Oppskrift: Piña colada-smoothie

God formiddag! Jeg tenkte det var på tide å komme med litt sommerlige oppskrifter fremover hvis det høres interessant ut? I dag står det i hvert fall en veldig sommerlig smoothie på planen, med smak av kokos, ananas og banan. Dette ble en skikkelig tropisk herlighet som minner om drinken piña colada. Denne er helt uten alkohol og er vegansk. Håper det smaker ♥

Ingredienser: 1 frossen banan // en stor klump ananas // ca. 1 dl kokosmelk // ananasjuice eller vann til ønsket konsistens

Jeg brukte frossen banan og ananas, da blir smoothien ordentlig kald og god! Som kokosmelk brukte jeg Rema 1000 sin lette variant. 

Sleng alt i en blender og blend til du får, en deilig kremete konsistens. Tilsett vann eller ananasjuice ved behov. Jeg hadde glemt å kjøpe inn juice, så det ble vann på meg. Det funket veldig bra altså!

Yummy!

Pynt gjerne med litt eksotisk pynt for skikkelig sommerfølelse! Hihi

Dette ble såå godt, helt perfekt for late sommerdager! Håper du vil teste den ut, husk å si hva du synes ♥

Er du glad i tropiske smaker?

– Sara 


#oppskrift #smoothie #sunt #Pinacolada #sommer #tips #drikke 

Life is too short to have boring hair!

I går var jeg hos min superflinke venninne Tonje for å få orden på håret mitt! Jeg har lenge vært veldig lei av å være helt mørk, så ønske var å få lysnet litt på det. Siden jeg har ganske tykt og langt hår har jeg ikke lyst til å gå til hvem som helst, men jeg vet jeg blir fornøyd når jeg går til Tonje! 

Hun er så dyktig og man føler seg virkelig trygg når man sitter i stolen hennes. Hun forteller hele veien hva hun gjør og hvorfor hun gjør det. Hun er også veldig flinkt til å på forhånd gjøre klart hva man kan forvente utifra det utgangspunktet man har. Det er for eksempel ikke realistisk for meg som er så mørk å bli blond på en behandling. Ikke at det er noe jeg vil heller, men jeg synes det er så fint at hun forteller hva hun kan få til på den aktuelle behandlingen og hva som eventuelt blir veien videre. Så hvis du er på jakt etter en dyktig frisør enten du bor i Hønefoss eller litt lengre unna anbefaler jeg å ta turen til henne. Det sier jeg ikke bare fordi hun er venninnen min, men fordi hun er veldig god i det hun gjør! Du kan bestille time hos henne på nett ♥

Jeg burde tatt et skikkelig førbilde, det glemte jeg selvfølgelig før jeg kom, men dere ser litt hvordan det var her da. Halve håret var helt mørkt og resten var lyst med et rødlig skjær. Fargeskillet syntes veldig godt, og det så ikke så veldig pent ut lenger. Nå har jeg fått en mye mer naturlig overgang, det er litt mindre rødlig og det lyse kryper mye lengre opp. Nå har jeg ikke lenger den harde, mørke fargen ved ansiktet og jeg føler meg ikke så bleik lenger!  

Jeg synes det ble et veldig fint spill i håret, og kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg har litt lyst til å bli litt lysere enn dette også, men det må skje gradvis! Hvis det skjer for brått tror jeg ikke jeg vil trives med det selv. Neste steg tror jeg blir å lysne håret under, det rørte vi nemlig ikke i går. Så får vi se hva som frister etter det.

Selfie time!

Jeg blir litt småkvalm av meg selv egentlig, hver gang jeg går forbi et speil MÅ jeg bare se på det fine håret mitt! Håper det er fler som er sånn etter et frisørbesøk? Hehe. Nå skal jeg en tur på butikken for å handle inn mat for resten av uka. Vi har ikke fått tid til ukens storhandel enda, men nå begynner kjøleskapet å bli helt ribba for mat så det er på tide med litt påfyll!

Hva synes dere om fargen?

– Sara


#hår #hair #hårfarge #olaplex #frisør #skjønnhet #beauty #sommer #selfie #blogg #blogger 

Oppskrift: baked sweet potato skins

Hei og god onsdag! Denne uka har gått så altfor fort og plutselig er vi på onsdag allerede! Det var veldig deilig med en uke fri forrige uke, for denne uka er det full fart. Jeg skal likevel prøve så godt jeg kan å få ut noen innlegg ♥ Jeg tenkte å starte med å dele en sinnsykt god oppskrift med dere. Har dere en åpning i middagsplanen denne uken anbefaler jeg å smette inn denne her, for dette var GODT! Jeg lagde den litt på slump, så dette er ca. mål, men bare smak dere frem. Jeg serverte disse med stekte grønnsaker til, men kan se for meg at de er gode med en frisk salat også!

Ingredienser til 2 personer: 1 stor søtpotet // 1 liten løk // 1 fedd hvitløk // En neve spinat // 1 dl rømme // 2 dl kikerter // Mozarellaost // Krydder etter ønske

Bak søtpoteten hel i ovnen til den har blitt myk. Mens de steker kutter du opp løk og hvitløk og steker det. Mot slutten av steketiden tilsetter du spinaten. Når potetene har blitt myke lar du de kjøle seg litt ned før du tar ut innmaten, vær litt forsiktig så du ikke ødelegger skallet, de skal vi fylle opp igjen litt seinere. 

Bland søtpoteten sammen med kikerter, løkblandingen, og rømme i en bolle. Jeg hadde igjen litt mais i en boks så jeg slengte oppi litt av det også.

Bland det godt og fyll opp skallene.

Dryss over litt mozarellaost, eller annen ost etter ønske. Jeg hadde parmesan liggende så jeg blandet litt. Veldig god kombo!

Og da var det ferdig! Husk bare på å lage litt tilbehør, jeg tror nok en sånn alene blir litt lite for én person. Tar du begge to selv derimot, burde det holde! Det fristet nesten å gjøre det, for de var helt sykt gode! Lov meg at dere tester de ut?

Er du glad i søtpotet?

– Sara


#mat #middag #oppskrift #sunt #vegetar #søtpotet #hjemmelaget #sunn 

Oppskrift: spicy vegetarpasta med parmesan

Hvis du ikke har planlagt dagens middag enda foreslår jeg at du gir denne retten en sjanse! Sopp, parmesan, hvitløk og pinjekjerner, hva mer kan man ønske? Dette er virkelig en enkel smaksbombe som bør prøves. Den inneholder ikke noe kjøtt, men du står selvfølgelig fritt til å ha i for eksempel kylling hvis du ønsker det. Oppskriften har jeg fått av en venn, men jeg gjort en del endringer for at den skal mette godt uten kjøtt. Så da håper jeg du får lyst til å lage dette, med eller uten kjøtt.

Ingredienser: Pasta til to personer // 300g cherrytomat // 40g Parmesan // 3 hvitløksfedd // 1 chili // Pinjekjerner // En stor neve basilikum // Olje// Salt og pepper // En boks sjampinjong // 1 løk // En stor nevne spinat // Soyasaus

Start med å koke pasta som anvist på pakken. 

Mens det koker fjerner du frøene fra chilien, og moser den sammen med hvitløk, halvparten av cherrytomatene og basilikumen. Jeg brukte en stavmikser, men en blender eller foodprosessor gjør også jobben.  

Rør inn smuldret parmesan og pinjekjerner i sausen. 

Stek sjampinjongen og løken i en stekepanne til det blir mykt. 

Tilsett en god nevne spinat og litt soyasaus, og la det steke et par minutter. 

Bland sausen med pastaen, og smak til med salt og pepper. Dander på tallerken, og topp gjerne med litt revet parmesan, noen pinjekjerner og et par blader basilikum. 

Da var middagen servert! Dette spiste vi i går og det var så godt, masse gode smaker. Det ble heldigvis igjen litt som jeg tenkte å ha til lunsj i dag. Det er så greit med retter som går fort å lage nå i varmen, og denne her lages på maks 20 minutter. I dag er det wok som står på menyen, før vi drar avgårde på nok en quiz-kveld. I dag har jeg faktisk klart å lure med meg bestemor på laget, det blir bra ♥ Ha du får en strålende sommerdag! 

Hva spiser du til middag i dag?

– Sara


#mat #middag #oppskrift #vegetar #pasta #parmesan #sopp #spinat #chili 

Stylista og Olympus PEN-sommerfest

Hei og god søndag! Har dere kost dere i sola de siste dagene? Jeg har vært på jobb hver dag, med unntak av torsdagen, da koste Vilde og jeg oss på Stylistas sommerfest. Jeg dro inn til Oslo på formiddagen for å møte Vilde som var der på kurs, så vi hadde veldig god tid før festen begynte. Vi rakk å kjøpe antrekk for kvelden, sminke oss og spise en sykt god vegetarburger på Burger Joint før festlighetene startet. Med så mye prosecco vi orket, sminke-stand, masse god mat og god stemning ble det en helt super kveld. Her er et bildedryss!

Her har vi blitt sminka ♥

Alle som la ut en selfie foran Glossybox sin pressevegg fikk sette sammen sin egen favoritt-eske med fem produkter. 

Zeroh lagde forfriskende drikke, is og slush til alle som ville ha. 

Fineste ♥

Veldig stas å bli sminket av Linda Wickmann!

Vi måtte ta et lite bilde bloggdronninga også når vi først hadde sjansen. De andre bloggerne som var der dro ganske tidlig, men Anette Haga holdt ut hele kvelden! Det liker vi 🙂

Vi tok noen bilder hos fotografen som var der også, men jeg sliter veldig med å få åpnet de. Skal prøve å få postet de i løpet av uken. De ble egentlig ganske fine, og det er så hyggelig å ha noen ordentlige bilder med venninner! 

Hva har du brukt sommerdagene på?

– Sara 


#sommer #sommerfest #fest #stylista #glossybox #blogg #bloggere #olympuspen