Oppskrift: Minipizza

Vi durer snart hjemover, men før det må jeg bare dele oppskrift på en supergod pizza med dere! Vi fant ut at vi ville lage minipizza sånn at vi kunne toppe hver vår pizza med det vi ville og så vi ikke skulle få så mye rester (vi har så mikroskopisk fryser at det ikke hadde vært plass til å fryse ned). Denne gangen ville vi dog ha på akkurat det samme på, men det er likevel stas å ha sin helt egna pizza, haha! Håper dere liker oppskriften ♥

Ingredienser til 2 små pizzabunner

  • 1/4 pakke gjær (jeg brukte tørrgjær)
  • 1,5 dl sammalt hvete
  • 1,5 fullkornshvetemel
  • ca. 2 dl lunket vann
  • 1/2 ts salt
  • 1 ss olje

Bland først sammen gjær og lunket vann, før du tilsetter olje og salt. Så er det bare å ha i melet, hvis du synes deigen blir for hard eller myk tilsetter du bare litt mer vann eller litt mer mel. Når deigen er klar setter du den til heving i ca. 30 minutter med et håndkle over.

Kjevle (eller trykk) de ut i passe størrelse. Vi ville ha litt tykk bunn, men dere må ikke lage den så tykk!

Så er det bare å toppe pizzaen med hva du måtte ønske. Vi gikk for pizzasuas, chorizo, løk og ost denne gangen. Veldig god smakskombinasjon!

Dette var en enkel og ikke minst veldig god pizzabunnoppskrift. Jeg fant den på hjemmesidene til Tine, men halverte oppskriften. Chorizopølsene kjøpte vi på 50% på REMA1000 her om dagen, et skikkelig kupp! Så dette ble en veldig billig middag, studentlommeboken er happy!

21 kommentarer

Siste innlegg