DIY: Flower sunglasses

Nå begynner det å bli lenge siden forrige DIY så nå var det på høy tid! Er dere ikke enige? Dere har kanskje sett solbriller med blomster på den siste tiden? Jeg ser det i hvert fall overalt og helt siden jeg så Kendall Jenner med sine superkule solbriller på Coachella har jeg hatt så lyst på et par slike. Dessverre har jeg ikke funnet noen jeg liker i butikkene. BikBok har et par for salg, men det var ikke helt slike jeg var på jakt etter. Derfor fant jeg ut at jeg måtte lage mine egne hvis jeg skulle bli fornøyd! Og jeg tenkte at hvis jeg først skal ha solbriller med blomster på går jeg like gjerne all in og fyller hele rammen med blomster! Jeg er superfornøyd med resultatet, og håper dere liker de også ♥

Alt du trenger er et par solbriller, litt lim og blomster etter ønske. Jeg har brukt lynlim, som tørker fort og sitter godt. Rosene bestilte jeg på Ebay for en veldig billig penge. Jeg tror jeg betalte under 30 kroner for nesten 50 roser. Det ble derfor mange roser til overs, men de kan jo brukes til andre ting også. 

Før du begynner å lime på er det lurt å finne ut hva slags rekkefølge du vil ha på blomstene, slik at du vet det går opp. Det er kjedelig å ha limt på halvparten av rosene og så oppdage at du kommer til å ende opp med feil farge tilslutt. Når du har gjort det er det bare å lime de på. Lynlim tørker veldig fort så du trenger bare holde blomsten på plass en liten stund før den sitter. 

Superenkelt, ikke sant? Jeg synes disse ble kjempesøte og kommer til å bruke de masse i sommer ♥

Hva synes du om solbrillene?

– Sara 


#DIY #gjørdetselv #solbriller #roser #blomster #mote #fashion #ebay #sol #sommer 

Porto Brazil by Jenny Skavlan

God lørdag verdens fineste (og mest tålmodige) lesere! Dere henger alltid med selv om jeg ikke har vært helt tilstede den siste tiden, tusen takk for det! ♥ Jeg lovte dere noen bilder fra Jenny Skavlans bikinilansering, så her kommer noen snaps fra torsdag kveld. Visningen fant sted ved Astrup Fearnley museet på Tjuvholmen, en veldig fin og passende location til en sånn type motevisning! De hadde rigget opp DJs, pressevegg og en utrolig kul scene helt nede ved vannet. Det møtte opp utrolig mange folk, så det var litt vanskelig å få god plass, men jeg fikk uansett et godt glimt av godbitene. 

Her er scenen modellene gikk på, og mot slutten av showet sprutet vannkanoner vann på modellene som gikk. Veldig kult og sommerlig, og man fikk skikkelig lyst på tingene som ble vist frem! 

Det var utrolig mange fine bikinier, badedrakter og andre lette strandplagg. Jeg synes det var veldig kult at det var så mye forskjellig, og noen av favorittene mine er faktisk jumpsuitene og de lange fine kjolene. Hele kolleksjonen finner dere her. 

Har du noen favoritter fra kolleksjonen?

– Sara


#jennyskavlan #bikini #mote #fashion #skavlan #portobrazil #oslo 

Spørreundersøkelse: markedsføring på blogg

Hei dere! Jeg sitter her å koser meg med semesteroppgaven min for øyeblikket og lurte på om dere kunne være så snille å hjelpe meg? Jeg har laget en superkort spørreundersøkelse på 7 spørsmål som jeg hadde blitt kjempeglad om dere kunne svart på? Den handler om markedsføring på blogg, så jeg tror dere er veldig relevante personer å spørre! Undersøkelsen finner dere her ♥

Håper noen av dere har et par minutter å avse, det hadde vært til stor hjelp! Tusen takk på forhånd ♥

– Sara


#blogg #spørreundersøkelse #markedsføring #reklame #skole #eksamen

//

Min 17. mai i bilder

God søndag! Håper dere hadde en kjempefin dag i går! Jeg kan i hvert fall ikke klage, gode venner, nydelig vær og god mat kan ikke slå feil! Det var litt rart å ikke være hjemme på 17. mai da, dette er faktisk første året jeg ikke er hjemme i det hele tatt. I fjor spiste vi frokost og så tog i Oslo før vi dro hjem for å grille, men i år ble det litt annerledes. Jeg koste meg uansett masse, og kameraet ble flittig brukt så her kommer min 17. mai i bilder! 

Bordet er dekket og klar for frokost. 

Disse synes jeg var så søte, så de måtte henge i vinduskarmen! En i rød, en i hvit og en i blå, selvfølgelig!

Frokostbordet, med ferske rundstykker, pålegg og kake. Absolutt ikke en feil start på dagen!

Mitt forsøk på en pavlova. 

Fine Vilde ♥

Det var ikke lett å få gode bilder av toget, dette var det beste jeg fikk til. 

Kongefamilien sto å vinket som alltid. 

Matias min ♥

Koser oss i solen foran slottet. 

Tid for grilling hos Vilde. 

På grillen hadde vi maiskolber og hamburgere, i tillegg hadde Vilde fikset en god salat og jeg hjemmelagetpotetsalat. Det var med andre ord ingenting å utsette på maten! Hehe

Til dessert hadde Vilde laget daimiskake. Den var utrolig god, og etter all den maten var det nest før vi trillet hjemover! 

Dette har vært litt av en festlig uke, wrap-party, launch-party og 17.mai på én og samme uke! Nå har jeg i hvert fall feiret fra meg for en stund og gjør meg klar for en uke med god innsats på skolebenken. Jeg tenkte å starte allerede i dag med en liten tur på skolen for å klippe meg ferdig med episoden. Vi skal ha prøvevisning på mandag så jeg må ha noe tilnærmet et ferdig produkt å vise frem. Men det kommer nok noen flere tips og ideer til forbedring så helt ferdig er jeg nok ikke. Men dere får nyte søndagen dere som kan, så får jeg gå å være flink ♥

Hadde dere en fin feiring i går?

– Sara 


#17mai #grunnlovsdagen #nasjonaldagen #bildedryss #foto #venner #feiring #grille #kake #champagnefrokost 

Bildedryss: launch-party

God fredag ♥ Fy søren så gøy det var i går! Lansering fant sted på Blå i Oslo, og jeg tror ikke hun kunne valgt noen bedre lokaler for akkurat denne festen. Det var masse fine farger og stedet oste StyleConnection! Kolleksjonen så veldig kul ut med masse farger og print.  Man blir glad av å se på klærne og det kan jo ikke være annet enn positivt! Nå tenkte jeg å gi dere et lite bildedryss isteden for at jeg skal skravle hull i hodene på dere.

Morsomt gatenavn ved siden av Blå! Og som dere ser er det masse friske farger her, skikkelig kult sted. 

Matias var så “heldig” å få lov til å bli med på dette eventet. Han var ikke så veldig positiv i starten, men jeg tror han synes det var ganske gøy?

Fine Kristin ønsker oss velkommen. 

Noen av de kule plaggene, jeg har skikkelig lyst på et par av singlettene!

Vi fikk velkomstdrinker og goodiebags da vi kom ♥ I tillegg serverte de sukkerspinn og popcorn der, fikk litt tivolifølelse av det egentlig. 

Fornøyd med innholdet i goodiebagen! 

Jeg måtte selvfølgelig ta et kleint bilde med kveldens hovedperson! Haha

Her er noe av det som fulgte med i goodiebagen! Jeg synes innholdet var veldig bra, og det var ekstra gøy å få litt effekter med logoen hennes på. Det fulgte også med et StyleConnection-håndkle som jeg ikke fikk med på bildet, det blir gøy å bruke i sommer! 

Og tror dere ikke de utover kvelden begynte å dele ut noen ekstra goodiebags? Jeg trodde jo først det var samme som vi hadde fått tidligere på kvelden, så jeg visste ikke helt om jeg skulle ta i mot eller ikke. Det er jeg glad jeg gjorde, for oppi der lå det en krøllstav fra MAST! Tror dere jeg ble glad da eller? Jeg har jo ønsket meg denne i evigheter, så dette var jo helt perfekt ♥

Tusen takk for en kjempefin kveld!

– Sara 


#styleconnection #blogg #lansering #kleskolleksjon #kleslansering #mote #fashion #goodiebag #goodiebags #MAST #krøllstav #event #blogger #aktuelt #fest

Game of Thrones “The Exhibition”

Da har jeg omsider kommet hjem, spist middag og fått sett over bildene fra Game of Thrones exibition. Denne helga skal vi spille inn ute, så det er faktisk en sjanse for at jeg kan få litt farge! Det tar alltid så lang tid før jeg blir brun, men i dag har jeg faktisk fått litt farge! Hurra! Kan tenke meg at dere som har hatt fri i dag har kost dere? Fri fra skole eller jobb OG nydelig vær, det kan jo ikke bli stort bedre? Nei, nå er jeg i ferd med å prate meg bort, det kan vi ikke ha noe av! Her kommer et lite bildedryss fra i går. 

Det er viktig med påfyll i køen! Pascal ligger rett ved Posthallen så jeg kunne bare ikke la vær å kjøpe et par makroner mens vi ventet på å komme inn! Disse her med bringebær og de med mørk sjokolade er så gode ♥ 

Etter ca. 1,5 time i kø var det endelig vår tur! Det var ganske mye folk der og det var både kø til å sitte i “Jerntronen” og til å prøve “Oculus Rift”, men det var veldig mye fint å se på! På bildet over og et par av de kommende ser dere drakter og kjoler som er brukt i serien. 

For en filminteressert som meg var det spesielt gøy å få se litt av storyboardet til en så kjent tv-serie. Det morsomme er jo at disse er ganske like de vi lager til vår serie!

Denne her ble jeg også utrolig fasinert over! Jeg synes det er litt gøy med spesialeffekter til film og har blant annet laget et par hender som faktisk har blitt ganske bra selv. Men denne her klarer jeg ikke se meg mett på, fy søren! Den ser jo faktisk helt ekte ut, jeg skulle gjerne lært hvordan man får lagd de så autentiske!

Også er det jo klart vi måtte ta plass i tronen! Matias ser noe mer bekvem ut enn meg, men det er gøy å ha bilde fra den uansett. 

Likevel var nok oculus rift høydepunktet med hele utstillingen. Vi gikk inn i noen små “boder” som dere ser på bildet over også fikk vi på oss headset og noen slags briller som dekket hele synsfeltet. Inne i brillene er det to skjermer som viser en virtuell tredimensjonal verden. Fordi det er to skjermer i brillene gir det følelsen av dybde og man føler at man er tilstede i bildet som vises. Det som er ekstra kult er at hvis du snur på hodet er det akkurat som om du skulle gjort et i virkeligheten, du får se mer av stedet du er på. På denne utstillingen fikk vi ta heisen opp “The Wall”. The Wall gir sikkert mening for alle dere som har sett Game of Thrones, jeg har jo ikke det, men uansett så var det veldig gøy. Vi kjørte opp til toppen av heisen, og når den stoppet ble vi “kastet” utenfor stupet. Det føltes veldig ekte og noen av de som prøvde sto å skrek fordi de ble skremt. 

Dette var med andre ord en veldig vellykket utstilling, selv for meg som ikke har sett serien. Nå gleder jeg meg bare til å bli ferdig med et par andre serier slik at jeg kan begynne på denne! Tror det blir enda morsommere å se tilbake på denne utstilling når jeg faktisk har sett det.

Har dere hatt en fin 1. mai? 

– Sara 


#gameofthrones #hbo #hbonordic #utstilling #jerntronen #tvserie #oslo #posthallen #bilder #foto #bildedryss #got #gotexibition #oculusrift 

Førpremiere: The Other Woman

God morgen fine ♥ Gårsdagen gikk virkelig i ett, så jeg er mer enn fornøyd med å ha fått til to innlegg! Aner jeg en mer strukturert Sara? Vi får ikke glede oss for mye på forskudd, men jeg skal i hvert fall gjøre et forsøk på å fortsette i denne gode steamen. Det var så gøy på Game of Thrones i går, og køen gikk mye fortere enn hva jeg forventet! Jeg tok masse bilder, så dere skal få se de senere i dag, jeg må bare ha litt tid til å gå igjennom de. Men jeg var ikke bare på Game of Thrones i går, jeg var også på førpremieren av “The Other Woman” på Klingenberg kino. Det var ladies night med førpremiere, velkomstdrink og goodiebags. Deilig med litt hverdagsluksus! Filmen var skikkelig jentete, men jeg ble positivt overrasket over hvor morsom den var. Den har premiere 2 mai, og under kan dere se trailer. 

  

Marthe var snill og ble med meg og det var veldig hyggelig å catche opp med henne igjen. Og vi måtte selvfølgelig posere foran presseveggen! 

Ikke verst med vin en helt vanlig onsdag? Jeg liker egentlig ikke vin, men denne var helt ok.

Søte Marthe ♥

Alle setene hadde hver sin goodiebag med diverse hårprodukter og produktprøver. Det er alltid stas å få en liten oppmerksomhet!

Det var ikke spesielt god belysning der inne, så jeg sitter ikke igjen med så mange gode bilder, derfor slenger jeg med et lite bilde fra snapchat også. God stemning! 

Dette var en skikkelig koselig kveld og jeg må bare si tusen takk til Likenshare for billettene. Det så ut til at samtlige damer hadde en fin kveld med mye latter.

Har dere tenkt til å se filmen når den kommer på kino? 

– Sara 


#likenshare #theotherwoman #foxnorge #film #filmpremiere #førpremiere #klingenberg #kino #oslokino #jentekveld #jentefilm #vin