering

Movienight

Hei. Hyggelig med god respons på forrige innlegg! Er det interesse for innlegg om trening i fremtiden også? Det vil kanskje bli et mer naturlig innslag her på bloggen så snart man kommer i rutinene igjen, men det er jo greit å vite om dere liker det? Det er jo dere som skal lese det her, så deres mening er veldig viktig for oss. 

For å virke skikkelig hyklersk nå så skal jeg fortelle om planen for resten av kvelden, de er nemlig alt annet enn sportye! Det har vært et forferdelig regn og tordenvær her i kveld, noe jeg synes kan være litt koselig om kvelden. Jeg har derfor lyst til å finne meg et pledd, et par tykke sokker og sette meg til med en film eller en god TV-serie. Ikke bare skal jeg være lat, men jeg har også veldig lyst til å lage meg varm kakao eller noe slikt. Det er sjelden det frister med varme drikker på sommeren, men når det er kjølig og vått ute så frister det plutselig litt mer! Også er det vel lov til å kose seg litt ekstra i ferien? Vi sier det! 

Noen som har forslag til filmer man MÅ se? 

– Sara  


#inspo #inspirasjon #hverdag #weheartit 

Inspo: workout

Snart er sommeren over og det er på tide å gå tilbake til normale rutine på skole/jobbfronten, men også når det kommer til trening. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg hadde de beste treningsrutinene i skoleåret som gikk, men jeg har veldig lyst til å snu det nå. Jeg er medlem på et treningssenter som ligger maks 5 minutter unna der jeg bor, så at mulighetene er der kan jeg i hvert fall ikke bruke som unnskyldning. Jeg tenkte derfor å komme med noen tips til hva man kan gjøre dersom motivasjonen skulle svikte. 

  • Finn en treningsform du liker 
Det kanskje viktigste tipset for å ikke miste motivasjonen er å finne en treningsform man liker. Jeg synes jogging er det kjedeligste på jord, styrketrening derimot, det liker jeg veldig godt. Hvis jeg skal drive en med en form for kondisjonstrening som jeg ikke kjeder meg til døde med så må det bli intervaller. Da blir jeg så sliten at jeg ikke tenker over hvor lang tid jeg har drevet på. Det er nemlig det som er problemet mitt når jeg klatrer opp på møllen, jeg ser på det lille displayet som viser tiden helt ned til det minste sekundet. Ingenting klarer å distrahere meg fra å følge med på hvor lenge jeg har løpt, og hvor langt. Det er hakket bedre å løpe ute, men er ingen fan av det heller. Fokuser derfor heller på noe du liker. Personlig elsker jeg å se at jeg blir sterkere og bedre, ved å for eksempel ta flere repetisjoner eller legge på en ekstra vektskive på stanga. 

  • Få deg en treningskamerat 
Jeg håper å få dratt med meg Matias og melde inn han på senteret så fort vi kommer hjem. Det er alltid bedre å trene når man er to, da kan man motivere hverandre de dagene man sliter litt med å komme seg på trening. Gjør avtaler, da vet jeg med meg selv at jeg har vanskeligere for å droppe treningen. Når man først kommer seg på trening kan den andre personen være til hjelp, enten ved å passe på at den andre har god løfteteknikk eller ved at dere utfører parøvelser. 
  • Hør på fengende musikk 
Jeg vet musikk er motiverende for mange, det er det egentlig for meg også, men det er ikke alltid jeg orker dra rundt på iPoden. Uansett så kan de riktige sangene flytte tankene bort fra hvor tungt det er på trening og få deg til å yte det lille ekstra! Nå har jeg dessverre ikke en god spilleliste å dele med dere, da jeg bare hører på det første jeg finner, men kanskje en av dere har? Hadde blitt superglad for noe freshe Spotify-lister! 

  • Sett deg mål og loggfør øktene dine 

En treningsdagbok kan være lurt å investere i. Denne fra Get Inspired virker jo helt genial, her kan man blant annet sette opp målene sine, planlegge eller logge treningsøktene og sette opp øktplaner. Å sette seg gode realistiske mål er helt supert for ha noe konkret å strekke seg etter. Et mål bør være målbart, altså kan det lønne seg å ha som mål å trene 3 ganger i uken isteden for å bli flinkere til å trene. Dere ser at det er mye enklere å se om man har nådd det første målet? Måloppnåelse er kanskje noe av det beste for selvtilliten og motivasjonen. Det er derfor viktig å logge treningsøktene sine, da kan man gå tilbake for å se hvor fort man løp eller hvor mye man løftet for 5 uker siden og sammenligne med dagens prestasjon. 

Workout inspo
  • Belønn deg selv 
Så til det siste punktet (kanskje mitt favorittpunkt), belønn deg selv når du når målene dine! Nye treningsklær for eksempel hjelper sinnsykt på motivasjonen. En ny fresh topp, eller nye kule sko gjøt underverker for å dra en umotivert sjel til treningssenteret. Jeg liker klær i knalle farger, spesielt rosa, så toppen og skoene over fra Nike hadde passet veldig godt i skapet mitt! Kremt. Jeg har også utrolig lyst til å kjøpe meg 2XU tightsen, så jeg tror den skal bli min dersom jeg er fornøyd med egen innsats utover høsten. Det kan så klart være andre ting også, en fin ting man har hatt lyst på lenge, en massasjetime osv. Her er det egentlig opp til hver enkelt hva man vil belønne seg med. 
Likte dere tipsene? Hva gjør dere for å motivere dere til trening? 

  – Sara 


#trening #trene #motivasjon #tips #inspo #inspirason #treningstøy #treningsmotivasjon

Latest instamoments

Fikk lyst til å lage et Instagraminnlegg, liker nemlig veldig godt å lese det på andre blogger. Jeg er tidvis flink til å oppdatere Instagram, men så hender det jeg glemmer det litt bort en stund. Litt dumt, men jeg liker å følge med på andre brukere da. Det er så mange som tar helt nydelig bilder, så man kan hente inspirasjon i fleng der!  

1. Hos mammaen til Matias i dag, jordbær og is. Nam!  2. Blomstene fylles med vann etter en kraftig regnskur. 3. Kaffeservise hos bestemor og bestefar, så utrolig søtt!

1. Vegetarmiddagen min her om dagen, oppskrift her. 2. Er så glad i å ta bilde av blomster om sommeren. 3. Noen av leppestiftene mine. Se resten her

1. Meg på vei for å møte ei venninne.  2. Ut av bussvinduet, det er så fint og landlig her. 3. Cupcakesene jeg bakte til bursdagen min. Oppskrift finner du her

Jeg heter Sokbibi følg meg gjerne, så kanskje jeg får noe nye jeg kan følge. Hva heter dere på Instagram?

– Sara 


#sommer #sommer2013 #instagram #sokbibi #tattavkvinnene #sosialemedier #follow #følgmeg

Innlegg nummer 100

Oi, så har det visst blitt 100 innlegg allerede! Så det helt tilfeldig da jeg skulle begynne å skrive. Synes egentlig ikke det er lenge siden jeg skrev mitt første. Vel nå skal jeg ikke sitter her å bli sentimental altså, tenkte å vie dette innlegget til min frokost for dagen. Regner med at det ikke bare er jeg som synes det kan bli litt kjedelig med brødskive hver dag? I dag tenkte jeg derfor å kose meg ekstra mye til frokost, så det ble eple og drue med vaniljekesam. Dette er egentlig en dessert i mine øyne, og da kan man vel ikke klage, når man får dessert til frokost? 

Når jeg starter på skolen igjen er det litt enklere å variere, jeg pleier nemlig å lage lunsj kvelden før og da er det enkelt å bare planlegge hva jeg skal ha til frokost også. Åh, nå kom jeg på noe jeg skal lage, grove fylte horn! Hvor smart er ikke det da? Du kan bare ta ut et par stykker av fryseren og tine de, så har du kjempegod, hjemmelaget lunsj eller frokost. Det skal jeg gjøre før skolestart!

Har du noen gode frokosttips til meg? 

– Sara 


#sommer #mat #vaniljekesam #frukt #frokost #kosthold #sunt #suntoggodt

Nelly summer

Har sittet å drømt meg bort på Nelly i kveld! Det er så mye fint der om dagen, og selv om høsten nærmer seg så er det egentlig sommerklær som frister mest å klikke hjem. Det er vel fordi jeg helst vil holde på sommeren så lenge som mulig, vi er jo ikke akkurat bortskjemt med fine somre her i Norge. Denne kjolen vurderer jeg sterkt å kjøpe uansett, synes ikke den er forbeholdt sommeren? Det går jo an å style det litt mer høstlig, med f.eks en skinnjakke til. Jeg er også skikkelig fan av kjoler og skjørt som er lengre bak enn foran. Mulig jeg bare innbiller meg det, men synes det gir litt illusjonen av lengre ben. Noe jeg med mine 159 cm ikke sier nei takk til! 

Nelly summer

Hva synes dere om antrekket?

– Sara 


#sommer #sommer2013 #nelly #mote #fashion #inspo #inspirasjon 

Barnebilder av meg

Hei! Litt sent pip fra min front, har brukt dagen i dag på å se igjennom en haug med gamle bilder og gamle brev vi hadde i en kiste her. Det er så gøy, har funnet utrolig masse gammelt. Fant en del bilder av meg som liten, jeg hadde nemlig en oldemor som var veldig glad i bruke kamera! Noen av bildene er bare rett ut pinlige å se igjen, men noen av de er jo hyggelige da. Har samlet et lite knippe til dere, hvis dere er interessert i å se meg som liten? 

På barnehagebildene mine var jeg alltid pottesur, aner ikke hvorfor. På alle andre bilder var det som regel et stort glis plassert i ansiktet mitt, men slike tilstelninger likte jeg tydeligvis ikke. 

Bestemor og meg. 

Oldemor og meg. 

Fant også denne tegningen av meg, som er tegnet av en venn av familien. På tegningen er jeg tre år, ser dere at det er meg? Jeg liker den i hvert fall kjempegodt, synes det er gøy å ha en slik tegning av seg selv. Kjenner dette innlegget ble en smule kleint, men håper dere synes det var litt gøy. 

Klarer dere se at det er meg på bildene?

– Sara  


#meg #barnebilder #barn #gamlebilder #familie

Hos bestemor og bestefar: antrekk

I dag skal jeg sove hos bestemor og bestefar så mamma, oldemor og jeg ble bedt oppover for å spise middag først. Bestemor hadde også bakt eplekake, noe som er en av mine store favoritter! Hva sier dere til varm eplekake med is? Herlig! 

Se så søte asjetter og kopper, synes de er så fine! Det er så koselig å drikke kaffe fra sånne små kopper. 

Bestemor har blomster overalt, skjønner ikke hvordan hun husker å vanne alt! Det er veldig fint da, likte spesielt godt denne kurven. Er den ikke skikkelig sommerlig?

I hagen har de en liten dam med fint blomsterbed rundt. Den boden dere ser et par bilder opp har en stor utegrill, så der har vi sittet mange ganger å grilla. Kjempekoselig på sene sommerkvelder!

Her er mitt antrekk i dag. Har begrenset med klær med meg hjem til mamma, så det blir ikke så veldig stor variasjon på antrekkene mine om dagen. Fikk i hvert fall brukt de nye skoene mine, åh elsker dem! Liker at de er så gode å gi selv om de er ganske høye. Det eneste jeg slet med var å gå på grusen i oppkjørselen deres. Øvelse gjør uansett mester!

 Hva synes dere om antrekket? 

– Sara 


#sommer #sommer2013 #antrekk #outfit #mote #black #bianco #fashion #ootd

Lovlig sen frokost

God “morgen”, nå sitter jeg å spiser frokost og ser på Private Practice. Det er vel innafor i ferien er det ikke? Koser meg i hvert fall med vaniljekesam og bær. Det er så godt! Etterpå skal jeg til bestemor og bestefar, skal faktisk sove over til i morgen, så det skal bli koselig. De bor ca. en halvtime unna og kollektivtrafikken her er elendig, så det blir dessverre lenge mellom hver gang. Ville egentlig bare ønske dere en fin dag. I dag tenkte jeg det passet å bruke skoene jeg fikk her om dagen. Kanskje jeg legger ut antrekksbilde med de etterpå. 

Haha, digger Addison! Noen planer for lørdagen? 

– Sara  


#tvserie #privatepractice #hverdag #sommer