Flashback friday

God fredagskveld ♥ Er det noen av dere som har halloween-planer for kvelden? Jeg ser så mange som legger ut bilde av kostymene sine på Facebook i dag, og jeg kjenner det klør i fingrene etter å kle meg ut selv! Jeg skal ikke “feire” før i morgen, og nå har jeg endelig en liten plan for hva jeg skal gå som. Jeg er jo alltid i siste liten når det kommer til sånt så jeg har sittet å testet ut litt sminke i dag. Hva jeg ender opp som får dere se i morgen, men for å sette stemningen deler jeg et par bilder fra tidligere halloween- og maskeradefest. 

På halloween for to år siden feiret jeg kvelden med en gjeng fra Bjørknes, her er jeg sammen med Marthe og Malin ♥ Ideen var at jeg skulle være død brud, men jeg vet ikke helt hvor godt jeg lyktes med det! 

På nyttårsaften i fjor ble jeg bedt på maskeradefest så da måtte masken på. 

Det blir ingen reprise av de her i morgen, men det er alltid gøy å se på hva man har gått som før. Hva jeg kledde meg som årene før husker jeg faktisk ikke, jeg var ikke så flink til å ta bilder før jeg begynte å blogge heller, så det var ikke så mye å spore opp bakover i arkivene. Men i år skal det i hvert fall dokumenteres mye bedre! Nei, nå får jeg runde av, snart blir vi plukket opp av onkel og da bærer det hjem til mamma. Vi skrives mer senere ♥

Hva går du som på halloween?

– Sara 


#halloween #utkledning #kostyme #throwback 

Tyvstarter

Hei og god torsdag! I dag har jeg tyvstartet litt og spist risgrøt med rød saft til lunsj. Når det begynte å nærme seg jul på barneskolen hadde vi alltid grøtdag med risgrøt, rød saft og selvfølgelig mandel. Jeg var ikke spesielt glad i risgrøt da jeg var liten, men tok alltid en bolle i håp om å få mandelen. Nå i det senere har jeg derimot blitt veldig glad i det og det hender faktisk jeg sniker til meg en liten grøtbolle selv om det ikke er jul. Med hjemmelaget rød saft til blir det perfekt  ♥

Jeg er ikke den eneste som får skikkelig julestemning av denne lunsjen her? Hihi, som jeg gleder meg. I går fikk jeg kjøpt inn litt gavepapir og sånn til jul. IKEA har fått inn masse fint til gaveinnpakking så jeg gleder meg til å pakke inn gaver i år! 

I kveld er det klart for Iran-kveld med Oslokomiteen, gleder meg til å filme litt igjen! Kanskje vi skrives litt senere hvis ikke får vi skravles mer i morgen, og da er det helg dere! Ha en fin dag ♥

Er du glad i risgrøt?

– Sara 


#grøt #risgrøt #jul #julestemning #saft #hjemmelaget #kos #lunsj

Inspirasjon: Halloween

Herlighet, tenk at det snart er halloween! I fjor feiret jeg ikke noe særlig, men året før gikk jeg som død brud. I år vet jeg ikke helt hva jeg skal gå som enda, og nå begynner det å haste skikkelig! Matias og jeg skal nemlig på halloweenfest hos Tonje og hun er alltid superkreativ så jeg må prøve å finne på noe gøy. I mellomtiden tenkte jeg vi kunne komme skikkelig i halloweenstemning med noen inspirasjonsbilder.

Jeg gleder meg sånn til halloween, det er skikkelig gøy å kunne kle seg ut og være litt skummel én dag i året.

Har du noen planer for halloween?

– Sara


#halloween #feiring #inspirasjon #inspo #party #utkledning #dekorasjon #gresskar

Et lite pip

Hei hei! Her kommer jeg på tampen av kvelden! Jeg er fortsatt hos bestemor og rydder i litt ting etter bestefar så de to siste dagene har stort sett gått med til det. I dag har mamma vært her også så vi har skikkelig jentekveld i kveld. I morgen vender jeg nesen hjemover og da skal det bli koselig å se Matias igjen. Han dro til Finland for å besøke noen slektninger på sist torsdag så jeg har ikke sett han siden da ♥ 

I morgen blir det en liten tur til IKEA, så skal det filmes på torsdag før jeg reiser hjem til mamma igjen på fredag. Full fart med andre ord! Jeg skal prøve å få blogget litt bedre resten av uken, men det har vært litt knapt med tid de siste dagene. Kanskje dere har noen ønsker til innlegg? 

Hva har dere gjort i dag?

– Sara


#hverdag #blogg #blogger 

Julegavetips: bakeren og kokken

God kveld! Takk for alle de fine tilbakemeldingene på kaken, dere er så gode ♥ Jeg fortsetter litt i samme gate med dagens andre innlegg og tenkte å tipse dere om en flott side for kjøkken- og bakeutstyr. Nå er det jo ikke lenge til jul og mange av dere vil sikkert begynne med gaveinnkjøping snart så da vil jeg anbefale dere å ta en titt på bakerenogkokken.no. De har over 8000 produkter så her finner du alt fra muffinsformer til kjøkkenmaskiner, de har med andre ord alle mulige prisklasser! Her er jeg sikker på at det finnes mange fine ting som passer godt under treet til både mamma, søster og venninne! Jeg har sittet å siklet her inne en lang stund nå og ført opp et par ting på ønskelisten min til jul, så nå tenkte jeg å dele noe av det fine jeg fant med dere.  

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 

De har så mye kult i retrostil som jeg gjerne skulle hatt inn på kjøkkenet mitt. Blant annet den kule kjøkkenvekten og brødristeren!  

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 

Jeg måtte bare lage en liten kollasj med baketilbehør, de har SÅ mye fint! Bare se på de søte muffinsformene, så søte ♥ Litt skikkelig bakeutstyr gjør jo også bakejobben enklere og ikke minst morsommere. Det sprøyteposesettet kan jeg anbefale, jeg har noe av det samme og man kan gjøre så mye fint med en sånn.

Da håper jeg dere har fått litt inspirasjonspåfyll til julegaveshoppingen og kanskje noen av dere fant noe dere fikk lyst på selv også? Det fine med bakerenogkokken.no er at frakten koster 59,- uansett hvor tung pakken din blir. Hvis du vil handle mange gaver her inne og ender opp på over 1500,- spanderer de frakten på deg!

Fikk du noen gode ideer?

– Sara 


#shopping #julegaveshopping #gaveideer #julegaveideer #inspo #inspirasjon #bakeutstyr #kjøkkenutstyr #kjøkkenredskap #bake #kake #kjøkken #bakerenogkokken #tips 

Hjemmelaget bursdagskake

Da har det rukket blitt en ny uke igjen. Denne helga har bare flydd forbi for min del og jeg har ikke lenger en idé om hvilken dag det er, men nå som det er mandag får vi satse på at ting faller på plass. Denne uka blir egentlig ikke noe mindre hektisk enn den forrige, men jeg skal gjøre mye gøy! Frem til onsdag skal jeg sove hos bestemor på torsdag er det tid for skole igjen og på kvelden skal jeg og en i klassen filme et arrangement. På fredag bærer det hjem til mamma igjen og på lørdag er det Halloween-fest. 

Nok snikksnakk om planene mine, nå tenkte jeg egentlig bare å starte uken med å vise dere bilder av bursdagskaken mamma og jeg lagde på lørdag. Mamma bakte selve kaken også pyntet vi sammen, håper dere liker bildene.

Vi gikk for et litt sukkersøtt uttrykk og blandet lyserosa og hvit fondant. Først fikk kaken et lag med sjokoladesmørkrem rundt seg før vi trakk den med hvit sukkerpasta. 

Så stakk vi ut blomster, og limte på de.

Før vi tilslutt trillet små kuler som vi satte rundt nederst.

Her er innsiden. Mamma prøvde seg på å lage mønster i selve kaken så den ser litt crazy ut når man skjærer i den. God ble den i hvert fall! 

I tillegg til denne lagde mamma en red velvet cake med ostekrem som ble veldig god! Det er gøy å prøve seg på litt utradisjonelle kaker når det er bursdagsfeiring, for personlig er jeg ikke spesielt glad i bløtkake! Men nå er det nok kakesnakk, jeg må komme i gang med dagen her, håper dere får en fin mandag!

Hva synes dere om kaken?

– Sara 


#kake #bursdagskake #bake #hjemmelaget #fondant #sukkerpasta #blomster #blomsterpynt #dessert #diy 

Oktoberfest: Nellyfavoritter

God kveld ♥ Har dere hatt en fin helg? Jeg feirer som sagt bursdagen til mamma og bestemor i dag men her kommer det et lite pip. Siden det pleier å bli en del festligheter nå som det nærmer seg julebordsesong har jeg satt sammen en liten kollasj med noen fine kjoler og litt tilbehør som kan brukes på fest. De har et veldig fint utvalg av kjoler i alle prisklasser på Nelly om dagen så det er bare å ta en titt. Her er noen av mine favoritter ♥

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER 17. HER 18. HER 19. HER 20. HER 21. HER 22. HER

Var det ikke mye fint her? Jeg kjenner jeg gleder meg til å dra på meg finstasen og de høye hælene snart igjen! Men nå får jeg runde av her, dere får ha en fin kveld videre så snakkes vi til ny ukestart i morgen!

Fant du noe du likte?

– Sara 


#mote #fashion #klær #nelly #fest #festklær #pary #partyantrekk #inspo #kjoler #julebordsesong #inspirasjon 

Kylling/tunfisksalat

Hei hei! Hvordan har lørdagen behandlet dere? Jeg har ikke hatt mange sekundene foran maskinen i dag så det var først nå det ble tid til å oppdatere bloggen. Dagen startet med at jeg måtte levere tilbake noe av utstyret vi brukte på filmingen i går før jeg måtte pakke og komme meg hjemover. Bestemor har bursdag i dag så vi tok en tur opp til henne med kinamat så hun ikke skulle sitte alene på dagen sin. I morgen blir det litt mer ordentlig feiring av henne og mamma som hadde bursdag på søndag. Det skal bli kos ♥

Det var dog noe annet dette innlegget skulle handle om, nemlig litt matprat. Jeg liker veldig godt kyllingsalat på brødskiven, men de man kjøper på butikken inneholder så mye rart så jeg liker å lage min selv. Denne oppskriften ble til for noen år siden da jeg prøvde å gjenskape den fra butikken på et litt sunnere vis, og siden har jeg lagd den med jevne mellomrom. Håper dere liker den, kanskje den får plass på frokostbordet til noen av dere i morgen?

Ingredienser

♥ 5 ss majones

♥ 3 ss rømme

♥ 1-2 ss karri

♥ 3 ss mais

♥ Kylling eller tunfisk

Bland først majonesen, rømmen og karrien i en bolle. Jeg lagde denne med lette produkter og brukte lett majones og ekstra lett rømme, men du bestemmer selv hvilke produkter du vil bruke.

Ha så i maisen, paprika er også kjempegodt, men det hadde jeg dessverre ikke.

Ha tilslutt i kyllingbiter eller tunfisk. Denne gangen ble det tunfisk på meg, men jeg har lagd med kylling flere ganger før og det er minst like godt!

Så har du herlig hjemmelaget pålegg.

Denne her blir en del sunnere enn de ferdige du finner på butikken. De inneholder ofte mye sukker og unødvendige tilsettingsstoffer så da er det like greit å lage selv.

Håper det smaker ♥

– Sara


#mat #kosthold #pålegg #lunsj #frokost #kvelds #brød #brødskive #kyllingsalat #tunfisksalat #oppskrift #hjemmelaget

Bildedryss sminkekurs

Hei på dere og god helg! Nå sitter jeg å venter på lydsjekk før jeg og noen andre fra klassen skal i gang med å filme en konsert. Jeg blir her ganske sent i kveld så jeg kommer mest sannsynlig ikke til å rekke å poste mer enn ett innlegg i dag, men dere har sikkert nok av andre ting å drive med en fredags kveld? Uansett. I går var jeg på sminkekurs og det var så lærerikt! Jeg ble sminket og fikk en party-look med en blå/sølvaktig øyenskygge. Veldig fint og veldig kjekt å plukke opp noen tips om hva jeg kler. Jeg tok en del bilder i går så her kommer et lite bildedryss ♥

Masse herlig sminke fra The Balm! 

Kjempesøte ♥

Jeg møtte på tre herlige jenter i går også, her er to av de. Jeg så sikkert veldig utilpass ut der jeg sto så de var så greie å ta meg med inn i samtalen, veldig hyggelig! 

Helt greit å bli sminket og dullet med ♥

Håper dere likte bildene! Nå må jeg snart gjøre meg klar her, det blir en lang dag, men også velidg gøy! Ha en riktig fin fredag  ♥

Har du vært på sminkekurs før?

– Sara 


#sminkekurs #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #kurs #tips #trender #karlssonbarlindhaug #coverbrands #thebalm 

Omvendt spørsmålsrunde: hvem er du?

De av dere som har lest bloggen min en stund har nok vært borti denne omvendte spørsmålsrunden før, men jeg liker å ha en slik med jevne mellomrom. Da får jeg muligheten til å bli litt bedre kjent med dere lesere! Dere hører jo nok prat fra min side her så det er hyggelig å kaste ballen over til dere av og til ♥ For de som ikke har sett denne spørsmålsrunden før går den rett og slett utpå at det er dere som lesere som svarer på spørsmålene jeg stiller.

Har dere svart før trenger dere selvfølgelig ikke svare igjen, men jeg har lagt til ett nytt spørsmål denne gangen (hvordan fant du bloggen min.) Så hvis dere vil svare på det er det selvfølgelig helt greit! 

          ♥ Hvor gammel er du?

          ♥ Hvor kommer du fra?

          ♥ Hva driver du med, jobb/skole andre ting?

          ♥ Hvor lenge har du lest bloggen min og hvorfor?

          ♥ Hvordan fant du bloggen min?

          ♥ Har du selv en blogg? Legg gjerne med link så kan jeg sjekke den ut!

          ♥ Har du noen ønsker til ting jeg kan blogge om, evt. blogge mer/mindre om?

          ♥ Noe annet du har lyst til å fortelle?

Du må selvfølgelig ikke svare på alle, men jo flere jo bedre! Hehe. Så da håper jeg dere har lyst å bruke et par minutter på å svare ♥ 

– Sara


#spørsmål #lesere #omvendtspørsmålsrunde #blogg #blogger #spørsmålsrunde