Remember to relax!

God kveld! Hvordan er været hos dere i dag? Hos meg har det vært skikkelig grått og trist, egentlig ganske likt sånn det har vært ellers i sommer. Jeg hadde i tillegg tidenes søndagsfølelse da jeg sto opp, og det fristet å bare bli inne å lese og lakke negler. I går kom jeg endelig i gang med boken Kjære av Linnéa Myhre, så det blir sommerens første bok! Jeg burde virkelig bli flinkere til å lese!

Nå derimot verken leser jeg eller lakker neglene, men jeg befinner meg på jobb. Jeg tok ikke så lang matpause i dag, så da tar jeg igjen fritiden nå. Jeg ville egentlig bare innom for å høre at alt står bra til, og for å vise noen bilder fra gårsdagens avslapping.

Jeg lagde meg en grønn vitaminbombe og satte meg ned med litt neglelakking. Det var tærne som fikk en shinings så nå venter jeg bare på muligheten til å traske rundt barbent.

Det er deilig med noen sånne avlsappende dager. Spesielt i går, det har nemlig blitt litt lite søvn denne uka!  Men nå får jeg vel komme meg tilbake på jobb. Ha en fin kveld!

Hva har du gjort i dag?

– Sara


#avslapping #rolig #neglelakk #makeupstore #tånegler #velvære #skjønnhet #beauty #linneamyhre #bok #grønnjuice #juice #juiceing

New haircut

For noen dager siden var jeg hos frisøren for å stusse litt på de altfor slitte tuppene mine. Det var svært etterlengtet og jeg gikk utfra salongen med en ganske mye kortere manke enn hva jeg hadde da jeg gikk inn. Forrige gang jeg klipte meg er vel omlag to år siden, så nå fortjente jeg absolutt litt luksus. Det var verdens beste Tonje som klippet meg i den stilfulle salongen onkelen hennes driver. Og det kan jo ikke bli bedre enn at en av mine beste venner fikser meg på håret? Skravla gikk i ett sett og etter stussen gikk vi å tok en kaffe, perfekt! Jeg tenkte kanskje dere ville se litt bilder fra den freshe salongen og litt bilder av hvordan håret ble?

Speil-selfie må man jo ta når man er hos frisøren!

Her er fineste Tonje ♥

Så flyttet vi oss inn til lune og koselige Eger & Co. Her er det alltid god stemning og både mat og drikke er upåklagelig.

Jeg er superfornøyd, selv om det ble en del kortere enn jeg hadde sett for meg. Det er så deilig å vite at alt det slitte er borte og håret kan bare vokse seg langt og fint igjen. Behandlingen var en bursdagsgave fra svigermor så tusen takk til deg, og tusen takk til Tonje som klarte å fikse opp i rotet ♥ Hvis du skulle befinne deg i Hønefoss en gang og trenger en hårklipp anbefaler jeg virkelig å ta turen innom Tonje. Time kan du bestille på nett.

Ble det ikke bra?

– Sara


#beauty #skjønnhet #velvære #frisør #haircut #hårklipp #hår

My latest Sobazaar boards

Er det en ting jeg liker å gjøre for å slå ihjel litt tid så er det lage moodboards, enten det er i Photoshop, på Polyvore eller i appen Sobazaar. Sobazaar er en norsk moteapp som kom for snart ett år siden og da det var nytt brukte jeg det masse. Men så gikk det som det ofte går med appene mine, de ligger å tar opp plass på iPhonen. På den tiden appen har stått urørt hadde jeg rukket å bære frem en mini me, forrige board var nemlig datert 9 måneder tilbake i tid. Men nå har jeg kommet litt inn i det igjen og restulatet er en hel rekke nye boards. Håper dere finner de inspirerende ♥

De første boardsene er ganske friske og sommerlige, selv om det går i mye sort og hvitt. Jeg synes det kongeblåe spriter opp antrekkene og gjør det mindre kjedelig. Det gule skjørtet fra Styleconnection er også skikkelig fresh! Jeg har samme i sjokkrosa hengende i mitt skap.

Disse boardsene er litt mer høstlig, i hvert fall fargemessig. Jeg har blitt helt hekta på sennepsgul og gulldetaljer den siste tiden, og gleder meg derfor skikkelig til høstmoten begynner å innta butikkene! Jeg har alltid likt høstmoten best av alle årstidene og nå er den jo rett rundt hjørnet!

Jeg skal virkelig begynne å bruke appen mer aktivt, den gir så mye inspirasjon! Ofte ender jeg opp med de samme antekkene jeg har gått med før, men jeg merker jeg blir mer kreativ i klesveien når jeg bruker denne. Dette er forresten langt i fra noen reklame, jeg ville bare tipse dere om appen og dele noen av mine boards med dere. Hvis dere vil følge med på Sobazaar heter jeg Sara Karlengen.

Likte du noen av antrekkene?

– Sara


#sobazaar #mysobazaar #mote #fashion #klær #outfit #antrekk #style #moodboard #inspirasjon #inspo

Antrekk: Bandeau Prom Dress

Jeg har så utrolig mandagsfølelse i dag, sikkert fordi jeg har vært hos mamma hele uken og kom hjem i går. Men det er jo faktisk bare søndag, så da venter jeg med å ønske en ny uke velkommen. Dagen i dag tilbringes på jobb, og med masse Norwaycup-deltakere på huset kan det fort bli en hektisk kveld. Men nå tenkte jeg å vise dere antrekket jeg hadde i bursdagen på fredag. Jeg kjøpte meg jo nylig en ny kjole på Nelly, og da var det klart den måtte få lov til å lufte seg! Håper dere like bildene.

Kjolen er superfin, det eneste negative er at den står litt ut. Spesielt når man sitter ser den litt rar ut. Men det får gå, fargene og snittet er jo så fint! Over tok jeg kimonoen jeg bestilte sammen med kjolen, det blir jo alltid så kjølig på kveldene!

Hva synes dere om kjolen?

– Sara


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #kjole #nelly #klær #newin #dress #blogg #blogger

Birthday celebration

Hodepinen jeg våknet med i dag gir en god indikasjon på at kvelden i går var var vellykket. Vi feiet Mari sine 23 år med ekte jentefest, kjole var påbudt og stemningen god. Kameraet gikk på rundgang og det var ikke vanskelig å se hvilke bilder som ble tatt senest på kvelden! Det er alltid gøy å se igjennom hva som ble fanget på kamera dagen derpå, og noen av blinkskuddene tenkte jeg å dele med dere nå.

Fin gjeng!

Det søte bursdagsbarnet!

Det ble en veldig koselig kveld med fine jenter, og heldige meg fikk sove hos bestemor som nå bor midt i byen. Fem minutters gåtur hjem etter nattmaten er inntatt kan man ikke klage på? I dag har jeg dratt hjem til Oslo igjen, og etter det kom jeg liksom ikke helt i gang med skrivingen. Jeg har med andre ord ikke ligget i fosterstilling i hele dag, heldigvis!

Les mine beste tips for å unngå fyllesyke her.

– Sara


#bursdag #birthday #feiring #fest #jentefest #girlsnight #venner #venninner #sommer

Arctic Freeze

Hei! Har fredagen deres startet bra? Jeg har sovet over hos bestemor i natt så nå sitter jeg i sofaen med teppe rundt meg å ser på nyhetene. Vi har akkurat spist ferske rundstykker og har bare tatt det helt rolig i dag. Om litt skal vi ut i byen for litt småshopping, før jeg i kveld skal i bursdag. En fin fredag med andre ord! Men nå tenkte jeg å vise dere de nye freshe neglene mine. Jeg har lagt hvit gelish, og jeg synes det er SÅ kult! Skikkelig sommerlig ♥

Fargen jeg har brukt heter Arctic Freeze og fås kjøpt her.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, det er jo så vanskelig å få hvit neglelakk fin! Hvit og svart er kanskje de to fargene det er vanskeligst å legge, i hvert fall for min del, men da er det ekstra gøy at det blir fint!

Det jeg liker så godt med Gelish er at det ligger som et beskyttende lag på neglen og hindrer at de knekker, så hvis man ønsker å spare negler men sliter med at de knekker er Gelish tingen! Nå håper jeg bare det holder seg hvitt lenge og at det ikke blir misfarging, men da er det jo bare å legge en annen farge over.

Hva synes dere om neglene?

– Sara


#skjønnhet #beauty #velvære #tlbeautystore #tl #toneliseakademiet #gelish #negler #neglelakk 

Sjokoladefondant med Nutella

Det er kanskje ikke lørdag i dag, men jeg må bare dele oppskriften på disse nydelige sjokoladefondantene med dere! Sjokoladefondant har jeg aldri lagd før, så da jeg fikk bakesett av naboen til bursdag var gleden stor. Det var litt vanskelig å steke de riktig, men nå har jeg funnet ut hva som er riktig. Håper dere vil teste ut oppskriften!

Ingredienser til 4 fondanter: 3 egg // 80g sukker // 1 ss mel // 150g melkesjokolade // 40g smør // 4 ts Nutella

Sett først ovnen på 200 grader. Pisk så egg og sukker godt sammen, før du tilsetter melet og rører videre.

Smelt sjokolade og smør i en egen bolle, når det er helt flytende heller du det i eggeblandingen.

Klipp opp bakepapir og kle fondantformene, før du fyller formene.

Fyll formene like fulle og putt en teskje med Nutella i midten av hver form. Stek de på nederste rille i ca. 8 minutter, sett de så på benken for å hvile ett minutt. Så er det bare å nyte!

Dette er en skikkelig sjokkobombe, men fy så godt! Hvis du synes det blir litt i overkant med Nutellakjerne er det bare å lage de uten. Du kan også putte andre ting i midten, myke karameller var et av tipsene boken kom med. Ser for meg at det ikke er helt feil heller! 

Har du lagd sjokoladefondant før?

– Sara


#sjokolade #sjokoladefondant #dessert #kake #søtt #nutella #melkesjokolade

Bildedryss fra dagen i dag

Hei og god tirsdagskveld/natt! Nå har jeg noen fridager så i skrivende stund sitter jeg i stua hosl mamma å blogger. Jeg dro hjem i går og har tatt meg helt ferie siden! I dag var jeg en tur i Hønefoss for litt shopping og kos med Vilde. Vi spiste på Eger & Co, koseligste stedet i byen! Vi hadde det veldig hyggelig og jeg fikk gjort unna gaveinnkjøp til fredagens bursdag. Det ble også en topp med i posen til meg selv! Nå har jeg kjøpt “mye” nytt i det siste, hoho!

Resten av uken er også helt oppfylt med koselige planer, men jeg skal prøve å titte innom dere hver dag! Jeg lurer på når jeg skal komme skikkelig tilbake i bloggform, det har ikke vært så god blogging som jeg skulle ønske i sommer. Men motivasjonen kommer nok snart tilbake ♥

Koser seg!

Søt!!

Fine bestemor ♥

Etter byturen med Vilde dro jeg opp til bestemor som serverte middag! Der sto pølsegryte på menyen, kjempegodt og kjempeenkelt! Oppskrift finner dere her. Det har vært en veldig fin dag i dag! Originalplanen for dagen var jo egentlig å slappe helt av hjemme, men så ble det plutselig lagt til litt koselige planer isteden. Man må jo passe på å besøke alle når man først er her ♥ Håper dere har hatt en fin dag!

Hva har du gjort i dag?

– Sara


#hverdag #kos #koselig #hyggelig #venner #venninne #lunsj #is #middag #bestemor #familie #sommer

New in fra Nelly

Til bursdagen min fikk jeg en del penger, og litt av det gikk til et par nye plagg. Jeg har vært veldig flink til spare de siste månedene, så jeg klikket tingene hjem med den beste samvittighet. En kimono og en kjole ble lagt i handlevongen og jeg kunne ikke blitt mer fornød da pakken ble åpnet. Kimonoen har jeg allerede rukket å bruke litt, men kjolen sparer jeg til helgens bursdagfest. Jeg tenkte å vise dere en liten smakebit på begge tingene nå, men det dukker helt sikker opp antrekksbilder med begge deler etter hvert!

(adlink) Bare elsker fargene! Også er den i et skikkelig deilig, lett stoff. Den kan kjøpes her, eller på Vero Moda.

Dette er alt dere får se av kjolen, jeg vil mye heller vise den frem på. Den er dessverre utsolgt for øyeblikket, så jeg får dessverre ikke lagt ved noen link på den.

Det var deilig å få noe nytt i skapet! Ikke at det er manko på klær, men følesen av å gå noe nytt er alltid velkommen. Det er også veldig greit å kunne fylle på med litt farger i garderoben, jeg safer nemlig litt for ofte med sort, grått og hvitt!

Hva synes du om innkjøpene?

– Sara


#innkjøp #newin #shopping #mote #fashion #klær #nelly #kjole #kimono #nettshopping

Garden paradise

Inneholder adlinks

God kveld fine mennesker! Hvordan ser deres lørdag ut? Har dere planer om å danse skoene av dere på byen i kveld, eller har dere en rolig lørdag hjemme? Jeg sitter innendørs med en tykk genser på meg å hutrer og fryser. Det har vært så kjølig i hele dag, og med de gråe skyene som dekker hele himmelen fant jeg ut at det var best å holde seg inne. Jeg har vært på jobb hele helgen, og skal jobbe i morgen kveld så det er greit å slappe av litt mellom slagene også. Det har vært ekstra hektisk nå noen dager på grunn av AC/DC-konserten som har funnet sted i Oslo, så det skal smak godt med litt fri til uken!

Men de siste timene har jeg koblet av med litt interiørinspirasjon til hagen. Ikke at jeg har noen hage på nåværende tidspunkt, men det er aldri feil å drømme seg litt inn i fremtiden! Jeg har jo en mikroskopisk balkong jeg kan innrede, men jeg er redd et par klappstoler og en potteplante er alt jeg får plass til der ute. Hehe. Her er likevel et knippe  med de fine tingene jeg fant på inspirasjonsjakten min!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER

Med så mye fint stasj til hagen mangler vel egentlig bare finværet! Er det noen av dere som har tatt det? Vi har i hvert fall ikke vært spesielt heldig med været i det siste, skulle ønske resten av sommeren ble like fin som den var i fjor ♥

Liker dere at det er litt interiør her på bloggen?

– Sara


#interiør #dekor #hage #hagemøbler #ikea #pynt #hjem #hus #pledd #sommer #inspo #inspirasjon