DIY: Marble cover

Som jeg skrev forrige uke la Vilde og jeg på kontaktplast på Macene våre, og jeg lovet å komme med fremgangsmåte på det. Nå vet jeg jo at jeg er langt i fra den første til å skrive om dette, men ingen av innleggene jeg har vært innom har kommet med noen løsning på problemet Vilde og jeg støtte på; de runde hjørnene. Vi fikk veldig krøllete hjørner og uansett hva vi gjorde ville det ikke legge seg fint, helt til vi fant frem en hårføner!

Du kommer til å trenge kontaktplast i ønsket mønster/farge (vi kjøpte vår på Panduro Hobby), en tapetkniv, en penn, linjal og sist men ikke minst en hårføner!

Start med å tegne opp formen til Macen på kontaktpapiret. Skjær så ut med en tapetkniv før du klistrer kontaktplasten på. Påsettingen av plasten kan det være greit å gjøre sammen med noen da den ene bør stryke ut luftbobler med en linjal mens den andre påfører. Dersom det likevel blir noen luftbobler fjerner du disse med en linjal i etterkant. Skjer så bort eventuelle rester av kontaktplast rundt hele maskinen, og kutt ut eplet. Maskinen bør være på slik at eplet lyser når du gjør dette.

Så har vi kommet til den geniale delen! Blås forsiktig på hjørnene og stryk ut de stygge skrukkene. Etter et par runder med føneren ble alle hjørnene helt glatte og fine. Vi gikk også over alle de andre kantene med føner slik at vi er sikre på at alt sitter godt.

Jeg synes det ble veldig fint med en liten forandring, dataen min bærer nemlig preg av å ha vært godt brukt i 3 år nå. Jeg er veldig spent på hvor lenge det kommer til å sitte på, men skulle det falle av er det jo bare å sette på noe nytt. Det finnes så mye forskjellig kontaktpapir, så man kan jo bytte litt etter sesong! Her er en liten oversikt over hva Panduro har, det i gull fikk jeg litt lyst til å teste ut en gang!

Hva synes dere om resultatet?

– Sara


#DIY #hjemmelaget #gjørdetselv #mac #apple #marmor #marble #macbook

Latino-party

Hei! De siste par dagene har gått med til personalfest, og jobb. Jeg ble dessverre ganske dårlig etter festen, og med kveldsjobbing etterfulgt av dagvakt ble det aldr tid til bloggen. I tillegg har telefonen min tatt kvelden så det har vært vanskelig å være online. Men her er jeg, telefonen fungerer fortsatt ikke, men jeg skal forsøke å skru den opp og se om det er noe jeg kan gjøre. Hvis ikke får jeg lånt meg en neste helg. Nå tenkte jeg å servere dere et solid bildedryss fra torsdagens personalfest, temaet var som nevnt tidligere latino. Håper dere liker bildene!

Før festen var jeg hos Synne for et lite mini-vors hvor vi gjorde oss klare.

Så var festen i gang!

Først fikk vi et lite “show” fremført av blant annet resepsjonssjefen vår. Her er han i sitt ess!

To av de flinke damene fra festkomiteen, Lene og Tina. De hadde virkelig gjort en fantastisk jobb, feste ble så vellykket!

Fineste Synne ♥

Så var det tid for konkurranse hvor det var om å gjøre å få flest mulig marshmallows fra den ene bollen til den andre, kun ved hjelp av spisepinner. Hvem som vant er litt uvisst, vårt lag fikk ikke en gang deltatt, men det var veeldig gøy å se på!

Maten som ble servert var selvfølgelig taco!

Også måtte det selvfølgelig danses litt limbo! Og vårt hotell vant, go Radisson Blu Park!

En del av den fine resepsjonsgjengen på hotellet vårt, Synne, Jorge, Anders og Angela.

Og helt til slutt, her er de som stakk av med kveldens beste kostyme!

Det var et lite bildebonanza fra kvelden, det ble knipset over 200 stykker så det var litt vanskelig å begrense seg i dette innlegget, men man får vel aldri for mye bilder? En så fin kveld fortjener uansett masse bilder. Det var virkelig skikkelig hyggelig og man endte opp med å snakket med litt mennesker man ellers ikke har så mye kontakt med. Så selv om formen var helt elendig dagen etter var det veldig verdt det.

– Sara


#fest #sommerfest #personalfest #jobb #jobbfest #gøy #sosialt #sammenkomst #latino #taco #limbo

DIY-kveld med Vilde

God ettermiddag! Øser det ned hos dere også? Her har det bøttet ned noe voldsomt de siste timene, men om ikke lenge drar jeg på personalfest, så da kan det bare regne så mye det vil. Jeg tror det kommer til å bli veldig god stemning uansett. Først skal vi ha et lite vors hos ei i resepsjonen før vi tar turen opp til hotellet og fortsetter der. Jeg har med kameraet, og har fått i oppdrag å ta litt bilder utover kvelden, så kanskje det dukker opp noen bilder her i morgen også.

Nå tenkte jeg å vise dere noen bilder fra gårsdagen. Jeg var med Vilde hele dagen, og på planen sto både DYI-kveld og blåbærtur, men vi rakk bare DIY. Til gjengjeld fikk vi snurret oss en film på skjermen, lagd middag og kos oss med en frozen yoghurt så vi led ingen nød!

Jeg har plukket opp trådene på Skappel-genseren som mamma begynte på i fjor, kanskje jeg klarer å bli ferdig så jeg får brukt den i høst/vinter? Det går ganske trengt foreløpig, men mamma har allerede strikket ferdig en arm og bakstykke så jeg burde klare å komme i mål!

Søteste ♥

Vilde er mester i å være vert, og hun disket opp med deilig lunsj til oss. Vi gikk litt bort fra kostholdsplanen i går begge to, men det er helt ok!

Vi drev ikke bare med strikking i går, vi pimpet også opp Macene våre. Jeg har hatt lyst til å legge på marmor såå lenge, men så er det noe alle har om dagen så jeg har liksom ikke villet gjøre det. Men da Vilde nevnte at hun hadde tenkt til å gjøre det på sin måtte vi jo bare gjøre en liten DIY-kveld utav det. Macen min har fått en del stygge merker med årene så det var virkelig nødvendig med en liten finnish.

Hvis noen ønsker det, så kan jeg godt legge ut oppskrift på hvordan vi gjorde det? Vi fant oss nemlig en genial måte å få perfekte hjørner på. Så nå er jeg superforøyd med dataen min! Men jeg får gjøre meg klar her jeg, ha en fin kveld alle sammen! 

– Sara


#diy #hjemmelaget #mac #cover

 

 

Ukeplan uke 35

Nå er det en halv evighet siden jeg delte ukeplanen min med dere, og siden jeg nylig oppdaget at Personlig Almanakk gir deg muligheten til å lage gratis ukeplaner måtte jeg bare lage en. Det er også denne uken Vilde og jeg starter opp med treningen igjen, så da passet det perfekt.

Uken min ser foreløpig slik ut, litt trening, litt kos og litt jobb. En god blanding med andre ord! Jeg gleder meg spesielt mye til i morgen, da skal Vilde og jeg først en tur ut i skogen for å finne litt bær også har vi planlagt en DIY-kveld. 

Til personalfesten aner jeg ikke hva jeg skal ha på meg, det er tema latino, og jeg eier ikke spesielt mange latinoinspirerte plagg. Kostymer er dessverre ganske dyrt, så jeg tror jeg må bli litt kreativ. Kanskje noen av dere har et godt tips?

Hvordan ser din uke ut?

– Sara


#ukeplan #uke #plan #planlegge #planlegging #treningsplan #almanakk

Family time

Etter et par ufrivillige dager med bloggfri er jeg veldig klar for en ny uke med masse blogging. Jeg har vært hjemme hos mamma og der var nettet nede da vi kom på fredag kveld, så det har ikke vært mulig å blogge noe som helst. Men med det fine været vi har hatt de siste par dagene håper jeg dere har kost dere masse utendørs, og ikke foran dataskjermen.

Nå tenkte jeg bare å vise dere noen bilder fra lørdagen, vi feiret nemlig oldemor som fylte 92 år. Jeg tok ingen bilder fra selve selskapet, men vi tok noen familiebilder ute i hagen hennes etterpå. Håper dere liker de!

Topp fra H&M // Kimono fra Zalando/Vero Moda // Skjørt fra H&M

Kliss!

Jeg tror han er adoptert!

Skal det poses så skal det poses!

Vi kan jo ikke bare være seriøse!

Jeg fikk til og med lurt med bestemor på et bilde, det er ikke så lett for hun hater å få kameralinsen rettet mot seg.

Vi hadde en veldig hyggelig feiring og mye gøy med biledtaking. Det eneste dumme var at vi ikke tok bilde av alle fire damene, vi er jo fire generasjoner med damer i familien. Men det får bli neste gang ♥

– Sara


#familie #feiing #bursdag #kos #koselig #foto

First workout done!

Woho, happy friday! Etter dagens skift på hotellet har jeg langhelg, deilig! Matias og jeg skal hjem for å feire oldemor som fyller år i dag, hun blir hele 92 år, så da er det klart vi må bli med på feiringen. Hva jeg skal finne på til henne har jeg dog ikke funnet ut av enda, hva gir man til noen som har alt? Tidligere har vi gitt matkurver, hårklipp og andre ting hun kan bruke opp, men i år er jeg helt blank! Tips tas i mot med takk ♥

Men nå tenkte jeg egentlig bare å skryte litt av meg selv, jeg gjennomførte nemlig den første treningsøkten på eeevigheter i går. Det ble ingen knallhard økt, men litt øvelser på stuegulvet fikk jeg til. Vilde var jo hos meg i går så vi har lagt litt trenings- og kostholdsplaner for tiden fremover så nå er jeg skikkelig motivert! Håper vi klarer å holde på disse vanene.

Alt man trenger hjemme er jo egentlig bare en matte og en plan for hva man vil trene. Jeg endte opp med knebøy, utfall, pushups, liggende hofteløft, liggende sidehev og mountain climbers. En kort økt, men mye mer effektiv enn en sofaøkt!

Da var jeg litt i gang igjen, også braker det skikkelig løs til uken. Da har vi tre treningsavtaler, en gruppetime og to egentreningsøkter. Det kommer nok til å kreve litt planlegging for å få det her til, det er nemlig litt av en kabal å få jobben min til å passe med studiene hennes. Men so far so good! Nå gjenstår det vel egentlig bare å ønske dere en riktig god helg!

Hvordan går det med treningen din?

– Sara


#hverdag #trening #hjemmetrening #casall #treningsmatte #nystart

Økonomitips for studenter

Nå regner jeg med at studiene er i gang for de aller fleste, og i den forbindelse tenkte jeg å kjøre en liten reprise av ett innlegg jeg skrev i fjor. Innlegg fikk mye oppmerksomhet, det havnet blant annet på lesernes VG og enkelte mente jeg hadde et urealistisk syn på økonomi. Folk skal få lov til å mene hva de vil, men dette er ting jeg gjorde gjennom tre år som student og det funket for meg.

Selv om den første utbetalingen fra Lånekassa er stor og man føler at man ikke trenger å være så forsiktig med pengene kommer det en tid, om ikke så veldig mange ukene, hvor du priser deg lykkelig for å spart en del av det! Så her er mine beste tips for å få studentøkonomien til å gå rundt.

Sett opp et budsjett

Selv om dette kanskje høres litt kjipt ut er det faktisk veldig nyttig å lage seg en oversikt over planlagte inntekter og utgifter. Og sjansen er mindre for at du må leve på nudler de siste dagene før stipendutbetaling hvis du har planlagt litt på forhånd.

Dette her er et veldig enkelt forslag til budsjett. Her har jeg tatt utgangspunkt i mine egne inntekter og utgifter i studietiden så dette vil nok ikke se likt ut for alle. Jeg fikk stipend og lån fra Lånekassa og jobbet veldig lite ved siden av, så jeg belaget meg på å ha Lånekassa som eneste inntekt i dette budsjettet. Jeg er heldig og bor sammen med kjæresten min så mange av utgiftene er delt på to, noe som gjør det litt enklere. Jeg tenkte bare å kommentere gangen i budsjettskriving for de av dere som ikke har vært borti det før.

  • Det første du gjør når du setter opp et budsjett er å få oversikt over alle inntektene dine. Her kommer penger fra Lånekassa, jobb og eventuelt andre inntekter inn. Når man mottar støtte fra Lånekassa får man et større stipend på starten av hvert semester, disse pengene er det veldig lurt å spare så mye du klarer av slik at du har noe til juni og juli som er måneder uten studiestøtte.
  • Når du vet hvor mye du får inn setter opp de faste utgiftene dine slik at du vet hvor mye som går ut. Som sagt får man ikke studiestøtte i juni og juli, så der står jeg i minus, men da må jeg ha spart opp nok fra de andre månedene til å dekke dette.
  • Nå har du fått en oversikt over hvor mye du har og hvor mye du forventer at skal ut hver måned, så kommer det alltid en del uforutsette utgifter underveis. Her varierer det veldig hva som dukker opp, plutselig trenger du et par nye vintersko, en dag blir du bedt med ut på kafé osv. Slike ting bør man ikke glemme når man setter opp budsjett, en annen ting du bør huske på er at det av og til dukker opp bursdager og at du bør sette av plass i budsjettet til julegaver.

Spar penger på pensum

Pensum er ofte veldig dyrt og det tar som regel en stor del av kaka på starten av hvert semester. Det kan derfor være lurt å prøve å få tak i pensum brukt, enten gjennom finn.no eller fra tidligere elever på studiestedet ditt. Ofte henger det lapper oppe i gangene med folk som selger bøker, eller så har mange linjer en egen facebookside hvor det er vanlig å poste salg av bøker. Hvis bøkene er engelske er mulig å bestille de på Amazon til en lavere pris. Ellers kan du sjekke ut Akademika eller ord.no. Noen pensumbøkene som står på listene deres skal dere kanskje bare bruke deler av og da kan det være lurt å sjekke om biblioteket har disse bøkene. Lån de ut og les de kapitlene du trenger, da slipper du å bruke flere hundre kroner på en bok du bare skal bruke noen sider fra.

Kutt ned på luksusen

  • Selvfølgelig er det deilig å plukke opp en kaffe to go på vei til skolen eller spise mat fra kantina, men det kan fort bli dyrt! Hvis du må ha kaffe hver morgen anbefaler jeg deg å investere i en termokopp eller en liten termos og trakte hjemme. Hvis du ofte trenger påfyll utover dagen kan det hende at steder i nærheten av skolen (eller i kantinen din) har kaffeavtaler. Hos SiO (Studentskipnaden i Oslo) kan du kjøpe en kopp for 29,- og få mye billigere kaffe.
  • Når det kommer til kantinemat, vet vel de fleste at maten ofte er ganske mye dyrere der enn om du skulle lagd niste selv. Og selv om du lager matpakke behøver du ikke gå for klassikeren svett gulost på grovbrød! Kanskje du har noen middagsrester fra dagen før, eller så kan du lage deg en salat, en omelett, eller kanskje en frisk smoothie? Variasjon er stikkordet, og nå finnes det så mange forskjellige matbokser med inndelinger og kjøleelement så man kan nesten ta med hva det måtte være til lunsj.
  • En annen luksus som man kanskje kan kutte ned på er transport. Joda, det er deilig å sette seg på bussen å rulle avsted til skolen, men er det verdt 410,- i måneden? Det er nemlig prisen for månedskort i sone 1 her i Oslo. Kanskje kan du ha et reisepengekort hvor du setter inn noen kroner du kan bruke i nødstilfeller hvis du skulle forsove deg eller hvis det øser ned en dag? Bysykkel kan jeg også anbefale deg å bruke hvis dere har noe sånt der du bor. Her koster det 120,- i året og da kan du sykle så mye du vil.

Handle smart

  • Ikke kast spisbar mat!

Hvis det er en ting vi ofte får høre på nyhetene så er det at vi nordmenn kaster mye mat, og at ungdommer er verstingene! Det synes jeg er veldig synd, for mange kaster dessverre fullt spisbar mat. Dersom du vet at du ikke kommer til å rekke å spise opp hele brødet før det mugger så frys halvparten. Eller stek deg krutonger til tomatsuppa. Og det er absolutt ikke nødvendig å helle ut melk fordi den gikk ut i går. Lukt på melka, lukter den vanlig og er klumpfri er det ingen fare å drikke den. Melk holder seg gjerne mange dager over datoen, det samme gjelder egg. Egg kan faktisk holde seg flere måneder over datoen! Husk også at det er forskjell på best før, og siste forbruksdag. Sistnevnte skal du være litt mer forsiktig med å spise over datoen, mens den første er helt uproblematisk.

  • Kjøp varer til 50%

Et tips som vi sparer MYE penger på her er å kjøpe mat med kort holdbarhet til 50%, enten spiser vi det med en gang eller så fryser vi det ned. Butikker jeg vet om som setter 50% på mat med kort holdbarhet er Rema1000, Rimi, Bunnpris, Ica, Meny og Joker.

  • Handle store pakninger

Det er lurt å handle mat i større pakninger dersom det er mulig, store pakker blir ofte billigere og hvis du har plass ville jeg absolutt gjort det.

  • Benytt deg av tilbud og studentrabatter

Dette er kanskje en selvfølge, men jeg ser flere postkasser her jeg bor som ikke ønsker reklame. Det skjønner jeg faktisk ikke, for det er mye å spare på å bruke tilbud fra tilbudsavisene. Det er selvfølgelig mulig å sjekke de ut på nett også, men jeg liker å sette meg ned med kundeavisene og planlegge middagsuken. Av og til har noen butikker 10kroners marked, da er det bare å fylle opp kurven med gode kupp! En annen ting som lønner seg er å velge First price, Euro Shopper osv. der det er mulig. De aller fleste varene fra disse billige merkene er like gode som “originalen”, men de koster mye mindre. Når det gjelder studentrabatter så finnes det mange gode rabatter å benytte seg av. Studenttorget har en fin oversikt over forskjellige byer og kategorier som er verdt å sjekke ut. Mange restauranter og butikker tilbyr også studentrabatter om du viser studentbevis.

Studentskipnad

De fleste store byer har en studentskipnad og når du går på høgskoler og universitet må du som regel melde deg inn i disse. Det er veldig kjekt for da har du muligheten til å søke om studentbolig og benytte deg av en rekke gunstige tilbud for studenter. Her i Oslo har vi blant annet muligheten til å bruke SiO som fastlege og dermed få refundert helseutgifter fra 200,- opp til frikortgrensen. De har også tannleger med billigere behandlinger og psykologer som hjelper til ved behov. Det er også mulig å trene billig hos treningssentrene deres, nå har SiO totalt 5 fine sentre som det er mulig å trene på. De deler også ut gratis skoledagbøker ved skolestart så der er en utgift du kan stryke. Og så er det selvfølgelig mulig å søke om studentbolig. Og her kan det være MYE penger å spare, men det er jo en kjent sak at det er mange flere studenter enn boliger så det gjelder å være tidlig ute!

Da håper jeg disse tipsene kan være til hjelp for nye studenter, men kanskje også de som har studert ett år eller to. Jeg har som sagt overlevd greit på bare studielånet, men jeg har også jobbet litt om sommeren og hatt noen vakter som prøvevakt hos en videregående skole. Som sagt har jeg også fordelen av en samboer, men det er fullt mulig å leve bare på studielånet hvis man er litt påpasselig med pengene sine. Helt tilslutt vil jeg bare anbefale dere å tegne forsikring, jeg la det ved som en utgiftspost i budsjettet, men må bare nevne det også. Det er så lurt å ha forsikring hvis noe skulle gå galt! Gjensidige har innboforsikring her til 99,- i måneden og hvis du er medlem av DNB har de en til 79,- i måneden.

Del gjerne innlegget videre med andre studenter!

– Sara


#økonomi #økonomitips #student #penger #spare #studentskipnad #sio #budsjett #tips #sparetips #heistudentliv

Oppskrift: tortilla med kanel og sukrin

Av en eller annen grunn holdt jeg på å ønske en ny uke velkommen da jeg skulle begynne på dette innlegget, men det er jo faktisk tirsdag i dag! Jeg tror helgefølelsen hang litt igjen i går da jeg ble hos mamma en ekstra dag. Men nå har jeg omstilt meg, og er klar for ukens andre dag! Og i dag tenkte jeg å dele en enkel oppskrift med dere, jeg husker ikke helt hvor jeg fikk denne ideen fra, men jeg tror det var en eller annen youtube-video. Uansett, jeg håper dere liker denne godbiten

Ingredienser: Tortillalefse // Kanel // Sukrin/Sukrin Gold

Det kjekke med disse er at du kan gjøre dem sunnere og mer usunn ettersom hvilke ingreidenser du velger. Hvis du går for fullkornstortilla med sukrin vil den bli en god del sunnere enn om du velger hvetetotilla og sukker. Dette er dog uansett en snack så man skal jo ikke spise seg mett på disse heller.

Sett ovnen på 220 grader mens du gjør klart tortillaen. Pensle den lett med litt vann før du strør over ønsket mengde kanel og sukrin. Pass på at det blir et jevnet lag over hele.

Del så tortillaen opp i så store biter du ønsker, og steker de gylne. Mine måtte stå i ca. 3 minutter.

La de så bare ligge å kjøle seg ned, før du kan nyte crispy og god snacks.

Yummy! Disse her ble skikkelig gode, og jeg kommer garantert til å ty til disse hvis jeg får lyst på noe godt en kveld! De smaker litt som de kanel-knekkebrødene til Wasa, hvis dere har smakt de? Bare at de her er mye tynnere, og man kan bestemme mengden kanel og søtt selv. I like!

Så det ikke godt ut?

– Sara


#oppskrift #mat #sunnere #tips #ide #snacks #godis #kanel #sukrin #hjemmelaget #funksjonellmat

Nail it: tips for sterkere negler

Da var det ny uke alt igjen, og dagen er jo faktisk snart over! Planene så langt for uken er å, jobbe litt, møte Vilde og feire oldemors 92 år. Jeg tror det blir en bra uke jeg! Jeg tenkte å starte ukens blogguke med noen tips til dere. Helt siden jeg var på neglekurset i vår har jeg hatt lyst til å lage et sånt innlegg, så her kommer mine beste tips for sterke og fine negler.

Riktig utstyr er alfa og omega og disse fire klarer jeg meg ikke uten: 

Hvis man har et litt trangt budsjett ville jeg først og fremst kjøpt meg neglebåndsklipperen og en vanlig neglefil. Jeg forklarer selvfølgelig hva de forskjellige tingene brukes til under.

Neglebåndsskyveren skyver naturlig nok neglebåndene bakover. Det ser mye finere ut når de er skjøvet tilbake, samtidig som at neglen faktisk kan se litt lenge ut, særlig hvis du har veldig mye neglebånd som kryper nedover. Når man skyver det bakover vil man lettere se hva som er dødt og overflødig slik at det kan klippes bort. Med den andre enden (den lille kniver) skraper jeg bort eventuelle rester som er igjen på neglen etter jeg har klipt bort det døde.

Neste steg er å klippe bort den døde huden. Man ser veldig lett hva som er dødt og ikke, så bare klipp hele veien langs neglen slik som på bildet over. Hvis man åpner opp saksen helt kan man bruke den til å skrape bort resten hvis det er nødvendig. Jeg liker best å bruke den andre til det, men denne her fungerer også absolutt!

Filing er også viktig! En vanlig fil brukes til forming av neglen og til å bli kvitt slitte kanter. Husk alltid at de siste filetakene skal tas fra hver av sidene på neglen og inn mot midten. Jeg liker også å jevne ut neglen med en buffer til slutt.

Så gjelder det å gi neglene masse pleie og fuktighet! Disse tre produktene er mine favoritter: garlic treatment, neglebåndsolje og en god håndkrem. Garlic treatment er en gjennomsiktig negleforsterker som gir en blank og fin finnish. Legg på ett lag og la det tørke godt før du går videre til oljen.

Denne oljen brukes når man legger Gelish, men jeg liker å bruke den til vanlig også. Den er utrolig god, så anbefaler virkelig å investere her.

Avslutt med en god håndkrem, min er fra TL spa design.

Selvfølgelig trenger man ikke gjøre alle disse stegene, men jeg liker å ha velstelte negler. Jeg merker jo godt at neglene mine er mye sterkere nå som jeg faktisk gir de den pleien de trenger, og det liker jeg! Hvis du sliter veldig med å få dine egne negler til å vokse vil jeg forresten anbefale dere å få lagt gelish. Med gelish vil din egen negl forsterkes slik at de kan vokse seg lengre, det sliter eller misfarger heller ikke neglene slik vanlig lakk kan gjøre. Så da håper jeg dere likte tipsene, og hvis dere lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet!

Er du flink til å stelle neglene dine?

– Sara


#negler #nails #tl #tlbeauty #tonelise #toneliseakademiet #neglepleie #håndpleie #neglebånd #neglebåndsolje

Garasjesalg

God lørdag! Flere av dere har etterlyst hverdagsinnlegg, og jeg vet jeg er veldig dårlig til det. Men i dag var jeg flink og dro med meg kameraet. Klokken ringte 08.30 og da var det bare å sprette opp og gjøre seg klar for garasjesalg. Vi holdt åpent fra 11-15 i dag, og fikk solgt unna massevis!  Enda er det veldig mye igjen og vi er klare for en ny slagsdag i morgen. Håper det kommer like mange i morgen og at vi blir kvitt mest mulig! Det er neimen ikke lett å tømme et helt hus som har vært bebodd av en storsamler! Hehe, håper dere liker litt hverdagsbilder!

Kaos? Her er det litt for både store og små! Leker, bøker, kjøkkenting, verktøy, pynt, klær og masse, masse mer!

Kort eller kontant?

Jeg har fått sett igjennom massevis av gamle leker og bøker også, mye havner rett i selges dunken, men noe må jeg bare spare på. Det er jo så koselig å ha litt minner fra barndommen! Og nå holder jeg på å legge ut litt dyrere ting på Finn.no, det er jo litt enklere å få solgt slike ting når det kan hentes i Oslo. Så vi får bare krysse fingrene for at omsetningen blir bra og at det er minst mulig igjen på bordene i morgen. Så håper jeg dere har hatt en fin lørdag? 

– Sara


#hverdag #blogg #familie #salg #garasjesalg #selge #gamleting #minner