Mitt 2014: januar – april

Så var det på tide å oppsummere året som har gått. Og som vanlig undervurderer jeg hvor lang tid jeg bruker på innlegg, nå har jeg sittet med dette i flere timer også klikker plutselig dataen og det tar enda lengre tid! Jeg liker ikke å legge ut innlegg så seint (av en eller annen grunn), men nå får det bare bli sånn i dag.

Jeg synes ikke egentlig det er så lenge siden jeg satt å skrev disse innleggene for 2013, men nå har det altså rukket å gå et helt år. Det er så gøy å skrive slike innlegg for man får sett hvor mye gøy man faktisk har gjort i løpet av året, og det dukker alltid opp masse ting jeg ikke husker så godt. Det er en av de store fordelen med å ha blogg! Så da håper jeg dere liker denne første oppsummeringsdelen av mitt 2014 ♥

Januar

Nyttårsaften tilbragte Matias og jeg på fest hos Tonje og Mari. Temaet for kvelden var maskerade så de fleste hadde tatt med seg fine masker, en morsom start på året! 

Jeg satte meg nyttårsforsetter som var å gi meg selv noen nye små-mål hver måned isteden for et par store som jeg uansett ikke kom til å klare å innfri. Jeg er veldig fornøyd med at jeg gjorde det og tror jeg har nådd flere forsetter det året her enn noen gang tidligere! 

Matias og jeg fikk koselig besøk av Anna og Christian, jeg ble med dem på museum også kom de hjem til oss på tapas. Noen oppskrifter fra kvelden finner dere her. 

Matias og jeg hadde akkurat startet prosjektet “a year full of dates” og dro blant annet på kafé sammen og lagde tre rettes middag. Oppskrift på nydelig andebryst finner dere her.

Jeg publiserte innlegg nummer 500 her på bloggen og nå har jeg faktisk rukket å bikke 1000! Det er litt sykt å tenke på at jeg har blogget “så lenge”, det føles ut som det var i går jeg startet. I anledning innlegg nummer 500 oppsummerte jeg med noen tilbakeblikk på bloggen, les det gjerne her. 

Jeg hadde dilla på negledesign og prøvde meg på mye rart, det resulterte i et par oppskrifter på bloggen. Oppskrift på designet på bildet over finner dere her, og leopard-oppskrift finner dere her.

I tillegg til å eksperimentere med neglene prøvde jeg meg litt fram på syfronten og lagde min egne sovemaske av et plagg kjøpt på Fretex. Jeg synes selv den ble ganske søt og brukte masken mye i sommer da det var så lyst om kvelden. 

Januar ble avsluttet hos Vilde hvor vi prøvde oss på makroner for første gang og fikk til ganske så fine makroner om jeg får si det selv! Oppskrift finner dere her.

Februar

I februar delte jeg mange oppskrifter her på bloggen, på alt fra sunne bananvafler til enchiladas fra bunnen av. Her kommer en kjapp oppsummering, oppskrift får du hvis du klikker på ordene: bananvafler, oreo-cupcakes, kanelsnurrer, enchiladas, oats in a jar og juice. 

Det var morsdag i februar og vi feiret med cupcakes, makroner og alle mødrene i familien tilstede. Koselig ♥ 

Jeg var flink til å poste outfit-innlegg i februar, det på bildet over hadde jeg på meg på morsdagen. 

Jeg var heldig og vant en billett til HFB-messen (health, fitness, beauty) på Telenor Arena. Der var det en hel haug med spennende ting på scenen, stands med tilbud og konkurranser. Jeg koste meg glugg i hjel og fikk med meg et par kupp hjem.

Matias og jeg feiret Valentines Day hjemme med god middag, oreo-kake og herlige jordbær dyppet i sjokolade. Akkurat slik Valentines Day skal være ♥

Jeg hadde to videoblogger i februar, en sminkevideo og en 25 random tags. Det minner meg forresten på at jeg må få til en video snart igjen, det er altfor lenge siden sist! 

Vilde og jeg var på L´Oréal-kveld hvor vi fikk hver vår flotte goodiebag og kjøpt inn noen små godbiter. Det var en fin kveld med masse gode tilbud, makroner, tips å få fra Storm Pedersen og ikke minst hyggelig selskap i Vilde. 

Det var mye skolearbeid i februar med blant annet en oppgave om blogging i Norge og en god del klippejobb. Det var spennende oppgaver, men veldig mye jobb! 

Mars 

Jeg liker meg på kjøkkenet så i mars var det nok en gang masse oppskrifter på bloggen, sjekk gjerne ut de her: fastelavnsboller, tikka masala, sunn sjokoladefondant og pizzasaus.

Etter forespørsel fra dere skrev jeg et lengre innlegg om utdanningen jeg går. Les gjerne om medier og kommunikasjon her, hvis dere skulle være nysgjerrige på det. 

Jeg var på Blog Styles på Sandvika Storsenter å kikket på bloggernes favoritter. Jeg så for meg at vi skulle få et lite foredrag med tips om vårmoten, men slik var det ikke. Det var likevel gøy, vi kunne spørre bloggerne som var der hvis vi lurte på noe og kose oss med god fingermat. 

Mamma, onkel, Matias og jeg var på Rufus Wainwright-konsert på Sentrum Scene. Jeg hadde ikke hørt veldig mye på han før, men visste at både mamma og onkel likte han veldig godt. Og konserten gikk over all forventing, har lagt til flere av sangene hans på Spotify i ettertid! Sjekk gjerne ut cigarettes and chocolate milk og greek song. 

Våren kom til Oslo ♥

Jeg satt negle-modell på en eksamen hos Tone Lise Akademiet, og det var litt av en opplevelse! Jeg har ingenting vondt å si om Tone Lise Akademiet, de har fantastiske produkter og helt sikkert veldig mange gode elever, men hun jeg satt modell for var dessverre veldig hardhendt og jeg begynte å blø av all filingen og fikk flere sår rundt neglene i ettertid. Jeg så ingen av de andre som satt rundt meg fikk det så jeg hadde nok bare veldig uflaks. De har også en elevsalong hvor man kan få akrylnegler til en veldig billig penge så jeg tenkte å teste ut det på nyåret.  

Jeg var på Trade Day og fikk kvittet meg med en del gamle klær og byttet til meg masse fint. Her er video med tingene jeg byttet til meg. Og her er innlegg fra dagen med bilder fra resten av dagen, det var nemlig helse-  og velværedag samme dag i Oslo. 

Vi filmet litt til OSTV i Frognerparken, en studentforening jeg var med i i frem til sommeren i fjor. Jeg er litt usikker på om denne videoen har blitt lagt ut, kan sjekke det opp og legge ut her hvis den er ute! 

Endelig fikk vi kjøpt oss nytt kamera! Det hadde jeg siklet på lenge og etter å ha solgt et par kameraer vi hadde fikk vi råd til dette flotte kameraet her. Det har blitt veldig mye brukt det siste året og etter hvert får vi forhåpentligvis kjøpt et par ekstra objektiver til det. 

April

April startet med en liten aprilsnarr her på bloggen, jeg bygget litt videre på aprilsnarren til Freia og fikk Matias til å redigere bildet dere ser over. Noen gikk på spøken, mens mange var litt skeptiske. Les gjerne innlegget her.

Jeg var på koselig besøk hos Marthe å spise deilige reker og så på episode en av Gossip Girl, og fra første stund ble jeg hektet! Så jeg er glad hun fikk sparket meg i gang med den serien der!

I April var det påske og det førte med seg en god del oppskrifter på sunt påskegodt: fudge, “Freia påskeegg”, kolibriegg og yoghurtnøtter. De påskeeggene smakte farlig likt de fra Freia og de kan man kose seg med uten dårlig samvittighet! Sjekk gjerne ut oppskriftene. 

 

Vilde og jeg var turister i egen by og besøkte operataket i strålende solskinn, etterfulgt av en frozen yoghurt ♥

Mamma, Elin (ei venninne av henne) og jeg var en tur på Mathallen i Oslo. Der var det påskestemning med blant annet egg-jakt. Vi fant ett egg hver oss og fikk derfor hver vår fine premie. 

Jeg hadde tre videoblogger i april, en hvor jeg tester ut Glo Minerals Eyebrow Kit, del 1 og del 2 med svar på en spørsmålsrunde jeg hadde. Sjekk ut videoen ved å trykke på ordene. 

Vi dro hjem til mamma for feire påsken der, og da ble det tid til en kafétur med fineste Tonje. Vi spiste en god lunsj på Eger & Co. og skravlet i vei ♥ 

Vi fikk også tid til å besøke familien, her er Matias og niesen hans ♥

Jeg fikk endelig fikset opp i den grusomme hårfargen min! Cecilie trengte en hårmodell og jeg setter meg gladelig i frisørstolen hennes, hun er utrolig flink og fikk jammen meg skaffet meg en superfin farge! 

Etter påskeferien startet vi opp med filming av eksamensserien vår og da var det tidlig opp! Måtte opp 6-7 om morgenene fler av dagen *gjesp*, men fy søren så gøy det var! 

På tampen av april skrev et innlegg med tips til skjønnhetsbehandlinger på budsjett, noe som det virket som om falt i god smak hos dere. Nå er det forresten lenge siden forrige budsjettinnlegg så det burde jeg få til igjen snart. 

Sånn, det var oppsummering av den første delen av 2014, disse innleggene har en tendens til å bli ganske lange så jeg liker å dele de opp litt! Håper dere synes dette er like gøy å se tilbake til som meg? Husker dere hva dere gjorde i disse første månedene av 2014?

– Sara 


#oppsummering #2014 #år #mittår #åretsomgikk #tilbakeblikk #årskavalkade #høydepunkter #hverdag 

Oppskrift: yellow kickstart

God “morgen” fine! Det er vel kanskje ikke lenger morgen, men det er faktisk ikke så altfor lenge siden jeg sto opp. Matias har skaffet seg Playstation 4 og GTA V så det har blitt et par sene kvelder på rad med spilling. Jeg bruker veldig liten tid på spilling, selv om vi har x-antall spillkonsoller hjemme, men akkurat GTA blir jeg like hektet på hver gang jeg setter meg ned med det. Uansett. Det spiller ingen rolle når på døgnet man står opp, det er alltid godt med en skikkelig vitaminboost til frokost. Her kommer oppskrift på dagens godsak.

Juice alt sammen i en juicer og server! Det er så latterlig enkelt å juice og så himmelsk godt! Ananasen hjelper blant annet til med å for fordøye tungt fordøyelig mat (perfekt nå i jula) og eple virker rensende på tarmene. Appelsin er rik på vitamin C og hjelper til med å transportere avfallsstoffer fra kroppen, og til slutt har vi ingefær som ikke bare smaker godt, men som også er svært rik på antioksidanter. Sunt og godt ♥

Nå skal vi snart stikke opp å besøke oldemor en tur, man må passe på å få besøk alle så mye som mulig når man først er hjemme ♥ I kveld kommer første del av oppsummeringen for 2014! Håper dere får en fin dag så lenge!

Bruker du å lage juice selv?

– Sara


#oppskrift #hjemmelaget #juice #juicing #juice #sunt #godt #kosthold #drikke 

DIY: skrubb med sjokolade og mint

Til jul i år ga jeg bort en del hjemmelagde gaver, blant annet en kroppsskrubb med sjokolade og mint. Venninnen min Anna fikk sjokoladeskrubben fra The Body Shop til jul i fjor og ønsket påfyll av skrubb i år, derfor bestemte jeg meg for å prøve å lage en denne gangen. Skrubben er kun laget av naturlige ingredienser og kan faktisk spises om du skulle få lyst til det. Sukkeret gjør skrubben ganske grov, så den egner seg best til kroppen, hvis du vil ha tilsvarende til ansiktet ville jeg byttet ut mesteparten av sukkeret med havremel. Kakao hjelper til med å reparere skadet hud og gjør den myk. Det fungerer ekstra godt sammen med honning, som i tillegg er desinfiserende. Kokosoljen er også superfin for huden din og vil gi den all den fuktigheten den trenger nå i vintermånedene. 

Ingredienser

          ♥ 1,5 dl brunt sukker

          ♥ 1,5 dl vanlig sukker 

          ♥ 1 dl kokosolje

          ♥ 2,5 ss 100 % kakaopulver 

          ♥ 1 ss honning 

          ♥ 5 dråper peppermynteolje

          ♥ Beholder til å ha skrubben i

Bland alle ingrediensene godt i en bolle før du har det i en fin beholder. Når skrubben er lagd bør den stå kjølig for lengst mulig holdbarhet.

Jeg fikk så vidt testet den da jeg skulle vaske av restene på hånda etter å ha blandet det hele og hendene ble supermyke og lukter herlig sjokolade! Når jeg er tom for skrubb skal jeg lage en porsjon til meg selv også, for skrubb som lukter sjokolade og mint er veldig velkommen på mitt bad! 

Lager du egne hudpleieprodukter?

– Sara 


#skjønnhet #beauty #hudpleie #skrubb #DIY #hjemmelaget #sjokolade #naturligskjønnhet #naturlig #hud #sjokoladeskrubb #mint #julegave 

Oppskrift: Sjokoladetrøfler

Så gøy å se at det er så mange påmeldte i adventskonkurransen denne gangen! Det var kanskje litt enklere oppgaver? Uansett så er det fortsatt mulighet til å melde seg på, helt frem til i morgen. Før vi trekker noen vinner av konkurransen må vi vel ha en oppskrift til? Ja, det synes jeg! I dag er det hjemmelagde sjokoladetrøfler som står for tur, og disse her er så gode at jeg angrer litt på at jeg ikke lagde en liten porsjon til meg selv også! Disse her havner nemlig under treet i år ♥ Oppskriften er hentet fra Tine.no

Ingredienser til ca. 30 kuler

          ♥ 2,5 dl kremfløte

          ♥ 300g sjokolade 

          ♥ 100% kako til å rulle i

Kok opp fløten og ta den av platen. Bryt opp sjokoladen i biter og rør godt til sjokoladen er helt løst opp. Ikke ha kjelen på platen mens sjokoladen smelter, da blir det for varmt og sjokoladen får små klumper i seg. Sett kjelen kjølig i noen timer, gjerne natten over.

Lag trøflene passe store og trill de i kakao, melis eller hva du måtte ønske før du pakker de i fine cellofanposer eller på krukker. 

Og så er de klare til å nytes! Det eneste som tar tid med disse er å vente på at de kjøler seg ned, ellers går resten veldig fort. Det er jo veldig kjekt med litt julegodis som ikke tar så mye tid å lage, det er nok av ting som skal gjøre før jul! Nå er vi snart i mål her, treet pynter vi i kveld og de siste julekakene lagde jeg tidligere i dag. Så nå kan julen bare komme ♥

Er du i rute til jul?

– Sara 


#oppskrift #hjemmelagd #hjemmelaget #trøfler #sjokoladetrøfler #homemade #jul #julegodt #godteri #søtt #julegave #sjokolade

Oppskrift: Mozartkuler

Som jeg sa blir det en oppskrift om dagen nå frem til jul, og dagens er mozartkuler. Man trenger vel strengt tatt ingen oppskrift på dette, men et lite tips til hva man kan lage er vel alltid kjekt? Akkurat som karamellene er disse fine å gi bort, bare pakk de pent inn å ha de i et glass. Her kommer en kjapp fremgangsmåte. 

Ingredienser

          ♥ Marsipan

          ♥ Nougat

          ♥ Sjokolade

          ♥ Innpakning

Trill marsipankuler i ønsket størrelse, lag så en liten grop i kulen og trykk en bit med nougat i den.

Trill de så til kuler igjen og dypp de i smeltet sjokolade. La sjokoladen stivne helt før du kler de i sølvfolie, cellofan eller hva du måtte ønske. 

Dette er veldig kjapt å lage og tar seg fint ut som en gave. Jeg pakket mine inn i sølvfolie og har de i et søtt glass fra Clas Ohlson. Nå hopper jeg straks på bussen, tapasjulebord med Anna og Vilde står på planen. Som jeg gleder meg til å se de igjen! Vi skal kose oss glugg i hjel, det er det ingen tvil om ♥ Kameraet er med, så vi får se om jeg knipser litt bilder utover kvelden. Adventskonkurransen poster jeg i kveld når jeg kommer hjem, ha en fin siste søndag i advent så lenge!

Liker du Mozartkuler?

– Sara


#oppskrift #hjemmelagd #hjemmelaget #mozartkuler #marsipan #homemade #jul #julegodt #godteri #søtt #julegave

Oppskrift: hjemmelage fløtekarameller

I går holdt jeg på å lagde søtsaker til den store gullmedalje, så de neste par dagene kommer det én oppskrift om dagen til dere. Håper dere synes det er greit, det er kanskje litt i seneste laget, men man må jo ha noe godt i romjula også? Den første oppskriften jeg tenkte å dele er på fløtekarameller. Disse her smelter på tunga og smaker helt utrolig godt! Det er noen skikkelig kaloribomber, som bare inneholder de mest usunne tingene, men det er jul bare én gang i året! Oppskriften er hentet fra Tine.no. 

Ingredienser 

          ♥ 2 dl sirup

          ♥ 2dl sukker

          ♥ 2 dl fløte

          ♥ 2 ss smør

          ♥ Cellofan til innpakning 

Kok opp sirup, sukker og fløte i en tykkbunnet kjele. Kok opp massen og la det koke i ca. 30 minutter, eller til massen får en fin karamellfarge. Hvis du ikke koker lenge nok skjer det som med meg, at massen blir altfor myk og den blir mye vanskeligere å jobbe med. Hvis du har et termometer tilgjengelig ville jeg brukt det for å sjekke at massen ikke går over 120 grader, gjør den det blir karamellene veldig harde. For å sjekke om karamellene er ferdige kan du ta “dråpetesten”. Da tar du en dråpe av massen i et glass med kaldt vann, hvis dråpen stivner og kan formes som en kule er den ferdig.

Ha så massen over i en smurt langpanne og la den stivne helt før du skjærer ut passe store biter. Min masse ble som sagt for myk, så jeg måtte ta ut biter med skje og rulle de i hånda. Lar du de kokelenge nok skal det dog gå helt fint å skjære ut. Pakk de inn i cellofan og ha de på et glass eller i en fin pose. Disse kan legges med som julegaver eller beholdes å spises selv, begge deler er helt innafor!

Jeg skal gi bort mine, blant annet til oldemor i år. Hun får en stor gavepose med masse hjemmelagd godis i år, blant annet karameller, eplesaft og tomatsild. Hun har jo bikket 90 år og da har man det meste man trenger av ting, så da passer det bra med noe sånt. Viser dere alt innholdet senere!

Har du lagd noe godt til jul?

– Sara 


#oppskrift #hjemmelagd #hjemmelaget #karameller #fløtekarameller #homemade #jul #julegodt #godteri #søtt #julegave

Christmas watchlist

Hvis det er én ting jeg ser veldig frem til i romjula så er det å se på julefilmer! Det er faktisk veldig mange klassiske julefilmer jeg ikke har sett, det blir liksom til at jeg ser de samme hvert år. I fjor var jeg dog ganske flink og fikk med meg noen “nye” og jeg håper å være enda flinkere i år! Derfor har jeg satt sammen en liten christmas watchlist for min egen del. Her kommer de filmene jeg skal prøve å få med meg i løpet av julen:

Her er det bare Tre Nøtter Til Askepott jeg har sett før, og den ser jeg hvert år. Ingen julaften uten den på morgenkvisten ♥

Hjemme Alene surrer stort sett på skjermen hvert år så den bruker jeg å få med meg, både nummer 1 og 2. I fjor så jeg for første gang Polarexpressen og den var skikkelig koselig! Må nok gjentas i år og!

Bad Santa er kanskje ikke filmen som gir best julestemning? Ikke vet jeg, jeg har bare hørt om den, men den høres utrolig morsom ut så den skal jeg få sett i løpet av julen. Christmas Vacation så jeg også for første gang i fjor og er absolutt en film som kan ses flere ganger! 

Det er sikkert flere gode jeg har glemt her, så litt tips til fine julefilmer i kommentarfeltet mottas med stor takk! Selv om jeg liker alt som har med jul å gjøre har jeg vært litt slapp på julefilmfronten, av en eller annen merkelig grunn. SÅ det må gjøres noe med! Gleder meg til å kose meg maks foran skjermen med noe varmt i koppen fremover ♥ Men nå venter en bytur sammen med mamma, siste innkjøp før jul må gjøres! Vi snakkes.

Hvilke filmer må du se i jula?


#jul #romjul #julefilm #julefilmer #filmer #kos #underholdning #julekos 

Få tilbake penger på julegaveshoppingen!

Er det noen som henger litt etter på julegavefronten? Hvis du er av den typen som helst vil unngå kjøpesentrene før jul (noe jeg skjønner veldig godt) er det fortsatt ikke for sent å få tak i de siste gavene på nett! Nelly lover levering før jul helt frem til den 19. desember, CDON garanterer levering ved bestilling innen den 17. og Coverbrands er alltid kjapp når det kommer til frakt så det går nok bra hvis du bestiller i løpet av kort tid der også. Så det er fortsatt litt tid igjen! Og i den forbindelse tenkte jeg å tipse dere om noe jeg har nevnt et par ganger før, nemlig Kickback.

Kickback er en genial side hvor du registrer deg gratis og når du handler fra en av sidene de samarbeider med får du en prosentandel av kjøpet inn på Kickback-kontoen din. Hvor mye du får igjen varier fra butikk til butikk, men hvis du gjør en del handel på nett vil jeg anbefale deg å bruke Kickback selv om det kanskje bare er snakk om 5 %!

Jeg har brukt det en stund og har fått igjen over 2000,- totalt! Du bestemmer selv om du vil ha pengene i form av gavekort eller om du vil ha de satt rett inn på konto. 

Her ser dere noen av sidene Kickback samarbeider med, resten finner dere her. 

Jeg får ingenting for å skrive om denne nettsiden, men jeg synes den er så genial at jeg bare må tipse dere om den. Hvis dere har lyst til å melde dere inn kan dere gjøre det her. Happy shopping!

Er du medlem av Kickback?

– Sara 


#shopping #smart #sparpenger #økonomi #netthandel #billig #kickback #penger #juleshopping #julehandling

Oppskrift: Lussekatter

Hei igjen! I morgen er det Luciadagen og da synes jeg det var på sin plass å bake noen lussekatter. Jeg har ikke lagd lussekatter siden jeg gikk på ungdomsskolen så det ble et gledelig gjensyn med disse gode julekakene! Safran som brukes i lussekatter er utrolig dyrt, men det er så mye bedre enn gurkemeie! Safran har jo en veldig spesiell smak så jeg synes ikke det blir ordentlige lussekatter uten, én gang i året må det være lov til å unne seg en liten smak av de røde trådene ♥ Oppskriften er hentet fra Det Søte Liv, men jeg har laget 1/4 porsjon, samt økt mengden mel og melis litt. Så jeg håper oppskriften faller i smak!

Ingredienser til 8 store lussekatter 

          ♥ 75g smør

          ♥ 2,5 dl melk

          ♥ 80g melis

          ♥ 1/4g safran

          ♥ 25g gjær

          ♥ 400g mel 

          ♥ 1 egg til pensling

          ♥ Eventuelt rosiner til pynt

Start med å koke opp smør, melk og melis i en kjele. Når det har begynt å koke tar du kjelen av platen og tilsetter safranen. 

Jeg brukte safrantråder, så da må du knuse de først. Ta litt sukker sammen med trådene og knus de godt. Det går også an å kjøpe ferdig malt på butikken, 1g safran koster rundt 35-50 kr.

Ha safranen i kjelen og la blandingen kjøle seg ned til ca. 37 grader. Når blandingen har nådd riktig temperatur (sjekk på håndleddet hvis du ikke har termometer) tilsetter du gjæren. 

Ha i litt og litt av melet helt til du får en passe fin deig du kan jobbe med. Denne deigen trenger du ikke forheve så det er bare å gå i gang med å forme lussekattene med en gang. 

Legg de så på et bakebrett og la de heve en times tid. Mine ble ekstremt store så beregn god plass! 

Siden ingen av oss her hjemme liker rosiner så tenkte jeg å pynte med hvitt perlesukker. Det er så utrolig fint, men det viste seg å være umulig å oppdrive. I Sverige selger de det visst i samme eske som det vanlige perlesukkeret vi har, men jeg kunne ikke akkurat kaste meg på bussen til Sverige! Det ble derfor et lite melisdryss over, og det synes jeg egentlig ble ganske fint. 

Det var så godt med skikkelige lussekatter igjen! De siste årene har jeg bare spist med gurkemeie og det blir jo ikke det samme i det hele tatt! Safransmaken er så god, og de er virkelig verdt den dyre prisen!

Har du bakt lussekatter i år?

– Sara 


#oppskrift #hjemmelaget #lagselv #bake #baking #helenorgebaker #lussekatter #lucia #jul #julebakst #søtt #gjærbakst #safran 

Ønskeliste julen 2014

Hei igjen! Endelig to innlegg om dagen igjen, dog litt sent, men det må vi godta! I år hadde jeg egentlig ikke tenkt til å lage meg noen ønskeliste til jul, for jeg kom egentlig ikke på så mye å ønske meg. Men jeg har et par familiemedlemmer som lurer veldig på hva jeg ønsker meg, og siden det har dukket opp et par små ting her og der, så jeg gir det et forsøk! 

Mummikopper

Dette står alltid på ønskelisten min, men nå er det svært få kopper som finnes i butikk jeg ikke har. Det kommer heldigvis hvert år en vinterkopp og en sommerkopp, som det passer bra å ønske seg til jul og bursdag! Det finnes selvfølgelig en del utgåtte kopper jeg ikke har, men disse er ofte dyre og vanskelig å få tak i.

Noe varmt å drikke

Når man har så mange fine mummikopper som meg må man jo ha noe godt å ha i de også! Så te, varm kakao, kaffe eller Dolce Gusto-kapsler faller godt i smak hos meg! Te får man aldri nok av, og det er alltid gøy å teste ut nye kapsler til kapselmaskinen. 

Duftlys

Som jeg nevnte tidligere i dag har jeg blitt veldig glad i å tenne lys om kvelden, og duftlys er jo ekstra stas. Det spiller ingen rolle hva slags lukt eller hva slags merke det er, jeg liker stort sett alle lukter. Kanel, sjokolade, vanilje eller frisk frukt og bær er i hvert fall alltid en vinner!

Skjerf fra BikBok

BikBok har noen veldig fine skjerf i butikk nå som ligner litt på de fra Acne. Jeg har jo et i burgunder fra Acne, men hvis jeg skulle kjøpt alle fargene jeg har lyst på ville jeg blakket meg fullstendig! Så BikBok sine er en veldig fin erstatter. Fargene jeg ønsker meg er mørkeblå, sort, camel og grå. 

Neglelakk 

Neglelakk i fine farger er alltid noe jeg blir glad for! Ciaté, TL-design, OPI og Essie er fire veldig gode merker som finnes i de fleste butikker. En forsterkende neglelakk kunne jeg også trengt, neglene mine har begynt å flise seg veldig i det siste og det er litt kjedelig. 

Bøker

Bøker er jeg veldig dårlig til å kjøpe meg selv, men det er veldig kjekt å ha litt lesestoff liggende. Øverst på ønskelisten akkurat nå ligger den nyeste boken til Linnéa Myhre, Kjære. Jeg leste den forrige ut på en kveld så håper denne er like god! Ellers ønsker jeg meg en kakebok, bloggeren bak Det Søte Liv har gitt ut bok i år og den hadde det vært kjekt å ha i bokhylla! 

Tangle Teezer

Hårbørsten min fra Tangle Teezer har vært trofast i mange år nå, men den begynner å bære preg av å ha vært brukt lenge! Så en utskifting hadde gjort seg, aller helst i rosa eller sort. 

Juicer

Jeg har vurdert å kjøpe meg en jucier veeldig lenge nå, men så har jeg egentlig ikke plass og jeg er redd den ikke kommer til å bli brukt. Men jeg kjenner at jeg altfor ofte går å skulle ønske jeg kunne lage meg en juice, så jeg tror den hadde blitt flittig brukt. Det bugner jo over med gode oppskrifter på nett som jeg har veldig lyst til å prøve ut, så jeg har satt den opp på listen. Den på bildet over er fra Philips og har blitt kåret til best i test hos TV2 Hjelper deg. Den er dessverre ganske dyr, men det går jo an at fler går sammen å spleiser. 

Det var det jeg har skrevet opp på min ønskeliste i år. Men jeg blir alltid glad uansett hva jeg får! Og dersom det blir for vanskelig å finne på noe er gavekort alltid veldig gøy å få! BikBok handler jeg jo en del klær på så gavekortene jeg har fått der tidligere år har det ikke vært vanskelig å få brukt opp! 

Hva ønsker du deg til jul i år?

– Sara 


#jul #ønsker #ønskeliste #julegaveønsker #pakker #gaver #wishlist