Videoblogg: produkter jeg har brukt opp

Hei! Håper dere har en fin dag? Jeg tenkte det var på tide med en ny video nå, det begynner jo å bli noen uker siden sist. Denne videoen ble riktig nok spilt inn for en god stund siden, men jeg har ikke hatt tid til å redigere den før nå. Håper dere liker videoen ♥

Har du prøvd noen av disse produktene?

– Sara


#video #videoblogg #empties #produkter #skjønnhet #beauty #hudpleie 

Tips: Nivea after shave balm som primer

Produktet er sponset

God kveld! Så var det ny uke, nye muligheter og alt det der. Det føles i hvert fall litt sånn for min del, til tross for at jeg ikke fikk blogget i går. Nå er nemlig nettet endelig tilbake i leiligheten og jeg slipper å stresse med å få ut innlegg. Jeg jobber riktig nok natt store deler av denne uka, men jeg skal nok klare å komme opp med noen innlegg uansett. Jeg har i hvert fall en plan.

I dag tenkte jeg å tipse dere om noe jeg mener er helt genialt, og som en del av dere sikkert har hørt om før, Nivea after shave balm som primer. Og ja, når jeg skriver after shave balm, så mener jeg det produktet menn bruker etter de har barbert seg. Niveas after shave balm virker beroligende på huden, og er beriket med kamomille, E-vitamin og B5. Den skal motvirke hudirritasjon og lindre tørr hud etter barbering. Hvem som først tenkte på å bruke denne som primer er jeg ikke sikker på, men jeg mener å huske at NikkiTutorials på Youtube sa hun ikke hadde med seg fuktighetskrem til kjæresten, og endte opp med å bruke hans after shave balm. Resultatet ble en hydrert hud og en sminke som satt godt hele dagen. Så det er mulig at trenden starter der. Produktet har i hvert fall blitt rost opp i skyene av makeupartister og sminkeinteresserte verden over, og da må jeg jo bare teste ut selv også!

Jeg påfører den som en vanlig fuktighetskrem før jeg legger sminken. After shave balmen trekker raskt inn, og den føles veldig lett på huden. Så sminker jeg meg bare som vanlig. Den første merkbare forskjellen synes jeg var at det føltes ikke ut som at jeg hadde på sminke. Det virket nesten som at huden pustet bedre, hvis det gir mening? Så etter å ha brukt den noen ganger merke jeg også at sminken ser bedre ut lengre. Spesielt godt merket jeg dette da jeg hadde nattevakter forrige uke, som varer i 9 timer. Sminken så fortsatt akseptabel ut, og det uten at jeg hadde touchet opp noe. 

Balmen er ganske tynn i konsistensen og du trenger faktisk veldig lite produkt for å dekke hele ansiktet. Og hvis noen av dere sitter å lurer på hvordan denne lukter, ja det lukter litt mann. Jeg synes den lukta er ganske god, men hvis du ikke liker det forsvinner den uansett veldig fort. 

Det beste med denne “primeren” er at den ikke koster mer enn rundt 80 kroner for en ganske stor beholder. Til sammenligning med vanlige primere, må du kanskje må doble, eller triple prisen for enda mindre produkt. Hvorfor ikke velge noe som funker, og er billig? Det eneste minuset med denne er kanskje at den tar litt større plass i sminkeveska enn vanlige primere gjør, men litt må vi vel klare å ofre? 

Har dere noen gode skjønnhetshemmeligheter å dele?

– Sara


#skjønnhet #beauty #sminke #makeup #nivea #primer #tips #inspo

Gleden er på vår side

Hei! I dag har jeg et solid bildedryss fra gårsdagens revypremiere til dere. Sommerrevyen i Hønefoss er en 18 år lang tradisjon, og i år er siste gang den holdes i det fargerike revyteltet. Neste år flytter de inn i nye lokaler på andre siden av bybrua, på stedet som har fått navnet Gledeshuset. Uansett hvor revyen finner sted er jeg sikker på at det blir underholdende, for denne gjengen skuffer aldri! Personlig synes jeg faktisk revyen i år var enda bedre enn i fjor. Det var ikke langt mellom latterkulene og sangprestasjonene var, som vanlig, utrolig bra! Her er noen bilder fra kvelden.

Åpningsnummeret, i ære for det nye Gledeshuset. 

Jarl Goli spiller på g-strengen til Linni Meister.

MDGs Lan Marie Nguyen Berg var tilstede, og viste oss hvordan man kan være gående råner.

Hvis du bor i nærheten av Hønefoss anbefaler jeg dere å ta turen, det er virkelig verdt turen! 

Har du vært på Hønefossrevyen før?

– Sara


#underholdning #revy #hønefoss #sommer #sommerrevy #anbefaling 

Filmtips: I Love You Man

Det er fredag! Det betyr nytt underholdningstips, og denne uka er det filmen I Love You Man jeg vil tipse dere om. Vilde og jeg så den forrige uke og jeg tror begge likte den like godt. Dette er en romantisk komedie som jeg tror vil falle i smak hos de aller fleste 🙂

Vi møter Peter (Paul Rudd) som akkurat har fridd til kjæresten sin Zooey (Rashida Jones). Hun har mange venninner, som hun selvfølgelig må ringe med en gang for å fortelle den store nyheten. Peter på sin side har ikke egentlig noe særlig med kamerater. Han har broren sin, og flere bekjente, men ingen gode venner. Han starter derfor jakten på en ny venn som kan være forloveren hans i bryllupet. Med hjelp fra sin homofile bror går han på flere “venne-dater”, men dette viser seg å være vanskelig måte å få venner på. Peter er nesten klar for å gi opp da han ved en tilfeldighet møter Sydney (Jason Segel). Sydney er egentlig svært forskjellig fra han selv, men de to ender likevel opp med å forme et (litt rart) nært vennskap. Spørsmålet er bare om vennskapet med Sydney tar for stor plass, 

Har du sett denne filmen?

– Sara


#film #tips #underholdning #anbefaling #fredag #humor 

New in: red pumps

Hei! Nå er jeg endelig ferdig med denne nattevaktperioden min, hele 6 skift på rad har det blitt. Så mange nattevakt har jeg aldri jobbet sammenhengende før, så all ære til de som jobber både 7 og 8 vakter! De neste dagene har jeg heldigvis helt fri, og det skal nytes! I morgen skal jeg på premieren til sommerrevyen her i Hønefoss, og det gleder jeg meg veldig til. Jeg drar sammen med mamma, bestemor, onkel og Matias, så vi blir en liten gjeng! Kos! Men nå ville jeg bare skryte litt av det nyeste tilskuddet til skogarderoben min, et par superfreshe, røde pumps! Jeg vet ikke hvor lenge jeg har siklet på slike sko, og da jeg så Charlotte postet bilde på snapchat av sine nye måtte jeg bare få ut fingeren! 

Skoene er fra Bianco, og kostet ikke mer enn 499,-! Det synes jeg faktisk var en ganske god pris for et par pumps, i tillegg meldte jeg meg inn i kundeklubben deres, og da fikk jeg 20% rabatt. 

Er de ikke fine?

 

Jeg har allerede rukket å bruke de, på selveste nasjonaldagen. Og jeg kjente godt at det var veldig lenge siden sist jeg hadde gått på høye hæler! Jeg var ganske ustødig, og fikk litt vondt i føttene, men det går seg vel til. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med kjøpet mitt, og gleder meg til neste gang de skal tas i bruk 🙂 

Hva synes du om skoene?

– Sara


#sko #newin #shopping #shoes #mote #fashion #bianco

En oppkvikkende kroppsskrubb

God lillelørdag! I dag skal dere få tipset, eller anbefalingen som egentlig var tenkt til i går. En helt fantastisk kroppsskrubb som gir en herlig følelse av å være på spa, selv hjemme på eget bad. Dette er en økologisk skrubb som blant annet inneholder den eteriske oljen eukalyptus, som hjelper til med å åpne opp lungene og virker beroligende på kroppen. Du får derfor nærmest en badstue følelsen i dusjen, ved påføring. Jeg bruker skrubben i samspill med en skrubbehanske, og sammen utgjør de en perfekt duo i kampen mot døde hudceller. De renser i dybden, setter i gang blod- og lymfesirkulasjonen og etterlater huden silkemyk. 

Skrubben er ulik alt annet jeg har prøvd, den har nemlig ingen korn i seg, men er i glatt konsistens. Skrubben og hansken baserer seg på samme peeling-metode som brukes i Hammam, en årelang tradisjon i marokkanske og tyrkiske bad. Prosessen tar kanskje litt lengre tid, i og med at du må fem med både skrubb og hanske, men dette har blitt min nye hverdagsluksus.

Huden føles så ren og myk etter å ha brukt denne, men det beste er nesten den deilige lukten som sprer seg på badet når jeg bruker den. 

Slik ser hansken ut, den er nesten som en slags vott og kan brukes alene også. Selv foretrekker jeg å bruke de sammen. 

Dette har blitt en favoritt på baderomshyllen min, og derfor ville jeg bare dele den videre med dere. Hansken finner dere her, og skubben her. 

Håper dere får en fin kveld 🙂

– Sara


#skjønnhet #beauty #velvære #helse #kroppspleie #egenpleie #skrubb #økologisk 

Feigt og uforståelig

God kveld! Jeg ville egentlig bare innom for å si hei, og for å sende noen varme tanker til de stakkars menneske som ble berørt i Manchester i natt. At det finnes så feige mennesker som angriper uskyldige barn er for meg helt utrolig. Jeg er helt ærlig litt tom for ord, det er dessverre en brutal verden vi lever i. Jeg håper at vi om ikke annet lærer at vi må være flinke til å ta vare på hverandre og huske på at terroristene aldri skal vinne.

Det var egentlig planen å poste et innlegg om kroppsskrubb i dag, men det ble bare litt feil, så det får vi heller ta i morgen.

Ha en fin kveld alle sammen ♥

– Sara

Serietips: 13 reasons why

Hei! Dette innlegget skulle jo ut i går, men vi mistet nettet vårt hjemme. Vi vet ikke helt når vi får det tilbake, så i mellomtiden må jeg prøve å rekke å blogge i pausene på jobb, og når jeg venter på bussen. Perfekt! Neida, jeg jobber natt noen dager nå, og da får jeg alltids litt tid til overs. Denne ukens underholdningstips er en TV-serie dere garantert har hørt om de siste ukene, 13 reasons why. Den 13 episoder lange serien er basert på boken med sammen navn fra 2007, og sesong 1 ligger i sin helhet ute på Netflix. Serien, som tar opp temaer som selvmord og voldtekt har fått en del kritikk i etterkant for nettopp dette. Enkelte mener den til og med glorifiserer selvmord, og eksperter er redde for copy-cat-effekten en slik serie kan gi. Jeg synes derimot dette er serie veldig mange trenger å se. Ikke nødvendigvis fordi den skal forhindre folk i å ta selvmord, men fordi den kan bidra til at vi blir flinkere til å ta vare på hverandre og å se hverandre. Serien byr på en del sterke scener, men jeg anbefaler på det sterkeste å se den!

Kort fortalt handler serien om Hannah Baker (Katherine Langford) som begår selvmord. Hun går på Liberty High School og det er mange hendelser og personer som er medvirkende til valget hun tar. Før hun tar sitt eget liv spiller hun derfor inn 13 kassetter, hver tilegnet én person, hvor hun forteller hvorfor akkurat denne personen har en del av skylden. Kassettene sendes videre fra person til person, slik at alle 13 som er en del av kassettene får vite sannheten. I hvert fall Hannahs sannhet. Vi får se historien gjennom Clay Jensen (Dylan Minnette), en venn av Hannah som hører seg gjennom kassettene.

Jeg har ikke lyst til å fortelle noe særlig mer, men sjekk gjerne ut traileren for serien under. 

Hvis du enda ikke har sett denne serien anbefaler jeg den på det sterkeste! Det er allerede bekreftet at det vil komme en sesong nummer to, så det er bare å vente i spenning. Sesong to vil ta for seg andre perspektiver enn Hannahs og jeg håper vi vil få svar på noen spørsmål som ikke ble besvart i sesong 1. 

Har du sett denne serien?

– Sara


#underholdning #tvserie #serie #tips #netflix 

Outfit: long vintage dress with a hint of red

Hei! Håper dere hadde en fin feiring i går. Det hadde jeg! Matias og jeg tok det veldig rolig på dagen, ingen champagnefrokost og ingen barnetog, bare sløving hjemme. Jeg fikk såvidt kikket litt på russetoget ut av vinduet her hjemme, men ellers tok vi det ganske piano. Utpå dagen var det på tide å få på seg finstasen, så bar det avgårde på besøk til Matias sine besteforeldre. Der fikk vi kaffe og kake, før vi reiste videre på grilling til onkel. Vi hadde det ordentlig koselig i går, med god mat og veldig fine folk ♥ Jeg glemmer som vanlig å knipse noe særlig bilder, men antrekket mitt tenkte jeg dere skulle få se. 

Kjole arvet fra oldemor // Belte fra h&m // Sko fra Bianco // 

Takk til Trygve for veldig god hjelp med posering i går! Hehe, som dere vet er jeg ikke så god på det! Uansett. Jeg håper dere alle hadde en kjempefin 17.mai-feiring, uansett hvordan dere valgte å bruke dagen ♥

Hadde du en fin feiring i går?

– Sara


#17mai #outfit #antrekk #klær #mote #vintage #fashion #nasjonaldag #blogg #blogger