Oppskrift: Piña colada-smoothie

God formiddag! Jeg tenkte det var på tide å komme med litt sommerlige oppskrifter fremover hvis det høres interessant ut? I dag står det i hvert fall en veldig sommerlig smoothie på planen, med smak av kokos, ananas og banan. Dette ble en skikkelig tropisk herlighet som minner om drinken piña colada. Denne er helt uten alkohol og er vegansk. Håper det smaker ♥

Ingredienser: 1 frossen banan // en stor klump ananas // ca. 1 dl kokosmelk // ananasjuice eller vann til ønsket konsistens

Jeg brukte frossen banan og ananas, da blir smoothien ordentlig kald og god! Som kokosmelk brukte jeg Rema 1000 sin lette variant. 

Sleng alt i en blender og blend til du får, en deilig kremete konsistens. Tilsett vann eller ananasjuice ved behov. Jeg hadde glemt å kjøpe inn juice, så det ble vann på meg. Det funket veldig bra altså!

Yummy!

Pynt gjerne med litt eksotisk pynt for skikkelig sommerfølelse! Hihi

Dette ble såå godt, helt perfekt for late sommerdager! Håper du vil teste den ut, husk å si hva du synes ♥

Er du glad i tropiske smaker?

– Sara 


#oppskrift #smoothie #sunt #Pinacolada #sommer #tips #drikke 

Life is too short to have boring hair!

I går var jeg hos min superflinke venninne Tonje for å få orden på håret mitt! Jeg har lenge vært veldig lei av å være helt mørk, så ønske var å få lysnet litt på det. Siden jeg har ganske tykt og langt hår har jeg ikke lyst til å gå til hvem som helst, men jeg vet jeg blir fornøyd når jeg går til Tonje! 

Hun er så dyktig og man føler seg virkelig trygg når man sitter i stolen hennes. Hun forteller hele veien hva hun gjør og hvorfor hun gjør det. Hun er også veldig flinkt til å på forhånd gjøre klart hva man kan forvente utifra det utgangspunktet man har. Det er for eksempel ikke realistisk for meg som er så mørk å bli blond på en behandling. Ikke at det er noe jeg vil heller, men jeg synes det er så fint at hun forteller hva hun kan få til på den aktuelle behandlingen og hva som eventuelt blir veien videre. Så hvis du er på jakt etter en dyktig frisør enten du bor i Hønefoss eller litt lengre unna anbefaler jeg å ta turen til henne. Det sier jeg ikke bare fordi hun er venninnen min, men fordi hun er veldig god i det hun gjør! Du kan bestille time hos henne på nett ♥

Jeg burde tatt et skikkelig førbilde, det glemte jeg selvfølgelig før jeg kom, men dere ser litt hvordan det var her da. Halve håret var helt mørkt og resten var lyst med et rødlig skjær. Fargeskillet syntes veldig godt, og det så ikke så veldig pent ut lenger. Nå har jeg fått en mye mer naturlig overgang, det er litt mindre rødlig og det lyse kryper mye lengre opp. Nå har jeg ikke lenger den harde, mørke fargen ved ansiktet og jeg føler meg ikke så bleik lenger!  

Jeg synes det ble et veldig fint spill i håret, og kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg har litt lyst til å bli litt lysere enn dette også, men det må skje gradvis! Hvis det skjer for brått tror jeg ikke jeg vil trives med det selv. Neste steg tror jeg blir å lysne håret under, det rørte vi nemlig ikke i går. Så får vi se hva som frister etter det.

Selfie time!

Jeg blir litt småkvalm av meg selv egentlig, hver gang jeg går forbi et speil MÅ jeg bare se på det fine håret mitt! Håper det er fler som er sånn etter et frisørbesøk? Hehe. Nå skal jeg en tur på butikken for å handle inn mat for resten av uka. Vi har ikke fått tid til ukens storhandel enda, men nå begynner kjøleskapet å bli helt ribba for mat så det er på tide med litt påfyll!

Hva synes dere om fargen?

– Sara


#hår #hair #hårfarge #olaplex #frisør #skjønnhet #beauty #sommer #selfie #blogg #blogger 

New in: shades from SmartBuyGlasses

Sponsede briller

Hei hei dere! Nå som juli bare er noen få dager unna må vi vel kunne si at det er skikkelig sommer? Været er kanskje ikke helt med oss om dagen, men fra slutten av denne uka ser sola ut til å titte frem igjen (i hvert falle her jeg bor). Da er det greit å ha solbrillene i boks! Vi er ofte flinke til å huske på solkrem, men glemmer at øynene også trenger beskyttelse. Jeg har derfor fått meg et nytt par med solbriller fra SmartBuyGlasses. Sommeren er reddet! Ray-Ban-brillene jeg fikk fra samme nettbutikk for to år siden er fortsatt ett av mine favorittpar, og selv om de har blitt brukt uendelig mye er de akkurat like fine. Jeg kan derfor garantere at du får perfekt kvalitet fra SmartBuyGlasses, i tillegg til utrolig gode priser.

Brillene mine er fra Italia Independent, et merke jeg ikke hadde hørt om før, men som har utrolig mange kule modeller. Dessverre er akkurat disse utsolgt nå, men disse her ligner, hvis du er interessert i samme type solbrille som meg.  

Denne formen er veldig uvant for meg å bruke, men den er jo så tidløs og kul! Et friskt pust i min ellers ganske enkle solbrillegarderobe. De er mørkegrå, mens glasset har et hint av lillaskjær i seg. Det er dog ikke mer farge i glassene enn at jeg synes de passer til stort sett alle anledninger, samtidig som det er nok til at de fresher opp ethvert antrekk.

SmartBuyGlasses har over 180 forskjellige merker og 80 000 produkter! De har merker som Ray-Ban, Michael Kors, Oakley og selvfølgelig, Italia Independent. Det er med andre ord noe for enhver smak her!

Ready for summer!

Jeg vet disse solbrillene kommer til å bli brukt masse i sommer, så nå går jeg bare å venter på at godværet skal dukke opp. Hvis du har noen spørsmål om brillene eller SmartBuyGlasses er det bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan. Mer informasjon finner du selvfølgelig også på deres hjemmeside! Happy Shopping ♥

Har du handlet fra SmartBuyGlasses før?

– Sara 


#solbriller #sol #sommer #mote #fashion #nettshopping #shopping

Blogget i 3 år!

Hei og god mandag! Siden sist har bloggen rukket å fylle tre år og jeg har vunnet i quiz! Det var litt synd at jeg ikke fikk “feiret” 3-årsdagen til bloggen med et bursdagsinnlegg, men sånn ble det nå. De tre årene har gått helt utrolig fort og det er litt rart å tenke på at i løpet av de årene har jeg fullført en bachelorgrad, jeg har flyttet to ganger, jeg har vært i praksis, fått jobb og veldig mye mer! Og alt dette har jeg i større eller mindre grad delt her på bloggen. Jeg vil bare si tusen takk til alle som klikker seg inn, leser, kommentere og deler innlegg! Dere er helt supre ♥ Selv om det ikke ble noen feiring på dagen koste vi oss med en veldig god frokost i går, så jeg tenkte det passet å dele bilder av den nå. 

Vafler til frokost var langt i fra feil! Og i hvert fall ikke med masse bær til ♥

Håper dere får en fantastisk uke alle sammen! På min agenda står det maling av kjøkken, jobbing, quiz-kveld og venninnekos. 

Blogger du, og hvor lenge har du blogget?

– Sara 


#blogg #blogger #hverdag #vaffel #bær #frokost #søndag 

Oppskrift: baked sweet potato skins

Hei og god onsdag! Denne uka har gått så altfor fort og plutselig er vi på onsdag allerede! Det var veldig deilig med en uke fri forrige uke, for denne uka er det full fart. Jeg skal likevel prøve så godt jeg kan å få ut noen innlegg ♥ Jeg tenkte å starte med å dele en sinnsykt god oppskrift med dere. Har dere en åpning i middagsplanen denne uken anbefaler jeg å smette inn denne her, for dette var GODT! Jeg lagde den litt på slump, så dette er ca. mål, men bare smak dere frem. Jeg serverte disse med stekte grønnsaker til, men kan se for meg at de er gode med en frisk salat også!

Ingredienser til 2 personer: 1 stor søtpotet // 1 liten løk // 1 fedd hvitløk // En neve spinat // 1 dl rømme // 2 dl kikerter // Mozarellaost // Krydder etter ønske

Bak søtpoteten hel i ovnen til den har blitt myk. Mens de steker kutter du opp løk og hvitløk og steker det. Mot slutten av steketiden tilsetter du spinaten. Når potetene har blitt myke lar du de kjøle seg litt ned før du tar ut innmaten, vær litt forsiktig så du ikke ødelegger skallet, de skal vi fylle opp igjen litt seinere. 

Bland søtpoteten sammen med kikerter, løkblandingen, og rømme i en bolle. Jeg hadde igjen litt mais i en boks så jeg slengte oppi litt av det også.

Bland det godt og fyll opp skallene.

Dryss over litt mozarellaost, eller annen ost etter ønske. Jeg hadde parmesan liggende så jeg blandet litt. Veldig god kombo!

Og da var det ferdig! Husk bare på å lage litt tilbehør, jeg tror nok en sånn alene blir litt lite for én person. Tar du begge to selv derimot, burde det holde! Det fristet nesten å gjøre det, for de var helt sykt gode! Lov meg at dere tester de ut?

Er du glad i søtpotet?

– Sara


#mat #middag #oppskrift #sunt #vegetar #søtpotet #hjemmelaget #sunn 

10 ting jeg vil gjøre i sommer

Nå kan vi vel endelig si at sommeren er her? Temperaturen er veldig vekslende her jeg bor, den ene dagen smelter man nesten bort og den neste går man å fryser. Men det er vel sånn norsk sommer er. Denne sommeren skal jeg jobbe ganske mye, men jeg vil likevel passe på så jeg får skvist inn masse sommerkos. Derfor har jeg lagd meg en liste med ti ting jeg vil gjøre i sommer. Jeg gjorde det samme for et par år siden og det var så gøy å se på slutten av sommeren hvor mye jeg hadde klart å gjennomføre, så da kjører vi en reprise på det ♥

Ha pikning i parken

Jeg startet like gjerne med det mest selvfølgelige punktet, piknik i parken! Dette er jo et must når sola titter frem. God mat, godt drikke og godt selskap i grønne omgivelser, det blir ikke bedre. Å fylle kurven med masse fristende mat er alltid en sikker vinner, men kanskje det hadde vært like godt å kjøpt med seg noen biter sushi?  

​Dra på Tusenfryd

Av en eller annen grunn har jeg ikke vært på Tusenfryd siden før jeg flyttet til Oslo! Jeg tror faktisk russens dag i 2011 var sist gang jeg kjørte karuseller og spiste sukkerspinn. Det vil jeg gjerne gjøre noe med i år!


Bilde merket for gjennbruk.

Farge håret

Nå begynner jeg å bli passe lei av det mørke håret så jeg har veldig lyst til å lysne opp litt. Min flinke frisørvenninne, Tonje har tatt på seg oppgaven så det gjelder bare å finne en dag som passer for begge. I can’t wait!

Feire bursdagen min

11. juli feirer jeg år, og det må jo så klart feires litt. Jeg tenkte kanskje å arrangere vår første fest i den nye leiligheten i den forbindelse. Vi får se, feire skal jeg i hvert fall!


Fra bursdagen min for to år siden.

Filme en vlog

Dette har jeg hatt lyst til såå lenge nå, og jeg prøvde faktisk å filme litt da vi holdt på med flytting. Men det var ikke så lett å få til dessverre, isommer vil jeg derfor prøve meg igjen. Akkurat hvilken dag eller hendelser jeg skal filme fra vet jeg ikke enda, men jeg håper på å få det til.

Gå på kino

Jeg har veldig lyst til å få med meg Et helt halvt år på kino i løpet av sommeren. Jeg likte boka veldig godt og hører folk si så mye fint om filmen også. Kanskje jeg til og med klarer å lure med meg kjæresten?

Fikse soverommet

Vi har brukt ganske lang tid på å komme oss på plass i leiligheten i Hønefoss, men nå er det egentlig ikke så mye som gjenstår. Jeg har lyst til å finne et annet kjøkkenbord og vi trenger litt kule ting å henge opp på veggene, men det er ingen hast. Det eneste rommet som virkelig trenger en oppfriskning er soverommet. Vi har ENDA ikke fått på plass et klesskap! Det er helt krise med klær i søppelsekker overalt og når ting først begynner å bli rotete så baller det ofte på seg. Så der trengs det et skap og en skikkelig runde med rydding. 

Lære meg å flette

Dette har jeg prøvd å lære meg så uendelig mange ganger, men jeg får det aldri til. Nå vil jeg virkelig skjerpe meg på dette området! Det er så mange kule fletter og frisyrer det hadde vært kult å få til så i sommer skal det eksperimenteres. Jeg har jo ganske langt hår så det burde jeg bli flinkere til å utnytte. 

Lage masse godt på kjøkkenet 

Hva er vel en sommer uten hjemmelaget is, limonade og andre forfriskende godsaker? Jeg har massevis av smakskombinasjoner jeg har lyst til å teste ut så jeg tror dere kan vente dere en haug med oppskrifter i sommer! 

Dra på sykkeltur

Sykkelen min har bare stått til pynt de årene jeg bodde i Oslo. Etter at sykkelen til Matias ble stjålet nesten med en gang vi flyttet satte jeg min inn og turte ikke bruke den, så jeg har en flunkende ny sykkel som nesen ikke er brukt stående i kjellerboden. Den trenger en liten vask og litt luft i dekkene så er den good to go! 

Det var min lille bucket list for sommeren. Kanskje vi har noen like punkter? I tillegg til dette vil jeg selvfølgelig være med venner og familie, grille, kanskje lese en bok og gjøre alt annet som hører sommeren til. Jeg tror dette blir en bra sommer jeg ♥

Hva slags planer har du for sommeren?

– Sara 


#sommer #sommerplaner #planer #bucketlist #summer #todo #gøy #ferie

Videoblogg: Unboxing Carepacks

Sponset

Dette har jeg gledet meg til å tipse dere om helt siden jeg kom over konseptet på Instagram for noen uker tilbake. Så da jeg fikk spørsmål om jeg hadde lyst til å teste ut en eske ble jeg selvfølgelig superglad! Carepacks er esker med sunnere snacks som du får rett hjem i postkassen hver måned, litt som en matkasse bare med snacks isteden. Eskene inneholder sunnere alternativer til godis, men det at tingene er sunnere skal aldri gå på bekostning av smak. Akkurat det synes jeg er veldig bra, for hvis det ikke smaker godt er jo hele poenget borte! Eskene koster 349,- i måneden også har de ingen bindingstid. Tommel opp for det!

I dag tenkte jeg derfor å vise dere hva som fulgte med i lanseringsesken, og for å gjøre det litt spennende har jeg filmet en unboxing-video til dere.

Jeg ble nesten litt satt ut av at det var så mye med i esken, virkelig imponerende! De hadde også klart å variere innholdet godt med alt fra kålchips til mintsjokolade og nøtteblanding. Helt supert utvalg og absolutt noe for enhver smak. Samboeren min har også fått smake på litt forskjellig og han som ikke er så fan av sukkerfrie ting har likt absolutt alt jeg har gitt han!

Jeg anbefaler dere å sjekke ut Carepacks.no hvis dette høres interessant ut. Det er som sagt ingen binding så du står helt fritt til å prøve en eske for å se om dette er noe som passer for deg. 

Bare si i fra hvis dere har noen spørsmål ♥

– Sara


#carepacks #sunt #sunnere #snacks #video #videoblogg #tips

Oppskrift: spicy vegetarpasta med parmesan

Hvis du ikke har planlagt dagens middag enda foreslår jeg at du gir denne retten en sjanse! Sopp, parmesan, hvitløk og pinjekjerner, hva mer kan man ønske? Dette er virkelig en enkel smaksbombe som bør prøves. Den inneholder ikke noe kjøtt, men du står selvfølgelig fritt til å ha i for eksempel kylling hvis du ønsker det. Oppskriften har jeg fått av en venn, men jeg gjort en del endringer for at den skal mette godt uten kjøtt. Så da håper jeg du får lyst til å lage dette, med eller uten kjøtt.

Ingredienser: Pasta til to personer // 300g cherrytomat // 40g Parmesan // 3 hvitløksfedd // 1 chili // Pinjekjerner // En stor neve basilikum // Olje// Salt og pepper // En boks sjampinjong // 1 løk // En stor nevne spinat // Soyasaus

Start med å koke pasta som anvist på pakken. 

Mens det koker fjerner du frøene fra chilien, og moser den sammen med hvitløk, halvparten av cherrytomatene og basilikumen. Jeg brukte en stavmikser, men en blender eller foodprosessor gjør også jobben.  

Rør inn smuldret parmesan og pinjekjerner i sausen. 

Stek sjampinjongen og løken i en stekepanne til det blir mykt. 

Tilsett en god nevne spinat og litt soyasaus, og la det steke et par minutter. 

Bland sausen med pastaen, og smak til med salt og pepper. Dander på tallerken, og topp gjerne med litt revet parmesan, noen pinjekjerner og et par blader basilikum. 

Da var middagen servert! Dette spiste vi i går og det var så godt, masse gode smaker. Det ble heldigvis igjen litt som jeg tenkte å ha til lunsj i dag. Det er så greit med retter som går fort å lage nå i varmen, og denne her lages på maks 20 minutter. I dag er det wok som står på menyen, før vi drar avgårde på nok en quiz-kveld. I dag har jeg faktisk klart å lure med meg bestemor på laget, det blir bra ♥ Ha du får en strålende sommerdag! 

Hva spiser du til middag i dag?

– Sara


#mat #middag #oppskrift #vegetar #pasta #parmesan #sopp #spinat #chili 

Stylista og Olympus PEN-sommerfest

Hei og god søndag! Har dere kost dere i sola de siste dagene? Jeg har vært på jobb hver dag, med unntak av torsdagen, da koste Vilde og jeg oss på Stylistas sommerfest. Jeg dro inn til Oslo på formiddagen for å møte Vilde som var der på kurs, så vi hadde veldig god tid før festen begynte. Vi rakk å kjøpe antrekk for kvelden, sminke oss og spise en sykt god vegetarburger på Burger Joint før festlighetene startet. Med så mye prosecco vi orket, sminke-stand, masse god mat og god stemning ble det en helt super kveld. Her er et bildedryss!

Her har vi blitt sminka ♥

Alle som la ut en selfie foran Glossybox sin pressevegg fikk sette sammen sin egen favoritt-eske med fem produkter. 

Zeroh lagde forfriskende drikke, is og slush til alle som ville ha. 

Fineste ♥

Veldig stas å bli sminket av Linda Wickmann!

Vi måtte ta et lite bilde bloggdronninga også når vi først hadde sjansen. De andre bloggerne som var der dro ganske tidlig, men Anette Haga holdt ut hele kvelden! Det liker vi 🙂

Vi tok noen bilder hos fotografen som var der også, men jeg sliter veldig med å få åpnet de. Skal prøve å få postet de i løpet av uken. De ble egentlig ganske fine, og det er så hyggelig å ha noen ordentlige bilder med venninner! 

Hva har du brukt sommerdagene på?

– Sara 


#sommer #sommerfest #fest #stylista #glossybox #blogg #bloggere #olympuspen