Bloggvurdering: Helsehelelivet

Videobloggen blir nok ikke helt ferdig før i morgen så da blir det heller en liten bloggvurdering nå. Nå er det faktisk klart for den aller siste bloggvurderingen fra påskenøttene! Håper dere har likt å lese de, og kanskje fått noen tips til nye blogger å lese? Nå tenker jeg kanskje å ta en liten pause fra vurderinger, men plutselig dukker det opp en liten konkurranse igjen! 

Bloggen jeg skal vurdere i dag heter helse hele livet og skrives av Maren på 25 år fra Oslo. Som bloggnavnet tilsier handler denne bloggen her om helse, og det blogges om sunne oppskrifter, treningstips og mental helse. Hun er utdannet ernæringsfysiolog så her er det masse nyttig kunnskap og inspirasjon å hente. I tillegg virker Maren som en utrolig blid og positiv jente, så man må bare bli glad av å gå inn på denne bloggen her! 

Design

Dette designet synes jeg er veldig kult, samtidig som det er ganske enkelt. Jeg liker veldig godt headeren, fordi den ser veldig proff ut i tillegg til at den sier veldig godt hva bloggen handler om. Jeg liker også godt menyen under headeren som gjør at man lett kan navigere rundt på bloggen. Det fortjener også en tommel opp at skriften er så stor, den er lettlest slev på lang avstand! Bildene er også ganske store, og dere vet jo at det er noe av det jeg mest opptatt av på en blogg. Det er egentlig ikke så mye å pirke på her, det eneste er kanskje at teksten er midtstilt. Personlig synes jeg det er finest og lettest å lese når teksten er venstrestilt, men det er mulig det bare er meg! 

Innhold

Som jeg skrev lenger opp her er Maren utdannet ernæringsfysiolog så det er mange spennende oppskrifter og kostholdstips på denne bloggen. Det skrives også en del om trening,  både tips til øvelser, hvordan hennes trening ser ut osv. Dette er en blogg man får lyst til å blande seg en smoothie,  knyte på seg treningsskoene og ta en joggetur av å lese. Hun skriver også noe litt lengre innlegg som ligger under kategorien dypdykk, hvor hun tar for seg alt fra maten som serveres på idresstarangement til holdbarhet på mat. Jeg synes disse innleggene er veldig spennende og liker at hun er kritisk og setter fokus på slike ting! Jeg har ingen ønsker om forandring på innholdsbiten, jeg ønsker meg bare mer! Mer inspirasjon, mer motivasjon, mer av alt!

Så hvis du mangler motivasjon til trening en dag eller ikke aner hva du skal ha til middag ville jeg tatt turen innom denne bloggen. Håper dere likte vurderingen, legg gjerne igjen en kommentar hos henne og si meg hva du synes om bloggen! Ha en fortsatt fin kveld alle sammen ♥

Har du vært innom henne før?

– Sara  


#bloggvurdering #vurdering #blogg #anmeldelse #vinner #konkurranse #anbefaling 

Video in the making

Titt tei, jeg er bare innom for å ønske dere en riktig god lørdag! Jeg er i full gang med å lage videobloggen til dere, skal prøve å få den i ut i dag, hvis ikke kommer den i morgen! Det ble TMI-tag som fikk flest stemmer etterfulgt av hjemmelaget ansiktsmaske. Derfor blir det TMI først også lager jeg ansiktsmaskevideoen neste uke. Høres det ut som en grei plan? Jeg vet jeg har vært dårlig på videoer i det siste så nå er det på tide å ta igjen litt av det tapte! 

Håper dere har hatt en kjempefin lørdag så langt ♥

– Sara 


#lørdag #videoblogg #helg #sol #sommer #hverdagsprat #tattavkvinnene #blogg 

Inspo: sommeravslutning

God morgen fine ♥ Har fredagen behandlet dere fint så langt? Jeg har nesten akkurat stått opp, og er klar for å få i meg litt frokost/lunsj. Jeg merker at døgnrytmen begynner å falle fra hverandre allerede nå! Det er ikke et godt tegn, tror jeg må dra meg selv litt i nakkeskinnet. Men det er heldigvis ikke alle som ligger å later seg om dagen, og mange av dere er inne i siste innspurt på skolebenken. Og med sommeren rett rundt hjørnet kan jeg tenke meg at flere av dere har diverse sommeravslutninger å se frem til. Uansett om det er skoleavslutning eller bare en liten sammenkomst med venner så er det jo gøy å pynte seg litt, så jeg har satt sammen et par sommerlige kollasjer som kanskje kan være til inspirasjon på antrekksfronten. 

Annonselenker

1. HER 2. HER 3. HER 

Lyse rosatoner er så elegant, og jeg tror de aller fleste kler denne fargen! Disse kjolene kan man for eksempel matche med en fin blomsterkrans, en liten skulderveske og ballerinasko.

 

1. HER 2. HER 3. HER 

Hvis du har mer lyst til å gå for litt sterke farger kan jo noe av dette kanskje friste? Jeg falt i hvert fall for den gule kjolen med en gang, og ser for meg en brun sommerhud og lyst tilbehør til. Åh, drømme! 

Nå får jeg gå å få i meg litt mat her, magen sier tydelig i fra om at det er på tide med en liten matbit. Da pleier det å lønne seg å gjøre som den befaler! Håper dere får en fin torsdag, jeg skal i hvert fall kose meg. Litt senere i dag skal jeg nemlig på kino. Gleder meg! ♥ 

Har du noen koselig sammenkomster å se frem til?

– Sara 


#mote #fashion #inspo #inspirasjon #klær #nelly #kjole #rosa #babyrosa #pastell #blå #marineblå #neongul #sommer 

DIY: Flower sunglasses

Nå begynner det å bli lenge siden forrige DIY så nå var det på høy tid! Er dere ikke enige? Dere har kanskje sett solbriller med blomster på den siste tiden? Jeg ser det i hvert fall overalt og helt siden jeg så Kendall Jenner med sine superkule solbriller på Coachella har jeg hatt så lyst på et par slike. Dessverre har jeg ikke funnet noen jeg liker i butikkene. BikBok har et par for salg, men det var ikke helt slike jeg var på jakt etter. Derfor fant jeg ut at jeg måtte lage mine egne hvis jeg skulle bli fornøyd! Og jeg tenkte at hvis jeg først skal ha solbriller med blomster på går jeg like gjerne all in og fyller hele rammen med blomster! Jeg er superfornøyd med resultatet, og håper dere liker de også ♥

Alt du trenger er et par solbriller, litt lim og blomster etter ønske. Jeg har brukt lynlim, som tørker fort og sitter godt. Rosene bestilte jeg på Ebay for en veldig billig penge. Jeg tror jeg betalte under 30 kroner for nesten 50 roser. Det ble derfor mange roser til overs, men de kan jo brukes til andre ting også. 

Før du begynner å lime på er det lurt å finne ut hva slags rekkefølge du vil ha på blomstene, slik at du vet det går opp. Det er kjedelig å ha limt på halvparten av rosene og så oppdage at du kommer til å ende opp med feil farge tilslutt. Når du har gjort det er det bare å lime de på. Lynlim tørker veldig fort så du trenger bare holde blomsten på plass en liten stund før den sitter. 

Superenkelt, ikke sant? Jeg synes disse ble kjempesøte og kommer til å bruke de masse i sommer ♥

Hva synes du om solbrillene?

– Sara 


#DIY #gjørdetselv #solbriller #roser #blomster #mote #fashion #ebay #sol #sommer 

Effektiv sommerdag

Hei hei, og god torsdag alle sammen! De fleste av dere har vel hatt fri i dag? Det kan ikke ha vært så verst på en dag som denne ♥ Jeg har dog ikke brukt min første fridag på soling utendørs, men på å rydding og mindre interessante oppgaver hjemme. Rydding og vasking har ikke blitt prioritert under eksamensjobbingen så det var tide med en liten rufs nå. Dessuten har jeg jobbet med en DIY til dere så jeg har vært riktig så effektiv! Jeg må bare gå igjennom bildene og få skrevet teksten til innlegget, så kommer det litt senere i dag. 

Har dere hatt en fin fridag med sol og varme?

– Sara 


#sol #sommer #blogg #blogger #hverdag 

Det er sommerferie!!!

Nå har jeg tatt en etterlengtet og velfortjent sommerferie om jeg får si det selv. Det er ingenting som er så deilig som å vite at det er det er over 2 måneder til neste skoleår starter! Misforstå meg rett, jeg trives veldig godt der jeg går, men nå skal det bli herlig med en laang ferie! Om ikke lenge skal jeg opp til Frognerparken for å henge med resten av klassen før det er duket for premiere av eksamensserien klokken 5 på HiOA. Det blir kjempegøy å se alle episodene helt ferdige etter hverandre! Og jeg tror resultatet har blitt ganske så bra ♥

Med dette bildet av en fornøyd jente som har ferie vil jeg ønske dere en superfin dag! Jeg vet ikke om jeg får tid til å stikke innom dere mer i dag, hvis ikke håper jeg dere koser dere ute i sola dere som kan ♥

– Sara 


#sommer #sommerferie #sommr2014 #ferie #fri #skolefri #herlig #hverdag #blogg #blogger

Bloggvurdering: Ripegutu

God kveld! Nok en gang må jeg bruke kvelden på å skrive ferdig til eksamen, men etter klokken 10 i morgen har jeg sommerferie! Jeg skal derfor jobbe så godt jeg bare kan og skrive det beste refleksjonsnotatet jeg får til. Nå er episoden brent på DVDer og nå kan det ikke gjøres flere endringer på de! Huff, det er nesten litt småskummelt å tenke på! Men jeg er jo ikke her for å prate om eksamen nå, jeg synes nemlig det var på tide med en liten bloggvurdering igjen. Dette her er faktisk den nest siste, så nå er vi snart i mål for denne gangen. 

I dag er det Stine bak bloggen ripegutut som skal vurderes. Hun er en 19 å gammel solstråle fra Sørlandet med stor interesse for mote. Hun går dramalinje på videregående og er veldig glad i å ta bilder. I mai har hun vært mye opptatt som russ, så bloggen har ikke blitt så mye oppdatert, men jeg tror hun er på full fart tilbake nå.

Design 

Designet er helt enkelt, med hvit bakgrunn og ingen sidemeny annet enn profilbildet og litt kontaktinformasjon. Det er likevel ikke noe problem å finne frem på bloggen fordi det er kategoriinndeling og arkiv i menylinjen. Personlig er jeg ikke så fan av lange drop-down-menyer, men det er selvfølgelig bare en smakssak. Jeg liker veldig godt at bildene er store og fine, og at profilbildet er så stort som det er. Det er sjelden jeg ser så store profilbilder så det er kult at bloggen skiller seg litt ut på den måten. Hvis jeg skal pirke på noe/ønske meg noe måtte det kanskje blitt en header. Det hadde vært fin å bli møtt av en kul header og ikke bare bloggnavnet. Utover det har jeg ingenting å utsette!

Innhold 

Innholdet til Stine er veldig variert og du kan finne alt fra kule antrekksinnlegg, til fristene oppskrifter. Hun har en veldig kul stil som skiller seg litt ut så det er alltid like gøy å se antrekkspostene hennes. Det er mye inspirasjon å hente, så hvis det en dag skorter på den fronter er det bare å klikke seg inn her. I tillegg til å være flink til å kle seg er hun også flink til å lage klær! Hun har designet flere kule ting som vi har fått sett på bloggen, blant annet skjørtet og kjolen på bildene over. Jeg håper vi får se enda mer til dette fremover for det er så imponerende hva hun får til! Som jeg nevnte litt over her så er hun ganske interessert i foto, og hun byr ofte på kule bilder. 

Da håper jeg at denne vurderingen frister dere til å ta turen innom Stine! Legg gjerne igjen spor etter dere, så blir hun glad og fornøyd. Så får dere ha en kjempefin kveld videre, jeg skal i hvert fall kose meg (prøve i hvert fall) med aller siste innspurt. Og etter i morgen lover jeg å holde bloggen skolefri et par måneder! ♥

Har du sett denne bloggen før?

– Sara 


#bloggvurdering #vurdering #blogg #anmeldelse #vinner #konkurranse #anbefaling 

Prokrastinering!

Hei! Hvis det hadde vært et mesterskap i prokrastinering (utsette ting) hadde jeg stukket av med gullmedaljen! Jeg sitter her å skriver et refleksjonsnotat til den siste eksamenen min, i tillegg til at bloggen trenger en oppdatering. Isteden for å gjøre disse to veldig enkle oppgavene ender jeg opp med å sitte å se på sminkevideoer på Youtube! Jeg husker det fantes en app som gjorde at man kunne sperre enkelte nettsider i en bestemt periode, mange brukte den i eksamenstiden i fjor og jeg lurer nesten på om jeg må skaffe meg en sånn! Huff, selvdisiplin er virkelig ikke min store styrke! Men jeg har pønsket ut en liten plan for meg selv, hvis jeg jobber i et par timer nå så kan jeg gå på butikken å kjøpe en kurv med jordbær og blåbær som belønning etterpå. Var ikke det en knakende god plan? 

Det er forresten kjempegøy å se at så mange har stemt på hvilken videoblogg de ville ha! Det er en av de som leder soleklart nå, men jeg avslutter den ikke før videoen spilles inn så det er bare å stemme i vei. Innlegget med avstemningen finner du her. 

Har dere noen gode metoder for å få gjort oppgaver?

– Sara 


#skole #eksamen #hverdag #jordbær #blåbær #sommer #bær 

Hvilken videoblogg ønsker du deg?

God søndag! Har dere hatt en fin dag? Denne søndagen har jeg brukt hos oldemor, hvor vi fikk servert kjempegode vafler. Synes ikke det er så aller verst på en regntung søndag! Jeg var til og med heldig og fikk med meg et par plater hjem til Oslo ♥ Jeg er som dere sikkert skjønner tilbake i hovedstaden og sitter egentlig bare å sløver i sofaen for øyeblikket. Jeg tenkte å vaske opp stabelen med oppvask som vi ikke rakk før helga. Matias kommer hjem litt senere enn meg så han blir nok glad når han kommer hjem til helt ren kjøkkenbenk! Resten av kvelden skal jeg bruke på å lade opp til de siste to dagene med eksamensjobbing og prøve å få lest litt pensum. 

TMI tag er en too much information tag jeg ble tagget til å gjøre for leenge siden med mange random spørsmål. 

Men jeg tenkte egentlig å spørre dere om hjelp til noe! Det er nemlig veldig lenge siden jeg har hatt en video nå og jeg har flere ideer på lur, men jeg lurer på hva dere vil se? Derfor har jeg laget en liten mini-poll så kan dere være med å bestemme. Jeg fikk litt sansen for sånne undersøkelser da jeg lagde den til semesteroppgaven min, det er jo en veldig kjekk måte å få inn informasjon på. Så nå er jeg veldig spent på hva dere svarer! Videoen blir spilt inn etter eksamen er levert, enten onsdag eller torsdag. 

Håper dere har lyst til å være med å bestemme neste video ♥

– Sara 


#spørreundersøkelse #poll #videoblogg #hverdag #vafler #blogg #blogger #tips 

Antrekk: 24.05.14

God kveld! Nå står det grilling hos faren til Matias på planen. Jeg tenkte bare å titte innom dere med noen antrekksbilder først. I dag skulle det egentlig bli veldig dårlig vær, men vi hadde flaks og solen tittet frem likevel. Da passer det perfekt med en koselig grillkveld. 

Topp fra Trade Day //  Blazer fra BikBok // Bukse fra H&M 

Blondetoppen fra Trade Day er så fin! Den kommer nok til å bli godt brukt i sommer ♥ Men nå har jeg en litt utålmodig kjæreste som venter på meg her! Dere får ha en kjempefin kveld alle sammen!

Har dere noen hyggelige planer i kveld?

– Sara 


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #sommer #grilling #solbriller