Avslapping resten av kvelden

Endelig ferdig med å pakke! Mangler bare noen småting som jeg må ta i morgen, tannbørste og litt sånn. Deilig å slippe å stresse i morgen. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med Matias, nå skal vi straks spise laks, det ble litt sen middag i dag. Så skal vi se litt på Breaking Bad og finne frem et par ting vi har lyst til å gjøre i London. Jeg har allerede fått trumfet gjennom Harry Potter Tour, hurra! 

Slitsomt å pakke og styre hele dagen! Haha

Litt fornøyd om jeg må si den selv, ryddig og oversiktlig. Selv om jeg vet det vil se ganske bombet ut når flyturen har gjort sitt er det deilig å se at det er litt orden i sakene. Hvis noen lurer på hva de firkantede boksene i høyre hjørnet er så er det bursdagsgave til hun jeg skal bo hos. 

Tenkte å reise i noe avslappet, og siden det er utpå kvelden er det greit å ha en jakke, selv om det er spådd nydelig vær i morgen. 

– Sara  


#reise #hverdag #avslapping

Pakkelykke

Nå er jeg i full gang med å pakke kofferten. Synes det er kjempegøy å pakke, men er alltid veldig redd for å glemme noe. Liker derfor å starte tidlig med dette, vi drar ikke før i morgen utover dagen så har egentlig god tid. Er det bare jeg som synes koffertpakking er “halve gleden”? 

Fikk tak i små beholdere i går, så nå har jeg fylt over shampoo, balsam, såpe og ansiktskrem i de. Jeg pleier alltid å dra på de store flaskene mine, men disse her er jo så søte, i tillegg til at de er praktiske. 

Jeg fikk også handlet inn litt klær i går. Til jul fikk jeg et gavekort på BikBok som jeg hadde glemt å bruke, og da passet det med litt sommernytt før turen. Vil ikke vise frem alle tingene nå, dere får heller se i løpet av turen.  

Akkurat nå ligger alle klær og ting bare slengt i kofferten, gidder ikke bruke tid på å legge ting fint før jeg har alt som skal være med klart. Selv om det ser ut til at jeg har null orden har jeg denne gangen latt meg inspirere av Fotballfrue og planlagt antrekkene mine. Har lagt de frem og tatt bilde av de, slik at jeg husker hva jeg tenkte med hvert enkelt plagg. Synes dette er utrolig smart! Jeg ser jo at jeg sparer MYE plass i kofferten ved å ikke bare kaste oppi alle plagg jeg kanskje kommer til å bruke, men heller velger ting til hele antrekk.

Kamera, iPad og ladere må også være. For ikke å glemme omformer til kontakten, glemmer alltid at de har en annen kontakt enn oss! Toalettmappe med alt som hører med, veske, sko, smykker og sikkert mye mer må få sin plass. Det er med andre ord bare å henge i. Vi Skrives i kveld. 

– Sara  


#reise #pakke #koffert #london #england #ferie 

Ute i regnet

Nå stikker jeg ned til sentrum en tur for å kjøpe inn de siste tingene jeg trenger før jeg drar. Må ha noen sånne små beholdere til shampoo, balsam og sånn. Gidder ikke dra på de store flaskene i kofferten. Håper jeg finne noen sånne små hårsprayer og annet småtteri også. Denne gangen skal jeg nemlig pakke så smart som mulig, jeg vet nemlig at når jeg skal bo i en koffer i en uke blir den som regel alt for tung før jeg drar. Prøvde å ta noen bilder ute, men det var ikke så enkelt da himmelen hadde bestemt seg for å åpne seg som aldri før i dag. 

Det er heldigvis ikke så kaldt da, litt goder må man vel ha om sommeren. 

Nei, jeg får stikke så jeg får unnagjort alt jeg skal ordne i dag. Kanskje jeg rekker å se litt av skjeve dager også, som foregår i Oslo i disse dager.  

– Sara  


#mote #hverdag #antrekk #sommer

Shopping fra sofaen

Det ble litt mini-nettshopping på morgenen i dag. Trenger et par nye hårprodukter, og tenkte det passet bra å bestille et par ting hjem til venninnen min i England. Da kan jeg bare ta med tingene derfra når jeg drar hjem. Har bestilt fra siden lookfantastic.com denne gangen, tingene jeg skulle ha var under halv pris av norske pluss at frakten er gratis. Det var denne siden jeg kjøpte rettetangen min fra GHD også, er veldig fornøyd med siden! De har rask levering, godt utvalg og gode priser. 

Siden jeg har farget håret, og tenker å gjøre det igjen trenger jeg en god hårkur. Har bruke en annen fra Joico tidligere og var veldig fornøyd med den, i tillegg har jeg lest mye bra om denne så da ble valget lett. Varmebeskyttende spray gikk jeg akkurat tom for, og hater å rette eller krølle håret uten. Sist brukte jeg en spray fra GHD, men har (igjen) lest mye bra om denne. Her fikk jeg også mer for pengene – to fluer i en smekk. 

Håper begge to er så bra som jeg har lest. Kan godt skrive om de når jeg har testet de ut, hvis noen ønsker det.

Har forresten noen av dere testet disse, og har erfaringer og dele?  

– Sara  


#nettshopping #shopping #joico #skjønnhet

Vender nesen hjemover

Så er det på tide å innta Tigerstaden igjen. Min første jobbuke i sommer er over og nå er jeg klar for ferie. Håper på å få møte Marthe en tur i løpet av helgen!

Kanskje en liten tur på Starbucks? En frappe hadde ikke vært feil. Men nå må jeg stikke, skal dra. Vi skrives i Oslo! Forresten, hvis det er mange skrivefeil her så er det fordi jeg blogger fra mobilen.

-Sara  


#oslo #starbucks #sommer #hverdag

Risgrøt, allsang og antrekksinspo

Hei! Sitter å daffer litt i sofaen og ser på allsang på grensen, av alle ting! Det er vel sånn det blir når man ikke gidder gjøre noe annet. Giddeløsheten min reflekteres i dagens middagsvalg, som i dag ble risgrøt. Jeg er i overkant glad i jul, og alt som har med det og gjøre, tror det er derfor jeg liker risgrøt så godt. Tenker på en liten krokete nisse meg sleiv. Haha, er jeg den eneste? 

Tenker dere setter pris på et realt middagsbilde? Haha, har litt dårlig humor når jeg er trøtt. (mulig det er en kronisk lidelse!) 

Cute

Satt å leste de faste bloggene mine ista, og så det nyeste antrekksbildet til Fotballfrue. Forelsket meg helt i det, likte så godt kombinasjonen av striper og søte rosa farger. Må helt klart finne noe lignende i London! Satte sammen en liten kollasj som inspirasjon, antrekket er her om dere vil se hennes.

Nå må jeg hive meg rundt og pakke litt, drar jo hjem til Oslo i morgen så må ha med meg litt ting. Vi skrives i morgen!

– Sara  


#inspo #inspirasjon #hverdag #mote #sommer

Endelig er hotellet bestilt

Vi har vært så sene med å bestille hotell i London, gjorde det faktisk i går. Sist jeg var der bestilte vi rett før vi dro, men det var ikke midt på sommeren. Vi skjønte fort at det ikke var så smart å vente så lenge, da nesten alt av hoteller var utsolgt, i hvert fall de til en grei pris. Likevel endte vi opp med et ganske billig og fint et, som ligger bra til. Må si jeg er veldig glad jeg kan bo hos venninnen min de første dagene av ferien, da slipper jeg i hvert fall å finne hotell i Sheffield. 

Får egentlig litt Syden følelse av det utvendig, med palmer! 

De hadde bare romtypen “deluxe” igjen, pluss noen suiter, men det var ikke så ille pris uansett. Faktisk er rommet vi skal ha litt større enn leiligheten vi har i Oslo. Det er sykt! Vi bor dog i en studentbolig, så de er jo bare akkurat den størrelsen de må ha. 

Jeg tror hotellet er fint og moderne, det ser i hver fall slik ut på bildene. De har blant annet treningsrom, konferanserom og stor restaurant på stedet, så dette kan se ut til å bli et fint hotell. 

 – Sara  


#hotell #reise #london #england

Tatoveringsinspo

Som jeg skrev i går var jeg med to stykker som tok tatovering, og siden da har jeg gått å tenkt på hva jeg en dag kanskje kunne tatt. Det er egentlig få tatoveringer jeg synes er skikkelig fine, og få steder jeg kunne tenke meg å plassere de. I nakken, eller bak øret synes jeg er så søtt! De kan man i tillegg skjule, og det er viktig for min del, jeg har ikke lyst til å måtte vise den hele tiden. Nederst ved ankelen er det også veldig fint, men tror det er veldig vondt? Håndleddet og fingeren er jeg litt mer usikker på, selv om jeg synes det kan være veldig kult. Jeg er litt redd det vil bli for synlig hele tiden, i hvert fall etter min smak.

Disse er så søte! Synes det er fint om tatoveringen er ganske liten, igjen fordi da kan de skjules lettere, men også fordi jeg synes det er søtt. 

Som dere sikkert skjønner gikk jeg litt bananas da jeg søkte etter inspirasjon. Elsker å lage kollasjer og hente inspirasjon fra disse, så jeg skal lagre disse på macen og ta de frem den dagen jeg bestemmer meg for å tatovere meg. 

Disse vekker nerden i meg! Er stor Harry Potter fan (vi snakker hjemmesydd Gryffindor kutte) og jeg må jo si det er utrolig kult at noen tør å ta dødseternes merke. Det kunne jeg aldri gjort selv, men synes det er litt morsomt. De andre er litt mindre og litt mer anonyme, men det blir kanskje for sært? 

Måtte bare ta med disse også, synes de var såå søte! Lo godt da jeg fant bildet til høyre. Veldig originalt og kreativt. 

Jeg har i hvert fall fått masse inspirasjon etter å har surfet rundt på nett etter bilder, så en dag kan det nok hende det blir en av disse på meg. Vi får vente å se!

Var det noen av disse dere likte? 

– Sara   


#inspirasjon #tatovering #tatto #inspo #kroppskunst #skjønnhet #beauty 

God morgen

God morgen, når du leser dette står jeg (forhåpentligvis) på jobb og betjener kunder. Må bare tipse dere om noen utrolig gode kjærligheter på pinne. Ja, du hørte riktig! Vi har fått inn noe som heter gourmet kjærligheter, og smakene er helt himmelsk. Har blant annet fått smakt på jordbærkake, sukkerspinn og softis med karamell. Hvor sykt er ikke det? Det er som å spise dessert, bare at man suger på den isteden. 

Så gode synes jeg faktisk at de er! Jeg er ikke spesielt glad i kjærligheter engang. Mulig dette var et veldig random innlegg, men skylder på sukkersjokk fra kjærlighetene! Uansett, nå har jeg bare to dager igjen på jobb, da skal bloggingen bli litt bedre. (lover) 

– Sara  


#hverdag #sommer

Hurra for sommeris

Da har jeg akkurat kommet inn døren. Tror jeg skal hoppe rett i sengen, bare jeg har gjort klar mat og sånt til i morgen. Jeg merker godt at jeg ikke lenger er vant til å stå opp kvart over seks for å jobbe, har blitt helt bortskjemt med høyskole som starter så seint som 10.00.

Jeg var med til Drammen i dag fordi ei venninne av mamma skulle ta tatovering, hadde så lyst til å se på. Mamma fikk også fylt igjen sin tatovering litt. Jeg var med andre ord den eneste som ikke gikk ut fra studioet uten blekk på kroppen. Vet egentlig ikke helt om jeg vil har tatovering, må i hvert fall være veldig sikker på hva jeg skal ta først. Etterpå ble det litt mat, og is. Hurra for den nye isen med vaniljeis, jordbærsorbet og sjokoladespinn! Den var skikkelig sommerlig og frisk i smaken. Men nå skal jeg gjøre meg klar for ny vakt i morgen, blogges. 

– Sara  


#sommer #sommer2013 #hverdag #is