TL-design: Pia’s Love Collection

Hei på dere! Håper dere har hatt en superfin start på lørdagen ♥ Jeg sitter i skrivende øyeblikk å lakker negler, jeg har nemlig fått påfyll av noen helt nydelige lakker fra TL-design. De gir jo ut neglelakk-kolleksjoner med jevne mellomrom, og helt siden jeg så Pia’s Love Collection for første gang har jeg hatt såå lyst på den. Kolleksjonen består av 7 farer i forskjellige rosatoner, i tillegg til en hvit. Jeg har ganske mange forskjellige rosafarger fra før av, og et par av de ligner veldig på de to lyseste her. Den store forskjellen er at med TL sine lakker holder det som regel med to strøk, med de andre lyse jeg har (fra L´Oréal) må jeg opp i fire strøk for å dekke godt. Det har jeg ikke tid eller tålmodighet til, men nå gleder jeg meg til å gå våren i møte med noen duse, fine farger! 

Her ser du hva alle heter, mine umiddelbare favoritter er Romance, Sweetheart og Hot date. Og det er Sweetheart som skal på før kveldens festligheter. 

Glittelakken tror jeg kommer til å bli superfin over de andre lakken, men også som en egne neglelakk. 

Valentine er nesten litt mystisk, den har en veldig fin shimmer i seg og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om den er lilla eller rosa. Utrolig fin er den i hvert fall!

Et par skikkelig knalle farger har jeg også savnet i samlingen min, Hot Date til høyre tror jeg blir utrolig bra til solbrun hud i sommer! 

In love ♥ Lakkene kan kjøpes enten som en hel samling, da blir det litt billigere per lakk, eller enkeltvis på nettsiden deres eller i Brugata 12 i Oslo. 

Det blir nok bare med denne oppdateringen i dag, jeg kjører nemlig straks avgårde til Hønefos for en feststemt kvled med fine jenter. Men dere får ha en superfin lørdag, også kan vi “snakkes” mer på Snapchat utvoer kvelden. Heter Sokbibi, hvis noen vil legge meg til ♥

Hvilken av lakkene er din favoritt?

– Sara 


#neglelakk #nailpolish #negler #nails #tldesign #toneliseakademiet #love #rosa #pink #glitter #skjønnhet #beauty #velvære 

Sponsedere produkter

Oppskrift: gulrot- og søtpotetsuppe

God kveld! Er det fler som sitter spikret til skjermen å ser på Mitt Dansecrew? Jeg er så usikker på hvem jeg heier på, skifter mellom Lisa og Fingern hver gang en av de har danset. Haha. Begge to er jo så flinke! Heldigvis er det ikke opp til meg å avgjøre. Mens vi venter på resultatet tenkte jeg bare å stikke innom med oppskrift på en supergod suppe til dere. Jeg har lenge hatt lyst til å lage gulrotsuppe, og da jeg kom over en oppskrift i Kamille måtte jeg bare teste. Jeg har halvert den, slik at den passer til to stykker og justert litt her og der så håper den faller i smak! 

Ingredienser til 2 personer: 

          ♥ 600g gulrot 

          ♥ 1 liten søtpotet 

          ♥ 1/2 sitron

          ♥ 0,6 dl buljongvann av en grønnsaksbuljongterning

          ♥ 1 rødløk

          ♥ 2 hvitløksfedd 

          ♥ Olivenolje

          ♥ 200g fetaost 

          ♥ 1 neve frisk koriander

          ♥ 1 ss spisskummen

          ♥ 2 ss paprikapulver 

          ♥ 1 ss hvithvinseddik

          ♥ Salt og pepper

Start med å skrelle og kutte opp gulrøtter og søtpotet. Sett på buljongvannet til koking mens du freser finhakket løk og hvitløk i en kjele. Stek det blankt, før du tilsetter spisskummen og paprikapulver. Stek det i ca. ett minutt før du tilsetter gulrøttene, søtpoteten, revet skall av 1/2 sitron og buljongvannet. Kok til grønnsakene er møre og tilsett halvparten av fetaosten og saften av den 1/2 sitronen før du kjører suppen jevn med en stavmikser. Smak til med salt, pepper, hvitvinseddik og koriander. Ferdig!

Topp suppen med fetaost og server gjerne med ristet brød. 

Dette er min nye favoritt på suppefronten og må nok likestilles med jordskokksuppe! Jeg gleder meg til å lage dette igjen, og jeg kjenner jeg har skikkelig lyst til å prøve meg på enda flere suppevarianter. Suppe er jo så godt når den der skikkelig fyldig og med masse smak, og det er virkelig denne her! Nå får det være nok suppeprat, håper dere får en fin fredagskveld videre ♥

Har du smakt gulrotsuppe før?

– Sara 


#mat #middag #oppskrift #kosthold #hjemmelaget #suppe #sunt #gulrot #søtpotet #tips 

En SUPRI start på dagen!

God fredag! Er dere klare for helg? Gjett om jeg er! Jeg er superstøl fra gårsdagens yoga så jeg gleder meg til å flate ut på sofaen når jeg kommer hjem i dag! Yogatimen var overraskende slitsom, og ikke minst vanskelig! Jeg har bare vært på én yogatime i mitt liv og da ble det mer fnising enn trening, men denne gangen fikk jeg virkelig prøvd meg. Vi hadde supersøte Vibeke Klemetsen som instruktør og hun kunne godt kommet på besøk til meg hver morgen. Bli og superinspirerende dame!

Etter yogaen var det tid for å smake på de to nyeste tilskuddene i juice-samlingen til Sunniva. Denne gangen har de eksperimentert med litt grønnsaker i juicen, og har blant annet brukt søtpotet og rødbeter. Begge juicene var veldig gode, fordi det ikke er mer enn rundt 30% grønnsaker er de fortsatt søte og gode på smak, akkurat som de andre juicene til Sunniva. Serien heter SUPRI (derav overskriften, hehe) og er allerede å finne i butikkhyllene.

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for en favoritt, for begge to smakte så godt. Den oransje smakte veldig tropisk og den røde hadde en god bringebærsmak. Så det kommer litt an på humøret hvilken jeg foretrekker.

Jeg er jo veldig glad i å lage juice selv, men det er ikke alltid jeg orker å dra frem maskinen og begynne å juice om morgenen, og da vil disse her være kjekke å ha i skapet. Jeg må bare understreke at dette ikke er noe reklameinnlegg, jeg likte de bare så godt, så jeg ville tipse dere om de også. Jeg ville selvfølgelig aldri anbefalt noe videre som jeg ikke selv liker.

Har du prøvd Sunniva SUPRI enda?

– Sara 


#sunniva #tine #juice #kosthold #sunt #sunnhet #femomdagen #grønnsaker #frukt #bær #yoga

RÅ Organic Skincare

Det har vært en del eventer på jobb i det siste, noe som er veldig gøy, både det være med å dekorere i forkant og selve arrangementet. Det er sjelden mye å gjøre mens det holder på så da benytter jeg meg av muligheten til å ta litt bilder. På fredag var det det norske merket RÅ som skulle presenteres. Rå er rene produkter som kun inneholder naturlige ingredienser som både er bra for huden din og for miljøet. Les gjerne mer om det på nettsidene deres hvis dere er interesserte.

Legg merke til de kule, norske navnene!

Det ble servert frokost med en helt utrolig god shiapudding! Jeg skal forsøke meg på en remake hjemme og dele oppskrift asap, for den der må prøves!

Borde ble så kult med stubber som tallerkener!

Jeg fikk med meg noen produkter hjem som jeg tenkte å gi en vurdering av når jeg har fått prøvd de en stund, hvis det er interessant? Så langt virker i hvert fall skrubben og håndkremen jeg har prøvd helt fantastiske ut begge to.

Hvis noen av dere har lyst til å teste ut produktene har de en konkurranse gående på Instagram hvor premien er produkter til en verdi av 1500,-! Sjekk de ut på @raorganicskincare.

Har du hørt om RÅ før?

– Sara


#rå #råorganicskincare #råorganic #skjønnhet #beauty #velvære #hudpleie #skrubb #norsk #naturlig #frokost #shiapudding

Juicy monday

God mandag! Jeg er litt på ny uke nye muligheter tankegangen i dag, og tenkte å starte uken med en sunn juiceoppskrift. Jeg har planlagt to treningsøkter denne uken og kommer jeg i mål med det sier jeg meg fornøyd. Det har ikke akkurat vært noe å skryte av på den fronten i det siste så to økter er bedre enn ingen! Men nok småprat, her kommer oppskrift på en enkelt, god og sunn juice. 

Ingredienser til én person:

          ♥ 1 appelsin

          ♥ En god klump ananas

          ♥ 1/4 agurk

          ♥ En bit ingefær

Juice alt sammen i en juicemaksin og nyt! 

Nå sitter jeg å gafler i meg egg på jobb mens jeg ser på at det laver ned ute. Hva skjedde med den fine våren vi hadde i helgen? Jeg er ikke klar for nok en runde med sur vind og våte sko! Vi får krysse fingrene at dette går fort over! 

Hvordan har din ukestart vært?

– Sara


#oppskrift #hjemmelaget #juice #ananas #appelsin #ingefær #agurk #sunt #sunn #femomdagen #kosthold 

Søndagskos i Oslo

Hei! Det ble en litt senere oppdatering her enn planlagt i dag, jeg har nemlig vært ute i flere timer og kost meg med Vilde. Planen var å ta en tur på kafé, men så ble det en tur til St. Hanshaugen Parken og en liten matbit etter det igjen. Jeg tok med meg kameraet og knipset litt så her er litt bilder fra denne koselige søndagen. 

Første stopp: Pascal. Jeg bestilte et frokost tilbud med et bakverk, kaffe og juice, og trodde jeg skulle få deilig ferskpresset juice, god kaffe og et smakfullt bakverk. Ble litt skuffet over alle tre tingene faktisk, juicen kom i glassflaske, kaffen var smakløs og bakverket var heller ikke noe å skryte av. Makronen er dog veldig gode og verdt en tur bare de! 

Butikken ser veldig lekker ut da, man blir jo fristet hvor enn man snur seg! 

Etter en laang luftetur i St. Hanshaugen Parken med skravling om alt og ingenting begynte magene å rumle igjen og vi satte nesten mot sentrum. Jeg har sett en veldig søt, liten restaurant når jeg har gått til jobben så vi tok turen dit. Lokalet var veldig gjennomført og fint, men maten var det lite smak i. Nå føler jeg meg som den matkritikeren her, men det er så kjedelig nå man blir skuffet over spisesteder. 

Denne ser jo skikkelig god ut, med masse fyll og det hele, men når det ikke smakte noen ting hjelper ikke det så mye!

Det har uansett vært en kjempefin dag med Vilde, vi koser oss alltid i hverandres selskap så litt “dårlig” mat ødelegger ikke. Håper dere har hatt en fin slutt på uken også, og nå har forresten siden min på Facebook nådd 150 følgere! Konkurransen avsluttes derfor i dag! Jeg tenkte å annonsere vinneren i kveld, så du har fortsatt muligheten til å delta hvis du vil, men skynd deg ♥

Hva har du gjort i dag? 

– Sara 


#oslo #oslolove #paslcal #kafe #kos #koselig #italiensk #restaurant #foccacia #mat #lunsj #venninner 

Fit for Fashion!

GOD HELG! Nå tar jeg helg med den beste samvittighet. Vi har nemlig startet en time tidligere to dager på rad på jobb denne uka, og det merkes! Jeg satt nesten å dubbet av på slutten av dagen i dag. Haha, men nok om det. Nå tenkte jeg å vise dere et stort bildedryss fra gårsdagens Zalando-event. Polhem arrangerte et event for Zalando på flotte Tjuvholmen med tema sporty fashion. Det var masse fine vårnyheter inne, masse sporty tøy, fint foredrag av Helle Borstein og en herlig frokost. Eventet ble veldig fint og jeg eeelsker location! Store vinduer som gjør at man ser rett ned til vannet ♥ 

Grovt brød med masse godt på. 

Skulle ønske jeg kledde de kule solbrillene her!

De her var utrolig gode! Det var kål, som var behandlet på en eller annen god måte, fylt med masse greier! Tror det var kylling, gulrøtter, en dressing/saus og noe annet grønt. Veeldig godt! 

Denne toppen her sikler jeg også på hver gang jeg går forbi dukken! Såå kul!

Lurer på hvor mange bilder det ble knipset i det rommet på den timen eventet foregikk! 

Flower power!

Helle viser funksjonelle øvelser man kan gjøre hjemme i egen stue. Denne her så grei ut, men mange av de andre så helt syke ut! FOR en sprek dame!

Til bords. 

Kunne sikkert lagt ut 20 bilder til, men da blir dere jo sittende å bla her til i morgen. Så vi runder av der, også håper jeg dere likte det dere så. Nå skal bena på bordet og resten av kvelden skal nytes! Jeg skal lakke litt negler, se på Mitt Dansecreew og bare kose meg! Hvis jeg er ekstra gal ender jeg kanskje opp med en liten godteriskål også, selv om det bare er fredag! Ha en fin kveld videre dere ♥

Husk forresten å meld dere på konkurransen min her, hvor dere kan vinne skjønnhetsprodukter til en verdi av over 500,-! 

– Sara 


#zalando #zalandofashion #mote #fashion #nike #rayban #tjuvholmen #oslo #klær #event #fashionevent #moteevnet #blogg #bloggere #foto #frukt #smoothie

50 spørsmål

Jeg må bare kaste meg på trenden som herjer rundt i blogg-Norge om dagen og svare på 50 spørsmål. Det er så mange random spørsmål og jeg blir like glad hver gang en av bloggene jeg leser har postet et slikt innlegg. Hvis jeg ikke har sett feil tror jeg faktisk det er to slike lister, men jeg tror denne her holder lenge! Håper dere liker innlegget ♥

1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 27! Herlighet, tenk på det da! Nesten 30!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Andreas, Aina og Ida fra jobben.

3. Hvor høy er du? Jeg er 1.58m i følge passet mitt, men liker å runde opp til 1.60m.

4. Hvilken film så du sist? Det tror jeg var The Hunger Games, med Matias og Vilde.

5. Hvem ringte du sist? Mamma ♥

6. Hvem ringte deg sist? Vilde ♥

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? “Så bra ^^”

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg er egentlig ikke så glad i å ringe, men det går så mye raskere enn å sende en melding. Men tror jeg må si sms uansett.

9. Hva er ditt favorittsted? Denne her var jo veldig generell da! Hvis det er snakk om feriested må jeg si London på storby og Fuerteventura på strandferie.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Hm, offentlige toaletter.

11. Når så du moren din sist? På søndag, altså for 4 dager siden.

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har brune øyne.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Jeg er veeldig glad i julesanger, men min absolutte favoritt er War is Over med John Lennon.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er skilt.

15. Når våknet du i dag? 6.30

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Det aner jeg faktisk ikke, vet ikke hvor jeg befinner meg om 6 måneder en gang! Etter jeg er ferdig med bachelor står det ingen planer på tapetet, så jeg må nok snart få stumpen i gang å søke på litt jobber (og leiligheter).

17. Hva skremte deg om natten som barn? Brannvarsleren! Jeg var redd det skulle komme grønne seigmenn ut av den for å ta meg. Skjønner ingenting av den redselen nå, men jeg puffet seriøst opp dynen slik at jeg ikke kunne se brannvarsleren. HAHA!

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Gullsnutten live.

19. Hva er din beste egenskap? Jeg vil si at jeg lærer veldig fort og ser lett hva som trengs å gjøres i for eksempel jobbsituasjoner. Jeg er også flink til å sette pris på småting.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er veldig klumsete og har alltid rett.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Med, jeg er veldig glad i pysjamaser.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Akkurat nå har vi bare to, en til Matias og en til meg. Men hadde vi hatt litt bedre plass rundt sengen (vi må skyve oss ut av sengen på kortsiden fordi det ikke er noe plass til å gå på siden av sengen) hadde vi kanskje hatt noen pynteputer. Ingen av oss gidder å re opp sengen når den nesten fyller hele rommet. Det er et slit å skifte på den, for å si det mildt!

23. Hva er det rareste du har spist? Har ikke spist så mye rart egentlig, så det rareste tror jeg må være blekksprut.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Har en bærbar Macbook pro, som har vært trofast i snart tre år.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Enten barføtt eller stooore chunky sokker.

26. Hva hører du på akkurat nå? Radioen.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Frozen yoghurt!

28. Hviken dessert er din favoritt? Eplekake og is.

29. Den største premien du har vunnet? Tror det må være en Ecco Clutch.

30. Liker du kaffe? Ja, drikker ganske mange kopper på jobb. Vi har både trakter og Nespresso-maskin så det er ikke mangel på god kaffe!

31. Hva drikker du helst til frokost? Ferskpresset juice eller melk.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Hoho, hvis jeg sier noe annet enn onkel får jeg vel kjeft? Neida, han var nok favorittlæreren min.

33. Kan du spille poker? Tja, sånn halvveis.

34. Hva har du spist i dag? Fylt kålrull, energy ball og brød med masse deilig tilbehør. Vi har hatt et Zalando-event på jobb i dag så det ble masse god mat.

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Henrik VIII og Adolf Hitler.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Tror det var Radio Norge.

37. Vil du ha barn? Ikke før om veeldig lenge!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Kan engelsk og litt tysk. Jeg skjønner også for det meste svensk og dansk.

39. Sover du på en spesiell side? Liker å sove på magen med hendene under puta.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet!

41. Hva bruker du helst penger på? Ville helst brukt pengene mine på å reise.

42. Eier du dyrebare smykker? Ja, eier dyrebare smykker både i form av økonomiskverdi og følelsesmessigverdi.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? På TV akkurat nå ser jeg på Mitt Dansecreew og Bloggerne. Men av ordentlig serier liker jeg veldig godt Breaking Bad, Boardwalk Empire, Dexter og Gossip Girl. Snål blanding!

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal på jentefest hos Cecilie på lørdag, utover det har jeg ingen planer.

45. Kan du stå på slalåm? Har aldri prøvd, og har ikke tenkt til å prøve heller!

46. Hvordan imponerer man deg? Jeg blir imponert hvis du har pågangsmot og jobber hardt mot ting du ønsker å oppnå.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den vanlige iPhone-ringetonene, men har så å si alltid på lydløs så det blir for det meste during.

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg var med på en “miljøvennlig russebil” i russetiden. Vi hadde ikke bil, men fikset oss felles jakker og dro ofte sammen på kroer. Vi kalte oss Klimax, med matchende logo til. Hehe, det var tider.

2. Jeg liker ikke å spise ananas, men elsker ting som lukter ananas, ting som har ananassmak og å juice det.

3. Jeg var Norges største Kjartan Salvesen fan da han vant idol, vi dro til og med til Sandens (der han kommer fra) på ferie ett år fordi jeg hadde så lyst!

4. Jeg har (heldigvis) aldri brekt et bein i kroppen.

5. Jeg var ivrig Vålerengafan på ungdomsskolen og videregående, men fotballinteressen har dabbet av med årene.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En paprikabit.

50. Er du sosial? Jeg er veldig glad i å være sosial, men jeg får det ikke helt til alltid. Jeg er veldig dårlig på smaltalk, men jeg prøver å bli bedre!

Pjuh! Dette tok mye lengre tid enn jeg forventet! Men det var gøy å svare på så mye rart, håper dere synes det er litt gøy også? Nå er starks lunsjpausen min over og da er det i gang med rigging til et nytt event vi skal ha i morgen. Skrives mer i kveld ♥

Var det noe her du ikke visste?

– Sara 


#ommeg #about #blogg #blogger #spørsmål #svar #spørsmålsrunde #50spørsmål #random #fakta 

Stay hydrated!

Hei på dere! Hvordan har mandagen deres vært så langt? Jeg har vært på jobb som vanlig og nå sitter jeg med bena på bordet mens jeg venter på at Matias skal lage middag. En helt grei mandag vil jeg våge å påstå! Denne uka skal jeg prøve å være litt ekstra sunn, det har blitt litt makroner, kaker og det som verre er de siste to ukene med morsdag, bursdag og hele pakka. Så nå kjente jeg behovet for en skikkelig sunn uke! Og for min del starter det med å drikke mer vann! Jeg er helt elendig på å drikke vann og det er nesten rart jeg ikke går rundt med konstant hodepine. Så i dag tok jeg med meg en flaske med litt forskjellig godsaker i på jobben slik at vannet ble litt mer spennende å drikke. 

♥ Sitron, blåbær og bringebær ♥

Sitron bruker jeg ofte å ha i vann for å tilsette smak, men det var veldig godt med bringebær også! Blåbærene gir ikke fra seg noe særlig smak, men de pynter opp, også er de gode å spise når man er ferdig med flasken. Agurk og lime tenkte jeg også å bruke en dag, så jeg får litt variasjon! Jeg drikker selvfølgelig helt vanlig vann uten noen ting også da, men det er så deilig å kunne tilsette litt smak uten at det skal bli usunt av den grunn. Kom gjerne med tips hvis du vet om en god smakskombinasjon!

Er du flink til å drikke vann? 

– Sara 


#vann #sunt #friskt #blåbær #bringebær #bær #sitron #kosthold 

Fastelavnssøndag!

God søndag! Her har det gått litt tregt i dag, det ble nemlig ganske seint i går. Først feiret vi bursdagen til faren til Matias med god lapskaus og vin, før vi dro videre til noen kamerater av han. Der spilte vi Gruble (sjokk) med familien deres og hadde det utrolig gøy! Vi tok også et par runder mørkegjemsel og spilte kortskalle. Haha, vi det høres sikkert barnslig ut, men det er så gøy! Og jeg som er tidenes pyse synes jo det er ekstremt skummelt å gå rundt å lete i det store huset!

Det har ikke blitt noen bollebaking for vår del i år, men hadde jeg bakt boller ville jeg nok brukt samme oppskrift som i fjor. De fleste av dere har vel allerede rukket å slenge bollene i ovnene, men hvis ikke kan dere gjerne prøve ut denne oppskriften her! Oppskriften har jeg hentet fra bloggen til Ida, men jeg halverte oppskriften så vi ikke skulle få så mange.

Ingredienser til 7 store boller: 

          ♥ 2 dl melk

          ♥ 1/2 pakke gjær

          ♥ 7 dl hvetemel 

          ♥ 1 dl sukker 

          ♥ 50g smeltet smør

          ♥ 1 lite egg 

          ♥ 1 ts kardemomme 

Bland mel, sukker, kardemomme og gjær. Du trenger ikke løse opp gjæren i lunket vann først, det skal tilsettes varm væske etterpå. Husk å bruke den røde pakken som er beregnet på søt bakst. Smelt smøret og tilsett melken. Varm det hele opp til ca. 37 grader og pisk inn egget. Hell smør og melkeblandingen over i det tørre og elt på lav hastighet i 8 minutter. Etter 8 minutter skrur du opp til middels hastighet og elter i 3 minutter til. Dekk så bollen med plastikk eller et kjøkkenhåndkle og sett den lunt i ca. 1 time.

Når den har hevet ferdig elter du deigen på benken i litt mel. Når deigen er smidig og fin deler du den inn i 7 like store biter. Trill de til fine boller og legg de på et bakebrett med bakepapir. La de heve i ca. 1 time til. Pensle bollene med egg og stek de på 200 grader i ca. 12 minutter. 

Og slik ser det ferdige resultatet ut. Luftige og fine boller som er klare til å fylles med krem og syltetøy. 

Nå kaster jeg meg straks på bussen og durer hjemover til Oslo, og tenker bare å slappe av resten av kvelden. Middagsuken må planlegges og battereiene lades før nye uke i morgen. Håper dere får en fin kveld ♥

Skal du spise boller i dag?

– Sara 


#mat #dessert #kake #oppskrift #boller #fastelavn #fastelavnsboller #hjemmelagd #hjemmebakt #gjærbakst #bake #baking #helenorgebaker