Hvem er jeg?

Mitt navn er som dere nok har fått med dere, Sara. Jeg ble født en julidag i 1992, noe som gjør meg til 27 år gammel. Jeg kommer opprinnelig fra Ringerike, en kommune i Buskerud. Her har jeg tilbragt hele livet mitt frem til var ferdig med videregående, hvor jeg gikk studiespesialiserende. Etter videregående tok jeg et friår hvor jeg jobbet fulltid på en bensinstasjon. Jeg trengte litt tid borte fra skolen før jeg kunne ta fatt på høyskolestudiene.

Høsten 2012 flyttet jeg til Oslo for å studere sammen med kjæresten min Matias. Jeg tok en bachelorgrad i medier og kommunikasjon ved Høyskolen i Oslo og Akershus. Det første året var dog et årsstudium på privatskolen Bjørknes, og var så heldig og komme inn på 2.året ved HiOA for de to siste. Studietiden var spennende og lærerik, og det var utrolig gøy å kunne studere noe jeg liker godt å drive med. Akkurat hva jeg vil bli når jeg blir stor vet jeg ikke enda, men det jeg vet er at jeg er på rett spor.

Nå bor jeg nok en gang i Ringerike, nærmere bestemt Hønefoss. Her trives jeg veldig godt sammen med Matias en leilighet midt i sentrum. Jeg er for tiden på utkikk etter jobb i nærområdet og kommer til å bruke 2017 på å finne meg nettopp dette.

På fritiden liker å være med venner, hvem gjør ikke det? Dessverre har flere av mine nære venner flyttet andre steder for å studere, men det hindrer oss ikke fra å holde kontakt. Jeg prøver å se de så ofte jeg kan, og det er alltid like koselig å møte de igjen.

Det er vanskelig å sette en merkelapp på bloggen min, for jeg har ikke lyst til å låse den til et spesielt tema. Jeg vil at den skal inneholde litt av alt. Håper dere liker det og at dere finner inspirasjon og ideer her. Hvis det er noe spesielt du vil at jeg skal skrive om så kommenter, eller send meg en melding.

♥ Vil du følge med på Facebook kan du gjøre det her.

♥ Vil du følge med på Instagram kan du gjøre det her.

♥ Vil du følge med på Bloglovin kan du gjøre det her.

Noe annet du lurer på?

– Sara


#ommeg #blogg #blogger #follow #facebook #instagram #bloglovin