Dagens lunsj: omelett

Hei igjen fininger! Håper dere har hatt en fin dag så langt, det har i hvert fall jeg. Er så glad i korte dager på skolen, da blir resten av dagen som regle veldig effektiv! Da jeg kom hjem tidligere i dag lagde jeg meg en veldig god lunsj, nemlig omelett. Lager det altfor sjelden, det er jo så godt og enkelt. Brukte sikkert 5 minutter på å lage dette (pluss litt tid til å ta bilder da), så omelett er faktisk frokostmaterialet! 

Dette brukte jeg: 2 egg og en skvett melk, brokkoli, skinke, mais, masse godt krydder og krutonger. 

Brødet vårt begynner å bli litt tørt, så jeg lagde meg noen krutonger av en skive. Det ble faktisk veldig godt å ha i selve omeletten, tørr brødskive ved siden av fristet nemlig ikke så mye. 

Sammen med egg og melk blandet jeg i masse krydder. Liker at det er litt smak i maten, chili, hvitløkspulver og oregano ble denne gangen. 

Først stekte jeg brokkolien, maisen og skinken sammen med de allerede stekte brødbitene. Tilslutt helte jeg over sammenpisket egg, melk og krydder. Enklere får du det ikke, godt var det også! 

– Sara

Hvordan ha det gøy på budsjett: romantikk

Siden jeg helt glemte bort budsjettinnlegget sist søndag kommer det i dag isteden. Dette er siste innlegg for denne gang, nå har jeg nemlig vært igjennom alle kategoriene jeg satte opp. Under kategorien økonomi finner dere alle de andre innleggene. Håper dere har likt disse innleggene og at de har vært til nytte for noen. Hvis det skulle være noen andre temaer dere vil jeg skal lage budsjettinnlegg til må dere bare si i fra. Så til dagens innlegg, temaet er romantikk. 

Massasje

Å gå til massør er utrolig dyrt, hvorfor ikke kombiner en hyggelig stund med kjæresten og litt massasje? Hvis dere vil gjøre litte ekstra ut av det går det an å kjøpe inn en massasjeolje. The Body Shop selger ganske billige massasjeolje, har ikke prøvd de selv, men regner med at de fungerer fint og lukter veldig godt. For å gjøre det hele ekstra koselig kan dere dempe belysningen og tenner noen duftlys. Kanskje ha på litt rolig musikk i bakgrunnen, eller sette på en romantisk film? Dette kan det bli en hel date-aften ut av. Sprett en flaske vin, lag noe godt å spise og bare kos dere. 

Måneskinnstur 

Jeg vet måneskinnstur hører veldig klisje ut, men det er med god grunn? Det ER romantisk å gå hånd i hånd med kjæresten under en stor skinnende måne. Hvis dere går til et sted hvor det ikke er gatelys eller ander lyskilder vil dere se himmelen utrolig godt, den er så fin når det er mørkt. Kanskje dere får se et stjerneskudd og kan ønske dere noe også? Nå som det er høst blir det snart ganske kaldt om kvelden, da kan dere ta med dere et pledd ut for å holde varmen. Kanskje en kopp med kaffe eller varm kakao også?

Weekend i Europa

Dette er det dyreste av forslagene jeg har, men så får man fine minner for livet. Hvis man bestiller i god tid og ikke legger det til noen ferier vil man kunne få veldig billige opphold. Hvis det lar seg gjøre å reise midt i uken vil prisen bli enda lavere. Sjekket nettopp ut tur-retur London i november med Norwegian og fant faktisk fly for to personer til 1400kr. I London er hotellopphold også veldig billig, prisen kommer egentlig an på hvor dere vil bo og standarden dere vil ha. Jeg fant et billig hotell i nærheten av Victoria Station til under 2000kr de samme dagene jeg sjekket fly. Hotellet har to stjerner, så standarden er ikke mer enn ok. Likevel vil turen helt sikkert bli kjempekoselig og romantisk. Det blir hva man gjør det til selv. Planlegg turen sammen på forhånd, og gjør tiden før dere drar til noe hyggelig også. Dra på koselige restauranter og opplev det byen har å by på. Husk å ta masse bilder, når dere kommer hjem kan dere printe de ut og sette de sammen til fine bilder dere kan ha på veggen. 

Opplevelser

At man har lite penger betyr ikke at man aldri kan dra ut og oppleve ting. Hvis du har Netcom eller Chess får du 2 billetter til prisen av 1 på kino hver tirsdag. Hvis du vil ha popcorn på kinoen kan du bare poppe hjemme og ta med det. Museer er også ofte veldig billig eller helt gratis. Hvis du er student får dere kanskje et lite avslag der også! Ellers oppfordrer jeg folk til å følge med på hva som skjer i nærområdet sitt, ting dukker plutselig opp og da er det bare å kaste seg på. Bokfestivalen var for eksempel gratis å delta på og det kan absolutt bli en hyggelig opplevelse å ha sammen med kjæresten din. Dra på programposter i sammen og ta dere en liten lunsj mellom slagene (enten medbrakt eller på en café). Til vinteren når skisesongen starter opp for fullt kan dere dra på et skirenn eller hopprenn, del et pledd og hold hverandre varme. 

Gaver og oppmerksomheter

Å gi gaver trenger ikke være dyrt i det hele tatt. Kjøp med en liten ting til kjæresten din når du kommer hjem fra skole eller jobb, det kan være favorittmagasinet hans, favorittsjokoladen eller andre ting dere vet kjæresten hadde satt pris på. Små oppmerksomheter i hverdagen er alltid utrolig koselig. Et lite kort med hyggelig tekst på slår også alltid an. Kanskje du er flink og kan lage et selv? Et tips kan være å legge ved et “gavekort” på massasje, en romantisk middag eller noe lignende. 

Mat og drikke

I denne kategorien er det så mange hyggelige ting man kan gjøre uten å bruke en formue. Hvor hyggelig er det ikke å bli vekket med frokost på senga på en helt vanlig dag? Det trenger ikke være valentine’s day eller datoen dere ble sammen for å gjøre noe slikt. Finn frem et brett med det kjæresten din liker aller best av mat og drikke. Kanskje du til og med vil pynte med en frisk rose? Det samme kan du gjøre til middag eller lunsj. Pakk en fin matpakke til kjæresten din og legg ved en personlig lapp. Eller overrask med favorittretten hans når han kommer hjem fra jobb eller skole. Piknik i parken er også alltid en romantisk slager. Bruk gjerne litt tid hjemme på kjøkkenet og lag noen småretter sammen, for eksempel en god hjemmelaget salat og dressing til. Middag ute kan også bli ganske billig, sjekk ut restauranter på nett. De fleste har menyene sine med priser liggende ute, da slipper dere en ubehagelig opplevelse når kelneren kommer med menyen. 

Det var tipsene jeg hadde å komme med for i dag. Som sagt er det bare å hyle ut hvis du skulle komme på noen andre forslag, jo flere jo bedre. Ha en fortsatt fin (og romantisk) søndag dere.

– Sara 

DIY: design dine egne sko

Endelig er jeg ferdig med skoprosjektet mitt! På loppemarked sist helg fant jeg et par sko i min størrelse som ikke var spesielt pene. Jeg kjøpte de likevel for 20 kroner fordi jeg gjerne ville prøve ut noe jeg aldri har gjort før; å trekke om sko. Jeg fant fort ut at det ikke var så enkelt som det hørtes ut, i hvert fall ikke på tuppen av skoen og ved helen. Men jeg er nå i mål og ble faktisk litt fornøyd. Håper dere liker denne DIY’en!

Som dere ser trenger dere ikke mye for å gjøre dette. Dere må ha et par sko som ikke er så fine, stoff dere vil kle skoene i, et godt lim, en saks og en boks spraylakk. Limet jeg brukte tror jeg kostet rundt 30 kr på Europris, og egner seg godt til tekstil, men også de fleste andre overflater. 

Spraylakken jeg bruker er fra Carat. Denne her er ganske unik, fordi du kan spraye omtrent alt med den. Gummi eller andre fleksible materialer vil som regel sprekke opp ganske raskt om man spraylakkerer de, men ikke med den her! Den kommer i mange forskjellige farger, og koster ikke mer enn 129 kr. Bare Google Carat for å finne steder som selger den. 

Det første jeg gjør er å spraye sålen. Dette bør gjøres ute, hvis det ikke går må du ha et underlag som for eksempel en gammel avis. Jeg sprayet hele sålen, også under slik at det ikke skal se dumt ut når jeg løfet foten. Jeg la to lag med lakk, da ble resultatet jevnt og fint. Tørketiden står bakpå flasken, bare følg den så går alt fint. Må også bare si at den må være 100 % tørr før du går med de, prøv de på og se om de lager merker på et ark før du har du på gulvet. 

Så kommer den vanskeligste biten, nemlig å kle skoen med stoff. Her må du måle hvor store stykker du skal klippe ut, husk at det ser penest ut om du bretter inn kantene slik at du ikke får noen synlige frynser. Foran ble det en ganske stor utfordring, jeg klarte ikke å få det helt rett og bestemte meg for å legge det i rynker/folder isteden. 

Og her ser dere det ferdige resultatet. Det som er litt dumt er at de er litt stygge på innsiden, så hvis du skal sette fra deg skoene på en fest eller noe vil det ikke se veldig pent ut. Men de ser i hvert fall bra ut på. Det er kanskje det viktigste. Er faktisk ganske fornøyd med de, håper bare jeg finner en passende anledning å bruke de. 

Hva synes dere om skoene? Noe dere kunne tenke dere å prøvd selv?

– Sara 

Dagens loppemarkedfangst

Kom for ikke lenge siden hjem fra loppemarked med to poser klær, et par sko og 120 kr mindre i lommeboken. En vellykket loppemarkedsdag med andre ord! Jeg kom meg avgårde litt sent i dag, det bøttet ned og fristet egentlig lite å gå ut. Likevel tok jeg turen, og er veldig fornøyd med det. Fordi jeg kom så sent startet de opp posesalg nesten med gang jeg kom! 50 kr for en pose klær, det er jo litt sykt. Her er et lite utvalg av hva jeg kom hjem med. 

Likte så godt det grove stoffet til denne svarte blazeren. Svart går til det meste, så den kommer jeg helt sikkert til å få brukt for. 

Litt varm jakke, håper jeg får brukt den masse i høst. Likte veldig godt fargene på denne her, men skal bytte ut de grusomme knappene!

Denne her må jeg le litt av! Den er egentlig fantastisk stygg, men så klarte jeg ikke gå fra den heller. Aner ikke om jeg i det hele tatt tør å gå med den, men jeg har en plan for hvordan jeg kan bruke den. Vi får se, det er jo litt trist om den bare bil hengende i skapet! Hva synes dere? Stygg eller kul?

Så til slutt enda en jakke. Denne synes jeg hadde så søte farger og jeg har ingen jakke som ligner på den. Som dere ser er det bare jakker jeg har tatt bilde av, men det er fordi jeg ikke liker å ha på meg loppemarkedsklær før de er vasket. Jakker kan jeg prøve på, men liker ikke prøve noe annet. Klærne har jo vært brukt av andre i tillegg lukter det litt loppemarked av de.

Jeg fant i hvert fall mye fint i dag, mest jakker, en skjorte, et par kjoler og sikkert noe mer jeg ikke kommer på i farten. Skoparet jeg kjøpte var veldig slitte og stygge, men jeg har så vidt startet på et lite DIY-prosjekt med de, så viser de når jeg er ferdig. 

Hva synes dere om innkjøpene, noe dere kunne gått i?

– Sara

Bildedryss bokfestival: syverksted og bakekurs

God morgen! Hvordan har deres helg vært? I går var jeg på bokfestivalen omtrent hele dagen, Matias kom ned på det siste arrangementet og etter det spiste vi middag ute. Kjempekoselig lørdag! Jeg var på forskjellige foredrag i går, men det morsomste var syverksted, bakekurs og Brille-guiz. 

Til syverkstedet tok jeg med en jakke jeg har arvet fra oldemor, har flere bilder av den i dette innlegget. Jeg liker jakken utrolig godt, men den hadde en veldig slapp og kjedelig form. Det var Jenny Skavlan som ledet sykurset, så jeg fikk god hjelp av henne. Hun syns jakken hadde litt bunadpreg over seg, og ville gjøre den litt mer moderne. Jeg synes det var en god idé, så jeg trakk om knappene i skinn. I tillegg skal jeg kjøpe albuelapper å stryke på, for å hente igjen skinnet fra knappene. 

Her syr hun inn to sømmer i ryggen slik at den passer bedre til meg. Ble så inspirert til å syom masse greier nå, så tenkte å ta en tur på loppemarked i dag! Tenkte det var mandag allerede i dag, men det er jo søndag. Søndag betyr loppis-dag! Håper jeg finner noe jeg kan sy og klippe litt i. Viser forresten hvordan jakken ble så fort jeg har fått strøket på albuelappene. 

Videre gikk turen på bakekurs med Ida vinner av Hele Norge Baker. Hun viste oss hvordan vi skulle lykkes med makroner. Det virket veldig enkelt, så skal helt klart prøve det neste gang anledningen byr seg. 

Makronene ble veldig gode, de dere ser over har en syrlig appelsinkrem i midten. De “vi” lagde i dag hadde et mer mektig kremostfyll, de var gode de også, men veldig mektige! 

Jeg har også sett Moods of Norway gutta fortelle om sin vei til suksess, de kommer med en bok om akkurat det nå om ikke lenge. Tror jeg skal få lest den, historien deres virker ganske utrolig! Helt tilslutt så vi på Brille-quiz, basert på Brille-programmet. Veldig morsomt å se på, det ble heldigvis ingen tissing i buksen i dag! 

Selv om det sikkert høres litt kjedelig ut å dra på en bokfestival, så håper jeg så mange som mulig tar turen neste gang de har mulighet! Det er alt annet enn kjedelig, og de har virkelig klart å finne noe alle kan like å se. At hele opplegget er gratis er også utrolig imponerende, skjønner nesten ikke hvordan de får det til! Gleder meg allerede til neste år. 

– Sara 

Oslo Bokfestival 2013

Nå er jeg på vei til den offisielle åpningen av Oslo Bokfestival. Dette er andre år på rad jeg tar turen ned til Spikersuppa for å se morsomme foredrag, konserter og alt annet festivalen har å by på. Programmet i år er veldig bra, de har lagt mer opp til barne-arrangementer i år enn i fjor, det er jo fint for barnefamilier! I fjor var jeg blant annet å så Linne Myre lese fra sin nye bok Evi Søndag, ekskona til Vinni viste oss cupcakebaking fra sin nye bok og jeg var på syverksted med Jenny Skavlan for å nevne noe. 

I dag har jeg tenkt meg på åpning, så skal jeg se Flying Culinary Circus Show, tror det er et slags matshow? Det høres i hvert fall veldig spennende ut. Det blir også en annen presentasjon av kokebok i dag, før jeg tenkte meg på Nordic Dummy Awards, aner ikke hva det er men det høres gøy ut! 

I morgen blir dagen litt lengre der nede, da står blant annet et foredrag om mote, syverksted med Jenny Skavland og foredrag med gutta fra Moods of Norway. I tillegg til interessante foredrag er det også så klart masse salg på bøker. Flere forfattere skal signere, så hvis du allerede nå vet om en bokjulegave så kan du stikke å få den signert! 


Her begynner ting å komme på plass. 

Hvis du går inn på bokfestivalens hjemme siden (link her) så kan du enkelt sette opp ditt eget program. Hvor smart er ikke det? Der ligger også en utprintbar versjon av programmet med kart og det hele.

Skal du på bokfestivalen i år?

– Sara

Hvordan ha det gøy på budsjett: shopping

Shopping er kanskje en av de tingene som blir nedprioritert dersom man har et stramt budsjett, noe som egentlig er veldig fornuftig. Men dersom man aldri unner seg noe nytt kan det føles litt surt i lengden? Jeg liker i hvert fall å unne meg selv noe nytt hvis jeg har vært flink til å spare en stund. Hvis man i tillegg shopper litt “smart” får man mer for shoppingpengene sine. Hvis du ønsker deg noe som er litt dyrt kan det være en idé å sette av et beløp hver måned. 

Sesongskifter 

Når det går fra en sesong til en annen er det alltid stort salg i butikkene. Alle gamle varer skal byttes med nye og da kan man ofte finne mye billig. Det er kanskje litt dumt å gå ut nå som sommersalget er i gang å kjøpe en haug med bikinier, men det er jo alltids en del plagg som fint går an å bruke i høst også. Jeg kjøpte et par bukser på sommersalg rett før skolen startet, og bukser er jo noe man alltid trenger. Hvis du tenker veldig langsiktig kan du jo kjøpe inn ting til neste år. 

Nettbutikker

Det er jo ikke en nyhet at nettbutikker ofte har litt snillere priser enn hva vanlige butikker har. Dette gjelder egentlig all mulig shopping, om det er klær, sminke eller interiørting du ser etter. Jeg nevnte jo Coverbrands, Blush og Blivakker sist, dette er veldig billige og fine sider for skjønnhetsprodukter. Når det kommer til klær har jo Nelly veldig et veldig godt utvalg i alle prisklasser. Ebay kan jeg også anbefale til klesshopping, men jeg ville vært litt obs hvis jeg skulle kjøpt noen merketing der. En kan fort gå på en smell og få noe som er uekte. Hvis du ser etter smykker og tilbehør kan Smartbuyglasses og pyntdeg være greie løsninger. Smartbuyglasses har utrolig billige solbriller fra blant annet Ray-ban, og disse er 100% ekte. Pyntdeg selger fine smykker til en utrolig billig penge. 

Vintage

Vintage-shopping er utrolig gøy! Man har muligheten til å finne helt unike plagg som en ellers ikke finner i vanlige butikker. Prisene varierer veldig fra butikk til butikk, men Fretex for eksempel er veldig billig. Her kan du faktisk være heldig å plukke med deg noen merkeplagg også! Marthe fant jo en Dolce & Gabana skjorte der for ikke lenge siden. På nett finnes det sikkert også mye vintageshopping, jeg har dog ikke så god erfaring med det. De enste sidene jeg har vært borti er Bazar og Bloppis. Her kan hvem som helst selge og kjøpe brukte klær. Det var faktisk gjennom Bazar jeg kjøpte Acneskjerfet mitt! 

Loppemarked

Dette er jo noe av det samme som vintageshopping, men det blir ofte mye billigere enn å handle i vintagebutikker. Man kan gjøre utrolig mange gode kupp om man bare møter opp i god tid, og ser nøye igjennom tingene. Jeg kjenner ei som kjøpte seg en ekte Mullberry-veske på loppemarked for en tid tilbake, hun sjekket det opp i en Mullberry-butikk. Det hører nok med til sjeldenheten, men jeg har jo kjøpt meg både en Levi’s jakke og en Filippa K blazer på loppis selv. I fjor fant jeg en Kitchen Aid kjøkkenmaskin på et loppemarked, den hadde avklipt ledning, men det ble lett fikset av faren til Matias. Resultatet ble en Kitchen Aid maskin til 100 kr. Det kan være verdt turen! Her er en oversikt over loppemarkedene fremover.

Billigbutikker 

Det høres sikkert ikke så veldig kult ut med billigbutikker, men med det mener jeg butikker som TGR, Nille og Søstrene Grene. Ta Søstrene Grene for eksempel, her har de alltid utrolig mye fint til hjemmet. Både kopper og krus, men også pynteting. Til jul i fjor var det dit jeg dro for å kjøpe julepynt, og de hadde så utrolig mye søtt. De selger også noe matvarer der faktisk, litt te, pasta og krydder blant annet. Nille har også de senere årene fått veldig mye fine interiørting, de har blant annet veldig søte kaffekopper der!

Rabatter 

Dette har jeg nevnt et par ganger før, men gode ting kan aldri gjentas for mange ganger. Benytt deg av rabattkoder, studentrabatter og Kickback der det er mulig. Kupongkode har en hel haug med rabattkoder til netthandel, her finner du garantert noe som er verdt å bruke. Vi som er studenter er jo så heldige å kunne få studentrabatt hos mange bedrifter. Spør i butikken om du er usikker, det verste svaret du kan få er nei. Så var det kickback, hvis du ikke vet hva dette går ut på så er det en side hvor du kan få tilbake penger på enkelte nettkjøp. Les mer om det på hjemmesiden deres her.

Håper dere likte tipsene! Ha en fin søndag, nå skal jeg snart i bursdag så vi skrives i kveld. 

– Sara 

Markedsdag en lørdag formiddag

God formiddag alle sammen! Jeg har allerede vært oppe ganske lenge i dag, måtte nemlig få med meg det lokale markedet som arrangeres i dag. Som sagt så er jeg hos mamma i helgen, så dette markedet har funnet sted på Tyristrand. Det er en årlig tradisjon hvor lokalbefolkningen stiller ut boder med hjemmelagde ting eller annet de vil selge. Det er veldig koselig å rusle rundt å se på disse bodene, folk er jo så kreative og flinke!

Heliumballong hører med på et marked!

Det var veldig mye folk der i dag. Det pleier nesten alltid å regne når dette markedet arrangeres, så når det faktisk er opphold tar folk turen. 

Her er en av strikkebodene, her finner du alt fra hjemmelagde mummitroll til grytelapper. Veldig kreativt og fint. 

Det hele avsluttes med et olabil-løp. Jeg fikk ikke med meg hvem som vant, men det var mange kreative bidrag. Skjønner faktisk ikke at disse barna tør å sette utfor en bakke i en liten trebil! De er sikkert trygge å kjøre, med bremser og det hele, men jeg hadde aldri turt. Tøffinger!

Pleier det være slike marked rundt der dere bor?

– Sara

Hvordan ha det gøy på budsjett: skjønnhet og pleie

Innlegg nummer tre i denne serien, dog et par dager på etterskudd. Her er innlegget om mat og drikke, og her er innlegget om kultur og underholdning. Alle vet vel at egenpleie, enten det er frisørtime eller spabehandlinger er veldig dyrt. Likevel kan man med noen enkle grep unne seg litt luksus for en litt billigere penge. 

Frisørlærling

Hvis du trenger en hårklipp eller har lyst på en ny hårfarge så koster det mye mindre å gå til lærlinger enn til vanlige frisører. I tillegg til at de er billigere trenger de ofte modeller til forskjellige ting. Kanskje lærlingen skal ta svennebrev, eller øve på klipping? Frisørlinjen på videregående pleier også å ta imot kunder når elevene har kommet et stykke ut i året og kan en del. Jeg har fått både klipp og farging gratis av en videregåendeelev, det ble veldig bra! Dersom de ikke har noe ledig akkurat når du spør kan du jo be de ringe deg neste gang de trenger en modell. 

Hjemmelagde skjønnhetsprodukter 

Det er sikkert fler enn bare meg som har prøvd seg på en del forskjellige hjemmelagde skjønnhetsprodukter? Jeg synes i hvert fall det er utrolig morsomt å eksperimentere litt på kjøkkenet og finne frem til gode ansiktsmasker og lignende. Bruk nettet og finn ting som egner seg. I dette innlegget får dere en fin oppskrift på hjemmelaget ansiktsskrubb, som bare består av sukker, havregryn og olivenolje. Jeg har også hørt at nypete skal være veldig fint å fryse ned i isbitformer, når de har frosset kan de legges i en klut eller lignende og gni rundt i ansiktet. Det skal minske porene, regner også med at det er veldig friskt og godt! En annen ting jeg har lest, som jeg skal prøve en dag selv er bananmaske. Du moser rett og slett bare en banan og gnir det inn i håret, så sitter du en god stund med den. Ser for meg at man må skylle veldig godt ut igjen, men det skal visst fungere bra. Om disse løsningene er akkurat like gode som dyre produkter skal jeg ikke si, men at det har en viss effekt tror jeg på.

Spakveld 

Spakveld trenger ikke foregå på et spa, det går fint an å få litt spastemning hjemme også. Hvorfor ikke invitere noen venner over, så kan dere se en film eller noe mens ansiktsmasken virker? Man kan hjelpe hverandre med å lakke negler og kanskje lage noe godt å spise. Hårkur, fotbad og peeling kan dere også ta. Man kan så klart ta en helt rolig avslapningskveld alene også. Sette på litt rolig musikk og legge seg i badekaret om man har det. Noen duftlys løfter stemningen mange hakk! 

Behandling av ufaglært

Det er ikke bare frisører som trenger modeller for å øve seg på. Ufaglærte hudpleiestudenter, negledesigstudenter osv. vil også trenge noen å teste seg litt på før de blir utlært. Noen ganger hvis de trenger modeller gjør de det kanskje gratis, mens andre ganger kan du bestille behandlinger fra studentmenyen. Tone Lise Akademinet har en studentsalong hvor studentene gjør behandlinger til en billig penge, link her. Selv om de som gjør det ikke er ferdig utlært vil det være lærere til stede som kan bistå dersom studentene lurer på ting, så det er ingen grunn til bekymring. 

Billige nettbutikker

Hvis du gjerne ønsker deg god frisørprodukter eller kvalitetssminke kan det være lurt å ta en titt på nett. Det er ofte litt stive priser i frisørsalonger og andre steder man får kjøpt slikt så man kan faktisk spare veldig mye ved å handle på nett. Blush, Coverbrands og  Blivakker har ofte kjemegode tilbud. Det kan lønne seg å melde seg på nyhetsbrevene deres, så får du tilbudene direkte på mail. Ebay kan faktisk også ha en god del kjente merker til redusert pris, men dobbeltsjekk med norske priser! Jeg har faktisk opplevd at Ebay har vært dyrere på sminke. 

Håper du likte tipsene! Pleier du gjøre noen av disse tingene? 

– Sara

Bildedryss: Selena Gomez konsert

Da har jeg endelig fått gått igjennom alle bildene fra i går. Utrolig mange av de ble dårlige, så er glad jeg tok mange. Siden det dessverre ikke er lov å ha med speilrefleks inn på konserter måtte jeg ta til takke med et lite kompaktkamera. Grunnen til at jeg har skrevet navnet over bildene er ikke fordi de ble så utrolig bra, men fordi det er litt stas å ha egne bilder fra en konsert. Bildet fra M&G kan jeg også legge ut, men må vente til jeg får det. Vi skal få det i løpet av et par dager. Håper ikke bildet er ut av fokus eller at en av oss blunker! Det hadde vært så kjedelig…

M&G med Selena tror jeg er noe ganske annet enn med Justin Bieber. Hun var søt og imøtekommende, og tok seg tid til å snakke med hver enkelt. Det hele varte ikke lenge, men var likevel utrolig gøy. Jeg fikk gitt henne en liten gave som hun virket veldig begeistret for. Etter M&G fikk vi en liten pose med litt effekter og deretter ble vi vist inn til konsertlokalet. Vi fikk komme inn før alle andre som hadde stått i kø, og fikk dermed de beste plassene! Jeg sto helt fremme ved scenen under hele konserten, så var veldig heldig. Vi hadde planlagt et lite ballong-prosjekt under sangen “Birthday”, hvor vi skulle ha med ballonger og kaste de rundt i salen under sangen. Dette ble veldig kult og det virket som at hun likte det. Hun smilte i hvert fall godt og sendte en ballong tilbake til oss da den kom opp på scenen. Etter konserten var over ble vi fra M&G tatt med for å registrere adressen vår slik at vi kunne få tilsendt en signert plakat i posten. Hun pleier alltid å komme ut ved bussen sin etter hver konsert for å ta noen bilder og slikt med fansen, så jeg ble med på det også. Noen av bildene har hun lagt ut på Instagram, men jeg er ikke på noen av de. 

Jeg er veldig fornøyd med konserten, tross all dyttingen. Hun sang og danset veldig bra, men jeg kunne ønsket meg litt bedre lydkvalitet. Jeg synes lyden fra henne ble litt borte i all musikken, lurer på hvordan dette var for de som sto bak? Det kunne også vært litt bedre informasjon på forhånd om hvordan M&G ville foregå, men til gjengjeld ble alt gjort veldig klart på konsertdagen.  

Hva synes du om bildene? Var du på konserten?  

– Sara