30 days morning challenge

Jeg har alltid misunt de som spretter opp av sengen om morgenen før alarmen ringer, klare til å gripe dagen. Det må være SÅ deilig å ikke kjempe en evig kamp mot slumreknappen og å ikke føle seg som en zombie den første timen av dagen! Dessverre er jeg så B-menneske som det går an å bli, jeg klarer bare ikke å gi opp de late morgenene som ofte drar seg over i formiddag. Likevel skal jeg nå gi det et forsøk, jeg skal prøve å bli et A-menneske! Jeg kom nemlig over en morsom challenge på Theeverygirl.com som handlet om å skape seg selv en morgenrutine som gjør deg rustet til å starte dagen. Jeg har plukket ut noen av punktene og lagt til et par selv, så i alt er det 7 steg jeg skal følge hver dag i 30 dager. Sleng dere gjerne på hvis dere har lyst til å prøve dere på denne challengen med meg ♥ 


 

Weheartit

  • Unngå teknologi den første halvtimen

Dette høres veldig banalt ut, men jeg er faktisk en av de som griper etter mobilen før jeg rekker å gni søvnen ut av øynene. Det er alltids et nytt bilde på instagram eller en ny mail å lese, det er jo mange timer siden jeg la meg! Denne dårlige uvanen skal jeg dog legge på hylla denne måneden. Jeg må bruke mobilen som alarmklokke, for jeg har ingen andre klokker, men etter jeg har slått den av skal jeg ikke glane på en skjerm på 30 minutter. (ca. siden jeg ikke har noen klokke, hehe)

  • Bruk litt tid på å planlegge dagen

Det trenger ikke være en superdetaljert plan, men jeg skal skrive ned hovedtingene jeg vil få gjort i løpet av dagen. Jeg elsker følelsen av å være produktiv, og det er jo lite som slår det å krysse av punkter på en liste!

  • Bruk god tid på frokosten

Frokosten sies jo å være det viktigste måltidet, så det å bruke litt tid på en god frokost tror jeg kan være lurt for å skape en hyggelig morgen. Jeg skal prøve å lage meg gingershot og kanskje et glass varmt sitronvann hver morgen for å kickstarte dagen. Her er oppskrift på en supergod smoothie bowl, hvis du trenger litt inspirasjon på frokostfronten. 

  • Re opp senga 

Jeg pleier aldri å re opp senga, men det er jo så mye deiligere å legge seg igjen når senga er oppredd. Dette tar jo bare et par minutter så hvorfor ikke? #voksenpoeng

  • Bruke 10 minutter på litt lett trening/tøying

Å få musklene i gang om morgenen er faktisk en av de beste følelsene i verden, men det er alltid det siste jeg har lyst til å begynne med når alarmen ringer. Det skal jeg nå sette av litt tid til. Litt bøying og tøying og kanskje noen enkle styrkeøvelser skal gjøres hver dag. 

  • Ha en god hudpleierutine

Jeg begynner å bli god på å huske å rense huden om kvelden, men om morgenen sitter det litt lengre inne. Så fremover skal få på plass en god hudpleierutine!

  • Stå opp 7.30 hver morgen

Dette kommer helt klart til å bli det aller vanskeligste punktet for meg. Selv om 7.30 er ganske normalt, og sikkert seint for enkelte er det veldig tidlig for meg! Skal jeg opp på dagvakt står jeg så klart opp mye tidligere, men da har jeg heller ikke noe valg. Å komme meg opp av sengen 7.30 hvis jeg ikke skal på jobb eller har noen andre tidlige planer kommer til å bli en STOR utfordring!

Et av målene jeg hadde for 2016 var faktisk å få litt bedre søvnrutiner, så kanskje jeg endelig kan klare å gjennomføre det? Jeg håper i hvert fall det 🙂 Nå har jeg et par nattevakter i løpet av september, så disse dagene går det naturlig nok ikke å gjennomføre dette. Det blir ikke helt samme greia når man står opp kanskje fem eller seks på kvelden. Hehe. Bortsett fra disse dagene håper jeg på å klare å holde rutinene ved like. Det er jo tross alt bare 30 dager, og forhåpentligvis finner jeg ut at jeg vil fortsette å holde på de gode rutinene. Dere skal få oppdatering på hvordan det har gått etter 30 dager. Si gjerne ifra hvis du har lyst til å bli med ♥

Er du et morgenmenneske?

– Sara


#challenge #hverdag #morgen #morning #frokost #inspo #inspirasjon #tips #rutine #morgenrutine

Inspiration: Get organized for fall

Inneholder annonselenker

Nå som september bare er to små dager unna og de fleste sikkert er tilbake på skolebenken og jobb tenkte jeg det kunne være kjekt med litt inspirasjon for å komme tilbake til gode rutiner. Det er lite som funker bedre enn en helt ny almanakk eller skriveblokk for å få litt orden på ting igjen etter en lang ferie. Så derfor har jeg funnet frem til litt forskjellige ting du kanskje kan ha brukt for i tiden fremover. Håper dere finner noe dere liker 🙂

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8 HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER

Jeg skulle nesten ønske jeg begynte på skolen igjen, for jeg husker hvor gøy jeg synes det var å kjøpe inn fine kladdebøker, penner og alt det andre man trenger til skolestart. Heldigvis er det ikke bare skolen som krever at man er organisert, på jobb bør man jo også holde god oversikt over arbeidstider, møter ol. Så det er kanskje innafor å shoppe litt likevel? Jeg digger i hvert fall den rosa almanakken som sier “Get it together”, helt perfekt hvis du har ligget litt på latsiden i sommer! Og ikke sant den går perfekt sammen med de søte rosa blyantene? En ordentlig god travel-mug hadde heller ikke skadet. Den jeg har fra Bodum er i plast, og den holder ikke så godt på varmen som de i metall gjør. 

Min høst vet jeg ikke helt hvordan blir enda. Jeg jobber fortsatt på hotellet, men jeg holder på å kikke litt etter noe som er litt nærmere. Det hadde vært så godt å slippe en time reisevei hver vei når man skal på jobb. Det spiser opp så mye av dager, spesielt når jeg ikke klarer å verken lese eller bruke datamaskin og mobil på bussen. Jeg blir bilsyk bare noen sier buss! Så vi får se om det dukker opp noe spennende i nærheten av Hønefoss snart, jeg sier selvfølgelig i fra hvis jeg finner noe ♥

Hva er dine planer for høsten?

– Sara 


#inspo #inspirasjon #inspiration #tips #shopping #skole #skolestart #lagerhaus #ellos 

Oppskrift: frisk agurkdressing

God torsdag! Det går mye i mat på bloggen om dagen, men det er rett og slett av den grunn at matgleden er på topp. Da vi bodde på Sinsen hadde vi verdens mest mikroskopiske kjøkken og jeg hadde aldri lyst til å lage noe som helst der inne. Så nå som vi har masse plass å boltre oss på har gleden ved å lage mat kommet mer og mer tilbake. I tillegg fikk jeg en helt super foodprosessor til bursdag så motivasjonen har virkelig skutt fart. I dag er det en frisk dressing med et hint av agurk jeg vil dele med dere. Håper det smaker ♥

Ingredienser: 1,5 dl majones // 1,5 dl rømme // 3/4 agurk // 1 hvitløksfedd // 1 ss løkpulver // 1 ss tørket basilikum // 1ts salt // 1 ts pepper // Litt ferske urter for pynt (jeg brukte basilikum)

Start med å skrelle agurken og kjør den helt glatt i en foodprosessor eller blender.

Sil den våte massen slik at du sitter igjen med juicen. Denne kan du sette til side mens du blander sammen resten av ingrediensene. 

Bland sammen majonesen, rømmen, krydderet og et skvist hvitløksfedd. Når det er blandet godt tilsetter du agurkjuicen. Sett dressingen i kjøleskap, og la den gjerne hvile et par timer før du serverer. Topp den med hakkede friske urter!

Denne ble helt nydelig, frisk og god! Egentlig er den perfekt som en sommerdressing, men jeg har ikke noe i mot å holde litt lengre på sommerfølelsen. Denne dressingen er forresten super å bruke til sterk mat, hvis du trenger noe som virker litt kjølende! Til indisk vil jeg tro den er veldig god 🙂 

Er du glad i å lage mat?

– Sara


#mat #oppskrift #hjemmelaget #agurk #diy #kosthold 

10 gode grunner til å drikke kaffe

Kaffekoppen er kanskje en av de mest fotograferte tingene på Instagram, og det er vel nettopp fordi det er en så stor del av hverdagen til mange. Når vi står opp tar vi en kopp kaffe, når vi kommer på kontoret tar vi en kopp kaffe, i dagens møter tar vi en kopp kaffe, til lunsj tar vi en kopp også tar vi kanskje med en kaffe to-go på vei hjem. Det finnes en kaffebar på hvert hjørne, i hvert fall i Oslo, og kaffekoppen spiller ofte en stor rolle i sosiale sammenhenger. 

Det kommer et poeng med denne bablingen min altså, jeg tenkte nemlig å komme med noen gode grunner for hvorfor det er HELT innafor å drikke både 1, 2 og 3 kopper kaffe om dagen! 

1. La oss starte med det mest som er mest obvious, man blir våken av kaffe! Ingenting kurerer et trøtt morratryne mer enn en kopp nytraktet kaffe. Bare lukten aleine gjør jo nesten at man er klar for å starte dagen. 

2. Kaffe inneholder mye antioksidanter, og i studie viste det seg faktisk av alle matvarene de testet var kaffe det som ga høyest opptak av antioksidanter. (kilde

3. Kaffe kan faktisk bidra til å minske risikoen for alzheimers og demens (kilde). Det er selvfølgelig aldri noen garanti, men kaffe ser faktisk ut til å være med å forebygge dette. 

4. Det er sosialt. Hvor mange gode samtaler har du ikke hatt over en kopp kaffe? Jeg har i hvert fall hatt evig mange kaffedates med venninner, og det er like kos hver gang ♥

5. Kaffedrikkere har en lavere risiko for depresjon enn de som ikke drikker kaffe, i hvert fall oss damer (kilde). 

6. Kaffe kan forbedrer prestasjonene dine. (kilde) Ta deg en kopp kaffe før du drar på trening så kan det faktisk være at du yter bedre.

7. Flere studier viser at et par kopper kaffe om dagen faktisk kan være med på å redusere risikoen for å utvikle diabetes type 2. (kilde

8. Kaffedrikking sysselsetter mange mennesker. Faktisk så er kaffe den nest mest omsatte handelsvaren, etter olje. (kilde)

9. Kaffe er med på å øke stoffskiftet og fettforbrenningen! (kilde) Det meste av fettforbrennende kosttilskudd er faktisk tilsatt koffein! Så dersom vektnedgang er et mål for deg kan kaffekoppen faktisk hjelpe til. 

10. Kaffe er utrolig godt! Er dere ikke enig? Både tradisjonell svart kaffe, og de mer usunne variantene med tilsetninger står høyt opp listen min over kosedrikke. Hvis jeg skal kose meg litt ekstra kjøper jeg inn god kvalitetskaffe fra merker som Solberg & Hansen eller LIPPE. 

Håper dere fant mange gode grunnen til å trakte dere en kopp kaffe nå? Selvfølgelig kan man ikke stole blindt på undersøkelsene jeg referer til i dette innlegget her, men jeg ble litt overrasket over hvor mye kaffe skal være bra for. Og jeg synes det er viktig å kose seg med ting man liker uavhengig av om det sunt eller ikke, så dere må ikke tror jeg mener man skal drive å søke opp alt man spiser for å sjekke om det er bra for ditt og datt. Dette innlegget var litt for gøy, og jeg håper dere likte det like mye som meg. Jeg skal i hvert fall hente meg en kaffekopp og kose meg med den ♥

Drikker du mye kaffe?

– Sara 


#kaffe #drikke #tips #kosthold #sunt #hverdag #inspo 

Oppskrift: deilig grønnkålchips

Dere vet når sånne supersunne treningsbloggere tipser om sunn snacks som er “kjeeempegodt”, men når du lager det smaker det bare vondt? Denne oppskriften kommer til å virke som en sånn oppskrift, men lov meg at dere gir disse en sjanse? Jeg veit ikke hva det er med grønnkålchips, men det smaker så utrolig godt. Og ikke bare jeg-later-som-godt fordi det er sunt, men ordentlig godt! I går måtte jeg derfor bare prøve å lage det selv. Jeg ville ikke lage så mye i tilfelle jeg bommet helt med smakene, så dere kan jo gjette tre ganger hvor lenge denne lille porsjonen holdt? Maks fem minutter… De ble SÅ gode! Jeg skal helt klart lage en megaporsjon med dette til helga ♥

Ingredienser: 1 bunt grønnkål // 1 ts olivenolje // 2 ss eplecidereddik // Salt etter ønske // Eventuelt næringsgjær eller annet krydder

Ha alle ingrediensene utenom salt og næringsgjær i en bolle og bland alt godt sammen. Jeg anbefaler å kjøpe bunter med grønnkål, ikke ferdig oppkuttet som jeg har her. De hadde dessverre ikke bunter på butikken da jeg skulle ha, men det funket fint med små biter også!

Kle et stekebrett med bakepapir og spre grønnkålen utover. Det er viktig at du får spredd den godt slik at alle bitene blir sprø og gode! Dryss over ønsket menge salt, eller annet krydder.

Jeg prøvde noen biter med næringsgjær for moro skyld, og det ble SÅ godt! Næringsgjæren gir en litt osteaktig smak, så jeg anbefaler å prøve det hvis du er glad i ostesmak på chips. Jeg har kjøpt min på iHerb, men det kan kjøpes på helsekosten også. Stek det hele på 175 grader til chipsene har blitt sprøe. Mine brukte rundt 7 minutter.

Dette gikk så fort å lage, og krever så få ingredienser! Jeg gleder meg til å prøve meg litt frem med forskjellige smaker fremover, selv om jeg tror det skal litt til for å toppe disse med eplecidereddik og næringsgjær! De holder seg forresten opptil en uke hvis du oppbevarer de i en tett boks, men så lenge tviler jeg på at du klarer å ha disse liggende. Hehe 🙂

Har du smakt grønnkålchips før?

– Sara 


#oppskrift #hjemmelaget #sunt #grønnkålchips #grønnkål #diy #mat #kosthold #vegetar #vegansk 

New in: summer shopping

Er det flere som har hatt skikkelig sommervær i dag eller? I Hønefoss har vi hatt godt over 20 grader og herlig sol ♥ Sånne dager tar vi gjerne fler av før høstløvet begynner å falle! 

Nå tenkte jeg bare å vise dere de siste innkjøpene jeg har gjort i sommer. Jeg har ikke shoppet så mye som jeg trodde faktisk, hvis jeg ikke har glemt bort masse da. Det dukker også opp en pakke i postkassen min snart fra Lookfantastic med litt sminke jeg trenger og et par pakker fra Ebay (som jeg strengt tatt ikke trenger) om litt, men det har jeg ikke tålmodighet til å vente på. Jeg tenkte faktisk å lage en Ebay haul-video når alt har kommet, hvis det høres interessant ut?  

Skjorte fra Zara // Topp fra BikBok

NYX Liquid Suede fra HM i fargen 08 Pink Lust // Liquid lipstick fra Gergard Cosmetics i fargen Ruby Slipper

Topp fra BikBok // Body fra HM 

Glitter dust fra HM i fargen Out of this world // Klondike // In to the cosmos

Leppeproduktene har jeg teknisk sett ikke kjøpt selv, men fått av mamma, jeg synes likevel de fortjener en plass i innlegget. Den rosa passer supergodt nå om sommeren og den mørke er en perfekt høstfarge som skal brukes masse fremover! Glitteret gleder jeg meg veldig til å leke meg litt med også, jeg må bare finne noe jeg kan feste det med.

 I det siste har jeg innsett at det er så mye lettere å kombinere antrekk når man har enkle plagg, så derfor har jeg oppdatert garderoben med litt mer basic ting. Velkommen etter til meg! Skjorta har jeg også rukket å bli veldig glad i, den kan brukes både til hverdags og hvis jeg vil pynte meg. 

Hva synes du om innkjøpene?

– Sara


#innkjøp #shopping #klær #mote #fashion #zara #hm #bikbok #sminke #makeup #newin

2 enkle tapasretter (vegetar)

God lørdags kveld! Hvordan behandler helgen dere så langt? Her i byen har det vært maraton i dag, men jeg har isteden benyttet fridagen min på isspising med Tonje. Nå var det altfor lenge siden sist, så det var kos å catche up litt igjen. Før vi tar middag her i huset tenkte jeg bare å gi dere et par enkle oppskrifter på vegetar-tapas. Disse kan fint brukes i tillegg til kjøttretter hvis dere ønsker det, eller som en del av et spennende vegetarisk tapasbord. Håper dere får lyst til å teste de ut ♥

– Broccoli tots –

Ingredienser: 1/2 brokkoli // 1 liten løk // 3 hvitløksfedd // 1 dl raspet ost, gjerne cheddar eller noe med litt ordentlig smak // 1 egg //  1 dl grilljermel // Salt, pepper og annet krydder etter ønske // 

Start med å koke opp brokkolien, før du finhakker det. 

Ha det i en bolle sammen med finhakket løk og hvitløk, osten, ett vispet egg, grilljermel og krydder. Miks alt sammen godt før du lar det stå i ca. 20 minutter å hvile i kjøleskap. 

Form biten i ønsket form og legg de på et bakebrett. Stek de i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter på hver side. Du ser når de er gyldne og fine!

– Cheesy squash –

Ingredienser: 1/2 squash // Parmeasnost // Krydder etter ønske //

Kutt opp squashen i skiver og dryss over revet parmesan. Topp skivene med ønsket krydder, og stek de i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter.

Yummy! Dette gjorde seg virkelig på tapasbordet, både brokkolibitene og squashen gikk ned på høykant. Jeg tror faktisk jeg skal forsøke å lage burger av den brokkoliblandingen, tror det kan bli veeldig godt! Da vi spiste disse tapasrettene hadde vi noen andre retter også, men den ene tingen vi lagde ble ikke så veldig god. Jeg likte det i hvert fall ikke, så jeg tror ikke jeg gidder å legge ut oppskrift på det. I tillegg til dette hadde vi også potetbåter stekt i ovnen, fylt sopp, hummus og en slags mangosalsa fra Rema1000. Sistnevnte var ikke noe god i det hele tatt, ingen av oss klarte å spise den, men det er mulig det bare er oss.  

Jeg har flere småretter på lur, så bare si i fra hvis dette er noe dere vil se mer av! Så får dere ha en superfin lørdagskveld videre ♥

Hva er din favoritt-tapasrett?

– Sara 


#tapas #hjemmelaget #homemade #vegetar #brokkoli #squash #parmesan #tips #inspirasjon #inspo #middag #mat #oppskrift 

Oppussing all day, every day

God kveld dere! Jeg titter bare innom for å oppdatere dere på hva jeg holder på med denne uka. Hele uka har jeg fri fra jobb, så jeg hjelper onkelen min med å pusse opp kantinen på den gamle videregående skolen jeg gikk på før. Han har overtatt driften og stedet trengte mildt sagt en liten oppfreshing! Dere som følger meg på snapchat har fått følge litt med underveis, så hvis du har lyst til det kan du legge meg til, Sokbibi heter jeg der. Det er ikke bare i kantina det er oppussing om dagen, her hjemme står soverommet for tur. Etter IKEA-turen vi hadde på tirsdag tok vi med oss et garderobeskap (endelig) og en rullgardin hjem. I kveld skulle vi egentlig sette opp alt sammen, men det er bare hundre ting som ikke klaffer. Typisk!

I morgen må vi derfor få lånt en gardintrapp, kjøpt inn noen skruer også får vi forhåpentligvis litt fart på sakene. Statusen i leiligheten vår akkurat nå ser dere under: 

Vil bare bli ferdig!

KAOS er bare forbokstaven på hvordan kjøkkenet ser ut! Alt av klær og andre ting vi har hatt på soverommet har vi flyttet ut dit imens, så det er riktig så koselig å lage mat der nå. Hehe

Soverommet er nesten tomt, men det trengs litt rydding, og muligens noe mer oppbevaringsmuligheter.

Her skal det berømte skapet opp, hvis det noen gang blir ferdig? 

Det var bare en kjapp oppdatering fra meg, nå skal jeg sjekke litt på IKEA.no, jeg tror dessverre vi må tilbake å shoppe litt mer. Ønsk meg lykke til ♥

Ha en fin kveld videre!

– Sara


#oppussing #hjem #hjemme #interiør #ikea #hverdag 

Mine 6 neglefavoritter i sommer

Hei! Har dere hatt en fin start på uken? Jeg har bare gjort kjedelige ting som å planlegge middagsuken, handle og vakse klær, men det må jo gjøres. Jeg har skvis inn et par episoder med PLL også, så jeg lider ingen stor nød altså! Men nå tenkte jeg å vise dere noe gøy, nemlig mine neglelakkfavoritter nå i sommer. Jeg velger ofte nudes og naturlige farger på neglene, men om sommeren er jeg mer glad i farger. Så her kommer mine favoritter akkurat nå! 

Sommeren er tiden for å dra frem de crazy neonfargene du har, og mine favoritter her er helt klart Hot Date og Powder Blue Chevy! Sistenevnte har jeg hatt på meg nå de siste par ukene og jeg har fått utrolig mange komplimenter på neglene mine! Jeg liker også de litt mer duse fagene, og Coral Dodge har lenge vært en av mine favorittpastellfarger. Den er supersut og veldig girly, perfekt for sommer! Gul er jo også en sommerfarge og denne pastellgule lakken er alltid en sikker vinner! Og selv om jeg elsker farger, er det nok den siste i rekken jeg har brukt mest i sommer. Hvite negler er SÅ lekkert! Spesielt hvis du har fått litt farge. 

Jeg må nevne det nyeste tilskuddet mitt, “Nailed it” som en favoritt også! Den er egentlig perfekt året rundt, men jeg er litt obsessed med akkurat nå siden den er ny ♥

Alle sammen er fra TL-design, rett og slett fordi det er de beste lakkene! Jeg begynner å få en ganske stor samling med lakker derfra og det er sjelden jeg kjøper andre merker. 

Det er fargene som går igjen på mine negler om dagen, etter jeg har fjernet denne crazye komboen tenkte jeg å gå for en av pastellfargene, jeg må bare klare å bestemme meg først! Hvem synes dere jeg skal ta? 

Hva slags farger bruker du på neglene dine om sommeren?

Sara 


#skjønnhet #beauty #negler #neglelakk #farger #sommer #tldesign #tl #toneliseakademiet 

Do a shot every morning!

God morgen ♥ Jeg håper dere har nytt sommeren til det fulle siden sist? Jeg har jobbet hele denne uken, og har nesten ikke hatt Macen åpen siden sist jeg blogget! Det er nesten litt utrolig når det gjelder meg! Jeg sover jo nesten med denne dataen min, haha. 

Uansett. I natt har jeg hatt nattevakt, så jeg har hatt tid til å planlegge litt blogginnlegg for tiden fremover. Det er vel bare å innse at nå er hverdagen snart tilbake, og da vil jeg gjerne at det ikke skal gå en uke mellom hvert innlegg. Så da er planen i boks, nå gjenstår det bare å følge den. I dag tenkte jeg å tipse dere om noe jeg har gjort en del i det siste, nemlig å starte dagen med en shot. Jeg snakker selvfølgelig ikke om Jägermeister, men en sunn hjemmepresset shot. Ingefær er ekstremt sunt, og jeg elsker smaken, men det er lettest å få i seg nok av det hvis jeg lager en litt mer konsentrert shot enn et større glass. Så her kommer min oppskrift på morgen-shot!

Ingredienser til to dager/ to personer: 1 stor sitron // en stor klump med ingefær // 1/2 grønt eple

Skrell ingefæren og sitronen og kjør alt sammen i en juicemaskin. Jeg lager som regel nok til to dager, så slipper jeg unna litt jobb om morgenen. 

Som jeg sa er ingefær veldig sunt, det er blant annet bra for immunforsvaret, det er betennelsesdempende og bra for fordøyelsen. Sammen med sitron som blant annet forebygger åreforkalkning, er med på å forebygge kreft og også er med på å senke kolesterolet er dette en veldig sunn morgenrutine. 

Perfekt sommerfrokost med norske bær, oppkuttet frukt, en god shot og kaffe! Selv om det kanskje ser litt lite ut var dette en ganske mektig frokost 🙂

Nå skal jeg ikke skryte på meg å gjøre dette hver eneste dag, men de gangene jeg gjør det føler jeg meg så fresh! Kanskje jeg slipper unna vinterforkjølelsen i år hvis jeg fortsetter med dette utover høsten? 

Har du et slags morgenrituale?

– Sara 


#kosthold #sunt #sunn #ingefær #juice #shot #mat #oppskrift #tips #inspo