Interiør: kjøkken og spisestue

Inneholder annonselenker

God kveld fine! Det virket som at forrige interiørpost falt i god smak hos dere, så da fortsetter jeg denne serien, og i kveld har jeg tatt for meg kjøkken og spisestue. Det jeg ønsker meg mest av alt akkurat nå er mer kjøkkenplass! Jeg er jo veldig glad i å eksperimentere på kjøkkenet, men det er dessverre veldig vanskelig her jeg bor nå. Disse bildene hjelper jo ikke akkurat på ønsket om et mer brukervennlig kjøkken, men det er deilig å drømme litt også! Håper dere lar dere inspirere ♥

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER

*Sikle* Tenk å ha en stor kjøkkenbenk, masse skapplass og en praktisk kjøkkenøy! Det må være drømmen! Selv om jeg ikke kan bygge meg noen kjøkkenøy, eller kan trylle frem masse skapplass går det i det minste an å friske opp det som befinner seg på kjøkkenet. Tingene på bildet over vil freshe opp et hvert kjøkken og gi en litt mer luksuriøs touch.

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER

I spisestuen er det veldig lett å endre litt på looken, noen nye lysestaker, en ny duk og et nytt billig servise er alt som skal til. De kule gullkoppene koster bare 69,- har såå lyst på de! Digger den røffe lampen også, synes det er så kult med betong i hjemmet.

Sukk, så mye fint! Det er jammen godt jeg ikke jobber i en interiørbutikk, jeg hadde jo fått lyst til å bytte stil annen hver dag. Akkurat nå føler jeg egentlig ikke at vi har noen spesiell stil i leiligheten, vi har lite farger, med et par innslag av kobber her og der. Jeg liker det for så vidt godt, men skulle veldig gjerne ønske at det var mer gjennomført. Men alt til sin tid! Håper dere likte innlegget ♥

Fant du noe du likte?

– Sara


#interiør #bolig #hus #leilighet #kjøkken #spisestue #spiseplass #pusseopp #dekor #inspo #inspirasjon

New in: TL-beautystore

Hei igjen! Jeg fikk lyst til å stikke innom dere to ganger i dag, det blir jo så sjelden om dagen. Jeg ville bare vise dere mine nyeste innkjøp fra Tone Lise Akademiet! Det er nesten skummelt å gå inn i butikken deres i Brugata, de har jo så mye fin! Man får bare lyst til å gå bananas. Jeg tok heldigvis ikke helt av, men fikk med meg noen nye lakker, en cleanser og en herlig skrubb hjem.

Litt nytt innen Gelish, to forskjellige rosafarger og en cleanser.

Sjekk disse er kule da! Den lyse er skikkelig sukkersøt og den mørke er helt fantastisk knall! Gleder meg til å teste de på!

Denne skrubben var på tilbud så da måtte jeg bare slå til, den kostet bare 50,- Nesten gratis!

Tilslutt måtte jeg ha en lakk fra blogg-kolleksjonen deres. Valget falt på June Holm sin nydelige brune farge, og den er SÅ fin! En helt perfekt høstfarge som jeg kommer til å bruke masse i år. Jeg hadde tenkt til å kjøpe Agnes Lovise og Celina Karine sin også, men de var utsolgt! Jeg må være litt kjappere ute neste gang, de må jo bare bli mine!

Har du testet noe fra TL?

– Sara


#tl #tlbeauty #toneliseakademiet #negler #neglelakk #gelish #skrubb #newin #shopping

International coffee day

Happy international coffee day! Jeg er allerede godt ned i kopp nummer to for dagen og kjenner at den smaker litt ekstra godt i dag, hehe. Siden det er kaffedagen tok jeg med meg koppen og litt annet stæsj ut for en aldri så liten photoshoot. Kaffekoppen er vel kanskje noe av det som blir mest fotografert, men i dag tenker jeg det er lov likevel! Så hvis du ikke har drukket kaffe enda foreslår jeg at du løper å setter på en kanne før du skroller videre.

Måtte unne meg litt melkeskum i dag! Det er så godt ♥

Vi nordmenn er jo på verdenstoppen i kaffedrikking, men i dag har vi faktisk en unnskyldning for å ta en kopp eller to ekstra. Så trakt deg en kanne, knekk opp et bare biter sjokkis og nyt kaffedagen dere! Det skal jeg ♥

Har du drukket kaffe i dag?

– Sara


#kaffe #coffee #kaffedagen #kaffekopp #hverdag

Vinneren av høstkonkurransen

Hei og god mandag! Jeg håper dere har hatt en strålende helg og at mandagen har behandlet dere bra så langt. Nå har Facebooksiden min nådd 200 følgere, og det er derfor på tide å trekke vinneren av forrige ukes konkurransen! Det ble nesten 30 stykker påmeldt og for å kåre vinneren ble det god gammeldags loddtrekning! Vinneren ble trukket på Snapchat for litt siden (Sokbibi heter jeg der), men hva som sto på lappen avslører jeg nå!

Her er premien denne gangen, en liten høstpakke ♥

Og på vinnerlappen sto det Marte K! Gratulerer så mye til deg, jeg sender en mail asap så kommer premien snart hjem til deg.

Tusen takk til alle som likte, delte og deltok i konkurransen! Det er så gøy å holde konkurranser når så mange engasjerer seg. Håper dere vil delta igjen neste gang ♥

Hva slags konkurranse vil dere ha nesten gang?

– Sara


#konkurranse #premie #vinner #gave #giveaway #høstkonkurranse

Dancing like 22

Hei! Jeg håper dere koste dere like mye som meg i går? Etter jobb tok jeg et timer på øyet før jeg dro på meg finstasen og satte nesen i retning Grünerløkka. Marthe, min tidligere blogg-buddy fyllte 22 år i går og da må det jo feires! Jeg kjente ingen andre enn Marthe fra før, men jeg mannet meg opp og tok med kameraet. Heldigvis var det bare hyggelige folk der, og flesteparten jobber til og med på Elkjøp! De var derfor mer interessert i å vite modellen på kameraet og hva et kostet enn hvorfor jeg dro rundt på et digert speilrefleks på fest. Det var med andre ord god stemning, så her er noen bilder fra kvelden.

Jeg ødelegger alltid sånne “nå gjør vi noe gøy”-bilder.

Noen ganger må vi jenter bare få 10 minutter alene på do for litt hårkrølling!

Aw, så søte!

Heldige meg fikk lov til å teste ut Marthes eksterne blitz og herregud for en forskjell til sammenligning med den interne! Jeg hater den effekten internblitzen gir og ender derfor alltid opp med superhøy ISO, lav lukker og dårlig kvalitet. Så etter å ha testet blitzen hennes må jeg bare skaffe meg en egen asap!

Hva gjorde du i går?

– Sara


#fest #bursdag #bursdagsfest #party #feiring

Snapchat lately

God helg dere! Har dere fri i helgen? Jeg skal jobbe hver dag, men på lørdag tenkte jeg å skvise inn et lite bursdagsbesøk. Jeg skal likevel forsøke å få til ett blogginnlegg om dagen, og hvis dere ønsker kan dere også følge med på Snapchat! Sokbibi heter jeg der. Det er så mye morsommere å bruke Snapchat om dagen! Telefonen min tar så mye bedre bilder enn den gamle gjorde og jeg er flink til å huske på å bruke appen. Så jeg håper dere som følger meg har lagt merke til det?

Var så heldig å fikk blomster av en gjest for et par uker tilbake, veldig koselig! Eplechipsene og bilder fra boligmessen har dere jo allerede sett, men her er oppskriften hvis dere ikke fikk den med dere, og her er bilder fra boligmessen.

Jeg holdt på med en del rydding forrige uke og fikk litt oversikt over alle sminkekostene mine. Det var overraskende mange som hadde samlet seg opp gjennom årene! Kanskje jeg kan lage et innlegg med mine favoritter?

Der fikk dere en liten oppdatering på hva som har foregått på min Snapchat den siste tiden. Jeg synes det er veldig gøy å følge med på dere også, så legg gjerne igjen navnet deres i kommentarfeltet! Jeg følger noen av dere allerede, og det er så hyggelig ♥

Hva heter du på Snapchat?

– Sara


#snapchat #sosialemedier #some #snap #bilder #follow

Fårikål på menyen

Har du ikke rukket å lage middag enda? Da foreslår jeg at du går for Norges nasjonalrett i dag. Det er nemlig fårikålens dag i dag, og hvor gøy er det ikke at vi har en sånn dag? Jeg digger alt sånt og vi har selvfølgelig fårikål på menyen her hjemme. Den står på ovnen å koker as we speak og rutinerte som er hadde i fårikål i går også, så da får vi den gode dag-to-smaken i dag. Nam!

Dere trenger vel kanskje ingen oppskrift på fårikål, men hvis dere ikke har lagd det før trenger dere kun fårikålkjøtt (lam eller sau), kål, hel pepper og salt. Legg kjøtt og kål lagvis med salt og pepper mellom lagene. La det så koke opp før det småputrer et par timer på ovnen. Server med potet til. Yummy!

Fårikål er SÅ godt, og så utrolig enkelt! Digger retter som lager seg selv på plata. Det eneste minuset er at det umulig å få det til å se fint ut på tallerken. I hvert fall slet jeg med det, men dere vet jo hvordan det ser ut! Haha. Håper uansett noen blir fristet ♥

Har du spist fårikål i dag?

– Sara


 

#fårikål #fårikålensdag #nasjonalrett #norge #mat #norskmat #lam #sau #middag #oppskrift

Interiør: bad og soverom

Inneholder annonselenker

Helt siden jeg var på boligmessen forrige helg har jeg gått rundt å drømt salige drømmer om lekkert interiør, stilrene fliser og delikat belysning. Så i kveld måtte jeg bare gå på litt inspirasjonsjakt. Jeg holder så smått på med å spare til egen bolig, og selv om det kjøp ligger langt frem i tid må jeg bare fantasere litt. Det er jo SÅ mye lekkert man kan innrede med, så her kommer litt inspirasjon til bad og soverom. Håper dere liker det ♥

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER

Jeg får helt følelsen av å være på et spa når jeg ser disse lekre badene! Tenk så avslappende å gå inn på sitt egne lille minispa hver morgen, ja takk! Broren til Matias har nylig pusset opp badet sitt, og det har også en litt spafølese over seg, tror vi må leie inn han når vi en gang skal fikse vårt eget bad! Når det er sagt så trenger man jo ikke bruke masse tid på kostbar renovering, det går an å gjøre en ganske stor forskjell ved å bytte ut noe av interiøret. Tingene jeg har plukket ut over synes jeg så veldig eksklusive ut og jeg er sikker på at de kunne vært med på å løfte et bad mange hakk!

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER

Soverommet bør også være en avslappende sone hvor man kan puste ut og koble av. I dag har vi kombinert soverom og stue og det er alt annet enn avslappende. Det funker, men jeg blir nesten litt mo i knærne av å se disse bildene med god plass, walk in colset og en behagelig atmosfære. Igjen tenker jeg at man kan gjøre mye med et nytt sengeteppe, nye pute og litt lekker pynt. Vasene, putene og de kule rammelistene falt jeg helt for! SÅ kult.

Jeg blir helt forelsket her jeg sitter å drømmer, og jeg gleder meg så enormt mye til å innrede et eget sted en gang i fremtiden. Da skal jeg bla tilbake i arkivene på bloggen og hente masse inspirasjon! Sukk. Jeg har forresten mange flere interiørbilder på lur så neste gang blir det to andre rom jeg tar for meg. Gi meg gjerne tilbakemeldinger i kommentarfeltet om dere liker disse innleggene.

Hvordan ser ditt drømmebad og soverom ut?

– Sara


#interiør #bolig #hus #leilighet #soverom #bad #spa #pusseopp #dekor #inspo #inspirasjon

Høstkonkurranse

For å rette opp i gårsdagens bloggfravær starter jeg denne dagen med en liten konkurranse. Jeg lovte en ny konkurranse for litt siden, så her kommer den. Premien er en liten høstpakke med en skrubbeklut og en god krem fra The Body Shop, en leppepomade fra Carmex og to utgaver av Costume. Et lite høstkit med andre ord!

Alt du trenger å gjøre er å like Facebooksiden min og kommentere med navn og E-post i kommentarfeltet. Jeg trekker vinneren når siden når 200 likes, del derfor gjerne videre så går det fortere!

Deltar du?

– Sara


#konkurranse #vinn #premie #gave #thebodyshop #bodyshop #carmex #costume

My to read list for fall

En av de tingene jeg har lyst til å få tid til å høst og vinter er boklesing. Jeg tar meg aldri tid til det, og før leggetid bruker jeg heller 10 minutter på sosiale medier før jeg slokner enn på lesing. Det er ikke greit! Hvis jeg erstatter de minuttene med lesing isteden kommer jeg kanskje gjennom noen bøker før året er omme. Og under har jeg satt sammen en liten liste med bøker jeg kunne tenke meg å lese. Hvis du har lest noen av de fortell gjerne hva du synes i kommentarfeltet!

Den nye boka til Cathrine Heienberg har jeg veldig lyst til å sjekke ut, tror den er veldig bra! Linnéa Myhres andre bok har jeg allerede startet på, så nå gjelder det bare å fullføre. En mann ved navn Ove har jeg ikke hørt noe om før jeg så den på Ark.no nå, men den virket veldig morsom!

Hoho, alle jenter må vel ha lest Fifty Shades? Jeg har jo sett filmen, men kunne godt tenke meg å lese bøkene også. Jojo Moyes har jeg hørt så utrolig mye varmt om og disse to bøkene dukker stadig opp når folk skal anbefale bøker. Derfor må jeg jo ta de med på leselisten min.

Golddigger så jeg Marthe Borge anmeldte på bloggen sin, og selv om hun ikke ble fanget fra første siden synes jeg den hørtes interessant ut. Jeg skal i hvert fall gi den en sjanse. New York Hemmeligheter er oppfølgeren til New York Bekjennelser som jeg leste i fjor, den må jeg jo få med meg! Det var ikke blant de beste bøkene jeg har lest, men jeg blir alltid så nysgjerrig på oppfølgere, kanskje denne er bedre? Carries Dagbok føler jeg også er en sånn bok jenter må ha lest, så da endte den også opp på listen.

Da skulle jeg ha nok å lese på i høst og vinter! Jeg kommer meg garanter ikke igjennom alle ni bøkene, men nå har jeg i hvert fall en god liste å velge fra når leselysten melder seg!

Har du en bok å anbefale?

– Sara


#bok #bøker #lesing #høst #lese #leseliste #jojomoyes #fiftyshades