Oppskrift: Minipizza

Vi durer snart hjemover, men før det må jeg bare dele oppskrift på en supergod pizza med dere! Vi fant ut at vi ville lage minipizza sånn at vi kunne toppe hver vår pizza med det vi ville og så vi ikke skulle få så mye rester (vi har så mikroskopisk fryser at det ikke hadde vært plass til å fryse ned). Denne gangen ville vi dog ha på akkurat det samme på, men det er likevel stas å ha sin helt egna pizza, haha! Håper dere liker oppskriften ♥

Ingredienser til 2 små pizzabunner

  • 1/4 pakke gjær (jeg brukte tørrgjær)
  • 1,5 dl sammalt hvete
  • 1,5 fullkornshvetemel
  • ca. 2 dl lunket vann
  • 1/2 ts salt
  • 1 ss olje

Bland først sammen gjær og lunket vann, før du tilsetter olje og salt. Så er det bare å ha i melet, hvis du synes deigen blir for hard eller myk tilsetter du bare litt mer vann eller litt mer mel. Når deigen er klar setter du den til heving i ca. 30 minutter med et håndkle over.

Kjevle (eller trykk) de ut i passe størrelse. Vi ville ha litt tykk bunn, men dere må ikke lage den så tykk!

Så er det bare å toppe pizzaen med hva du måtte ønske. Vi gikk for pizzasuas, chorizo, løk og ost denne gangen. Veldig god smakskombinasjon!

Dette var en enkel og ikke minst veldig god pizzabunnoppskrift. Jeg fant den på hjemmesidene til Tine, men halverte oppskriften. Chorizopølsene kjøpte vi på 50% på REMA1000 her om dagen, et skikkelig kupp! Så dette ble en veldig billig middag, studentlommeboken er happy!

Hei hei. Jeg heter Sara, er 29 år, og bor på Tyristrand sammen med kjæresten min. Jeg er utdannet lærer, men holder for tiden på med en master i digital kommunikasjon og kultur. Målet mitt er å leve så miljøvennlig som mulig, så på denne bloggen vil du finne en god blanding av oppskrifter, DIY-prosjekter, tips osv. med en miljøvennlig vri. Håpet er at jeg kan inspirere andre til å bli litt mer miljøvennlig. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com
Posts created 561

21 thoughts on “Oppskrift: Minipizza

  1. Nammis, dette så ekstremt godt ut 😀 jeg har vel ingen klar favoritt for å være ærlig. Men en veeeldig god pizza som jeg husker akkurat nå hadde blåskjell, blekksprut, muslinger, reker osv på seg. Den var veeeldig god 😀
    – Siri

  2. Åh, så herlig!! Dette fikk jeg veldig lyst på 🙂 Og det er jo ikke så usunt som mange andre pizzaer heller – så den er jo perfekt til hverdags også 😀 Likte denne oppskriften veldig godt – tusen takk 🙂

  3. siribokoholiker: Så godt å høre 😀 Wow, det var en spenstig pizza! Blåskjell og reker er helt nydelig, men blekksprut og muslinger har jeg aldri smakt! Ble litt nysgjerrig på den pizzaen der! 😀

  4. Vilde: Hihi, takk ^^ Nei, denne bunnen er ganske grov, og melet kan gjøres enda grovere om man vil det ^^ Enig, hverdagspizza er heelt innafor med grov bunn 😀 Bare hyggelig, blir bare superhappy når du liker de 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top