Min drømmereise

I samarbeid med Rabble 

Nå som sommer og ferietid er rett rundt hjørnet er det vel lov til å drømme seg litt bort til fine ferieparadis og pulserende storbyer? Jeg kommer nok ikke til å dra på noen reise i år, vi må rett og slett spare pengene og heller ha det til gode. Heldigvis for meg koster det ingen verdens ting å drømme, så nå tenkte jeg å ta dere med på en av mine drømmereisemål! Til selveste New York! I bunnen av innlegget har jeg lagt ved noen helt supre rabattkoder på både fly og reise, så sjekk de gjerne ut hvis du skal på ferie i år!

Jeg er nok ikke mer original enn at det er New York som står øverst på reisemållisten min akkurat nå. Jeg kjenner fler som har vært der, og akkurat nå er min gode venn Tonje der borte. Jeg tror og håper hun koser seg glugg ihjel, det virker i hvert fall sånn på snapchat. De har til og med fått seg en helikoptertur over byen! Hvor sykt høres ikke det ut? Så la oss nå se på hvordan min reise til New York skulle blitt. Vi starter med å bestemme at turen skal vare i en uke, og at ferien finner sted i juli. Også sparer vi ikke på kruttet, her skal det drømmes!

Hotell

Sjekk den utsikten på rommet da dere!

Dette fine hotellet har en nydelig utsikt over byen, fra både gjesterommene, restauranten og trenings- og badeanlegget. Ikke at jeg ville brukt tiden min å trene når jeg først har en uke på meg NY. Men en tur på hotellets spa skulle jeg klart å fått tid til! Hotellet heter Mandarin Oriental og koster over 40.000,- for en uke. Det ligger like ved Central Park og jeg tror ikke det skal være noe vanskeligheter med å komme seg rundt fra dette hotellet. 

Opplevelser 

Når man er i New York er det selvfølgelig mye å oppleve. Jeg vil tro at bare det å gå rundt i gatene og suge til seg inntrykkene er en liten opplevelse i seg selv, så det tenker jeg selvfølgelig å gjøre. Time Square er jo et godt sted å begynne, og dit må jeg selvfølgelig ta en tur på kveldstid. Alle de fine lysene! Jeg vil selvfølgelig utforske forskjellige deler av byen som Brooklyn, Manhattan, Central Park og China Town. Og gjett om jeg skal se hele Gossip Girl på nytt før reisen og dra innom alle de mest kjente stedene fra serien ♥ Jeg skal ta en båttur å se frihetsgudinnen, dra til toppen av The Empire State Building, se minnesmerkene etter 11. september og besøke Grand Central. Det kan nok også hende jeg titter innom et par museer mens jeg er der, Ellis Island Immigration Museum og Metropolitan Museum of Art virker i hvert fall som steder verdt et besøk. 

Shopping

Når man er i New York snakker vi shopping med stor S! Jeg må selvfølgelig komme meg innom noen designerbutikker, sjekke ut litt second-hand og gå i de litt mer vanlige butikkene. Selv om det nok ikke blir så mye shopping på meg i Fifth Avenue er det definitivt lov til å kikke! Jeg har hørt at butikkvinduene alene er verdt en tur, så hit skal jeg helt klart! Jeg har også hørt at Century 21 er verdt et besøk, med etasjer fulle av designerklær til 50-70% avslag. Det høres ut som en dagsjobb for meg, men jeg er klar! Greenwich Village har jeg skjønt man bare må innom, det blir visstnok regnet som en av verdens aller beste shoppinggater. Her finnes alle mulige merker, vintageshopping og masse koselige kafeer. Det høres ut som stedet for meg! Ellers har man vel ikke vært i New York før man har poppet innom Victoria’s Secret, Tiffanys, Macy’s og Uniqlo.

Mat

Jeg synes også mat fortjener et eget punkt for jeg synes alltid det er gøy å finne frem til gode restauranter og kafeer før jeg drar på en ferie. The Butcher’s Daughter har jeg hørt veldig mye bra om, det er en juice- og kaffebar som serverer masse sunt og godt. Jeg ser for meg at dette er det perfekte frokoststedet, så hit må jeg innom! Chelsea Market må man jo bare innom, en av verdens største mathaller! Jeg tror mathallen i Oslo ikke har så mye å stille opp med i forhold til denne, og jeg synes jo Oslo sin er veldig bra, så Cheslea Market, here I come! Seinfeld-nerden i meg har allerede bestemt seg for å vie et besøk til Tom’s Restaurant, selv om jeg ikke aner hvordan maten er det. Hvis man først får muligheten til å spise på restauranten til Jerry og George må man jo bare ta den! Haha. Jeg må også innom Grimaldi’s Pizza i Brooklyn for å sjekke om pizzaen er SÅ god som de skal ha det til. For litt søtere saker må jeg så klart ta turen innom Magnolia Bakery, hvem har vel ikke lyst til å teste ut en cupcake eller to derfra? 

Sukk, det var drømmeturen sin det! Dette ble mye tekst, men jeg er umulig den eneste som får reisefeber av å lese det her? Hvis du skal ut på reise i sommer anbefaler jeg deg å sjekke ut rabattkodene på Rabble før du klikker bestill. Her kan du spare ganske mye, og jo mer penger det er til overs, jo mer har du å kose deg med på tur! Rabble og hotels.com har akkurat nå en kampanje med 40% rabatt på luksushoteller. Her kan du finne ekstremt fine hoteller til veldig snille priser. Trenger du rabatt på flyreisen har SAS opptil 75% rabatt via denne rabattkoden. Hvis du ikke skal ut å reise finnes det likevel mange andre flotte tilbud som er verdt å ta en titt på. Rabble har nemlig over 500 tilgjengelige rabatter akkurat nå!

Hvor er ditt drømmeferiested?

– Sara 


#reise #usa #amerika #newyork #ny #opplevelse #tur #turist #drømme #drømmereise #drømmeferie #rabble #kupong #rabatt 

Oppskrift: grove rundstykker uten heving

God mandag og god morgen! Jeg tenkte å starte den nye uken på en god måte å åpne med et tidlig blogginnlegg. Vi stater med godt mot, hehe! Det er en god stund siden siste jeg bakte brød eller rundstykker, og da jeg kom over en fin oppskrift på bloggen til Linda måtte jeg bare prøve. Den krever ingen heving og lages på 5 minutter! Jeg har gjort om litt på melinnholdet og lagt til litt solsikkekjerner for litt mer tyggemotstand, men ellers er det meste likt. Håper dere liker de ♥

Ingredienser til 6 rundstykker: 150g havregryn // 120g valgfritt mel (jeg brukte grovt speltmel) // 0,5 dl solsikkekjerner // 200g kesam // 2 egg // 0,5 dl vann / 2 ts bakepulver // 1 ts salt //

Bland alt det tørre i en bolle og rør godt, før du har i kesam, vann og egg. Trill til runde kuler og legg de på et bakebrett. De blir veldig klissete, så ikke vær redd for at du har gjort noe feil! Pensle gjerne rundstykkene med egg og strø litt havregryn over. Stek så 180 grader i ca. 25 minutter. 

Topp med favorittpålegget ditt, gjerne litt før de har blitt helt kalde, da er de såå gode! Man skal jo egentlig vente til de har kjølt seg helt ned, men det er en regel jeg har brutt helt siden jeg var liten og fikk nybakt brød med Hapå hos oldemor. Det er lite som slår hjemmelaget, lunket brød med Hapå! Barndomsminner ♥ Disse her er dog en god erstatter, og med kaviar ble det ikke så verst! Så da håper jeg dere tester ut disse også håper jeg dere får en fin uke!

Hva topper du helst nybakt brød eller rundstykker med?

– Sara 


#hjemmelagd #hjemmebakt #bake #nybakt #rundstykker #oppskrifter #sunt #grovt #havregryn #mat #lunsj #frokost #kaviar #nam #godt 

6 tips mot fyllesyke

Når festen er slutt, hodet verker og angsten fra gårsdagen kommer krypende hjelper det lite med ekspertenes tips om et mindre alkoholkonsum. Skaden er allerede skjedd og man ønsker noe som hjelper der og da. Jeg ble aldri fyllesyk før, men de siste par årene har jeg også merket den irriterende hodepinen og labre formen mer og mer. Og jeg er redd det bare blir verre jo eldre man blir? Men isteden for å bare grave seg ned i sin egen fylleangst er det noen ting du kan gjøre for at søndagen skal føles litt bedre, her kommer 6 enkle, men gode tips. 

1. Hydrer kroppen: drikk masse vann

Ok, dette tipset kommer vel ikke som en bombe, men jeg må likevel ta det med. Jeg var ikke spesielt flink til å få i meg vann før, men nå bruker jeg alltid å kaste innpå en liter vann før jeg legger meg. Hvis jeg våkner i løpet av natten sluker jeg også et par glass og selvfølgelig når jeg står opp. Jo mer vann du får i deg jo bedre! Vannet hjelper med å skille ut avfallsstoffer samtidig som det hjelper den dehydrerte kroppen din å bli hydrert igjen. Alkohol er jo dehydrerende og krymper faktisk organene dine, så det er viktig med påfyll. Det beste er å drikke romtemperert vann da det hydrerer raskere og er et mindre sjokk for kroppen. 

2. Velg riktig mat

Dagen derpå frister det jo kanskje aller mest med usunn, fet mat, men det er jo selvfølgelig ikke det beste for kroppen. Pass på å ha kjapp og sunn mat tilgjengelig hjemme, da er sjansen for at du tar turen til ditt nærmeste gatekjøkken mye mindre. Du kan for eksempel starte dagen med en frokost bestående av en et par egg og en skål yoghurt. Egg er rikt på stoffet cystein som hjelper leveren med å bryte ned alkohol og giftstoffer, det samme er meieriprodukter som yoghurt. (kilde Treningsforum.no) Kombiner gjerne frokosten med en detox-juice laget av ingefær, sitron, grapefrukt og eple så har du et godt utgangspunkt.

3. Få frisk luft: gå deg en tur 

Det er kanskje ikke en tur ut som frister aller mest når man har dundrende hodepine og reagerer på sterkt lys. Men ta på deg solbrillene og litt turtøy og kom deg ut. En gåtur i frisk luft gjør faktisk underverker for formen. Jeg vet mange tar seg en joggetur dagen derpå, men det synes jeg blir litt i meste laget for min smak. Men herlighet, hvis du orker, så jogg i vei!

4. Skjem deg bort med hjemmespa

Føttene er kanskje litt ømme etter noen timer på dansegulvet så hvorfor ikke skjemme deg bort med en et lite hjemmespa. Fyll opp en balje med varmt vann og badesalt og plei de såre føttene. Tenn duftlys, sett på litt rolig musikk, ta deg en ansiktsmaske og bare slapp av. 

5. Unngå smertestillenge 

Hodepine er kanskje det vanligste folk sliter med etter en kveld på byen, men unngå å bruke smertestillende så langt det lar seg gjøre. Siden kroppen allerede jobber med å kvitte seg meg giftstoffer bør man unngå å tilføre mer. Hvis du likevel føler at du må ha noe for å dempe smerten kan Naproxen være et bedre valg. Disse virker ganske lenge og er i tillegg snill mot magen. (kilde Ole André Sivertsen) 

6. Sov ut

Dersom ingenting annet hjelper, legg deg til å sov igjen. 

Så er det selvfølgelig noen ting du kan tenke på til neste gang. Få i deg et godt måltid før du begynner å drikke, å drikke på tom mage er sjelden veldig lurt! Pass på å få i deg vann gjennom hele kvelden. Hvis du klarer å ha som regel å drikke et glass vann mellom hver alkoholenhet er du langt på vei! Håper tipsene kommer godt med, kanskje noen trenger de allerede i dag? Hvis ikke, håper jeg dere har en fortreffelig søndag! 

Har du noen tips som ikke står på listen?

– Sara 


#tips #triks #fyllesyke #hangover #dagenderpå #kropp #sunt #hodepine 

Bildedryss fra skjønnhetsfrokost

Hei på dere og god lørdag! Hvordan har dere hatt det de to siste dagene? Jeg har nesten ikke vært hjemme så macen har knapt vært åpnet til annet enn skolearbeid siden onsdag! Vi satt nemlig på skolen og jobbet lenge på torsdag før vi flyttet med oss masse kamerautstyr ned til Polhems kontorer, hvor vi skulle filme et event fredag morgen. På vei hjem oppdaget jeg at Arkaden hadde shoppingkveld med gode tilbud, styling og masse annet gøy. Jeg ble derfor værende der en liten stund og fikk krøllet håret, testet ut Fillerina og spist litt frozen yoghurt. I like!

I går var jeg i praksis hos Polhem igjen og vi filmet pressefrokosten. Klokken fire arrangerte Polhem after work og serverte bobler i glasset og litt å bite i. Planen var at det skulle være en koselig avslutning på uken med litt godt drikke til, men stemningen ble veeldig god og et par glass ble til litt for mange. I hvert fall for min del! Så da jeg kom hjem fant jeg faktisk sengen neste med en gang. Men nå har jeg ramset opp nok, så her kommer isteden et solid bildedryss fra gårsdagen.

Under frokosten presenterte Aina og Vibeke skjønnhetsnyhetene for høsten. 

Masse deilig mat!

Og drikke!

Kusmi Tea  var på plass med både varm te og iste! Nam, isteen var supergodt, så den skal jeg lage hjemme også!

Som alltid fin borddekorering.

Morsomt å filme underveis!

Så var det tid for after work og champagnen ble sprettet! 

Ser ikke alle smashing ut i de nye New Era capsene sine? 

Jeg kan i hvert fall ikke klage på de to siste dagene, selv om det ble lite tid til blogg. I dag har jeg bare daffet hjemme, og det har vært veldig godt. Det eneste “fornuftige” jeg har gjort er å stelle neglene. Nå tenkte jeg å legge på litt forsterkende lakk slik at de forhåpentligvis vokser seg litt lengre, jeg har nemlig lyst til å prøve meg på stiletto-negler. Ikke sånne drøye, lange, men en liten spiss hadde vært fint. 

Hva har du gjort i det siste?

– Sara 


#polhem #pr #presseevent #pressefrokost #polhempr #filme #opptak #bachelor #champagne #gøy #party #skjønnhet #beauty 

Oppskrift: sjokolade- og peanøttsmoothie

God kveld! Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på forrige innlegg, kjempegøy å se at dere ønsker å se hvordan leiligheten ender opp. Jeg skal sette meg ned å svare på alle i morgen, da har jeg nemlig fri! Over en uke fri med kun fokus på bacheloren tror jeg skal bli bra. Vi har jo første filmedag på fredag og vi er ikke klare til det helt enda! Men nå skal jeg ikke kjede dere med skolesnakk, jeg tenkte å dele en god oppskrift på sjokolade- og peanøttsmørsmoothie med dere. Denne er like god til lunsj som kos hvis du får lyst på noe om kvelden. Inspirasjon til oppskriften har jeg hentet hos Dedication.

Ingredienser til en porsjon: 1 fryst banan // 2 ss peanøttsmør // 2 ss 100% kakao // 20g proteinpulver // 1 dl mandelmelk (eller annen melk) // Topping etter eget ønske, jeg har brukt kakaonibs og usaltede cashewnøtter.

Miks alle ingrediensene i en blender og topp med det du måtte ønske. Friske bær er helt sikkert supert som topping, en søt smoothie med friske bær er jo ingen dum kombinasjon.

Nam! Her har du en sunn og GOD smoothie, som metter . Denne er jeg sikker på at kommer til å redde mange kvelder med søtsug fremover! Hvis du ikke liker peanøttsmør kan du bytte ut med andre nøttesmør eller droppe det helt, men jeg synes det er den salte smaken fra peanøttene som gjøre denne her så god. Og med denne lille sjokodrømmen vil jeg ønske dere en fin kveld. Jeg er straks ferdig på jobb så da er det rett hjem til senga ♥

Så den ikke god ut?

– Sara


#oppskrift #lunsj #frokost #kos #søtt #sjokoladesmoothie #sjokolade #smoothie #hjemmelaget #kakaonibs #cashewnøtter #sunt

Sinsen here we come!

Hei! Gjett hvem som har fått seg ny leilighet i dag? Matias og jeg, hurra! Vi var på visning på Sinsen og bestemte oss på stedet for at denne leiligheten passet for oss. Den er ikke kjempestor, bitte litt større enn den vi har nå bare. Det dumme er at det ikke er soverom der, så man har stue og soverom i ett, men vi skal prøve å få satt opp en skillevegg av noe slag. Kjøkkenet er i hvert fall veldig fint også har vi en liten, søt balkong! Der gleder jeg meg til å så urter ♥  

Her er noen enkle bilder av leiligheten umøblert. Selve leiligheten er ganske lys og det kommer mye fint lys inn så jeg tror det vil bli veldig koselig her med møbler og dekor. Jeg holder allerede på med å “plassere” ting oppe i hodet mitt og det store spørsmålet er hvordan vi skal få plass til alt på kjøkkenet! Vi er så utrolig bortskjemt med masse benk- og skapplass her vi bor nå, og jeg må jo ha juicer, blender, kjøkkenmaskin, kaffetrakter og micro på benken! Haha, neida, men hvor jeg skal sette alt blir en utfordring. Men jeg gleder meg veldig og håper dere vil se litt bilder når vi har fått flyttet inn?

Ser det ikke fint ut?

– Sara 


#leilighet #oslo #sinsen #leie #nyleilighet 

Antrekk 18.04.15

Hei og god kveld! Nå er det evigheter siden forrige antrekkspost, så nå prøver vi oss på det igjen. Jeg hadde på meg dette på lørdag, da var det fint vær så den varme kåpen ble byttet ut med en litt luftigere versjon fra BikBok. Solbrillene kunne også komme på å det var ikke så mye vind at hatten fløy av hodet. Herlig tid vi går i møte nå!

Topp fra Lindex // Bukse fra H&M // Jakke fra BikBok // Hatt fra H&M // Ring fra Bikbok by Lene Orvik

After-Party Espresso Gelish.

Haha måtte bare ha med dette bildet, det snek seg med en liten pus som også ville være med. Den var så lodden og kosete så jeg skulle gjerne hatt den med meg hjem!

Planen om å forhåndsblogge før jobb gikk som vanlig i vasken, så nå er jeg akkurat ferdig på jobb og skriver så tastene fyker her. Jeg skal opp på jobb i morgen tidlig igjen, så da vil ikke innlegget komme så seint. Men nå må jeg bare komme meg på bussen og legge meg under dyna! God natt ♥

Hva synes dere om antrekket?

– Sara 


#antrekk #outfit #mote #fashion #bikbok #hm #klær #ooft

After-party Espresso

God søndag! Det var så irriterende å våkne i dag tidlig og komme på at jeg hadde glemt å sette kameraet på lading i går, jeg hadde nemlig planer om å filme til en videoblogg i dag. Håper uansett på å få tid til det, jeg spratt  opp av sengen så fort jeg kom på det, så nå har det allerede rukket å stå noen timer. Huff, jeg er ikke rutinert nok til å holde på med denne bloggingen! Hehe, neida. Håper dere har fått en fin start på deres søndag, jeg er kanskje ikke den eneste som loffer rundt i koseklær og uten sminke? Elsker søndager ♥ Men uansett hvor slapp søndagen min er tenkte jeg å snakke litt skjønnhet. Forrige uke var jeg jo på gelish-kurs hos Tonelise Akademiet og jeg kjøpte med meg tidenes brunfarge hjem. Jeg la den på kvelden samme dag og lakken er fortsatt like fin! Halleluja, jeg er gelish-frelst!

Les mer om kurset her!

Er ikke fargen bare superdelikat? Den heter After-party Espresso hvis noen lurer. 

Og en uke senere ser den like bra ut! Lakken flytter seg selvfølgelig nedover i takt med at neglen vokser, men ingen riper, ingen avskallinger og ingen flisete negler! Jeg ser at jeg burde vært enda flinkere med neglebåndene mine nå da, men jeg får ta en skikkelig runde med neglepleie når lakken skal av. Kanskje dere vil ha noen tips når den tiden kommer til hvordan man enkelt kan pleie neglene sine? Jeg plukket i hvert fall opp noen tips på kurs som jeg gjerne deler ♥

Hva synes dere om fargen?

– Sara 


#negler #nails #gelish #toneliseakademiet #tl #neglekurs #gelishkurs #kurs #beauty #skjønnhet #espresso #brun 

Anbefaling av sushi-restaurant

God kveld! I går var Vilde og jeg litt turister i egen by og storkoste oss ved Akershus festning i vårsola. Planen var egentlig bare å møtes til en kaffe, men vi endte opp med å ta en frozen yoghurt i sola, gå litt rundt ved Aker Brygge og festningen og når kvelden kom ble det jammen sushi-middag også. Det var veldig koselig, en av de fineste vårdagene Oslo har hatt så langt! Sushi-restauranten vi besøkte ble vi forresten veldig fornøyd med, så det kommer litt bilder og an anbefaling av den litt lengre ned i innlegget ♥

FINE OSLO!

Og fine Vilde ♥

Helt nydelig vær ♥

Sushi-restauranten vi endte opp med å dra på heter Nippon Art, Oslos eldste sushi-restaurant. Jeg ble først kjent  med restauranten da de var på Oslo Bokfestival for et par år siden og holdt mini-kurs for oss. Helt siden den gang har jeg hatt lyst til å dra dit, men det har liksom aldri blitt noe av. Og nå er jeg lei meg for at jeg ikke har dratt før! De hadde veldig god sushi der og ikke minst, helt super service! Jeg føler jeg aldri skriver det hvis jeg kommer med vurderinger av restauranter her på bloggen, men denne gangen har jeg virkelig ingenting å utsette. 

Lokalene var også veldig delikate!

Jeg bestilte to laksebiter og seks makiruller med laks og vårløk. Jeg var redd det kom til å bli litt i minste laget, men jeg ble stappmett! Kanskje fordi vi hadde drukket både kaffe og spiste frozen yoghurt tidligere på dagen, men dette var virkelig store fine biter! Det er så deilig når man kan bli skikkelig god og mett for 130,-! 

Koselig stemning ♥ Vilde likte seg også veldig godt, så dere skal ikke se bort i fra at det blir et besøk her igjen en gang! De holder til rett ved Rådhuset, så hvis du en gang er i området og har lyst på sushi vet du hvor du skal gå! Håper dere har hatt en fin helg så langt ♥

Har du vært på Nippon Art før?

– Sara 


#oslo #oslove #kos #venninner #turist #by #sushi #akerbrygge #anbefaling #tips #restaurant #mat

Kusmi Iced Teas

Produktene er sponset

God helg! Jeg har startet helgen på en litt stressende måte i går med en telefon på morgenen om at vi hadde fått leiligheten vi var å så på dagen. Svaret kom dessverre litt for fort og vi har ikke hatt tid til å se på andre steder så vi takket nei. Tenk det, vi fikk en leilighet på Bjølsen fra 1. mai og vi takket nei. Jeg blir veldig stresset av tanken på det, men jeg er helt overbevist om at jeg ikke kommer til å trives der. Og da synes jeg det blir for dumt å hoppe på den første leiligheten vi får. Så vi skal på nye visninger på tirsdag så da får vi håpe det føles mer riktig. Foreløpig er det bare jeg som har jobb, så vi kan ikke gå altfor høyt opp i pris og da er jeg klar over at vi ikke kan forvente all verden, men det er utrolig kjedelig å flytte inn et sted man overhode ikke har lyst til. Så vi får bare fortsette å holde utkikk, det er jo fortsatt over en måned til vi skal være ute herfra så det går nok. 

Foruten å se på leiligheter tilbragte jeg ettermiddagen og kvelden sammen med Vilde og vi fikk oss en fin tur opp til Akershus festning og god mat. Vi har testet ut en sushirestaurant ingen av oss hadde vært på før og begge to likte stedet supergodt. Jeg har tatt litt bilder så det kommer innlegg om det senere. Men nå tenkte jeg å tipse dere om en supergod iste jeg lagde for et par dager siden. 

Dere har kanskje hørt om Kusmi Tea fra før? Det er i hvert fall et anerkjent te-merket som ble etablert i 1867 og som drikkes av flere kjente stjerne som blant annet Kendall Jenner. Kusmi tea åpnet nylig en butikk på Oslo City i tillegg til en butikk på CC Vest, ellers vet jeg ikke om de har andre utsalgssteder i Norge? Men det går selvfølgelig an å kjøpe på nett, hos blant annet Bokkilden og Blivakker. De har alt fra grønne teer til detox-te og sorte teer. De har akkurat fått det inn hos Polhem PR, så jeg har fått smakt på noen forskjellige og så langt er Anastasia favoritten. Men i dag tenkte jeg å tipse dere om isteen deres, det nærmer seg jo sommer og hva er vel bedre å kjøle seg ned med enn frisk iste? 

Isteene kommer i en boks med 24 teposer (12 forskjellige smaker) og det eneste du trenger til en person er en tepose, kokende vann og isbiter. Hvis du ønsker å søte isteen kan du selvfølgelig bruker sukker, stevia eller lignende, men de er veldig gode uten også. 

En tepose lar du trekke i ca. 4 minutter i 1,5 dl oppkokt vann. Når det er klart tar du ut teposen og fyller opp med masse isbiter. Da blir det raskt iste av den varme teen. 

Yummy! Denne gangen valgte Ginger-lemon green tea og den var frisk og god i smaken, akkurat slik jeg liker isteen min! 

 

Gleder meg til å smake de andre sortene også, er blant annet veldig spent på Strawberry  green tea og Rose green tea. Spennende! Jeg drikker jo ganske mye vanlig te, men så fort det blir litt varmere i været frister ikke det like mye lenger, så da er det kjekt med kjølig variant. 

Har du smakt te fra Kusmi Tea før?

– Sara 


#te #kusmi #kusmitea #iste #icedtea #ingefær #sitron #friskt #sommerlig #sommerdrikk