Konkurransetid

AVSLUTTET

Tusen takk for den hyggelige responsen på det forrige innlegget! Dere er så snille alle sammen! Siden dere er så greie tenkte jeg å ha en liten konkurranse for dere. Jeg trekker to vinnere som får et av mobildekslene dere ser under hver. Snøhvit går til iPhone 5 og Eiffeltårnet går til 4S.

Det eneste dere må gjøre er å like Facebooksiden min her og legge igjen en kommentar med hvem av de to dere helst vil vinne. Jeg kommer til å sjekke at vinneren har likt siden min, hvis den ikke har det trekker jeg bare på nytt. 

Husk å legge igjen e-posten deres da, slik at jeg får kontaktet dere!

Noen som har lyst til å vinne?  

– Sara

Høstbilder fra i går

God mandag fininger! Tenkte å dele litt bilder jeg tok i går med dere. Var som sagt i St. Hanshaugen-parken i går med Matias og da ble det tatt en god del bilder. Tror vi kom hjem med nesten 500 bilder faktisk! Vi prøvde oss litt frem med å bruke manuelle innstillinger på kameraet, så det ble en del ubrukelige bilder. Likevel lærte vi masse i går, det er jo av feil man lærer? Her er i hvert fall et lite utvalg av det vi tok. 

Når man finner en tauhuske går det ikke an å bare gå forbi. Det må dokumenteres! Og slik ble det. Tok veldig mange bilder her, mange av de var i fart og utrolig nok ble de ganske gode. Matias som skal ha krediten for det da, jeg bare svingte meg og hadde det gøy. 

Tok et bilde av selve tauet, synes det passet veldig godt i svart hvitt. 

Dette var kanskje ikke det beste bildet som ble tatt, men det var litt vanskelig å stå nesten nede i bekken og fotografere uten å miste balansen. Likte uansett bildet litt, boblene ble så søte. 

Åh høstløv, veldig oppbrukt, men uansett et veldig fint motiv å ta bilde av. Fargene er så utrolig fine på denne tiden, tror faktisk høsten kommer på andre plass over mine favorittårstider, etter sommer så klart. Våren er også fin, fordi da er sommeren nær, men det er det ofte grått og trist i overgangen fra vinter til vår før ting rekker å spire.  

Dette har Matias tatt, men jeg likte det så godt. Redigerte litt på det og synes det ble fint. Regner med at han synes det er greit jeg legger det ut.

Fine kjæresten min! Han er veldig lite glad i å bli tatt bilde av, men synes han var flink og lot meg få lov i går. Synes dette bildet ble veldig fint av han, han ser så betenkt ut. 

Har en del mer også, men dere skal få slippe å se alle. Da hadde dere sittet å scrollet på denne siden en evighet. Matias tok en del bilder av meg også, kan legge ut noen av de i morgen. 

Hva synes dere om bildene? 

– Sara

Macarons hos Pascal og søndagstur i parken

Hei alle søte! Har dere være ute å nytt det fine været i dag? Eller har det i det hele tatt vært bra vær der du bor? Her har det vært skjønn sol i dag og ikke så altfor kaldt i lufta heller. Perfekt dag for å ta litt bilder ute. Først tok vi en liten kaffekopp og en macaron hos Pascal. Åhh, er ikke de macaronene best så vet ikke jeg. I tillegg var det utrolig koselig der, med fransk musikk i bakgrunnen og croissanter på fat. Et lite stykke Frankrike på St. Hanshaugen! 

Denne her var med mørk sjokoladesmak. Ser den ikke bare herlig ut? 

Da vi var ferdige gikk vi til St. Hanshaugenparken for å ta litt bilder. Har faktisk aldri tenkt over hvor mange fine steder det er for fotografering der. Vi drev på å tok bilder i flere timer faktisk, så har utrolig mange bilder å gå igjennom. Likte godt det her av høstens farger. Veldig typisk bilde å ta da, men jeg synes bladene var så fine. 

Matias tok også litt bilder av meg, blant annet dinglende i et tau. Haha, utrolig gøy å huske rundt som et lite barn igjen. Skal få redigert flere bilder så skal dere får se! Nå må vi få i oss litt middag her, før vi sulter! Håper dere har det bra og at dere snart er klare for en ny uke? Kanskje noen av dere er så heldige å har høstferie? 

– Sara

Burgundy nails

Hei! Fikk så lyst til å lakke neglene mine i går, så jeg rotet rundt i boksen med neglelakker og fant til min store glede en burgunderrød neglelakk. Den er veldig mørk og kan nesten se svart ut på avstand, det synes jeg bare er kult. Digger fargen, var faktisk ikke klar over at jeg hadde den heller! Så nå er neglene mine høstfine i en skikkelig høstfarge. Synes det kan være greit å lakke neglene i farger som går til det meste av klær, det er liksom ikke så enkelt å finne antrekk som passer til knallrosa neglelakk. I hvert fall tenker jeg sånn i høst- og vintermånedene. 

Hva synes dere? Liker dere forresten disse flaskene til Coca Cola light? Synes det er kult at de har samarbeidet med Marc Jacobs jeg, liker utseende på flaskene så godt! 

– Sara

Perfekt lørdag

Titter innom en siste gang i dag for å ønske dere en fin lørdagskveld! Håper helgen deres er fin. Nå skal vi sette oss ned med litt obligatorisk lørdagstaco og siste rest av Breaking Bad episodene. Har litt blanede følelser om at det snart er slutt. Siden det er så spennende vil jeg jo gjerne vite hvordan det ender, men så vil jeg ikke at det skal ta slutt. Regner med at dere kjenner den følelsen? 

Hva er lørdagsplanene deres? 

– Sara

Put a ring on it

Jeg har alltid vært glad i å bruker ringer som tilbehør, og gjerne litt store ringer. Nå har trenden dog snudd litt, og små tynne ringer er veldig populært. I tillegg skal de gjerne sitte på det ytterste leddet av fingeren. Jeg liker dette kjempegodt og synes det ser veldig kult ut. Har ikke skaffet meg slike ringer ennå selv, men bestiller muligens et par fra Ebay. Det får du en liten pakke med slike ringer til ca. 15 kroner, og det synes jeg er en veldig grei pris. 

Utrolig søte, ikke sant? Liker de små med evighetsmerket på, og de med hjerte. Synes disse ringene blir litt mer hverdagslige, kunne godt brukt disse på skolen for eksempel. 

Her er derimot mine ringer. Store klumper, med mye pynt. Liker mange av disse veldig godt, men det blir mest til at jeg bruker de hvis jeg skal noe spesielt. 

Bruker dere ofte ringer? Og hva synes dere om trenden med tynne ringer?

– Sara 

Morningtime

God morgen dere! Nå er vel morgenstunden forbi hos de fleste av oss, jeg sitter bare her å koser meg litt med en tekopp og boken til Jenny Skavlan. Søker etter litt DIY-inspirasjon, har så lyst til å lage noe, men vet ikke hva. Fikk et godt tips fra en leser i går, om at det ikke var så vanskelig å lage statementsmykke likevel. Vurderer å stikke ned på Panduro Hobby en tur, kanskje de ha noe som faller i smak. Ellers så har jo Jenny oppskrifter på så mye kult, men da trenger jeg å kjøpe litt stoff. Ikke lett å bestemme seg! Snart kommer hun jo med en ny bok, gleder meg til se den. 

En av mine favoritter om dagen, grønn te med sitronsmak. Nam!

Jeg får titte litt til, kanskje se et par youtubevideoer for mer inspirasjon. Post gjerne youtubevideoer eller andre forslag til DIY hvis du vil i kommentarfeltet. 

Hatt en fin start på dagen? 

– Sara 

Make a statement

Statementsmykker er utrolig kult, og kommer i mange forskjellige former og farger. Et slikt smykke gjør så mye med et antrekk, og kan kombineres med det meste. Disse smykkene er jo midt i blinken for høstens festligheter og julebordsesongen. Jeg sliter dog litt med å finne det perfekte smykket, et par av de jeg har er veldig fine, men jeg jakter fortsatt på “det perfekte”. Jeg har vurdert lage et selv, men tror det er utrolig mye jobb. Noen som har prøvd det før? Uansett, så satt jeg å tittet litt rundt her om dagen og ble helt forelsket i smykkene til By Lopes. Synes smykkene og fargekombinasjonene er så fine. Det kule er at de tar imot bestillinger, slik at man kan få akkurat de fargene man har lyst på. 


Kule smykker? 

Har kikket litt rundt på Nelly og andre nettbutikker også, men har ofte litt kjedelige farger. Denne gangen har jeg lyst på et smykke med masse kule farger, som kan være med å pynte opp ett ellers enkelt antrekk. Jeg får tenke litt på det, se på et par DIY videoer, kanskje jeg tør å prøve meg på et hjemmelaget. 

Hva synes du om statementsmykker? 

– Sara

Shoppingkveld på Urban og eplekake

Overskriften beskriver kvelden i går ganske godt synes jeg! Fant ut at vi skulle stikke på shoppingkvled på Urban Karl Johan i går, hvor fine Kristin fra bloggen styleconnection var for å gi råd og tips. Synes hun har veldig kul stil, i tillegg er hun utrolig sprudlende og blid! Hele butikken hadde 30% rabatt og de holdt konkurranser. Fikk med meg en enkel topp, viser den sikkert på om ikke lenge. Men fy søren, i går var det kaldt! Det var faktisk meldt minusgrader på natten. Kjenner jeg ikke er helt klar for minusgrader ennå. 

Da vi kom hjem bestemte vi oss for å bake en eplekake. Denne er helt uten sukker og mel, brukte kakemixen til funksjonell mat. Den ble ganske god, i tilegg serverte vi den med vaniljeis uten sukker fra Hennig Olsen. Hvorfor ikke prøve å gjøre gode ting som hører høsten med litt sunnere? I hvert fall når man skal spise det i hverdagen. 

Har du prøvd noen av produktene til Funkskjonell mat?

– Sara 

Change of plans

Jeg innså på vei ned til sentrum ista at jeg fikk altfor dårlig tid til å komme meg til Sandvika, så da droppet jeg like gjerne hele greia. De har samme opplegg på Strømmen Storsenter på lørdag, kanskje jeg drar dit isteden? Vi får se. Siden jeg likevel satt på bussen bestemte jeg meg for å være pliktoppfyllende og låne en pensumbok på biblioteket, vi trenger den til mandag så jeg måtte hatt den uansett. Fikk meg derfor en fin tur ut likevel, stoppet også på Nationaltheatret og tok meg en kaffe på Kaffehuset Friele. Herregud for en god mocca de har der! Det må være en av Oslos beste. Noen som har smakt den? 

Det ble altså ingen spennende bilder fra dagen i dag, men et lite bilde av kaffekoppen min skal dere da få! Nå er jeg hjemme igjen, og har tenkt til å lese litt i boken så jeg slipper å lese så mye i helgen. Det blir nok også et par episoder med Breaking Bad i kveld, tenk at serien snart er slutt! Breaking Bad er en av mine favorittserier, hvis dere ikke har sett det ennå må dere bare gjøre det. Den er ulikt noe annet jeg har sett før, og for en som studerer medier og kommunikasjon blir man jo bare helt oppslukt i kameraføring og effekter de bruker. Så god vil jeg også bli en dag! 

Noen som ser på Breaking Bad?

– Sara