20% rabatt på Glossybox

Innlegg i samarbeid med Rabble

Som dere vet har jeg abonnert på Glossybox ganske lenge nå, faktisk så ligger min 14. eske å venter på meg postkontoret i skrivende stund. Jeg føler derfor at jeg er ganske godt rustet til å kunne anbefale dette videre. Så hvis du er litt nysgjerrig på konseptet skal jeg fortelle litt mer om det nå, også venter en super rabattkode til dere i bunnen av innlegget ♥

For de av dere som ikke vet hva Glossybox går ut på, så er det et skjønnhetsabonnement hvor man får en eske med fem ulike skjønnhetsprodukter hver måned. Man kan velge mellom to forskjellige abonnementstyper, enten løpende eller for en bestemt tidsperiode. Når man registrer seg legger man inn informasjon i en skjønnhetsprofil, dette gjør at du så langt det er mulig får produkter tilpasset deg.

Det jeg liker aller best med at det dumper en eske skjønnhetsprodukter ned i postkassen hver måned er at jeg får prøve så mye nytt! Jeg har oppdaget nye produkter og merker som jeg sikkert ikke ville testet hvis det ikke hadde vært for Glossybox. Selvfølgelig treffer ikke alle produktene meg hver gang, men da kan man gi det bort i gave til noen som har brukt for det! Her kan dere se en video jeg lagde for en tid tilbake med noen av mine favorittprodukter fra disse rosa eskene.

Dette merket har jeg blitt helt forelsket i etter at jeg fikk dette produktet i forrige eske! Jeg må få testet ut noen flere produkter fra dem.

De er veldig flinke til å lage tema-esker og ha samarbeid, jeg har blant annet fått denne fine Vive La France-esken med bare produkter fra L´Oréal. Sminkemappen har jeg nesten brukt i stykker for er akkurat passe stor å ha med seg rundt, og fordi den er så søt!

Månedsprisen er på 179,- og da får man som sagt 5 produkter hver gang. Hva som følger med varierer fra gang til gang, men det kan være alt fra leppepomade, til hårspray og intimsåpe! Sjekk gjerne ut nettsiden deres for å se hva som har vært med i de tidligere eskene. Jeg må også legge til at jeg bare synes eskene blir bedre med tiden, det går i hvert fall lengre mellom hver gang jeg får et produkt jeg ikke føler jeg har brukt for! Så, hvis du har lyst til å teste ut Glossybox får du nå 20% rabatt hos Rabble på din første eske! Har du spørsmål er det bare å fyre løs i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan ♥

– Sara


#skjønnhet #beauty #velvære #sminke #makeup #glossybox #rabble #rabatt #rabattkode #tips

Tips: Fornebuporten

Hei! Håper dere har en fin lørdag foran dere, vi har akkurat fått besøk av to kameraet av Matias så på planen står det pizzalaging og smaking på hjemmebrygget øl. Det blir nok bare med en liten smak for min del for jeg må ta en nattevakt på hotellet i natt. Litt ekstra penger kommer alltids godt med så vi får ta igjen festingen en annen gang! Før jeg tar meg av gjestene tenkte jeg bare å tipse dere om et skikkelig koselig sted på Fornebu som har utrolig god mat, en hyggelig atmosfære og muligheten for å spille shuffleboard. Det heter Fornebuporten og det består av The Local Kitchen, The Local Oven og The Local Bar.

Vi tok et par øl i The Local Bar og spilte noen runder shuffleboard. Her var det en veldig hyggelig atmosfære og bartenderen var skikkelig serviceinnstilt. Vi fikk til og med en liten tour på området! Shuffleboard kan jeg nok med fordel øve litt mer på, det gikk nemlig ikke nevneverdig bra for laget mitt. Gøy var det uansett!

Det ble en pizza fra The Local Oven den var supergod! Salami og rødløk!

Jeg hadde ikke med kameraet denne kvelden, så bildekvaliteten bærer litt preg av det, men det var veldig deilig å bare dra opp mobilen for å knipse. Jeg burde nesten ha skaffet meg et litt mindre kamera jeg kan ta med meg på sånne ting. Med det vil jeg bare ønske dere en riktig fin kveld, så skrives vi igjen i morgen ♥

Har du vært på Fornebuporten før?

– Sara


#anbefaling #tips #fornebu #oslo #fornebuporten #thelocal

Vegetar-pizza med nøtter

I går gikk hele dagen med til personalmøte og kos med jobb-gjengen etterpå, så denne oppskriften som egentlig skulle publiseres i går, får dere nå. På lørdag lagde nemlig Matias og jeg oss en skikkelig god vegetarpizza med cashewnøtter! Hver gang jeg har fått nøtter på pizza ute har det smakt så godt så denne gangen måtte jeg prøve det selv. Og resultatet ble SÅ godt! Hvis du ikke har prøvd å ha nøtter på pizza før må du teste!

Jeg har brukt samme bunn som jeg alltid gjør, husk bare å doble oppskriften hvis du skal lage en langpanne! Vi toppet pizzaen med tomatsaus, champinjong, rødløk, tomat, paprika, purreløk, spinat, cashewnøtter og ost.

Dette pizzakrydderet setter prikken over i’en! Jeg var så heldig å få et fint pizza-sett fra jobben til jul, med disse her to, et pizzahjul og en pizza-saks. Er veldig fornøyd med det, og disse krydderboksene blir brukt til all mulig matlaging!

Husk bare på når du bruker nøtter på pizza at du legger de på et lite stykke ut i steikingen, hvis de ligger på fra start blir de brent. Det har ikke alle pizza-restauranter skjønt dessverre, men ingen liker vel brent nøtter?

Hvis du ikke har planlagt hva du skal ha til middag i morgen håper du vurderer denne her! Og hvis dere har noen gode smakskombinasjoner på lur må dere bare dele i kommentarfeltet ♥

Hva har du helst på din pizza?

– Sara


#oppskrift #hjemmelaget #tips #mat #middag #pizza #vegetar #nøtter #inspirasjon #inspo

DIY: Golden flower pot

Hei! Her kommer et etterlengtet DIY-prosjekt fra meg. Nå har denne kategorien stått urørt siden førjulens DIY-week så dette var jammen på tide! I dag skal jeg vise dere noen superfine blomsterpotter som jeg har spraylakkert i gull. Dette er latterlig enkelt, men de gjorde seg veldig i bokhyllen. Nå gjenstår det bare å finne et par fine planer som passer i. Blomsterpottene er kjøpt på IKEA til utrolige 5 kroner og sprayen er fra Jernia. Husker ikke helt hva den kostet, men tror det var rundt 70 kroner. Dette er med andre ord et ganske rimelig prosjekt, og sprayboksen holder jo til mye mer enn bare dette prosjektet. Let’s get spraying!

Du trenger: en blomsterpotte // gullspray // et underlag//

Tørk av potten slik at den er helt rein før du begynner. Så sprayer du hele potten i et tynt lag. La den tørke helt før du går i gang med lag nummer to. Jeg tror dette er veldig viktig når du bruker sprayer i chrom! Jeg har nemlig erfart at lakken aldri tørker helt, og jeg tror det er fordi jeg har vært litt for ivrig og sprayet før det har vært hundre prosent tørt. Jeg lot derfor potten stå natten over før jeg lakkerte på nytt. Nå smitter den ikke av i det hele tatt!

Jeg synes det ble så mye finere med gull enn den kjedelige blasse fargen! Og hvis du ikke er noen storfan av gull kan du jo spraye i akkurat den fargen du liker. Sølv, knall rosa eller kanskje matt sort? Your choice!

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet og nå frister det å gå løs med sprayboksen! Jeg vet ikke helt om Matias er like begeistret for det, så jeg får prøve å beherske meg. Men litt gull må man ha ♥

Vil du har flere DIY-prosjekter fremover?

– Sara


#diy #hobby #hjemmelaget #doityourself #interiør #hjem #gull #blomsterpotte #blomster #pynt #dekor #blogg #tips #kreativ #ide #ideer #inspirasjon

En enklere måte å rense sminkekoster på

God tirsdag! Det kjennes litt rart å starte blogguken på en tirsdag, men med jobb og litt andre ting som måtte ordnes i går ble det ikke tid til dataen. Det er litt mye som skjer om dagen, så det kan være at jeg blir litt fraværende fremover. Men jeg skal selvfølgelig fortelle hva som skjer så snart alt er på plass!

Nå snakker vi heller litt om sminkekoster dere! For å rense sminkekostene bør være en like stor selvfølge som å rense huden, likevel er det lett å glemme det litt bort. Jeg har i hvert fall vært litt dårlig til det tidligere, men i 2016 har jeg blitt mye flinkere! Det går så fort når man bare setter i gang også er det så deilig å bruke helt rene koster. Før vasket jeg bare kostene mine med en sprayrens beregnet på sminkekoster, men nå har jeg gått over til å bruke shampoo. Til jul fikk jeg en hendig liten duppedings som gjør jobben med kosterens mye enklere, nå skal jeg vise dere hvordan!

Jeg bruker ingen spesiell shampoo, tar bare den jeg har tilgjengelig, så denne gangen ble det OGX sin som lukter supergodt av kokos! Til vanlig vasker jeg de selvfølgelig i vasken, men badet vårt er ikke akkurat lagd for å bli tatt bilder på og uten vindu ble det helt håpløst lys der. Så jeg bruker bare krukken med vann for å få vist dere hva jeg gjør.

Her er den lille tingen som faktisk er helt genial! Da jeg fikk den tenkte jeg den var morsom, men jeg var litt skeptisk til om den egentlig hadde noe for seg. Det hadde den så absolutt! Rillene og de små tuppene gjør at det går mye fortere å bli kvitt sminke- og såperestene! Tidligere har jeg rotert kostene i håndflaten, noe som også funker godt, men jeg tror nesten jeg halvert tiden jeg bruker med denne her. Jeg tror den er kjøpt på appen Wish, men du finner den helt sikkert på Ebay også. Nå tror jeg forresten Real Techniques har kommet med en lignende sak, så de dukker sikker opp på HM om ikke lenge!

– Steg for steg –

1. Skyll kosten i lunket vann. 2. Påfør litt shampoo. 3. Før kosten frem og tilbake og i sirkelbevegelser på den lille tingen. Da løsner sminkerestene rask. 4. Skyll bort sminken og såperestene, bruk gjerne den sorte her også, såperesten forsvinner i rekordfart! 5. Tørk kosten med et håndkle og legger den til tørk.

Beautyblenderen min vasker jeg med det lille såpestykket som fulgte med. Du kan bruke den lille sorte her også, men jeg synes ikke den fungerte så bra på denne som på kostene.

Fordelen med å ha mange koster er at når en er skitten kan man bytte til en rein kost så slipper man unna med å vaske sjeldnere. Jeg bruker uansett ikke mer enn rundt 10 minutter på mine koster, så noen stor tidstyv er det ikke.

Hvor ofte vasker du sminkekostene dine?

– Sara


#sminke #makeup #sminkekoster #sminkebørster #makeupkoster #rens #skjønnhet #beauty #realtechniques #beautyblender

Mini-gulrotkake og rose-frosting

Gulrotkake har faktisk endt opp med å bli en av mine aller største favorittkaker de siste par årene. Masse god kryddersmak i kaken og den syrlige kremostfrosting utgjør tidenes smakskombinasjon! Så da Matias og jeg feiret 7 år sammen på fredag bakte jeg noen gulrotcupcakes for anledningen. Med oppskrift fra detsoteliv.no blir resultatet perfekt hver gang! Det er de samme jeg lagde til påske, dere husker kanskje de små søte kurvene? Denne gangen fikk jeg både testet ut min nye Wilton 1M tipp, som lager et skikkelig fint rosemønster og å lage mini-kaker! Håper dere blir inspirert ♥

Dette rosemønsteret blir så fint! Neste gang vil jeg prøve å lage en kake dekket  sånne roser, det er SÅ lekkert!

Da jeg hadde fylt opp ett brett med cupcakes bestemte jeg meg for å ta resten av røren i en rund form. Når den hadde kjølt seg ned stakk jeg ut små sirkler med en utstikker, disse har perfekt størrelse for å lage mini-kaker. Så da la jeg et lag kremostfrosting mellom to slike deler også toppet jeg det med litt mer frosting. Man får vel aldri nok av den gode kremen der? Litt gulrotrasp på toppen gjorde kakene riktig så søte synes jeg!

Jeg tenker disse kan være en god variasjon til cupcakes og vanlig gulrotkake. Det er litt stas å bli servert en helt egen kake når man er på besøk? Jeg må helt klart teste ut dette med andre kaker også.

Jeg ble ganske fornøyd med både minikakene og cupcakesene denne gangen, også smakte de heelt himmelsk! Hvis dere ikke har prøvd noe fra detsoteliv.no før burde dere ta dere en tur inn! Alt jeg har lagd fra hennes blogg/kokebok har blitt supervellykket!

Hva synes du?

– Sara


#oppskrift #gulrotkake #cupcakes #minikake #kake #søtt #dessert #hjemmelaget #diy #blogg

Oppskrift: strawberry mojito

God lørdag, fine! Jeg lovte dere oppskriften på drinken Vilde og jeg lagde forrige helg, så her kommer den. Bildene er dessverre ikke så veldig fine, men drinken er veldig god! Denne er ganske lik vanlig mojito, men med jordbær i tillegg. Alt blir bedre med jordbær, så denne her kan jeg nesten garantere at du liker hvis du er glad i den vanlige varianten!

Ingredienser til 2 drinker: 1 lime // 5 jordbær // 1 dl sukker // en god bunt med mynteblader // 1 dl hvit rom // 2 dl kullsyrevann // isbiter

Knus saften av limen, sukker, jordbær, mynteblader og romen i en beholder til alt er blandet godt. Hell over kullsyrevannet og rør forsiktig. Isbitene kan du med fordel knuse i en blender slik at du får en slags slush-konsistens. Ha isen over i ønsket glass før du heller over mojitoen. Drikk gjerne med sugerør så du slipper å få mynteblader med i hver slurk!

Håper jeg kan friste dere selv om bildekvaliteten ikke er der jeg ønsker! Jeg har ikke akkurat lyst til å mikse meg drinker klokken ett på formiddagen kun for å få freshe bilder! Ikke at jeg MÅ drikke de opp, men det er jo synd å lage de for så å kaste det. Uansett, håpe de duger, jeg kan i hvert fall garantere for smaken! Hvis dere har lyst på et par andre oppskrifter finner du vanlig mojito her, og strawberry daiquiri her. Og hvis du ønsker er det selvfølgelig bare å droppe romen så har en du en supergod alkoholfri drink!

Håper dere ha en fin lørdag ♥

– Sara


#oppskrift #drink #mojito #jordbær #cocktail #fest #party #tips #inspo #inspirasjon

Vårlig interiør fra Ellos +rabattkode

Inneholder annonselinker

Hvordan har dere det i dag? Det var så deilig at gradestokken endelig ikke viste et tosifret minustall da jeg skulle ut i dag! Og enda bedre blir det utover helgen, herlig! I dag har jeg bare vært på jobben en kjapp tur for en medarbeidersamtale, og om ikke lenge skal jeg ut på butikken for å handle inn til dagens middag. Matias og jeg har vært sammen i 7 år i dag, så vi skal feire med litt god mat. Jeg tror vi lander på indisk i kveld, en litt spicy tandori kanskje? Vi får se!

Interiørkategorien på bloggen har altfor lite innhold, så nå tenkte jeg å legge inn et bidrag der. Julen er forhåpentligvis ryddet bort hos de aller fleste, og før vi vet ordet av det er våren her. Så det er kanskje på tide å freshe opp med litt nytt til hjemmet, rett og slett gjøre det klart for en ny årstid. Under har jeg derfor samlet et knippe favoritter fra Ellos Home.  De har så mye fint i forskjellige stiler, så her er du garanter å finne noe som passer din stil. Prisene er heller ikke så ille, og i bunnen av innlegget har jeg en liten rabattkode på lur.

Avlang pute // Gullkrukke // Lampe // Gullpotte // Blå vase // Pledd // Skål // Maling // Bord // Kurvpotter // Hyllebokser // Pute // Maling // Skåler // Lampe

Var det ikke mye fint her? Enda flere fine puter, kule lamper og dekorativ pynt finner du selvfølgelig inne på siden deres. Jeg tenkte å gjøre om litt her hjemme, jeg skal blant annet spraylakkere litt interiør også tenker jeg å klikke hjem litt som står i stil til det. Forandring fryder! Hvis du vil ha litt rabatt på kjøpet kan du bruke koden 335403 så får du 30% avslag på din dyreste vare (gjelder bestillinger over 200,-)

Hvordan ser ditt drømmehjem ut?

– Sara


#interiør #inspo #inspirasjon #hjem #dekor #ellos #shopping #stil

Red cranberry drink

Da Vilde var hos meg i helgen lagde vi litt drinker på kvelden, og dere skal få selvfølgelig oppskrift på det vi lagde, men vi venter vel til lørdag med den? I dag tenkte jeg heller å dele en alkoholfri-drink med dere, som kan nytes hvilken som helst dag. Dette er faktisk en av mine favorittdrikker å lage hvis jeg skal kose meg litt, og jeg velger dette over brus når som helst! Drikken er veldig forfriskende, og passer egentlig perfekt til varme sommerdager. Selv om det er lite som minner om sommer om dagen er det er jo lov å drømme seg bort! Så finn deg et glass å miks deg en liten bit av sommer!

Ingredienser: tranebærjuice // kullsyrevann // isbiter

Det er helt nydelig å bytte ut tranebærjuicen med eplejuice hvis du ikke liker tranebær!

Fyll glasset du skal bruke ca. 1/3 full med tranebærjuice, tilsett noen isbiter og fyll opp resten med kullsyrevann. Hvis du synes drikken blir for svak eller sterk tilsetter du bare mer juice eller vann.

– Let’s get the party started –

Hvis du skal arrangere et alkoholfritt arrangement er det jo litt gøy å kunne servere litt andre ting enn bare brus. Dette kan for eksempel være en fin velkomstdrikk! Pynt gjerne glasset med en sukkerkant, eller frisk frukt hvis du ønsker det. Hvis du ønsker å ha alkohol i denne er det sikkert mulig, jeg har dog ikke prøvd selv så jeg kan ikke garantere at det blir bra.

– Sara


#oppskrift #drikke #alkoholfri #drink #fest #tranebær #party #tips #ide #blogg #hverdag

New in: makeup and beauty

I den siste tiden har sminke- og skjønnhetssamlingen min fått en del nye tilskudd, med blant annet sminke fra Jan Thomas, et par ting fra NYX og et par hårprodukter. Ingen av produktene er sponset, men jeg var så heldig at jeg vant på et par julekalendere i desember så det meste kommer derfra. Siden det er evigheter siden sist jeg lagde et sånt innlegg tenkte jeg dere kanskje ville se noe av det som er nytt?

Helt siden Jan Thomas lanserte sminke-kolleksjonen sin har jeg vært supernysgjerrig på den og vil aller helst prøve alt sammen. Likevel har jeg så mye sminke at jeg ikke føler jeg kan rettferdiggjøre nye kjøp før jeg har brukt opp noe av det gamle. Når jeg derimot vinner en konkurranse kan jeg jo ikke si nei! Så at toalettmappene mine snart eksploderer får bare være! Produktene jeg fikk tilsendt var en make-up primer, en maskara og en fixing spray. Ingen av disse tre produktene ville vært førstevalget mitt om jeg skulle kjøpt noe av sminken hans, så da passer det perfekt å vinne det!

Maskaraen jeg fikk er faktisk brun, noe jeg ikke har eid siden jeg gikk på barneskolen og kjøpte feil på en klassetur til Oslo. På mine sorte vipper spiller det dog ingen stor rolle fant jeg ut av, de ser fortsatt mørke ut og de ble egentlig ganske fine. Når det kommer til maskarakosten er jeg ikke veldig fan av de i plastikk, men den var faktisk ganske god å påføre med. Vippene så med en gang lengre ut og de separerte seg godt, så jeg er positivt overrasket! Maskaraen ligger på rundt 200,- så jeg vil nok kanskje ikke kjøpe den igjen til den prisen.

Primeren likte jeg med en gang veldig godt! Jeg tror denne er veldig fin å bruke nå på vinteren fordi den er veldig fuktighetsgivende. Da jeg påførte den kjentes det mer ut som en vanlig hudkrem enn en primer, og huden ble etterlatt myk og god! Sminken holdt seg godt gjennom hele dagen og jeg har egentlig ingenting å utsette på den. Prisen for denne er 300,- noe som er litt over de andre primerne de har på Vita, men sammenlignet med andre merker er det ikke ille pris.

Det siste produktet er en fixing spray som skal gjøre at sminken setter seg og holder lengre. Jeg bruker den gjerne underveis i dagen også for å få litt fuktighet, på samme måte som en face mist. Veldig oppfriskende og deilig! Denne koster 200,-

Hos Douglas vant jeg en ganske stor pakke med masse forskjellig skjønnhetsprodukter, deriblant en slags hårkur på spray fra deres eget merke. Den har jeg ikke rukket å teste noe særlig, men jeg kan i hvert fall skrive under på at den lukter helt sykt godt! Jeg tror den inneholder et hint av kokos, jeg får i hvert fall umiddelbare assosiasjoner til sommer! Denne koster heller ikke mer enn 99,- så jeg gleder meg til å få brukt den. Skal gi beskjed hva jeg synes!

Fra Douglas kom det også litt sminke, to produkter fra NYX og en sminkekost fra Zoeva. Øyenskygge-paletten inneholder både matte- og shimmerskygger. Det er den mørkeste som er best pigmentert, men ved å fukte sminkekosten får man frem de andre fargene godt også. Dette koster ikke mer enn 99,- så hvis du er på jakt etter et lite naturlig øyenskygge-palett i jordfarger kan jeg anbefale dette!

Blendingkosten er fra Zoeva, et merke jeg har hørt så mye positivt om så jeg ble kjempeglad da den fulgte med. Den er helt utrolig deilig å jobbe med, akkurat passe myk og fast! Denne gjør virkelig blendejobben til en lek! Den koster faktisk bare 72,- og det er den absolutt verdt! Jeg skal helt klart ta en titt på de andre kostene deres også.

Det siste sminkeproduktet jeg har fått er en Jumbo Pencil fra NYX. Det står at det er en lip-liner og lipstick i én, men jeg synes den blir litt vanskelig å bruke som liner. Den er dog veldig lett å påføre som leppestift og fargen er helt nydelig! Min er i fargen Pecan, og prisen er 60,-

Her har jeg brukt øyenskyggene fra palettet, leppestiften og maskaraen.

Den siste tingen er en hårolje, og den har jeg kjøpt selv. Den kostet ikke mer enn rundt 40 kroner hos Feelunique! Jeg har prøvd en del produkter fra Joico tidligere og er veldig fornøyd med dem, så håper denne også holder mål. Da skal jeg i hvert fall klikke hjem flere!

Jeg må si meg storfornøyd med å vinne to så fine premier i jula! I tillegg har jeg vunnet en hårpleieserie hos Hønefoss sin beste frisørsalong som jeg ikke har rukket å hente enda. Det lønner seg faktisk å delta! I pakken fra Douglas fulgte det med en del andre ting også, blant annet shower gel og body lotion, men jeg valgte ut de mest spennende tingene her. Jeg tenkte å prøve ut de forskjellige tingene fremover nå og hvis jeg liker noe av det kommer de i innlegg på bloggen.

Har du testet noe av dette?

– Sara


#beauty #skjønnhet #velvære #sminke #makeup #hårpleie #joico #nyx #janthomas #vita #douglas