DIY: Flower sunglasses

Nå begynner det å bli lenge siden forrige DIY så nå var det på høy tid! Er dere ikke enige? Dere har kanskje sett solbriller med blomster på den siste tiden? Jeg ser det i hvert fall overalt og helt siden jeg så Kendall Jenner med sine superkule solbriller på Coachella har jeg hatt så lyst på et par slike. Dessverre har jeg ikke funnet noen jeg liker i butikkene. BikBok har et par for salg, men det var ikke helt slike jeg var på jakt etter. Derfor fant jeg ut at jeg måtte lage mine egne hvis jeg skulle bli fornøyd! Og jeg tenkte at hvis jeg først skal ha solbriller med blomster på går jeg like gjerne all in og fyller hele rammen med blomster! Jeg er superfornøyd med resultatet, og håper dere liker de også ♥

Alt du trenger er et par solbriller, litt lim og blomster etter ønske. Jeg har brukt lynlim, som tørker fort og sitter godt. Rosene bestilte jeg på Ebay for en veldig billig penge. Jeg tror jeg betalte under 30 kroner for nesten 50 roser. Det ble derfor mange roser til overs, men de kan jo brukes til andre ting også.

Før du begynner å lime på er det lurt å finne ut hva slags rekkefølge du vil ha på blomstene, slik at du vet det går opp. Det er kjedelig å ha limt på halvparten av rosene og så oppdage at du kommer til å ende opp med feil farge tilslutt. Når du har gjort det er det bare å lime de på. Lynlim tørker veldig fort så du trenger bare holde blomsten på plass en liten stund før den sitter.

Superenkelt, ikke sant? Jeg synes disse ble kjempesøte og kommer til å bruke de masse i sommer ♥

Launch-party: StyleConnection

Fy søren så gøy det var i går! Lansering fant sted på Blå i Oslo, og jeg tror ikke hun kunne valgt noen bedre lokaler for akkurat denne festen. Det var masse fine farger og stedet oste StyleConnection! Kolleksjonen så veldig kul ut med masse farger og print.  Man blir glad av å se på klærne og det kan jo ikke være annet enn positivt! Nå tenkte jeg å gi dere et lite bildedryss isteden for at jeg skal skravle hull i hodene på dere.

Morsomt gatenavn ved siden av Blå! Og som dere ser er det masse friske farger her, skikkelig kult sted.

Matias var så “heldig” å få lov til å bli med på dette eventet. Han var ikke så veldig positiv i starten, men jeg tror han synes det var ganske gøy?

Fine Kristin ønsker oss velkommen.

Noen av de kule plaggene, jeg har skikkelig lyst på et par av singlettene!

Vi fikk velkomstdrinker og goodiebags da vi kom ♥ I tillegg serverte de sukkerspinn og popcorn der, fikk litt tivolifølelse av det egentlig.

Fornøyd med innholdet i goodiebagen!

Jeg måtte selvfølgelig ta et kleint bilde med kveldens hovedperson! Haha

Her er noe av det som fulgte med i goodiebagen! Jeg synes innholdet var veldig bra, og det var ekstra gøy å få litt effekter med logoen hennes på. Det fulgte også med et StyleConnection-håndkle som jeg ikke fikk med på bildet, det blir gøy å bruke i sommer!

Og tror dere ikke de utover kvelden begynte å dele ut noen ekstra goodiebags? Jeg trodde jo først det var samme som vi hadde fått tidligere på kvelden, så jeg visste ikke helt om jeg skulle ta i mot eller ikke. Det er jeg glad jeg gjorde, for oppi der lå det en krøllstav fra MAST! Tror dere jeg ble glad da eller? Jeg har jo ønsket meg denne i evigheter, så dette var jo helt perfekt ♥

Tusen takk for en kjempefin kveld!

Game of Thrones “The Exhibition”

Da har jeg omsider kommet hjem, spist middag og fått sett over bildene fra Game of Thrones exibition. Denne helga skal vi spille inn ute, så det er faktisk en sjanse for at jeg kan få litt farge! Det tar alltid så lang tid før jeg blir brun, men i dag har jeg faktisk fått litt farge! Hurra! Kan tenke meg at dere som har hatt fri i dag har kost dere? Fri fra skole eller jobb OG nydelig vær, det kan jo ikke bli stort bedre? Nei, nå er jeg i ferd med å prate meg bort, det kan vi ikke ha noe av! Her kommer et lite bildedryss fra i går.

Det er viktig med påfyll i køen! Pascal ligger rett ved Posthallen så jeg kunne bare ikke la vær å kjøpe et par makroner mens vi ventet på å komme inn! Disse her med bringebær og de med mørk sjokolade er så gode ♥

Etter ca. 1,5 time i kø var det endelig vår tur! Det var ganske mye folk der og det var både kø til å sitte i “Jerntronen” og til å prøve “Oculus Rift”, men det var veldig mye fint å se på! På bildet over og et par av de kommende ser dere drakter og kjoler som er brukt i serien.

For en filminteressert som meg var det spesielt gøy å få se litt av storyboardet til en så kjent tv-serie. Det morsomme er jo at disse er ganske like de vi lager til vår serie!

Denne her ble jeg også utrolig fasinert over! Jeg synes det er litt gøy med spesialeffekter til film og har blant annet laget et par hender som faktisk har blitt ganske bra selv. Men denne her klarer jeg ikke se meg mett på, fy søren! Den ser jo faktisk helt ekte ut, jeg skulle gjerne lært hvordan man får lagd de så autentiske!

Også er det jo klart vi måtte ta plass i tronen! Matias ser noe mer bekvem ut enn meg, men det er gøy å ha bilde fra den uansett.

Likevel var nok oculus rift høydepunktet med hele utstillingen. Vi gikk inn i noen små “boder” som dere ser på bildet over også fikk vi på oss headset og noen slags briller som dekket hele synsfeltet. Inne i brillene er det to skjermer som viser en virtuell tredimensjonal verden. Fordi det er to skjermer i brillene gir det følelsen av dybde og man føler at man er tilstede i bildet som vises. Det som er ekstra kult er at hvis du snur på hodet er det akkurat som om du skulle gjort et i virkeligheten, du får se mer av stedet du er på. På denne utstillingen fikk vi ta heisen opp “The Wall”. The Wall gir sikkert mening for alle dere som har sett Game of Thrones, jeg har jo ikke det, men uansett så var det veldig gøy. Vi kjørte opp til toppen av heisen, og når den stoppet ble vi “kastet” utenfor stupet. Det føltes veldig ekte og noen av de som prøvde sto å skrek fordi de ble skremt.

Dette var med andre ord en veldig vellykket utstilling, selv for meg som ikke har sett serien. Nå gleder jeg meg bare til å bli ferdig med et par andre serier slik at jeg kan begynne på denne! Tror det blir enda morsommere å se tilbake på denne utstilling når jeg faktisk har sett det.