Inspo: festival outfits

Hei igjen! Hvis det er én ting jeg gjerne skulle gjort i sommer så er det å dra på festival, men det ble det dessverre ikke noe av. Neste sommer kanskje! Men selv om jeg ikke har vært på en eneste en av de mange festivalene selv så liker jeg veldig godt “festival-stilen”. Nå er jo mange av festivalene over, men det er fortsatt et par igjen. Øya står blant annet for tur neste uke så da smir jeg mens jernet (fortsatt) er varmt og lager et par kollasjer med festivalinspirasjon. Jeg synes nå at dette er ting man like gjerne kan ha på seg ellers også, så det er vel innafor selv om vi akkurat har bikket august? Håper du finner noe du liker! 

Annonselenker

♥ Hårbånd herSko her Veske her  Armbånd her Kjole her 

Er ikke den kjolen søt? Den synes jeg faktisk er så enkel at man kan bruke den til hverdags hvis man vil. Men med det rette tilbehøret er den helt perfekt for festivaler. De sandalene er jo også helt nydelige, jeg ser bare for meg brune føtter med fransk manikyr i de her! Herlig!

Body nr. 1 her ♥ Body nr. 2 her  Body nr. 3 her  Shorts her  Sko her Solbriller her Kimono her   Hatt her 

Denne stilen er litt mer avslappet og praktisk anlagt. Hvis du skal bade er det bare å vrenge av seg shortsen så har du badedrakten klar. Det kan også være kjekt med en solhatt for å beskytte hår og ansikt mot solen. Jeg klarte ikke velge bare én body så da ble det hele tre stykker og jeg synes alle tre er kule på hver sin måte. 


♥ Topp her Skjørt her Hodetelefoner her Armbånd her Solbriller her  Sko her Ryggsekk her 

Denne stilen her er også ganske avslappet, men på en litt annen måte enn den over. Jeg falt helt for det armbåndet i mintgrønn og måtte bare lage en kollasj ut ifra det. Det ble jo ganske fint med matchende mintrønne Converse og ellers enkle plagg til. 

Det ble litt godt og blandede stiler her og jeg liker egentlig alle tre veldig godt. Neste år håper jeg at jeg får ut fingeren å drar på en eller annen festival. Hove hadde vært veldig gøy, og i år var det jo faktisk flere artister jeg kunne tenkt meg å sett! Men men, det er ikke så mye å gjøre med det nå! Uansett så håper jeg dere likte kollasjene og hvis dere ikke skal på flere festivaler i sommer håper jeg de kan være til inspirasjon likevel. 

Hva synes du?

– Sara 


#festival #mote #fashion #inspo #inspirasjon #kollasj #sommer #sommerinspo #sommerfashion #sommermote #antrekk #outfit

Travel essentials: min reiseveske

Selv om jeg ikke skal fly langt i dag er det et par ting som gjør reisen mer behagelig, så nå tenkte jeg å dele mine must-haves på reise med dere. En god og romslig veske er helt nødvendig for å få plass til det mest nødvendige, jeg tok derfor min svarte fra h&m (som ligner litt på Michael Kors vesken jeg har hatt lyst på så lenge). Den har plass til data og alt annet jeg ønsker å ha med inn på flyet. Personlig sender jeg aldri datamaskin, iPads eller kamera med bagasjen når jeg skal ut å reise, det går rett i håndbagasjen. Både fordi jeg er redd for at det skal bli ødelagt, men også fordi det er utrolig kjedelig hvis bagasjen skulle bli borte. Men nok om det, her kommer innholdet i reisevsken min!

♥ Solbriller ♥ Ørepropper ♥ Datamaskin ♥ Håndkrem ♥ Antibac ♥ Våtservietter ♥ Noe å lese på ♥ Oppblåsbar nakkepute ♥ Sovemaske (oppskrift her) ♥ Pass ♥ Litt snacks ♥ Tyggis ♥ Leppepomade ♥ Øreplugger ♥ Mini-tangle teezer ♥ Mobil ♥ Litt penger i valutaen til landet du drar ♥

Når jeg er ute på reise er antibac et must! Jeg er vanligvis ikke veldig “redd” bakterier, men på ferie synes jeg det er greit å være litt påpasselig. Det som er dumt med antibac er at det dreper bakteriene, men du føler deg ikke nødvendigvis 100 % ren på hendene likevel. Da er våtservietter veldig kjekt, de på bildet over koster 10 kroner på h&m! Håndkrem er også noe som er veldig godt å ha på lur. 

Denne søte passmappen pynter opp et ellers kjedelig pass, denne fant jeg til 8 kroner på Ebay. 

Nakkepute har jeg faktisk aldri reiset med før, men jeg har prøvd denne her hjemme og det er så godt! Øreplugger er også veldig kjekt å ha hvis man vil stenge ute lyder uten å ha på musikk. Tyggis, snacks og leppepomade trenger vel ingen nærmere forklaring? Det er alltid kjekt å ha med seg. Den lille søte tangle teezeren føler jeg er litt fjollete å ha med i reiseveska, men når man har langt hår hender det at håret tugger seg og da er det deilig å kunne rette opp i det. Denne her er akkurat passe stor og er den eneste hårbørsten jeg tar med på tur, min koster 30 kroner og er fra Ebay. 

Ting som sovemaske, nakkepute og øreplugger putter jeg i en liten praktisk tøypose slik at det blir litt mer orden i veska. Min rosa tøypose kjøpte jeg på Ebay til 8 kroner.

Ryddig og organisert slik at jeg slipper å leite gjennom hele vesken for å finne viktige ting som for eksempel pass. Jeg har stått altfor mange ganger å endevendt vesken i leiting etter boardingkort og pass ved gaten. No more! 

Slik ser altså min reiseveske ut før Finlandsturen, det ble mye rosa ser jeg nå, men det er helt innafor i min bok! I tillegg kommer jeg til å kjøpe vann på flyplassen for det må man jo kaste ved sikkerhetssjekken uansett. Når dette innlegget postes er jeg mest sannsynlig i luften, men jeg vil likevel ønske dere en riktig fin dag. Nyt den siste dagen i juli dere ♥

Hva har du i din reiseveske?

– Sara 


#reie #reiseveske #travel #travelessentials #sovemaske #nakkepute #passmappe #rosa #solbriller #inspo #inspirasjon #tips #ferie 

Shopping-inspirasjon: Finland

Før jeg skal på ferie liker jeg å lage meg en liten inspirasjonskollasj for hva jeg kunne tenke meg å handle, så det måtte jeg jo gjøre denne gangen også. Jeg kommer nok ikke hjem med halvparten av dette her, jeg har nemlig ikke verdens største shoppingbudsjett, men det er alltid gøy å drømme litt. Jeg holder meg selvfølgelig aldri helt til “planen” og kommer sikkert til å finne andre ting som bare MÅ bli med hjem til fordel for noe av det på bildet under. Uansett så koser jeg meg veldig med å lage disse kollasjene og da er det klart jeg må dele det med dere også.

Jeg begynner å gå tom for pudderet mitt fra Glo Minerals så det skal jeg se om jeg får kjøpt påfyll av. Hvis jeg finner concealer fra samme merke tar jeg nok med det også, jeg liker nemlig best å kjøpe slike ting i fysiske butikker. Det er så kjedelig å få feil farge! En ny parfyme hadde heller ikke vært meg imot, så jeg får kikke litt etter det på Taxfreen. Noe jeg har hatt lyst på lenge er en dataveske, og de fra Marc by Marc Jacobs er så fine! Og siden vi skal til Mummidalen burde jeg vel få med meg en ny kopp hjem! Haha, det har jo ikke blitt lite kopper i sommer akkurat, men er man i Finland så er man i Finland! Klær trenger jeg jo egentlig ikke, men jeg har veldig lite klær med blomster på, og det har jeg litt lyst på om dagen. En annen ting jeg har siklet på en stund er en hvit blazer. Det er så fint og passer til så mye, så det skal jeg holde utkikk etter. 

Så da får vi se hva jeg ender opp med, jeg kommer til å lage en innkjøpsvideo slik at dere får se når jeg kommer hjem i hvert fall. Resten av kvelden skal brukes på litt småpakking, før det blir tidlig kvelden. Vi skal være på Gardermoen rundt sju i morgen tidlig så det er bare å komme i seng tidlig hvis jeg har lyst til å være i nærheten av opplagt! Vi skrives mer fra Finland! 

Hva synes du?

– Sara 


#shopping #ferie #finland #inspo #inspirasjon #shoppinginspo #mote #kosmetikk #reise

Vinnerne av linkerunden

Da var det tid for å avsløre hvem som er trukket ut til linkerunden denne gangen. Når jeg pleier å ha linkerunde velger jeg som regel ut én blogg som får en litt grundigere anbefaling, men denne gangen ville jeg ha en litt mer tradisjonell linkerunde med flere blogger i samme innlegg. Jeg liker veldig godt den andre måten å gjøre det på også, så det er nok ikke lenge før vi tar en sånn linkerunde igjen, men denne gangen skal jeg dele tre fine blogger med dere. Håper dere vil ta en tur innom alle tre ♥

Emiliesskap

Dette er en blogg som ofte dukker opp i feeden min her på blogg.no og som jeg ofte titter innom selv. Emiliesskap skrives av en jente i guttekropp og jeg må si Emilie er ei supertøff jente som byr på seg selv gjennom bloggen sin. Hun deler sine tanker om hvordan det er å ha en kropp som ikke passer til den man vil være og sin reise mot å gå fra deltidsjente til heltidsjente med leserne sine. Nylig ble hun også med i blogg.nos motemagasin, hvor kult er ikke det? Denne bloggen må du sjekke ut!

Stjernestorm 

Dette er en relativt ny blogg, men jeg likte godt bloggingen hennes til nå så jeg synes hun fortjente en plass i denne linkerunden. Hun tar fine, stemningsfulle bilder og skriver hovedsakelig om hverdagen sin. Designet er også fint, men jeg savner å bli møtt av en header. Dette er absolutt en blogg som er verdt å titte innom og som helt sikkert kommer til å masse spennende innhold i tiden som kommer. 

IselinRenee

Denne jenta blogger ikke så veldig ofte, men når hun først blogger er det med de fineste bildene. Jeg er en sucker for fine bilder og da er det samme om det ikke bugner over av innlegg så lenge jeg får påfyll av inspirasjon og noe fint å se på i ny og ne. Det er lite tekst i innleggene, men det gjør heller ikke så mye. Igjen kunne jeg ønske meg å bli møtt av en header, og selvfølgelig flere oppdateringer, men ellers er dette også en blogg som bør ses! 

Da håper jeg dere har lyst til å ta en tur innom disse fine bloggene, og legg gjerne igjen en kommentar hos de alle sammen! Tilslutt må jeg bare si tusen takk til alle som meldte seg på! Det ble mange denne gangen også, og det er så gøy å se hvor flinke og kreative dere er! Det er så mange blogger som virkelig er skikkelig gode og som hadde fortjent å blitt sett av mange. Så det får ikke drøye for lenge før vi tar en ny linkerunde! Da gjenstår det bare å ønske dere en fin dag, min timeplan er fullstappet med ting å gjøre i dag. Pakking, forhåndsskriving av innlegg og besøk er bare litt av det som står på dagens lange liste! Så vi får skrives mer senere ♥

Leser du noen av disse bloggene?

– Sara


#linkerune #blogg #blogger #blogganbefaling #linking 

Ansiktsmaske med kun 2 ingredienser

Hei igjen! Har dere hatt det fint i dag? Jeg har hatt litt meg-tid i kveld med hjemmelaget ansiktsmaske, is og kaffe på verandaen. Jeg har nemlig begynt å flasse litt i ansiktet. Selv om jeg har vært flink til å smøre meg flasser jeg nesten alltid hvis jeg har vært mye i solen. Så da var det deilig å få skrubbet huden og gitt den en liten fuktighetsboost. 

Jeg har spist så mye is i sommer at jeg denne gangen gikk for lettisen til Diplomis, ikke at jeg egentlig tror den er så mye sunnere enn vanlig is. Likevel føler jeg meg flink når jeg velger en lettere variant og tar bær over. Haha, veeldig logisk!

Dette er en skikkelig fuktighetsgivende ansiktsmaske laget av kun to ingredienser! 1 most banan og 2 ts honning, lettere blir det ikke! For at masken ikke skal bli så flytende kan du ha i noen spiseskjeer med havremel, men den funker helt fin som den er. Både banan og honning er veldig bra for huden og gir fuktighet, er bakteriedrepende og anti-aging (ikke at jeg tenker så mye på det enda), men det er jo ikke noe minus heller!

Det ser ikke spesielt lekkert ut, men fy så god huden min er nå! Helt babymyk ♥ Det blir nok ansiktsmaske til flere ganger så denne kan du godt lage sammen med venninner eller ha den i en beholder og sette den i kjøleskap. Den holder seg fint i kjøleskap i en ukes tid. Nå skal jeg snart legge meg, for i morgen må jeg tidlig opp! Gulp, det er jeg ikke vant til, så dere får ønske meg lykke til. Også får dere ha en riktig fin kveld videre alle sammen♥

?

– Sara 


#hverdag #hverdagsluksus #hverdagsgleder #ansiktsmaske #oppskrift #diy #hjemmelaget #hudpleie #avslapping

Late breakfast

Har klokken virkelig blitt over fire allerede? Jeg sov litt lenge i dag, og siden jeg sto opp har tiden bare forsvunnet. Men her er jeg i hvert fall, med et altfor sent bilde av dagens frokost. Det er kanskje noen av dere som allerede har rukket å spise middag nå? Haha, jeg kjenner at det skal bli godt å komme tilbake til normale rutiner igjen snart. Nå er det faktisk ikke mer enn et par uke til jeg starter på skolen igjen heller, så før jeg rekker å blunke drømmer jeg meg nok tilbake til late dager hvor jeg kunne sitte oppe så lenge jeg ville, sove lengre enn det som egentlig er greit og spise frokost når det skulle vært lunsjtid. 

Jeg klarte ikke bestemme meg helt for hva jeg ville ha til frokost i dag så da ble det litt av hvert. I mitt hode blir dette nesten litt som hotellfrokost hvor jeg kan plukke og mikse det jeg vil ha, selv om det kanskje ikke passer så godt sammen. Men nå får det være nok tom matprat her, jeg skal klippe Matias slik at han er fin og fjong før vi drar på ferie på torsdag. Også skal jeg kanskje en tur til besteforeldrene hans, så jeg får bare komme i gang. Vi skrives senere i dag ♥

– Sara


#frokost #kosthold #sunt #suntoggodt #breakfast #reker #druer #cottagecheese #juice #hverdag 

DIY hudpleie: rosevann-isbiter

God mandag! Denne mandagen her ønsker jeg velkommen med åpne armer, nå er det nemlig ikke lenge til Finlandstur! Juhu, det skal bli gøy ♥ Men i dag tenkte jeg å komme med et morsomt skjønnhetstips til dere. Da jeg hadde bursdag fikk jeg fine roser som jeg synes det var synd å bare kaste når de begynte å visne, og siden jeg ikke er så glad i tørkede blomster måtte jeg finne på noe annet. Så da googlet jeg litt og kom frem til at det faktisk går an å lage isbiter til huden av roseblader. Det beste er selvfølgelig å bruke roseblader fra egen hage som ikke er sprøytet, men det har jeg ikke tilgang på nå så da får disse duge. Disse isbitene frisker opp huden og etterlater den myk og god. Håper dere liker tipset! 

Siden disse rosene er sprøytet kan det være lurt å utelate de ytterste bladene og la de resterende ligge noen timer i vann for å rense de så godt det lar seg gjøre. 

Når de er klare har du bare bladene i en kjele og har i vann som akkurat dekker de. La det stå å småputre i ca. 15 minutter, men unngå å koke de. 

Ta ut bladene og hell vannet over i isbitformer og sett de i fryseren. 

Noen timer senere har du små isbiter med rosevann som kan brukes som en rask liten oppfrisker for huden. 

Det var en frisk opplevelse å bruke disse isbitene, og huden føltes faktisk skikkelig frisk og opplagt etterpå. Det er kanskje ikke så rart når det var så kaldt, meen jeg liker å tro at rosevannet hadde noe med saken å gjøre også. Hehe, uansett håper dere likte tipset! Og hvis dere vil ha flere naturlige skjønnhetstips kan dere sjekke ut dette innlegget, med skjønnhetsprodukter fra kjøkkenskapet.

Vil dere ha flere slike tips?

– Sara 


#skjønnhet #beauty #hudpleie #rosevann #roseisbit #hjemmelaget #DIY #naturligskjønnhet #naturlig #hud 

Bildedryss fra fredagens bursdag

God kveld i stua, hytta, hotellet eller hvor nå enn du er! Har dere hatt en fin helg? Min ble plutselig litt mer oppfylt enn hva som var planen og jeg føler at det er evigheter siden sist jeg satt meg ned å skrev til dere. Men nå har jeg noen dager til å ta igjen det tapte på før ferietur til Finnland står for tur! Og vi starter med et lite bildedryss fra bursdagen jeg var i på fredag! 

Selveste bursdagsbarnet!

Fine jenter med fin hodepynt! Hehe

Det ble visst litt varmt utover kvelden! 

Hurra, jeg fikk meg en modell i løpet av kvelden! Her er fine Mia! 

Vi hørte tydeligvis på en sang fra denne filmen, da er det viktig å demonstrere med coveret! 

Haha, dette bildet er så morsomt! 

Søte jenter ♥

Nok en gang har guttene klart å snike seg unna stort sett alle bildene! Haha, jeg skjønner ikke hvordan de får det til? Men det ble uansett noen bra blinkskudd fra en veldig fin kveld. Resten av kvelden skal brukes på å komme a jour med kommentarer og lesing av blogger. Det har kommet inn så mange fine blogger allerede, men hvis du vil være med på linkerunde er det bare å trykke deg inn her! Så skrives vi mer i morgen ♥

– Sara 


#bursdag #bursdagsfest #fest #bursdagsbarn #sommer #sommer2014 #feiring #bursdagsfeiring 

Jeg vil lese din blogg!

Rett etter jobb i går ble jeg hentet av Matias og en kamerat av han, så det ble ikke tid til noe mer blogging. Men vi hadde det veldig gøy! Dere kan jo kanskje gjette hva vi gjorde? Jada, det ble noen runder Gruble! Haha, det er også en måte å bruke lørdagskvelden på. I dag har jeg vært på jobb, og nå sitter jeg her å skriver. Men, det jeg egentlig ville innom for å si nå er at jeg har lyst til å starte opp en liten linkerunde igjen. Nå er det så lenge siden sist at nå er det virkelig på tide! Jeg kunne også godt tenkt meg litt påfyll av fine blogger å lese så hvis du har en blogg er det bare å legge igjen adressen din i kommentarfeltet. 

Da håper jeg mange har lyst til å være med! Del gjerne innlegget videre, jo flere blogger å gå igjennom jo bedre. /p>

– Sara 


#linkerunde #linke #blogg #blogger #konkurranse

Lørdagsjobbing

God lørdag! Hadde dere en fin kveld i går? Gårsdagens bursdagsfeiring var utrolig morsom og jeg fikk snakket med gamle kjente som jeg sjelden. Veldig hyggelig!
Når dette innlegget postes derimot er jeg på jobb, jeg fikk nemlig helt pluselig en hel jobbhelg! Deilig med litt ekstra penger når jeg skal til Finland. 

Jeg har ikke rukket å gå igjennom bildene fra i går enda, men jeg skal se på det i kveld når jeg kommer hjem. Når jeg kommer hjem skal jeg forresten får svart på alle kommentarene deres, jeg vet jeg henger litt etter med det nå ♥ Dere får ha en riktig fin lørdag videre, så snakkes vi kanskje i kveld.

Hva slags lørdagsplaner har du?

– Sara 


#fredag #bursdag #bursdagsfest #fest #blogg #blogger #helg