Vi durer snart hjemover, men før det må jeg bare dele oppskrift på en supergod pizza med dere! Vi fant ut at vi ville lage minipizza sånn at vi kunne toppe hver vår pizza med det vi ville og så vi ikke skulle få så mye rester (vi har så mikroskopisk fryser at det ikke hadde vært plass til å fryse ned). Denne gangen ville vi dog ha på akkurat det samme på, men det er likevel stas å ha sin helt egna pizza, haha! Håper dere liker oppskriften ♥
Ingredienser til 2 små pizzabunner
- 1/4 pakke gjær (jeg brukte tørrgjær)
- 1,5 dl sammalt hvete
- 1,5 fullkornshvetemel
- ca. 2 dl lunket vann
- 1/2 ts salt
- 1 ss olje
Bland først sammen gjær og lunket vann, før du tilsetter olje og salt. Så er det bare å ha i melet, hvis du synes deigen blir for hard eller myk tilsetter du bare litt mer vann eller litt mer mel. Når deigen er klar setter du den til heving i ca. 30 minutter med et håndkle over.
Kjevle (eller trykk) de ut i passe størrelse. Vi ville ha litt tykk bunn, men dere må ikke lage den så tykk!
Så er det bare å toppe pizzaen med hva du måtte ønske. Vi gikk for pizzasuas, chorizo, løk og ost denne gangen. Veldig god smakskombinasjon!
Dette var en enkel og ikke minst veldig god pizzabunnoppskrift. Jeg fant den på hjemmesidene til Tine, men halverte oppskriften. Chorizopølsene kjøpte vi på 50% på REMA1000 her om dagen, et skikkelig kupp! Så dette ble en veldig billig middag, studentlommeboken er happy!
Så vedlig godt ut.. perfekt på fredagskveldene
så knallgode ut!
Åå, nam!
Åhhh nam!
Nammis, dette så ekstremt godt ut
jeg har vel ingen klar favoritt for å være ærlig. Men en veeeldig god pizza som jeg husker akkurat nå hadde blåskjell, blekksprut, muslinger, reker osv på seg. Den var veeeldig god 
– Siri
Deilig
Ser godt ut, selv om jeg er mett det der 
Ser herlig ut
Takk for oppskrift!
Ser godt ut! Fikk lyst til å lage
Åh, så herlig!! Dette fikk jeg veldig lyst på
Og det er jo ikke så usunt som mange andre pizzaer heller – så den er jo perfekt til hverdags også
Likte denne oppskriften veldig godt – tusen takk 
susannes.blogg.no: Takk, ja absolutt en sikker vinner for helga
Kamilla Haaland: Så bra! Takk ^^
Ingrid: ^^
Caroline: Hihi, disse ble farlig gode
siribokoholiker: Så godt å høre
Wow, det var en spenstig pizza! Blåskjell og reker er helt nydelig, men blekksprut og muslinger har jeg aldri smakt! Ble litt nysgjerrig på den pizzaen der! 
frodith: Hihi, det er et godt tegn
Karina Larsen: Bare hyggelig, bra det ser godt ut
kokketor: Så godt å høre
Pizza slår sjelden feil! Ha en fin mandag!
Vilde: Hihi, takk ^^ Nei, denne bunnen er ganske grov, og melet kan gjøres enda grovere om man vil det ^^ Enig, hverdagspizza er heelt innafor med grov bunn
Bare hyggelig, blir bare superhappy når du liker de 
Nam! Dette skal jeg prøve i morgen!:)
Mona: Herlig, håper det smaker
Så god den så ut!