It’s me time

Har dere hatt en fin start på helgen? Etter jeg hadde levert oppgaven ista tok jeg meg en powernap, og det skal jeg si var herlig! Kvelden tenkte jeg bare å nyte til det fulle med enda mer avslapping. Jeg tenkte nemlig å ha en slags spa-kveld for meg selv. Jeg fikk en haug med produktprøver da jeg var på HFB-messen i tillegg til at jeg hadde noen skjønnhetsgreier liggende så da er det bare late som jeg er på spa. Jeg har lagt frem haugen med de nyeste bladene mine som jeg kan lese i mens ansiktsmasken virken, ser for meg at det er sånn man gjør det på spa? Hehe

Denne myke morgenkåpen tenkte jeg å bo i resten av kvelden. Den er foret med et slags teddyfor så den er supermyk og varm. Tror den er fra h&m hvis noen skulle lure på det. Jeg vurderer også å se på de første episodene av Paradise Hotel i løpet av kvelden, har ikke fått sett på det enda i år. Men så tar det så mye tid når man må se fire episoder hver uke. Vanskelig valg det der, om skal eller ikke skal se på hjernedød underholdning. Nei, nå starter spa-kveld! Ha en fin fredag videre! 

Ser du på Paradise Hotel i år?

– Sara 


#spa #hjemmespa #kos #avslapping #velvære #skjønnhet #egenpleie #ansiktsmaske #helg 

Thank god it’s friday!

Hei ♥ Endelig har jeg fått sendt avgårde oppgaven og nå er det offisielt HELG! Fy så godt det skal bli med noen late dager nå. Jeg rakk dessverre ikke noe kvelds-innlegg i går, det var så godt å bare gjøre seg ferdig med oppgaven og så heller fokusere mer på bloggen i helga. Jeg skal få gjort ferdig en del innlegg som står som halvferdige utkast. Jeg liker ikke å se at det fyller seg opp med slike innlegg! Kanskje jeg kan få lagd en videoblogg også, det begynner jo å bli en stund siden sist. 

Jeg tenkte egentlig bare titte en kjapp tur innom dere nå, for straks må jeg hoppe i dusjen og komme meg ut for å handle inn mat til helgen. Men først ville jeg bare si takk til dere som er så tålmodige og kommer innom selv om det ikke kommer så mange innlegg her om dagen. Dere er helt fantastiske alle sammen! 

Håper dere får en strålende start på helga ♥

– Sara 


#hverdag #blogg #blogger #helg #fredag #endelig 

Blogg-oppgave

Hei, tenkte det var på tide å gi litt lyd fra meg. Beklager at jeg har vært litt fraværende de siste dagene, men det er litt mye å gjøre med oppgaver og innleveringer på skolen for tiden. I morgen er heldigvis siste innlevering på stund og etter en liten fremføring på tirsdag (på engelsk, gulp!) så skal jeg senke skuldrene igjen. Oppgaven jeg skriver på i dag er den nest siste før eksamen i det engelske faget, så nå forventer nok læreren litt mer enn sist gang. 

Slik ser min utsikt ut de neste timene ut, minus blogsoft da! Jeg tok med meg “kontoret” til senga i dag, og sitter i skrivende stund under den gode og varme dynen. Jeg får ikke helt varmen i dag så da passet det bra å trekke inn i en varm seng. 

Nå har jeg forresten fått smakt på havregrøten fra Tine som jeg var så nysgjerrig på! Den var mye bedre enn jeg hadde forventet, og fungere like godt kald som varm. Supersmart måltid å dra med som om man litt dårlig tid en dag. 

Ser jeg ikke veldig smart og hardtarbeidende ut når jeg poserer med boken min?

Oppgaven jeg skriver er forresten ganske spennende, jeg valgte nemlig en oppgave om blogging! Jeg skal diskutere noen av trekkene ved bloggkulturen i Norge og dermed prøve å finne ting som skiller seg ut fra andre land. Jeg har allerede kommet et stykke på vei og funnet et par ting jeg mener er særegent for oss i Norge. På biblioteket hadde de flere spennende bøker om blogging og en av de tror jeg faktisk jeg skal lese hele av når jeg er ferdig med oppgaven. Den virker veldig spennende og nyttig faktisk. Kan skrive litt om den når jeg kommer meg igjennom, hvis dere vil? Nei, nå får jeg legge bort bloggen og ta fatt p oppgaven isteden. Ha en fin dag dere, jeg kommer sikkert innom tur igjen i kveld ♥

Hva er en typisk norsk blogg?

– Sara 


#blogg #blogging #blogger #skole #skoleoppgave #hverdag #oppgaveskriving 

Middag med mamma og bestemor

Jeg tror det er noe spesielt med onsdager? Onsdager virker alltid å være den dagen i uken som fyller seg mest opp med gjøremål og aktiviteter. Som i dag for eksempel, først var det 4 timer på skolen hvor vi gikk igjennom klippeoppgaven jeg snakket om her om dagen. Det var så godt å få litt tilbakemeldinger på arbeidet jeg hadde gjort, da vet jeg litt mer hvordan jeg kan gjøre det når vi skal i gang med eksamensfilmen. Etter skolen dro jeg hjem for å ordne meg, før jeg møtte mamma og bestemor for å spise ute. Vi dro på Jensens Bøffhus og spist en nydelig biff og god dessert. Vi tråkket også litt rundt i sentrum og tittet i de stengte butikkvinduene, med andre ord en veldig billig shoppingtur! Hehe. Det ble en kjempekoselig kveld i godt selskap ♥  

Jeg hadde på meg samme antrekk som i går, men tok i bruk de nye Jeffrey Campbell skoene mine for første gang i dag. De er så utrolig fine, og det er så gøy å føle seg høy for en gangs skyld! De er heller ikke så aller verst å gå med, men jeg merker at jeg ikke klarer å gå så fort som jeg pleier å gjøre. Jeg liker egentlig veldig dårlig å gå sakte, men med de har jeg ikke noe valg. Det er kanskje en vanesak med så høye sko, men det viktigste er i hvert fall å ikke vrikke noen ankler. Håper dere har hatt en fin dag alle sammen ♥

Hva har dere gjort i dag? 

– Sara 


#hverdag #familie #middag #biff #bøffhus #restaurant #koselig 

Innkjøp fra L´Oréal-kvelden

Det var flere som ønsket å se innkjøp og innhold fra gårsdagens goodiebag og det skal dere selvfølgelig få se. Vi fikk 20% rabatt på hele butikken i tillegg til at de hadde flere gode tilbud, så det var mange fristelser. Likevel handlet jeg ikke kjempemye og bruke ikke mer enn ca. 200 kroner. Det kan jeg leve med! Goodiebagen var veldig fin og inneholdt flere ting jeg gleder meg veldig til å prøve. 

Dette er alt jeg endte opp med, både det jeg kjøpte selv og det som var i goodiebagen. Bladet fulgte også med siden det var et event i samarbeid med Costume. 

Det som fulgte med i goodiebagen var den sorte og hvite neglelakken, hårsprayen, den rosa leppestiften ved siden av hårsprayen, solpudderet og testene. Resten kjøpte jeg selv. 

Den sorte og hvite neglelakken er en topcoat med prikker i. Jeg tror det blir veldig kul på, gleder meg til å få prøvd den skikkelig ut med en lakk under. 

Jeg har ikke rukket å prøve noe av dette enda heller, men solpudderet ser litt for lyst ut for min hud. Men jeg får prøve det på og se hvordan det blir. 

Her er det jeg kjøpte selv, eller den ene av neglelakkene fikk jeg gratis fordi jeg hadde fått nok stempler på lojalitetskortet mitt. Endelig fikk jeg tak i noen matte pastellfarger til neglene, de to rosa har lenge vært savnet i samlingen min. Leppestiften (typisk at jeg glemte å åpne den) får man ikke kjøpt andre steder i Norge enn i denne butikken så vidt jeg forsto. De har en del produkter som ikke har blitt lansert i Norge enda, så det er jo litt gøy å prøve ut de. Øyenskyggen er i en litt lys gullfarge, denne fargen har jeg lenge vært på utkikk etter så da den var på salg til 39,- slo jeg til. 

Så det var altså gårsdagens fangst. Jeg er veldig fornøyd med å ha fått så mye til en så billig penge! Jeg tok dessverre ikke noe særlig bilder fra selve butikken i går, da det var så stappet i lokalet bildene jeg fikk ikke ble brukbare til noe. Men det var ellers fint organisert med servering av markoner og mosell. I tillegg var Storm Pedersen der for å gi råd og tips til de som ville ha det. 

Bruker dere noe av dette?

– Sara 


#innkjøp #loreal #goodiebag #sminke #beauty #makeup #costume #shoppingkveld #shopping #newin #readersnight 

Antrekk: L´Oréal-kveld

Selvfølgelig rakk jeg aldri å poste antrekksbilder før jeg dro hjemmefra i dag. Men jeg rakk i hvert fall å ta bildene, det er ikke verst bare det? I fjor høst da jeg dro rundt på loppemarkedene i byen endte jeg opp med å kjøpe en hel haug med jakker og blazere. De aller fleste har jeg brukt ganske mye, men denne her har bare ligget i skapet. Jeg blir aldri enig med meg selv om jeg synes den er litt for bestefar-aktig eller om jeg digger den, men jeg bestemte meg for at i dag skal jeg bruke den (og digge den). Og da ble det slik! 

Topp fra New Yorker // Blazer fra Kurt Geiger (loppemarked) // Kjede fra loppemarked 

Shoppingkvelden var forresten veldig hyggelig. Det ble dog litt vel kaotisk i den lille butikken med så mange folk, så Vilde og jeg dro innom for litt forfriskninger og en goodiebag og kom heller tilbake litt senere på kvelden for å se etter gode kupp. Jeg endte opp med et par neglelakker og en øyenskygge. Kan vise dere hva jeg kjøpte og det vi fikk i goodiebagen i eget innlegg i morgen hvis dere vil? Nå skal jeg straks krype oppi sengen med Macen og svare på kommentarer, samt lese igjennom favorittbloggene mine ♥ Etter det er det natta! Det skal bli veldig godt med en tidlig kveld i dag, vi satt nemlig ganske sent oppe med brettspillene i går. Det går nemlig ikke an å gi seg midt i et slag Monopol! Hehe

Hva mener dere om blazeren? 

– Sara 


#mote #antrekk #fashion #outfit #ootd #blazer #loppemarked #vintage #kjede 

Klippe, klippe klippe

Hei dere. Nå er jeg egentlig litt stressa for jeg har tusen ting å rekke som helst skulle vært gjort samtidig. Jeg kom akkurat kommet hjem fra skolen, og er endelig ferdig med klippeoppgaven! Da kan jeg i hvert fall krysse av det på listen, så nå har jeg bare en innlevering igjen denne uka. Når jeg er ferdig med dette innlegget må jeg rett på badet og fikse meg for snart må jeg dra avgårde til sentrum for å møte Vilde. Vi skal nemlig på en shopping-kveld på Loreal-butikken i dag. I mellomtiden skulle jeg gjerne rukket å ta litt antrekksbilder pluss litt annet, så vi får se hvor langt jeg kommer.  

1. Ferdig klippet scene. 2. Noen dager overlever man ikke uten kaffe! 3. På skolen på en fridag?! 

Nå ser jeg faktisk at solen titter frem gjennom vinduet her, så nå gleder jeg meg skikkelig til å komme ut. Men det ser vel varmere ut enn det egentlig er, jeg lar meg alltid lure om våren når solen endelig begynner å titte frem igjen og tror det er supervarmt! Nei, nå prater jeg meg bort. Jeg får nesten ordne meg så kanskje jeg rekker å poste antrekksbilder før jeg drar ♥

Har du noen planer for dagen? 

– Sara 


#hverdag #hektisk #myeågjøre #skole #loreal #event #shopping 

Datenight: brettspillkveld

Det er klart for en ny datenight ♥ Vi hadde nesten glemt bort hele februar-daten, men det er jo ikke for seint enda så vi tar den like gjerne i dag. Denne gangen trakk vi som sagt brettspillkveld, så nå har vi tatt frem de spillene vi har her hjemme og er straks klare til å kjempe om de beste eiendommene i Monopol. Vi hadde egentlig tenkt til å få kjøpt Gruble også, men det er tydeligvis ingen som selger det lenger. 

Middagen gjør vi så enkel som det går an, nemlig spaghetti, kjøttdeig og kjøttdeigsaus! Noen ganger er det godt å bare spise noe sånt enkelt. Også har vi kjøpt inn en liten søtsak for å være litt ekstra gale. Melkesjokolade med oreo-kjeks er utrolig god! Har dere smakt den? Nei, nå får jeg komme i gang med middagen, jeg har en som er litt utålmodig ved siden av her ♥

– Sara 


#kjærlighet #love #boxoflove #datenight #date #kjæreste #brettspill #spill #spillkvled 

If mondays were shoes…

…they’d be Crocs! Dere vet kanskje at et av mine forsetter i år var å møte mandager med en positiv innstilling? Det føler jeg virkelig jeg har klart med glans så langt i år, men akkurat denne mandagen her var det skikkelig tungt å stå opp. Jeg sto opp i 10-tiden i dag så det burde ikke egentlig være så vanskelig å komme opp av sengen, men jeg hadde mest lyst til å kaste mobilen i veggen og sove videre. Jeg tok heldigvis til fornuften, så iPhonen min lever heldigvis i beste velgående. Siden jeg sto opp har jeg for det meste skrevet på en oppgave vi skal levere i slutten av uken. Vi har to innleveringer denne uken så kanskje det er derfor denne mandagen var litt ekstra tung å komme opp på? Nå trengte jeg et lite avbrekk i jobbingen, så da tenkte jeg det var på tide å skrive litt til dere. Jeg måtte også sette sammen en liten kollasj fra we heart it for anledningen. 

I kveld skal vi forresten ha februardaten vår, nå begynte det å bli få dager igjen å ta av så vi bestemte oss for å ta en hverdagsdate denne gangen. Det kan være minst like koselig å gjøre det en ukedag som å ta det i helga så jeg gleder meg masse. Denne gangen sto det brettspill-kveld på lappen, så da er det bare å børste støv av spillene våre og gjøre seg klar til litt god gammeldags spillmoro. 

 

Synes du det er tungt å stå opp på mandager? 

– Sara 


#hverdag #mandag #nyuke #trøtt #date #datenight #brettspill #kjærlighet

New in: Jeffrey Campbells

Så morsomt at flere av dere tippet hvilket par med Jeffrey Campbell sko jeg hadde skaffet meg, men dere hadde dessverre feil. Selv om det er de originale jeg har siklet på lengst var det ikke de jeg endte opp med. Det var nemlig mega-salg på DNA på Arkaden i Oslo da Vilde og jeg var der i går. Og der sto disse å lyste mot meg ♥ De var på 70% salg og satt som et skudd, man kan vel ikke bare forlate de i butikken da? Når sko jeg har lyst på som har kostet 1599,- er satt ned til 480,- synes jeg nesten det står skrevet Sara på de. 

Det virker som de er veldig gode å gå i selv om de er så høye. Jeg hadde ganske vondt etter å ha brukte vonde heler hele dagen før jeg kjøpte disse så det var som en drøm å bytte over! Likevel ble det jo litt ubehagelig etter en stund på disse også, tror jeg må prøve de skikkelig en dag og se hvordan de virkelig er å gå med. Har noen av dere erfaring med å gå lenge på slike sko?

Er de ikke fine? 

Hva synes dere om Jeffrey Campbell skoene?

– Sara 


#mote #innkjøp #shopping #newin #sko #jeffrey #campbell #jeffreycampbell #highheels #fashion #stylemagasinet