December favorites

Hei og god ettermiddag! Er dere klare for å feire ett nytt år i kveld? Vi sitter å slapper av med en god kopp kaffe og venter på maten i ovnen. I kveld blir det god mat og noen drinker sammen med Matias og mamma ♥ Før det tenkte jeg bare å vise dere noen av mine desember-favoritter. Tror aldri jeg har hatt et sånt innlegg før, men jeg elsker å lese de på ande blogger så her kommer mine favoritter denne måneden. 

En varm ullgenser, eller ti må man nesten ha nå på vinterstid. Og den grå cardiganen jeg kjøpte på BikBok i høst har blitt veldig godt brukt de siste ukene. Varm, myk og god, akkurat slik klær skal være om vinteren ♥ 

Neglelakk er også et must, og den hvite fra TL design og den med sølvglitter fra Essie er to store favoritter om dagen. De er veldig fine hver for seg eller sammen i et design.

Gode produkter som gir fukt er helt nødvendig på denne tiden av året og når det kommer til leppepomade er EOS helt overlegen. Ingen annen leppepomade kan måle seg med EOS, i tillegg slipper man å bli “avhengig” av den slik man gjør av Lypsyl og de der. 

Lipgloss har jeg nesten ikke brukt siden jeg gikk på ungdomsskolen, jeg liker ikke den klissete følelsen og at håret fester seg så lett i vind. Likevel har den på bildet over blitt flittig brukt siden jeg fikk den av Anna til jul. Etter påføring blir den mer som en leppestift i konsistensen og fargen er helt nydelig! 

Helt siden i sommer har jeg sverget til foundationen fra Glo Minerals og den passer perfekt til blek vinterhud! Den gir en helt fantastisk glød i ansiktet så man ser automatisk fresh ut når man har på denne her! 

Duftlys har blitt min store hang up de siste par ukene og jeg ble hoppende glad da jeg både fikk duftlys og telys med duft til jul! Dette lyset fra Voluspa fikk jeg av Vilde og det lukter helt himmelsk! Og med verdens fineste innpakning blir det lett en favoritt! 

Nå som det er så kaldt holder det ikke bare med varmt tøy utenpå, noe varmt å drikke gjør også godt for kroppen. Kaffe-kapsler kjøper jeg meg ikke så veldig ofte, men det er så koselig å unne seg en gang i blant. De nyeste jeg har prøvd ut er café au lait. Nam!

Helt tilslutt må jeg også ta med den fine concealeren/highlighteren fra L´Oréal. Den en super å bruke rundt øynene for et mer våkent blikk, i tillegg til at øyensminke sitter mye bedre på med den som underlag. Kjempekjekt nå i jula som det gjerne er en del festligheter og selskaper.   

Har du noen favoritter denne måneden?

– Sara 


#favs #favoritter #desember #kaldt #vinter #sminke #neglelakk #dolcegusto #EOS #voluspa 

Konsertopptak: Eline Thorp

Hei! Som jeg har sagt før studerer jeg medier og kommunikasjon nå og i løpet av studietiden har vi filmet en god del, mye av det har jeg ikke kunnet legge ut fordi jeg ikke har tillatelse fra de som er med i filmen. Men nå har jeg endelig en video jeg kan vise dere! For noen uker tilbake filmet jeg og en gruppe fra klassen en konsert med Eline Thorp. Konserten var veldig bra og jeg har faktisk begynt å høre litt på henne i ettertid. Jeg synes bildene våre ble veldig gode og deler av konserten ble faktisk sendt på NRK Nordnytt! Det var stas å se navnet sitt på skjermen!

Vi var tre stykker på foto i tillegg til at vi hadde et GoPro-kamera over scenen og et speilrefleks i taket over publikum. Så satt det to stykker å klippet konserten live bak i lokalet. En sånn type produksjon kan streames live, men vi gjorde det bare for øving. Denne versjonen her er det dog gjort en del endringer på i etterkant av flinke Solveig på gruppa. Håper dere liker den!

Hva synes dere om videoen?

– Sara


#video #konsert #konsertopptak #elinethorp #skole #streaming #skoleoppgave

Mitt 2014: januar – april

Så var det på tide å oppsummere året som har gått. Og som vanlig undervurderer jeg hvor lang tid jeg bruker på innlegg, nå har jeg sittet med dette i flere timer også klikker plutselig dataen og det tar enda lengre tid! Jeg liker ikke å legge ut innlegg så seint (av en eller annen grunn), men nå får det bare bli sånn i dag.

Jeg synes ikke egentlig det er så lenge siden jeg satt å skrev disse innleggene for 2013, men nå har det altså rukket å gå et helt år. Det er så gøy å skrive slike innlegg for man får sett hvor mye gøy man faktisk har gjort i løpet av året, og det dukker alltid opp masse ting jeg ikke husker så godt. Det er en av de store fordelen med å ha blogg! Så da håper jeg dere liker denne første oppsummeringsdelen av mitt 2014 ♥

Januar

Nyttårsaften tilbragte Matias og jeg på fest hos Tonje og Mari. Temaet for kvelden var maskerade så de fleste hadde tatt med seg fine masker, en morsom start på året! 

Jeg satte meg nyttårsforsetter som var å gi meg selv noen nye små-mål hver måned isteden for et par store som jeg uansett ikke kom til å klare å innfri. Jeg er veldig fornøyd med at jeg gjorde det og tror jeg har nådd flere forsetter det året her enn noen gang tidligere! 

Matias og jeg fikk koselig besøk av Anna og Christian, jeg ble med dem på museum også kom de hjem til oss på tapas. Noen oppskrifter fra kvelden finner dere her. 

Matias og jeg hadde akkurat startet prosjektet “a year full of dates” og dro blant annet på kafé sammen og lagde tre rettes middag. Oppskrift på nydelig andebryst finner dere her.

Jeg publiserte innlegg nummer 500 her på bloggen og nå har jeg faktisk rukket å bikke 1000! Det er litt sykt å tenke på at jeg har blogget “så lenge”, det føles ut som det var i går jeg startet. I anledning innlegg nummer 500 oppsummerte jeg med noen tilbakeblikk på bloggen, les det gjerne her. 

Jeg hadde dilla på negledesign og prøvde meg på mye rart, det resulterte i et par oppskrifter på bloggen. Oppskrift på designet på bildet over finner dere her, og leopard-oppskrift finner dere her.

I tillegg til å eksperimentere med neglene prøvde jeg meg litt fram på syfronten og lagde min egne sovemaske av et plagg kjøpt på Fretex. Jeg synes selv den ble ganske søt og brukte masken mye i sommer da det var så lyst om kvelden. 

Januar ble avsluttet hos Vilde hvor vi prøvde oss på makroner for første gang og fikk til ganske så fine makroner om jeg får si det selv! Oppskrift finner dere her.

Februar

I februar delte jeg mange oppskrifter her på bloggen, på alt fra sunne bananvafler til enchiladas fra bunnen av. Her kommer en kjapp oppsummering, oppskrift får du hvis du klikker på ordene: bananvafler, oreo-cupcakes, kanelsnurrer, enchiladas, oats in a jar og juice. 

Det var morsdag i februar og vi feiret med cupcakes, makroner og alle mødrene i familien tilstede. Koselig ♥ 

Jeg var flink til å poste outfit-innlegg i februar, det på bildet over hadde jeg på meg på morsdagen. 

Jeg var heldig og vant en billett til HFB-messen (health, fitness, beauty) på Telenor Arena. Der var det en hel haug med spennende ting på scenen, stands med tilbud og konkurranser. Jeg koste meg glugg i hjel og fikk med meg et par kupp hjem.

Matias og jeg feiret Valentines Day hjemme med god middag, oreo-kake og herlige jordbær dyppet i sjokolade. Akkurat slik Valentines Day skal være ♥

Jeg hadde to videoblogger i februar, en sminkevideo og en 25 random tags. Det minner meg forresten på at jeg må få til en video snart igjen, det er altfor lenge siden sist! 

Vilde og jeg var på L´Oréal-kveld hvor vi fikk hver vår flotte goodiebag og kjøpt inn noen små godbiter. Det var en fin kveld med masse gode tilbud, makroner, tips å få fra Storm Pedersen og ikke minst hyggelig selskap i Vilde. 

Det var mye skolearbeid i februar med blant annet en oppgave om blogging i Norge og en god del klippejobb. Det var spennende oppgaver, men veldig mye jobb! 

Mars 

Jeg liker meg på kjøkkenet så i mars var det nok en gang masse oppskrifter på bloggen, sjekk gjerne ut de her: fastelavnsboller, tikka masala, sunn sjokoladefondant og pizzasaus.

Etter forespørsel fra dere skrev jeg et lengre innlegg om utdanningen jeg går. Les gjerne om medier og kommunikasjon her, hvis dere skulle være nysgjerrige på det. 

Jeg var på Blog Styles på Sandvika Storsenter å kikket på bloggernes favoritter. Jeg så for meg at vi skulle få et lite foredrag med tips om vårmoten, men slik var det ikke. Det var likevel gøy, vi kunne spørre bloggerne som var der hvis vi lurte på noe og kose oss med god fingermat. 

Mamma, onkel, Matias og jeg var på Rufus Wainwright-konsert på Sentrum Scene. Jeg hadde ikke hørt veldig mye på han før, men visste at både mamma og onkel likte han veldig godt. Og konserten gikk over all forventing, har lagt til flere av sangene hans på Spotify i ettertid! Sjekk gjerne ut cigarettes and chocolate milk og greek song. 

Våren kom til Oslo ♥

Jeg satt negle-modell på en eksamen hos Tone Lise Akademiet, og det var litt av en opplevelse! Jeg har ingenting vondt å si om Tone Lise Akademiet, de har fantastiske produkter og helt sikkert veldig mange gode elever, men hun jeg satt modell for var dessverre veldig hardhendt og jeg begynte å blø av all filingen og fikk flere sår rundt neglene i ettertid. Jeg så ingen av de andre som satt rundt meg fikk det så jeg hadde nok bare veldig uflaks. De har også en elevsalong hvor man kan få akrylnegler til en veldig billig penge så jeg tenkte å teste ut det på nyåret.  

Jeg var på Trade Day og fikk kvittet meg med en del gamle klær og byttet til meg masse fint. Her er video med tingene jeg byttet til meg. Og her er innlegg fra dagen med bilder fra resten av dagen, det var nemlig helse-  og velværedag samme dag i Oslo. 

Vi filmet litt til OSTV i Frognerparken, en studentforening jeg var med i i frem til sommeren i fjor. Jeg er litt usikker på om denne videoen har blitt lagt ut, kan sjekke det opp og legge ut her hvis den er ute! 

Endelig fikk vi kjøpt oss nytt kamera! Det hadde jeg siklet på lenge og etter å ha solgt et par kameraer vi hadde fikk vi råd til dette flotte kameraet her. Det har blitt veldig mye brukt det siste året og etter hvert får vi forhåpentligvis kjøpt et par ekstra objektiver til det. 

April

April startet med en liten aprilsnarr her på bloggen, jeg bygget litt videre på aprilsnarren til Freia og fikk Matias til å redigere bildet dere ser over. Noen gikk på spøken, mens mange var litt skeptiske. Les gjerne innlegget her.

Jeg var på koselig besøk hos Marthe å spise deilige reker og så på episode en av Gossip Girl, og fra første stund ble jeg hektet! Så jeg er glad hun fikk sparket meg i gang med den serien der!

I April var det påske og det førte med seg en god del oppskrifter på sunt påskegodt: fudge, “Freia påskeegg”, kolibriegg og yoghurtnøtter. De påskeeggene smakte farlig likt de fra Freia og de kan man kose seg med uten dårlig samvittighet! Sjekk gjerne ut oppskriftene. 

 

Vilde og jeg var turister i egen by og besøkte operataket i strålende solskinn, etterfulgt av en frozen yoghurt ♥

Mamma, Elin (ei venninne av henne) og jeg var en tur på Mathallen i Oslo. Der var det påskestemning med blant annet egg-jakt. Vi fant ett egg hver oss og fikk derfor hver vår fine premie. 

Jeg hadde tre videoblogger i april, en hvor jeg tester ut Glo Minerals Eyebrow Kit, del 1 og del 2 med svar på en spørsmålsrunde jeg hadde. Sjekk ut videoen ved å trykke på ordene. 

Vi dro hjem til mamma for feire påsken der, og da ble det tid til en kafétur med fineste Tonje. Vi spiste en god lunsj på Eger & Co. og skravlet i vei ♥ 

Vi fikk også tid til å besøke familien, her er Matias og niesen hans ♥

Jeg fikk endelig fikset opp i den grusomme hårfargen min! Cecilie trengte en hårmodell og jeg setter meg gladelig i frisørstolen hennes, hun er utrolig flink og fikk jammen meg skaffet meg en superfin farge! 

Etter påskeferien startet vi opp med filming av eksamensserien vår og da var det tidlig opp! Måtte opp 6-7 om morgenene fler av dagen *gjesp*, men fy søren så gøy det var! 

På tampen av april skrev et innlegg med tips til skjønnhetsbehandlinger på budsjett, noe som det virket som om falt i god smak hos dere. Nå er det forresten lenge siden forrige budsjettinnlegg så det burde jeg få til igjen snart. 

Sånn, det var oppsummering av den første delen av 2014, disse innleggene har en tendens til å bli ganske lange så jeg liker å dele de opp litt! Håper dere synes dette er like gøy å se tilbake til som meg? Husker dere hva dere gjorde i disse første månedene av 2014?

– Sara 


#oppsummering #2014 #år #mittår #åretsomgikk #tilbakeblikk #årskavalkade #høydepunkter #hverdag 

Oppskrift: yellow kickstart

God “morgen” fine! Det er vel kanskje ikke lenger morgen, men det er faktisk ikke så altfor lenge siden jeg sto opp. Matias har skaffet seg Playstation 4 og GTA V så det har blitt et par sene kvelder på rad med spilling. Jeg bruker veldig liten tid på spilling, selv om vi har x-antall spillkonsoller hjemme, men akkurat GTA blir jeg like hektet på hver gang jeg setter meg ned med det. Uansett. Det spiller ingen rolle når på døgnet man står opp, det er alltid godt med en skikkelig vitaminboost til frokost. Her kommer oppskrift på dagens godsak.

Juice alt sammen i en juicer og server! Det er så latterlig enkelt å juice og så himmelsk godt! Ananasen hjelper blant annet til med å for fordøye tungt fordøyelig mat (perfekt nå i jula) og eple virker rensende på tarmene. Appelsin er rik på vitamin C og hjelper til med å transportere avfallsstoffer fra kroppen, og til slutt har vi ingefær som ikke bare smaker godt, men som også er svært rik på antioksidanter. Sunt og godt ♥

Nå skal vi snart stikke opp å besøke oldemor en tur, man må passe på å få besøk alle så mye som mulig når man først er hjemme ♥ I kveld kommer første del av oppsummeringen for 2014! Håper dere får en fin dag så lenge!

Bruker du å lage juice selv?

– Sara


#oppskrift #hjemmelaget #juice #juicing #juice #sunt #godt #kosthold #drikke 

Hot cocoa

Hei! Nå sitter jeg i leiligheten til en venn av mamma og ser på to tilfredse hunder som gnager på hvert sitt bein. Jeg har vært på jobb i dag og nå har jeg tatt turen til Hønefoss. Mamma skal passe på hundene noen dager, mens eieren er på ferie (med min onkel faktisk). De to heldiggrisene er på fine Fuerteventura og skal feire nyttårsaften der, så da må han ha noen til å passe hundene. I kveld tror det blir varm kakao,  film og hundekos på planen ♥ Jeg tenkte å starte på oppsummering av 2014 i kveld også, så første del kommer nok i morgen. Jeg husker det var så gøy å bla gjennom arkivene da jeg skrev innleggene i fjor så det må jeg bare gjøre i år også! 

Det er helt klart ikke feil å være i den varme stua her etter et par kalde dager uten fyring hjemme! Nå skal jeg bare kose meg så skal jeg prøve å unnagjort litt mer blogging i morgen. Planen var å prioritere bloggen skikkelig nå i jula, men dere vet jo hvordan det har gått. Men jeg har egentlig ikke dårlig samvittighet heller, denne bloggen er jo bare en hobby og på nyåret blir det fast jobbing fra 9-17 alle hverdager så det er greit å slappe av litt nå. Jeg regner med at de fleste av dere har masse annet å gjøre enn å lese blogger også? ♥

Hva gjør du i kveld?

– Sara 


#hverdag #kos #koselig #hunder #kakao #julekos #romjula 

Mine julegaver 2014

Hei hei! Har dere det fint? Jeg sitter under to tepper med tykke sokker og ullgenser for å prøve å holde varmen. Fyringsoljen vår gikk tom i går og vi får ikke ny før på mandag så her er det ikke mer enn 14 grader inne nå! Håper det blir bedre når alle småovnene våre blir skikkelig varme.

Nå tenkte jeg å vise dere julegavene jeg fikk i år! Jeg synes det er veldig koselig å se hva andre får til jul i slike innlegg, så da stablet jeg opp mitt og tok noen bilder til dere. Jeg har fått så utrolig mye fint i år, alt sammen passer meg helt perfekt! 

Disse varme sokkene er allerede godt brukt, de kommer spesielt godt med nå som det er så kaldt i leiligheten! Også er de jo skikkelig søte å se på også ♥ 

Se på den der da dere! Endelig har jeg min helt egne juicemaskin! Fy søren som jeg gleder meg til å bli en supersunn friskus på nyåret med masse sunn juice. Denne fikk jeg av mamma, hun er jo helt gal! Jeg ønsket meg jo denne slik at folk kunne spleise! I tillegg til denne fikk jeg 1. juledag en stor kurv med masse deilig frukt og grønnsaker og gjett om jeg ble glad da! Jeg hadde jo sett for meg å måtte vente til butikkene åpnet med å teste den skikkelig ut, men jammen fant hun en åpen butikk i byen ♥ Vi har allerede prøvd ut flere gode smaker så det kommer nok en del oppskrifter på bloggen etter hvert!

To nye kopper er nå en del av samlingen, Stinky og vinterkoppen for 2013. Jeg har vinterkoppen fra før, men det er kjekt å ha dobbelt opp av sesongkopper! Den fine innpakningen under der er en maskara og eyeliner fra Anna. Hun hadde kjøpt masse morsomt fra England til Vilde og meg, deriblant denne her. Jeg har ikke villet ta den ut av pakken enda for den er så fin!

Se på denne søte pysjen da! Skikkelig fint vintermønster i søte farger ♥ Pysjer og kosetøy får man aldri nok av, i hvert fall ikke jeg! Denne her sammen med blant annet de rosa sokkene fikk jeg av bestemor.

Jeg fikk veldig mange bøker i år, Linnéa Myhres Kjære som jeg ønsket meg og en haug med kokebøker! Hurra, jeg elsker jo å styre på kjøkkenet så jeg har allerede sett meg ut mye godt jeg skal prøve. 

Se hvem som har fått te! Nam, jeg gleder meg til å prøve denne her! Mexican Mango høres jo helt herlig ut, og alle produktene jeg prøvd fra Eger & Co. er så gode! Kakaoen deres blogget jeg om i fjor og den er helt himmelsk! Denne her fikk jeg av Tonje som faktisk jobber i frisørsalongen ved siden av, ta turen innom hvis dere er i Hønefoss. 

Gavekort er alltid veldig fint å få, å gå på shopping uten å trekke bankkortet er langt  fra feil! Den rosa kula er også fra Anna, de har visst masse sånne morsomme ting på Boots i England. Skulle ønske vi hadde store Boots-apotek i Norge også! Den krukka bak der passer med tekst på er veldig velkommen i mitt hjem! Jeg har faktisk vært på jakt etter noe lignende en stund nå, så den passet veldig bra!

Onkel har laget noen av gavene på data i år og vi fikk blant annet en kalender for 2015 med familiebilder. Sånne gaver er så koselig å få og i 2015 skal jeg passe på å bytte om når det kommer en ny måned. Jeg har en tendens til å glemme å blad om, men nå blir det bare koselig ♥ Hårprodukter er også veldig kjekt å få, det går jo en del shampoo og balsam når man har langt hår! 

Apropos hårprodukter, sjekk hvem som fikk to nye Tangle Teezers! Jeg tenkte først jeg skulle bytte den ene, men disse hårbørstene er jo den store favoritten så jeg tror jeg bare beholder begge to, de blir jo slitt etterhvert. Begge to er selvfølgelig i rosa, lurer på om noen kjenner meg litt godt? 

Av Vilde fikk jeg blant annet dette søte duftlyset fra Voluspa, som lukter skikkelig godt! Jeg har jo blitt så hekta på duftlys i det siste og de fra Voluspa har jeg lenge hatt lys til å prøve, gleder meg til å bruke det!

Her ser dere resten av bøkene: en kokebok med masse forskjellig vintermat som vi fikk av faren til Matias, det søte liv-boken fikk jeg av moren til Matias og en juicebok fra broren hans. Alle tre bøkene inneholder masse som ser godt ut, og den kake-boken tror jeg kan bli farlig å ha i hus!

Av naboen fikk jeg et morsomt sjokolade-lage-sett! Det synes jeg høres veldig spennende ut, så det skal bli morsomt å prøve! Til bursdag i år fikk jeg jo samme sett, men med minibrød isteden for sjokolade og det var veldig godt! 

Det er ikke så lett å si hvem jeg har fått hva av når ting er stilt opp litt tilfeldig, men jeg har prøvd å nevne noen i hvert fall. Tusen takk alle sammen for de fine gavene, jeg er så fornøyd! Alt sammen passer meg utrolig godt og mye er allerede tatt i bruk ♥

Hva har du fått til jul i år?

– Sara 


#jul #julen #julen2014 #gaver #pakker #julegaver #juicemaskin #juicer #bøker #kokebok #tangleteezer #pysj #kosetøy #mummikopp #te #voluspa #detsøteliv 

DIY: skrubb med sjokolade og mint

Til jul i år ga jeg bort en del hjemmelagde gaver, blant annet en kroppsskrubb med sjokolade og mint. Venninnen min Anna fikk sjokoladeskrubben fra The Body Shop til jul i fjor og ønsket påfyll av skrubb i år, derfor bestemte jeg meg for å prøve å lage en denne gangen. Skrubben er kun laget av naturlige ingredienser og kan faktisk spises om du skulle få lyst til det. Sukkeret gjør skrubben ganske grov, så den egner seg best til kroppen, hvis du vil ha tilsvarende til ansiktet ville jeg byttet ut mesteparten av sukkeret med havremel. Kakao hjelper til med å reparere skadet hud og gjør den myk. Det fungerer ekstra godt sammen med honning, som i tillegg er desinfiserende. Kokosoljen er også superfin for huden din og vil gi den all den fuktigheten den trenger nå i vintermånedene. 

Ingredienser

          ♥ 1,5 dl brunt sukker

          ♥ 1,5 dl vanlig sukker 

          ♥ 1 dl kokosolje

          ♥ 2,5 ss 100 % kakaopulver 

          ♥ 1 ss honning 

          ♥ 5 dråper peppermynteolje

          ♥ Beholder til å ha skrubben i

Bland alle ingrediensene godt i en bolle før du har det i en fin beholder. Når skrubben er lagd bør den stå kjølig for lengst mulig holdbarhet.

Jeg fikk så vidt testet den da jeg skulle vaske av restene på hånda etter å ha blandet det hele og hendene ble supermyke og lukter herlig sjokolade! Når jeg er tom for skrubb skal jeg lage en porsjon til meg selv også, for skrubb som lukter sjokolade og mint er veldig velkommen på mitt bad! 

Lager du egne hudpleieprodukter?

– Sara 


#skjønnhet #beauty #hudpleie #skrubb #DIY #hjemmelaget #sjokolade #naturligskjønnhet #naturlig #hud #sjokoladeskrubb #mint #julegave 

Inside my christmas calendar #2

Hei igjen, her kommer jeg en liten tur på natten! Vi har kost oss med bursdagsfeiring av Matias i dag og nå skal vi straks ta kvelden her. Vi skal opp tidlig i morgen for å være med på vareopptelling, så da er det greit å være uthvilt! Siden det var litt etterspørsel etter innholdet i pakkekalenderen min kommer det en liten update på det nå. Jeg har fått masse gøy i kalenderen min og del 1 finner dere her. 

Baking er alltid gøy og nå begynner jeg å meg en liten samling av diverse utstyr. Disse muffinsformene i silikon og kakepynten kommer derfor godt med. Kakepynt får man jo aldri nok av! Den lille klossen nederst er en “magisk vaskeklut” som utvider seg til normal størrelse når du putter den i vann. Har prøvd sånn før også, og det er så gøy når den utvider seg! Tror denne blir veldig søt ♥

Den fine skålen er perfekt til å ha lørdagsgodis i! Jeg har samme i mørkeblå og de er så dekorative. Jeg har også fått en stor pakke med renseservietter, en supersøt hjerte-ramme og et lys formet som en rose. Litt pynt til leiligheten kommer alltid godt med, men det lyset er nesten for fint til å tenne på!

Pakken med renseservietter klarte jeg å legge med på to bilder av en eller annen merkelig grunn, men det er i hvert fall alltid kjekt å få! De blir så fort tomme, men nå har jeg en stund. Jeg har også fått et fint håndkle med navnet mitt på, og den fargen der var så fin! Sånn farge kunne jeg tenkt meg på alle håndklærne mine den gangen jeg skal bytte ut den fargemiksen jeg har nå! Jeg har også fått supergode brødpinner, en pakke med lommetørklær i Hello Kitty og en Gruble-blokk. Den pakken med lommetørklær går rett i veska, sånt er alltid kjekt å ha med seg! Og Gruble-blokken blir det nok ingen problem å få skrevet ut! Verdens morsomste ordspill ♥

Dette og masse annet gøy har vært å finne i min pakkekalender i år! Den 24. fikk jeg en mummikopp jeg ikke hadde, så nå kan jeg kose meg med varmt drikke i mummikopp selv om jeg ikke har med noen hjemmefra! Det lå også mini-marshmallows i luken så de skal brukes i varm kakao i romjulen, kos ♥ Mamma og bestemor har også fått hver sin mummikopp i sine kalendere så nå har vi søte kopper alle mann! Det har vært veldig hyggelig å ha pakkekalender i år, så vi får se om det blir en gjentakelse av det neste år også! 

Har du fått noe fint i kalenderen din i år?

– Sara 


#jul #kalender #julekalender #gavekalender #pakkekalender #førjulstid #advent #adventskalender #søtt #kakepynt #EOS #muffinsformer #skål  #koselig #kos

Julaften 2014

Hei på dere! Hadde dere en fin feiring i går? Vi hadde en kjempefin dag og endte opp med å feire fler enn ett sted! Som jeg skrev i går så vi på Askepott hjemme og spiste grøt hos besteforeldrene til Matias. Så dro vi til den mellomste broren hans for å feire selve julaften der, men da vi var på vei hjemover hadde enda ikke mamma og de som var hos oldemor begynt på gaveåpningen. Vi hoppet derfor av hos dem og feiret litt med de også. Veldig koselig å få vært innom alle på julaften ♥ Alle bildene er tatt i relativt dunkel belysning så kvaliteten er ikke helt på topp, men litt bilder fra julaften må dere få. 

Masse deilig julemat! Det sto faktisk både ribbe, julepølse og medisterkaker, kalkun og skinke på bordet! Med masse tilbehør selvfølgelig. Det var derfor umulig å ikke forspise seg, man må jo smake på alt?

Matias er veldig klar for litt middag!

Det var ikke alltid like gøy å vente på gaveåpningen, men gleden var stor da det endelig var tid for pakker!

Det er nesten ikke tid til et lite bilde en gang når gavene testes ut. 

I stuen hos oldemor så det nesten ut som om det var 10 barn som hadde fått gaver, for der var det helt enorm mange pakker! Det er nok noen som har vært snille i år ♥

Jeg tror alle fikk mye av det de ønsket seg og veldig mye mer! De hørtes i hvert fall storfornøyde ut! 

Jeg fikk utrolig mye fint selv, så og si alt jeg ønsket meg pluss mer til! Hvis dere vil se kan jeg lage et innlegg om det i morgen? Nå bærer det nemlig avsted for å feire bursdagen til Matias. Han ble 22 år 20. desember, så vi feirer litt på etterskudd i dag ♥ 

Hadde dere en fin julaften?

– Sara 


#jul #julaften #julekvelden #gaver #pakker #juletre #barn #familie #kos #hygge #julen2014