New haircut

For noen dager siden var jeg hos frisøren for å stusse litt på de altfor slitte tuppene mine. Det var svært etterlengtet og jeg gikk utfra salongen med en ganske mye kortere manke enn hva jeg hadde da jeg gikk inn. Forrige gang jeg klipte meg er vel omlag to år siden, så nå fortjente jeg absolutt litt luksus. Det var verdens beste Tonje som klippet meg i den stilfulle salongen onkelen hennes driver. Og det kan jo ikke bli bedre enn at en av mine beste venner fikser meg på håret? Skravla gikk i ett sett og etter stussen gikk vi å tok en kaffe, perfekt! Jeg tenkte kanskje dere ville se litt bilder fra den freshe salongen og litt bilder av hvordan håret ble?

Speil-selfie må man jo ta når man er hos frisøren!

Her er fineste Tonje ♥

Så flyttet vi oss inn til lune og koselige Eger & Co. Her er det alltid god stemning og både mat og drikke er upåklagelig.

Jeg er superfornøyd, selv om det ble en del kortere enn jeg hadde sett for meg. Det er så deilig å vite at alt det slitte er borte og håret kan bare vokse seg langt og fint igjen. Behandlingen var en bursdagsgave fra svigermor så tusen takk til deg, og tusen takk til Tonje som klarte å fikse opp i rotet ♥ Hvis du skulle befinne deg i Hønefoss en gang og trenger en hårklipp anbefaler jeg virkelig å ta turen innom Tonje. Time kan du bestille på nett.

Ble det ikke bra?

– Sara


#beauty #skjønnhet #velvære #frisør #haircut #hårklipp #hår

Arctic Freeze

Hei! Har fredagen deres startet bra? Jeg har sovet over hos bestemor i natt så nå sitter jeg i sofaen med teppe rundt meg å ser på nyhetene. Vi har akkurat spist ferske rundstykker og har bare tatt det helt rolig i dag. Om litt skal vi ut i byen for litt småshopping, før jeg i kveld skal i bursdag. En fin fredag med andre ord! Men nå tenkte jeg å vise dere de nye freshe neglene mine. Jeg har lagt hvit gelish, og jeg synes det er SÅ kult! Skikkelig sommerlig ♥

Fargen jeg har brukt heter Arctic Freeze og fås kjøpt her.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, det er jo så vanskelig å få hvit neglelakk fin! Hvit og svart er kanskje de to fargene det er vanskeligst å legge, i hvert fall for min del, men da er det ekstra gøy at det blir fint!

Det jeg liker så godt med Gelish er at det ligger som et beskyttende lag på neglen og hindrer at de knekker, så hvis man ønsker å spare negler men sliter med at de knekker er Gelish tingen! Nå håper jeg bare det holder seg hvitt lenge og at det ikke blir misfarging, men da er det jo bare å legge en annen farge over.

Hva synes dere om neglene?

– Sara


#skjønnhet #beauty #velvære #tlbeautystore #tl #toneliseakademiet #gelish #negler #neglelakk 

Sjokoladefondant med Nutella

Det er kanskje ikke lørdag i dag, men jeg må bare dele oppskriften på disse nydelige sjokoladefondantene med dere! Sjokoladefondant har jeg aldri lagd før, så da jeg fikk bakesett av naboen til bursdag var gleden stor. Det var litt vanskelig å steke de riktig, men nå har jeg funnet ut hva som er riktig. Håper dere vil teste ut oppskriften!

Ingredienser til 4 fondanter: 3 egg // 80g sukker // 1 ss mel // 150g melkesjokolade // 40g smør // 4 ts Nutella

Sett først ovnen på 200 grader. Pisk så egg og sukker godt sammen, før du tilsetter melet og rører videre.

Smelt sjokolade og smør i en egen bolle, når det er helt flytende heller du det i eggeblandingen.

Klipp opp bakepapir og kle fondantformene, før du fyller formene.

Fyll formene like fulle og putt en teskje med Nutella i midten av hver form. Stek de på nederste rille i ca. 8 minutter, sett de så på benken for å hvile ett minutt. Så er det bare å nyte!

Dette er en skikkelig sjokkobombe, men fy så godt! Hvis du synes det blir litt i overkant med Nutellakjerne er det bare å lage de uten. Du kan også putte andre ting i midten, myke karameller var et av tipsene boken kom med. Ser for meg at det ikke er helt feil heller! 

Har du lagd sjokoladefondant før?

– Sara


#sjokolade #sjokoladefondant #dessert #kake #søtt #nutella #melkesjokolade

Bølgen & Moi

God lørdag! Har dere noen fine planer for helgen? Jeg var ute å spiste middag og koste meg med to herlige snupper i går, og gjett om vi koste oss! Oslo viste seg fra sin beste side og vi kunne nyte nydelig sol og utsikt over fjorden fra Bølgen og Moi. Deilig! Etter middagen tok vi turen ned til Tjuvholmen og slikket litt sol ved vannkanten ♥ Her er et lite bildedryss fra kvelden.

Fineste ♥

Skål ♥

Oslo leverer hvis det bare vil! Måtte det bli mange slike dager fremover! 

I dag har jeg tilbringt dagen på jobb og om ikke lenge blir jeg plukket opp av mamma, da går turen til Olivia på Aker Brygge. Hele familien kommer inn til Oslo for å feire bursdagen min! Hurra for meg! Jeg har fått så mange hyggelige melding på Facebook og ikke minst et superkoselig bursdagsinnlegg av fine Frodith! Løp inn å sjekk ut bloggen hennes ♥ 

– Sara 


#hverdag #venner #kos #oslo #oslove #bølgenogmoi #akerbrygge #tjuvholmen #bursdag #sommer

Neglefin med Gelish

God kveld! Har dere hatt en fin helg? Min helg har gått med til flytting for bestemor og bursdagsfest i går, så det har ikke vært mange rolige minuttene. Det ble likevel tid til å fikse litt på neglene i går, så mamma la gelish på meg. Det er første gang hun legger fransk manikyr på denne måten, så jeg er veldig fornøyd! Nå kan jeg gå sommeren i møte med fine, delikate negler ♥

Vi har brukt gelish fra Tone Lise Akademiet, hele utvalget av farger og utstyr finner dere her.

Jeg er superfornøyd! Så nå må jeg nok sette opp faste tider til neglfiksing, hehe, neida. Jeg klarer fint å legge gelish selv, men det er jo kjekt å få det gjort av andre. Jeg må bare få skaffet meg noen flere fager så jeg har litt mer å velge mellom! Nå skal jeg straks ta kvelden, det skal bli deilig å sove skikkelig ut etter denne hektiske helga. God natt fine ♥

Ble det ikke fint?

– Sara 


#negler #nails #gelish #tl #tlakademiet #tlbeautystore #fransk #manikyr #franskmanikyr #velvære #skjønnhet #beauty