TL-design: Pia’s Love Collection

Hei på dere! Håper dere har hatt en superfin start på lørdagen ♥ Jeg sitter i skrivende øyeblikk å lakker negler, jeg har nemlig fått påfyll av noen helt nydelige lakker fra TL-design. De gir jo ut neglelakk-kolleksjoner med jevne mellomrom, og helt siden jeg så Pia’s Love Collection for første gang har jeg hatt såå lyst på den. Kolleksjonen består av 7 farer i forskjellige rosatoner, i tillegg til en hvit. Jeg har ganske mange forskjellige rosafarger fra før av, og et par av de ligner veldig på de to lyseste her. Den store forskjellen er at med TL sine lakker holder det som regel med to strøk, med de andre lyse jeg har (fra L´Oréal) må jeg opp i fire strøk for å dekke godt. Det har jeg ikke tid eller tålmodighet til, men nå gleder jeg meg til å gå våren i møte med noen duse, fine farger! 

Her ser du hva alle heter, mine umiddelbare favoritter er Romance, Sweetheart og Hot date. Og det er Sweetheart som skal på før kveldens festligheter. 

Glittelakken tror jeg kommer til å bli superfin over de andre lakken, men også som en egne neglelakk. 

Valentine er nesten litt mystisk, den har en veldig fin shimmer i seg og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om den er lilla eller rosa. Utrolig fin er den i hvert fall!

Et par skikkelig knalle farger har jeg også savnet i samlingen min, Hot Date til høyre tror jeg blir utrolig bra til solbrun hud i sommer! 

In love ♥ Lakkene kan kjøpes enten som en hel samling, da blir det litt billigere per lakk, eller enkeltvis på nettsiden deres eller i Brugata 12 i Oslo. 

Det blir nok bare med denne oppdateringen i dag, jeg kjører nemlig straks avgårde til Hønefos for en feststemt kvled med fine jenter. Men dere får ha en superfin lørdag, også kan vi “snakkes” mer på Snapchat utvoer kvelden. Heter Sokbibi, hvis noen vil legge meg til ♥

Hvilken av lakkene er din favoritt?

– Sara 


#neglelakk #nailpolish #negler #nails #tldesign #toneliseakademiet #love #rosa #pink #glitter #skjønnhet #beauty #velvære 

Sponsedere produkter

Oppskrift: gulrot- og søtpotetsuppe

God kveld! Er det fler som sitter spikret til skjermen å ser på Mitt Dansecrew? Jeg er så usikker på hvem jeg heier på, skifter mellom Lisa og Fingern hver gang en av de har danset. Haha. Begge to er jo så flinke! Heldigvis er det ikke opp til meg å avgjøre. Mens vi venter på resultatet tenkte jeg bare å stikke innom med oppskrift på en supergod suppe til dere. Jeg har lenge hatt lyst til å lage gulrotsuppe, og da jeg kom over en oppskrift i Kamille måtte jeg bare teste. Jeg har halvert den, slik at den passer til to stykker og justert litt her og der så håper den faller i smak! 

Ingredienser til 2 personer: 

          ♥ 600g gulrot 

          ♥ 1 liten søtpotet 

          ♥ 1/2 sitron

          ♥ 0,6 dl buljongvann av en grønnsaksbuljongterning

          ♥ 1 rødløk

          ♥ 2 hvitløksfedd 

          ♥ Olivenolje

          ♥ 200g fetaost 

          ♥ 1 neve frisk koriander

          ♥ 1 ss spisskummen

          ♥ 2 ss paprikapulver 

          ♥ 1 ss hvithvinseddik

          ♥ Salt og pepper

Start med å skrelle og kutte opp gulrøtter og søtpotet. Sett på buljongvannet til koking mens du freser finhakket løk og hvitløk i en kjele. Stek det blankt, før du tilsetter spisskummen og paprikapulver. Stek det i ca. ett minutt før du tilsetter gulrøttene, søtpoteten, revet skall av 1/2 sitron og buljongvannet. Kok til grønnsakene er møre og tilsett halvparten av fetaosten og saften av den 1/2 sitronen før du kjører suppen jevn med en stavmikser. Smak til med salt, pepper, hvitvinseddik og koriander. Ferdig!

Topp suppen med fetaost og server gjerne med ristet brød. 

Dette er min nye favoritt på suppefronten og må nok likestilles med jordskokksuppe! Jeg gleder meg til å lage dette igjen, og jeg kjenner jeg har skikkelig lyst til å prøve meg på enda flere suppevarianter. Suppe er jo så godt når den der skikkelig fyldig og med masse smak, og det er virkelig denne her! Nå får det være nok suppeprat, håper dere får en fin fredagskveld videre ♥

Har du smakt gulrotsuppe før?

– Sara 


#mat #middag #oppskrift #kosthold #hjemmelaget #suppe #sunt #gulrot #søtpotet #tips 

En SUPRI start på dagen!

God fredag! Er dere klare for helg? Gjett om jeg er! Jeg er superstøl fra gårsdagens yoga så jeg gleder meg til å flate ut på sofaen når jeg kommer hjem i dag! Yogatimen var overraskende slitsom, og ikke minst vanskelig! Jeg har bare vært på én yogatime i mitt liv og da ble det mer fnising enn trening, men denne gangen fikk jeg virkelig prøvd meg. Vi hadde supersøte Vibeke Klemetsen som instruktør og hun kunne godt kommet på besøk til meg hver morgen. Bli og superinspirerende dame!

Etter yogaen var det tid for å smake på de to nyeste tilskuddene i juice-samlingen til Sunniva. Denne gangen har de eksperimentert med litt grønnsaker i juicen, og har blant annet brukt søtpotet og rødbeter. Begge juicene var veldig gode, fordi det ikke er mer enn rundt 30% grønnsaker er de fortsatt søte og gode på smak, akkurat som de andre juicene til Sunniva. Serien heter SUPRI (derav overskriften, hehe) og er allerede å finne i butikkhyllene.

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for en favoritt, for begge to smakte så godt. Den oransje smakte veldig tropisk og den røde hadde en god bringebærsmak. Så det kommer litt an på humøret hvilken jeg foretrekker.

Jeg er jo veldig glad i å lage juice selv, men det er ikke alltid jeg orker å dra frem maskinen og begynne å juice om morgenen, og da vil disse her være kjekke å ha i skapet. Jeg må bare understreke at dette ikke er noe reklameinnlegg, jeg likte de bare så godt, så jeg ville tipse dere om de også. Jeg ville selvfølgelig aldri anbefalt noe videre som jeg ikke selv liker.

Har du prøvd Sunniva SUPRI enda?

– Sara 


#sunniva #tine #juice #kosthold #sunt #sunnhet #femomdagen #grønnsaker #frukt #bær #yoga

Craving: the perfect turtleneck

Hei til dere! Håper onsdagen har behandlet dere bra ♥ Jeg vet at vi går lysere og varmere tider i møte nå, men likevel har jeg lagt min elsk på turtleneck-genseren. Jeg er kanskje litt sent ute, disse genserne hadde jo kommet så godt med i vinter. Likevel har vi nok noen uker foran oss med kjølige dager og sur vind, så for en frossenpinn som meg passer dette ypperlig i tiden fremover. Før synes jeg turtleneck var noe av det styggeste som fantes, men nå har jeg lyst på en i både grå, svar og hvit! Jeg har klikket hjem et par stykker fra salget til Zalando, men før de dukker opp i postkassen min har jeg kost meg med å lage en liten kollasj. Kanskje noen av dere blir litt fristet også?

1. HER // 2. HER // 3. HER 4. HER // 5. HER // 6. HER

De fleste av disse genserne er veldig rimelige, og de to billigste koster faktisk under 150 kroner! Da går det an, selv for en med studentlommebok! Zalando har i tillegg fri frakt! Det er først i det siste jeg har fått øynene opp for hvor gigantisk utvalg Zalando faktisk har, før gikk jeg alltid inn på Nelly og der føler jeg de har mye av det samme hele tiden. Så hurra for Zalando!

Hva synes du om turtleneck?

– Sara


#mote #fashion #klær #turtleneck #pologenser #strikk #knit #genser #varm #craving #wants #shopping #zalando 

Inneholder annonselenker

RÅ Organic Skincare

Det har vært en del eventer på jobb i det siste, noe som er veldig gøy, både det være med å dekorere i forkant og selve arrangementet. Det er sjelden mye å gjøre mens det holder på så da benytter jeg meg av muligheten til å ta litt bilder. På fredag var det det norske merket RÅ som skulle presenteres. Rå er rene produkter som kun inneholder naturlige ingredienser som både er bra for huden din og for miljøet. Les gjerne mer om det på nettsidene deres hvis dere er interesserte.

Legg merke til de kule, norske navnene!

Det ble servert frokost med en helt utrolig god shiapudding! Jeg skal forsøke meg på en remake hjemme og dele oppskrift asap, for den der må prøves!

Borde ble så kult med stubber som tallerkener!

Jeg fikk med meg noen produkter hjem som jeg tenkte å gi en vurdering av når jeg har fått prøvd de en stund, hvis det er interessant? Så langt virker i hvert fall skrubben og håndkremen jeg har prøvd helt fantastiske ut begge to.

Hvis noen av dere har lyst til å teste ut produktene har de en konkurranse gående på Instagram hvor premien er produkter til en verdi av 1500,-! Sjekk de ut på @raorganicskincare.

Har du hørt om RÅ før?

– Sara


#rå #råorganicskincare #råorganic #skjønnhet #beauty #velvære #hudpleie #skrubb #norsk #naturlig #frokost #shiapudding

Juicy monday

God mandag! Jeg er litt på ny uke nye muligheter tankegangen i dag, og tenkte å starte uken med en sunn juiceoppskrift. Jeg har planlagt to treningsøkter denne uken og kommer jeg i mål med det sier jeg meg fornøyd. Det har ikke akkurat vært noe å skryte av på den fronten i det siste så to økter er bedre enn ingen! Men nok småprat, her kommer oppskrift på en enkelt, god og sunn juice. 

Ingredienser til én person:

          ♥ 1 appelsin

          ♥ En god klump ananas

          ♥ 1/4 agurk

          ♥ En bit ingefær

Juice alt sammen i en juicemaksin og nyt! 

Nå sitter jeg å gafler i meg egg på jobb mens jeg ser på at det laver ned ute. Hva skjedde med den fine våren vi hadde i helgen? Jeg er ikke klar for nok en runde med sur vind og våte sko! Vi får krysse fingrene at dette går fort over! 

Hvordan har din ukestart vært?

– Sara


#oppskrift #hjemmelaget #juice #ananas #appelsin #ingefær #agurk #sunt #sunn #femomdagen #kosthold 

Vinner av konkurransen!

Hei igjen! Da var det tid for å trekke vinneren av konkurransen jeg hadde for et par dager siden. Jeg var redd det kom til å være litt for ambisiøst å tro at siden skulle nå 150 følgere, men heldigvis var det mange som ville være med! Hele 27 stykker har deltatt, men to av de har trykket unfollow igjen etter at de har kommentert. Derfor er det bare 25 stykker med. Det virker sikkert veldig nøye, men jeg synes en som faktisk har gjort som konkurransen sier skal vinne. 

Nok om det, la oss trekke en vinner! Jeg har som vanlig brukt random.org. Jeg synes det blir mest rettferdig for alle sammen, så derfor lar vi maskinen bestemme. Vinneren ble derfor den tredje som la igjen en kommentar og det var?.

Gratulerer så til Anette! Sender deg en mail så får jeg sendt avgårde premien så fort som mulig. 

Til dere andre så kommer det en ny konkurranse om ikke så lenge! Så jeg håper dere vil melde dere på igjen da ♥

Ha en fin kveld videre!

– Sara 


#konkurranse #giveaway #premie #vinner 

Søndagskos i Oslo

Hei! Det ble en litt senere oppdatering her enn planlagt i dag, jeg har nemlig vært ute i flere timer og kost meg med Vilde. Planen var å ta en tur på kafé, men så ble det en tur til St. Hanshaugen Parken og en liten matbit etter det igjen. Jeg tok med meg kameraet og knipset litt så her er litt bilder fra denne koselige søndagen. 

Første stopp: Pascal. Jeg bestilte et frokost tilbud med et bakverk, kaffe og juice, og trodde jeg skulle få deilig ferskpresset juice, god kaffe og et smakfullt bakverk. Ble litt skuffet over alle tre tingene faktisk, juicen kom i glassflaske, kaffen var smakløs og bakverket var heller ikke noe å skryte av. Makronen er dog veldig gode og verdt en tur bare de! 

Butikken ser veldig lekker ut da, man blir jo fristet hvor enn man snur seg! 

Etter en laang luftetur i St. Hanshaugen Parken med skravling om alt og ingenting begynte magene å rumle igjen og vi satte nesten mot sentrum. Jeg har sett en veldig søt, liten restaurant når jeg har gått til jobben så vi tok turen dit. Lokalet var veldig gjennomført og fint, men maten var det lite smak i. Nå føler jeg meg som den matkritikeren her, men det er så kjedelig nå man blir skuffet over spisesteder. 

Denne ser jo skikkelig god ut, med masse fyll og det hele, men når det ikke smakte noen ting hjelper ikke det så mye!

Det har uansett vært en kjempefin dag med Vilde, vi koser oss alltid i hverandres selskap så litt “dårlig” mat ødelegger ikke. Håper dere har hatt en fin slutt på uken også, og nå har forresten siden min på Facebook nådd 150 følgere! Konkurransen avsluttes derfor i dag! Jeg tenkte å annonsere vinneren i kveld, så du har fortsatt muligheten til å delta hvis du vil, men skynd deg ♥

Hva har du gjort i dag? 

– Sara 


#oslo #oslolove #paslcal #kafe #kos #koselig #italiensk #restaurant #foccacia #mat #lunsj #venninner 

February favorites

God kveld! Her kommer et innlegg på tampen av kvelden! Februar går jo mot slutten og som forrige måned er det flere produkter som har utmerket seg som store favoritter denne måneden. Jeg har tatt med litt fra sminkepungen, litt ting til håret og en parfyme denne gangen. Så da håper jeg innlegget faller i smak. 

Denne lip & cheek sticken fra The Body Shop har vært en stor favoritt helt siden jeg fikk den! Fargen blir så fin på også digger jeg at den ser helt sort ut! Jeg har skrevet et innlegg om Smoky Poppy serien til The Body Shop tidligere, sjekk det gjerne ut her.

Denne concealeren fra Glo Minerals har jeg hatt lyst til å prøve såå lenge og endelig for noen uker siden trykte jeg bestill. Jeg har egentlig aldri hatt en concealer jeg har vært fornøyd med, bortsett fra sånne sticks som lysner opp under øyne og sånt. Men denne her ble jeg veldig glad i med en gang! Den dekker godt uten at det blir sånn tydelig tørr hinne over det du ønsker å fjerne. Tror jeg må skaffe meg den Under Eye concealeren fra Glo Minerals også!

Det finnes utallige hårstrikker på markedet, og mange av de har metallfester. De har jeg sluttet helt å bruke, for det sliter utrolig mye på håret! Invisibobble derimot sliter ikke på håret og gir faktisk ikke merker i håret etter hestehalen. Det har aldri vært noe stort problem for meg, men det er jo veldig kjekt hvis du for eksempel trenger å ha håret opp i strikk på jobben også skal du på noe rett etter på. De sitter også utrolig godt i håret, men hvis jeg skal bruke de på trening må jeg ha to stykker. Det må jeg forsåvidt med Blax-strikkene også. 

Den nye tørrshampooen som jeg skrev om for litt siden har også blitt en av mine favoritter! Fy søren så godt og friskt den lukter! Håret føles helt nyvasket også lukter det i tillegg nyvasket, helt perfekt. Parfymen fra Escada har jeg begynt å bruke en del igjen nå. Den har en veldig sommerlig duft av blant annet kokos, ananas og vannmelon. 

Så tilslutt kommer den beste maskaraen jeg har brukt noen gang! Perversion fra Urban Decay gir lange, fyldige vipper, uten å klumpe. Nå hørtes jeg litt ut som en maskara-reklame, men det er faktisk helt sant. Vi fikk denne i goodiebag på Vixen og da hun ene på jobben hadde på seg denne dagen etter trodde jeg hun hadde tatt vippeextentions! In love ♥

Det var mine favoritter denne måneden! Mars er jo årets første vårmåned så da kommer det helt sikkert til å bli noen nye ting trekke frem som favoritter. Håper dere liker disse innleggene! Og del gjerne hva som er dine favoritter om dagen i kommentarfeltet! 

Ha en fin lørdag videre ♥

– Sara 


#favoritter #favorites #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #velvære #urbandecay #batiste #escada #glominerals #thebodyshop #invisibobble 

Inneholder annonselenker

It’s saturday!

For en fantastisk lørdag det er i dag, dere! I Oslo har solen bestemt seg å for å skinne som aldri før og jeg sitter her med vårstemning til tusen. Helt herlig ♥ I dag sto jeg ikke opp før klokken 12, og det var så godt! Føler meg skikkelig uthvilt og opplagt! “Morgentimene” har gått med til å lage meg en skikkelig god frokost med hjemmelaget juice, dilling med bildetaking og rett og slett bare kose meg med en myk start på dagen. I love it! 

Klager ikke på denne fargerike frokosten! 

Juice av en halv sitron, en stor klump agurk, en bit ingefær. Blended sammen med noen bringebær og noen blåbær. Syrlig og god! 

Jeg kan med andre ord ikke klage på lørdagen så langt! Resten av dagen vet jeg ikke helt hvordan jeg skal bruke enda, jeg har nemlig suset skikkelig og trodd at jeg skulle på jente-fest i kveld. Det skal jeg ikke før neste helg, så plutselig sitter jeg med leiligheten for meg selv og hele dagen til å gjøre akkurat det jeg vil. Jeg kom aldri i gang med lakking av negler i går så jeg lurer på om jeg skal ta meg en spakveld hjemme. Det hadde ikke vært dumt det! Jeg håper i hvert fall at lørdagen deres blir superfin ♥

– Sara 


#frokost #lørdag #breakfast #brekkie #bær #blåbær #bringebær #laks #juice #hjemmelaget #sitron #ingefær #sunt #kosthold #inspo #inspirasjon #helg