En velfortjent fridag

I dag var det så godt å endelig ha en dag fri! Jeg har ikke hatt en ordentlig fridag siden 11. juni, bortsett fra to dager hvor jeg har gått av nattevakt. Disse dagene klarer jeg uansett ikke se helt på som fridager, når jeg kommer hjem er det bare rett i seng. Så  står jeg opp for å spise og kanskje se på en TV-serie før det er back to sleep for å lade opp til en ny vakt. Uansett, i dag har jeg hele dagen fri, og jeg har endelig hatt tid til å åpne blogsoft igjen! Så hei! Hvordan har dere det? Jeg håper dere nyter sommeren litt mer enn meg? 

I dag tenker jeg å bare holde meg hjemme, kanskje jeg må en liten tur på butikken for å handle inn litt mat, men that’s it. Det er ikke noe særlig fint vær her i Hønefoss i dag heller, så jeg går ikke glipp av noe. Jeg vil heller ta en ansiktsmaske, fikse neglene på hender og føtter og bare kose meg. Også har jeg begynt på en ny bok, så den skal jeg forhåpentligvis komme meg litt videre i. 

Jeg ville egentlig bare innom dere for å ønske dere en fin mandag og god ferie til dere som har fått det! Håper dere har skikkelig fint vær der dere oppholder dere ♥

Hva skal du i sommer?

– Sara


#sommer #lese #avslapping #spa #ansiktsmaske

4 ganger hurra!

Hei og god søndag! Jeg merker allerede nå at denne sommeren kommer det til å bli veldig vanskelig å klare å kombinere jobben på hotellet, skrivejobben og bloggen. Og i tillegg få tid til å være sosial! Det føles nesten litt overveldende, men siden jeg har sagt opp jobben og ikke aner når jeg får meg en ny må jeg bare jobbe så mye jeg kan. Jeg har også vært syk i deler av juni, men nå er heldigvis formen tilbake! Jeg ville bare dere skal vite at jeg skal gjøre så godt jeg kan i tiden fremover med å skape spennende innhold på bloggen. Sommeren er jo tross alt en veldig morsom tid å blogge!

Og dere, i går fylte bloggen år! I hele 4 år har jeg drevet med verdens morsomte hobby, som gir meg så mye glede i hverdagen. Og selv om jeg kanskje ikke får oppdatert så mye som jeg skulle ønske i sommer, setter jeg utrolig stor pris på at dere fortsetter å klikke dere inn her. Det er jo litt klisje å si, men jeg har virkelig verdens beste lesere ♥

Slenger med et lite throwbackbilde fra en hyggelig sommerdag i fjor med Anna og Vilde.

Håper dere får en fortsatt fin søndagskveld!

– Sara


#sommer #jobb #blogg #blogging #hverdag

Litt for rask

Jeg var visst litt tidlig ute med å rope ut om at formen snart var tilbake. Dette ser ikke ut til å ville slippe helt enda, på vei hjem fra nattevakt i dag tidlig satt jeg nemlig med tidenes hodepine, og det verket som aldri før i bihulene. Etter et raskt googlesøk fant jeg ut at det er vanlig å få bihulebetennelse etter man har vært forkjøla. Det var nytt for meg! Så da har jeg vel litt betente bihuler og da. Hurra! Neida, det går vel over snart.

Det hadde kanskje gått over fortere hvis jeg ikke hadde fortsatt å jobbe, men det er lettere sagt enn gjort dessverre. Uansett. Nå skal jeg se litt på tvserie, har ikke helt bestemt meg for hvilken enda, før jeg durer avgårde til en ny nattevakt. Håper dere får en fin kveld! Og takk for at dere er så tålmodige med meg ♥

Hvordan har din ukestart vært?

– Sara


#syk #forkjøla #hverdag #blogg #blogger 

På bedringens vei

Hei! Jeg ville bare innom for å gi lyd fra meg. Helt siden forrige post har formen vært ganske dårlig, halsen har vært veldig vond og stemmen har levd sitt eget liv. I tillegg har jeg en infeksjon (eller betennelse?) ved den ene visdomstannen min, så det har ikke vært så stas. Jeg har likevel vært på jobb på to av dagene, så blogging har vært den siste tingen jeg har tenkt på. Nå begynner heldigvis formen å stige, så neste uke håper jeg å være back on track igjen.

Dagen i dag skal jeg fortsette å ta det ganske rolig, men jeg må få unna litt jobb jeg har utsatt til siste liten. Jeg tror ikke jeg har skrevet om det på bloggen før, men jeg opprettet enkeltpersonforetak tidligere i år og holder på med litt freelance-skriving på fritiden. Jeg har deadline i dag, så jeg må bare klare å bli ferdig. Ønsk meg lykke til da dere ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette bildet fra Stylistafesten kunne vært fint, hvis det ikke så ut som at jeg var i enorm smerte. Snakk om å være utilpass foran kameraet! Hehe, bedre lykke neste år. Håper dere har en fin søndag!

– Sara


#søndag #syk #forkjølet #nyuke 

Årets Stylista & Olympus PEN summer party

God kveld! Håper dere har hatt en fin torsdag? Jeg har prøvd å hvile stemmen min i dag, så jeg forhåpentligvis kan sjekke inn gjester når jeg skal på nattevakt om litt. Som jeg nevnte her om dagen fikk jeg veldig vondt i halsen etter søndagens fotballkamp og etter en hyggelig kveld med mye snakking sammen med Vilde i går forsvant den helt. Bortsett fra det koste vi oss i hverandres selskap. Siden jeg ikke var helt i toppform og Vilde skulle på jobb tidlig i dag tok vi det veldig rolig på gårsdagens sommerfest. Det ble ikke mer enn et par glass med vin og vi dro litt før festen var over. Her har dere noen bilder fra kvelden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fineste ♥

Fingermat, de grønnsakene med hummus var veldig gode!

Santa Maria stilte med mat og konkurranse.

Man kunne få lagt freshe negler av Londontown

I år, som i fjor hadde Olympus fotoshoot, hvor alle som hadde lyst kunne komme å ta bilder. 

Flettestanden var dessverre litt dårlig organisert, og vi som skrev oss opp på liste tidlig på kvelden fikk aldri flettet oss. Selv om vi sjekket inn med jevne mellomrom. Vi så også enkelte som hadde skrevet seg opp etter oss komme foran oss i køen. Så det var litt kjedelig, men men.

Det var litt synd at været ikke var på vår side, men sånt kan man jo ikke planlegge. Noe annet som ikke var planlagt i det hele tatt var antrekket mitt, jeg tok på meg noe litt tilfeldig nesten rett før vi skulle gå. Det var helt uaktuelt å gå rundt der med vond hals og fryse, så da ble det bukse og høyhalset genser. Hva da juni? Uansett, alt i alt hadde vi en fin kveld! Vi fikk skravlet mye, spist og kost oss. Også fikk vi noen veldig flotte goodiebags med spennende produkter jeg gleder meg til å prøve. 

– Sara


#mote #fest #sommerfest #stylista #olympus #party #oslo 

Fotballsøndag

Hei hei! For en berg og dalbane av et vær det har vært i dag! Jeg har heldigvis tilbragt dagen på jobb, så for meg har det ikke spilt så stor rolle. Håper dere har hatt en fin start på uken? Jeg misunner på en måte de som har hatt langfri, men så er det ikke helt feil å jobbe når man får dobbel lønn heller! Uansett. Jeg skulle ikke bare innom for å småprate, jeg tenkte å dele noen bilder fra gårsdagen med dere. I går var jeg nemlig med mamma på fotballkamp. Fotball interesserer meg egentlig ikke nevneverdig, men planen var at vi skulle dra sammen med noen andre. Vi skulle ut å spise først og så på kamp, men så ble det litt endring i planene. Jeg endte likevel opp med å dra kampen, og selv om jeg ikke kommer til å renne ned dørene på stadion var det ikke så verst å være med. Laget spilte dog ikke sånn veldig bra, men det kom mange morsomme kommentarer fra tribunen som holdt stemningen oppe. Her er noen bilder 🙂

Fine mamma ♥

Jeg er nok ikke helt laget for å være fotballsupporter, jeg synes det er megakleint å drive å rope heiarop og sånn. Så jeg holdt meg til enkel klapping! Og hopping, for å holde varmen… Det var faktisk ganske kaldt i går, så i dag er ikke halsen helt god. Håper bare ikke jeg blir dårlig nå, Vilde og jeg skal jo på Stylista-festen på onsdag! 

Liker du å dra på fotballkamp?

– Sara


#fotball #fotballkamp #hønefoss #hbk #søndag 

5 filmer/TV-serier jeg ikke anbefaler

Vanligvis pleier jeg å komme med tips til filmer, serier eller bøker jeg liker hver uke. I dag tenkte jeg å gjøre det litt annerledes, og heller dele 5 filmer og TV-serier jeg IKKE likte med dere. Dette er selvfølgelig bare min personlige mening, og kanskje noen av dere synes disse filmene og seriene er kjempebra? Det er jo det som er så fint med underholdning, det finnes alltid noe for enhver smak. 

1. Paterson: Grunnen til at jeg ikke liker denne filmen er at den ikke egentlig handler om noe. Den har ingen gode vendepunkter og man når aldri noen spenningstopp. Den to timer lange filmen handler kort fortalt om Paterson, som bor i Paterson med sin kone. Han er bussjåfør og kjører samme rute hver dag. I lunsjen skriver han dikt i notatblokken sin. Hver kveld når han skal gå tur med hunden deres går han innom den lokale puben og drikker én øl. Kona hans er hjemmeværende og bruker det meste av dagene sine på nye maleprosjekter, cupcakesbaking og gitarspilling. Stort mer handling enn det er det ikke i denne filmen. Paterson har riktig nok høstet veldig god kritikk og fått terningkast fem av blant annet Aftenposten og NRK P3.

2. Lost in Translation: Selv om alle andre ser ut til like denne filmen synes jeg den er så dørgende kjedelig. De som liker den prøver selvsagt å overbevise meg om at jeg ikke skjønte greia, og kanskje det er sant? Ikke vet jeg, men denne filmen ble rett og slett for kjedelig for meg. Den handler om Bob, en amerikansk skuespiller som er i Tokyo for å spille inn en reklame for whisky. Han sliter med å forstå hva de på settet sier, da ingen av de snakker noe særlig engelsk. I alt kaoset møter han Charlotte, som er mye yngre enn seg selv. De er begge gift på hver sin kant, men sliter med å få ekteskapene til å fungere. De to nyter hverandres selskap i Tokyo, og når det er på tide å dra hjem igjen blir spørsmålet hvor går de fra dette?  

3. The Road: Dette er en postapokalyptisk film med Viggo Mortensen i hovedrollen, basert på boken med samme navn. Den handler om en far og en sønn som etter at verden har gått under prøver å nå det stedet de tror er trygt, kysten. Det eneste de har er hverandre og en pistol til å beskytte seg med mot det, eller de som er gjenlevende. Det begynner å bli en stund siden jeg så filmen, men jeg husker jeg synes den var så kjedelig. Det skjedde liksom aldri noe, og det verste jeg veit er å kjede meg når jeg ser på film. Jeg kan like de aller fleste sjangre, men hvis jeg ender opp med å kjede meg, er det no go fra meg!

SCENE 3.41 / Exterior Flatboat (1995) - Cohle and Marty question Henry Oliver about his daughters death. / Photo: Jim Bridges/HBO
HBO's

4. True Detective: Denne serien hadde jeg ganske høye forventninger til, og jeg tror Matias og jeg så over halve sesong 1 før vi ikke gadd mer. Den fenget oss ikke over hode, selv om jeg gjerne skulle ønske jeg likte den. Serien handler om to etterforskere som i 1995 etterforsket et drap på en kvinne. De løste saken, men nå 17 år etter dukker et lignende drap opp, og saken blir gjenåpnet. Vi ser derfor at de to mennene blir intervjuet hver for seg om etterforskningen, og om forholdet dem i mellom. Intervjuene lapper sammen tilbakeblikk fra det som skjedde i 95. Selv om dette høres ut som en ganske spennende handling går alt så utrolig sakte fremover, så vi orket rett og slett aldri fullføre. 

5. Bonanza: Western er kanskje den sjangeren jeg synes er minst interessant å se på, og både i film- og i serieformat. Jeg unngår det derfor for en hver pris, men Bonanza var det nærmest umulig å komme unna. Det er nok en av grunnene til at jeg misliker serien så sterkt, den var liksom alltid på TV. Den brukte i tillegg å dukke opp på morgenen etter barne-TV da jeg var barn, og jeg husker det var like nedtur hver eneste gang introsangen slo i mot meg. Når handlingen ikke fenget meg heller måtte serien bare ende opp på denne listen. 

Slik ser min topp 5-liste ut med filmer og serier jeg ikke liker. Det er selvfølgelig ikke sikkert dere som leser dette er enige, men sånn er det alltid. Vi liker heldigvis forskjellige ting. 

Har du noen filmer eller serier du virkelig ikke liker?

– Sara


#film #tv #tvserie #underholdning 

10 ting jeg vil gjøre i sommer

Selv om jeg tenker at vi bør bli flinkere til å ikke hele tiden leve i fremtiden, synes jeg det er like viktig å ha noe å glede seg til. Det gjelder å finne en balansegang der. Så i dag har jeg fundert litt på hva jeg gleder meg til, og hva jeg ønsker å få gjort i sommer. Denne listen på 10 punkter ble resultatet, kanskje vi har noen av de samme punktene?

1. Delta på årets Stylista & Olympus PEN sommerfest. Dette skjer allerede til uken, og jeg drar selvfølgelig sammen med Vilde. Vi hadde det så gøy der i fjor, så vi slo til da muligheten bød seg i år også!

2. Get some tan! Dette punktet står nesten alltid på sommerlistene mine, men skjer det? Som regel ikke! Jeg er ikke noe glad i å ligge ute å sole meg, ikke har jeg noen uteplass her jeg bor heller. Så jeg får bare være litt kreativ. 

3. Feire bursdagen min! Jeg vet ikke om jeg har skrevet det på bloggen, men jeg og tre venninner skal feire sammen. Vi blir alle 25 år i juli, og slår oss derfor sammen til et 100-års lag. Vi har booket lokale, bestilt en del pynt og begynner å få et greit bilde på på hvordan ting skal se ut. I løpet av juli skal vi en tur til Sverige for å handle inn resten av det vi trenger. Jeg gleder meg sånn! Både til forberedelsene, men selvfølgelig også til selve festen!

4. Lese et par bøker. Jeg var inne i en god steam tidligere i år, og leste ut flere bøker enn jeg hadde gjort det siste året. Så i sommer har jeg lyst til å ta opp lesingen igjen. Jeg har et par bøker klare som jeg vil lese, så det er egentlig bare å begynne!

5. Jeg skal jobbe mye i sommer, og derfor må jeg prøve å være litt spontan og bli med på ting som plutselig dukker opp. Egentlig er jeg veldig dårlig på å takle uforutsette ting som skjer, selv om det er hyggelige ting. Men i sommer vil jeg prøve å bli flink til å si ja!

6. Ta en roadtrip med Vilde. Vi har snakket om å få til en liten roadtrip i en evighet nå, og sommeren er jo den perfekte anledning. Hvor vi skal har vi ikke bestemt oss for enda, men det blir garantert hyggelig!

7. Lage masse hjemmelaget is, smoothies og juce. Hvor godt er ikke det i sommervarmen, og det er vel lov å kose seg litt? Dessuten blir det sikker en del oppskrifter jeg kan dele med dere utav det. Vinn-vinn!

8. Finne den perfekte jeans. Jeg kan ikke huske sist jeg brukte jeans, men jeg skikkelig lyst på et par som kan brukes på kjølige dager og utover høsten. Aller helst har jeg lyst på et par vintage Levis, så jeg må nok dra på jakt i noen vintagebutikker! 

9. Punktet som alltid er med på listen er grilling hos onkel. Det er alltid stas å grille hos han, og i år har han nytt hus med stort uteområde! Kanskje det dukker opp noen oppskrifter på vegetarvennlig grillmat her på bloggen? 

10. Være litt mer aktiv. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en skikkelig treningsøkt, så det hadde vært veldig godt å få bevegd seg litt igjen. Sommeren er i hvert fall en perfekt anledning til å snøre på seg skoene å gå noen turer. Krysser fingrene for mye finvær!

Det var min lille to-do-liste for sommeren. Kanskje jeg skulle prøvd å lage en oppsummering av hvordan sommeren min ble når høsten nærmer seg? Vi får se, throwback er alltid gøy! Matias og jeg har også snakket om å få til en tur i løpet av året, det var jo faktisk også ett av forsettene mine i år. Om det blir nå i sommer veit jeg ikke, kanskje det nesten er bedre å ta en tur til høsten? Det finner vi ut av ♥

Har du noen fine planer i sommer?

– Sara


#sommer #juli #juni #august #blogg #blogger #bursdag #todo #liste #planer