Mål for februar

2014 er nå godt i gang og som regel er det på dette tidspunktet nyttårsforsettene begynner å rakne. Derfor gjør jeg det jeg kan for å holde motivasjonen oppe og fortsette mot målene mine. Først kan jeg nevne kjapt hvordan det har gått til nå. Jeg har blitt mye flinkere til å like mandager! Mye av grunnen er fordi jeg har fri fra skolen og kan bruke denne dagen til trening, innkjøp av mat og alt som hører med til en ukestart. Jeg har også vært ganske så flink med treningen og kostholdet, bortsett fra at jeg ikke fikk trent den ene uke pga. av kneet. Ellers så har jeg ikke blitt så mye flinkere til å gjøre én ting om gangen, bortsett fra når jeg jobber med bloggen. Jeg har nok heller ikke blitt så mye mer vågal i januar, så jeg har et par ting å jobbe med.

Det som gjenstår da er forsettet om månedlige mål, og det har jeg tenkt til å holde nå!  Jeg satte meg ingen ekstra mål for januar, rett og slett fordi jeg tenkte det var nok med forsettene alene. Nå er jeg derimot klar for en utfordring, her er mine mål for februar: 

Gjøre ting med en gang

Jeg er en mester i å utsette ting, og helst skal ting utsettes til siste sekund. Dette bør jeg jobbe med å endre, i hvert fall når det kommer til skolearbeid! Hvorfor utsette noe når man kan gjøre det med en gang? Jeg skjønner det ikke helt selv, men enkelte ting er bare et tiltak å startet på. Så februar, gjør deg klar til å bli måneden for å få ting gjort!  

Lese ferdig en pensumbok i hvert fag 

Når det kommer til pensum er jeg skikkelig dårlig til å lese hvis jeg ikke MÅ. Har man en skriftlig eksamen i et fag må man bare, men hvis ikke trenger man i teorien ikke lese. Det er likevel veldig dumt og man lærer ikke halvparten så mye som man egentlig kunne gjort. Derfor skal jeg få lest unna en pensumbok i hvert fag i løpet av februar, da har jeg ikke så mange igjen og våren ser litt lysere ut allerede. 


Ha minst en videoblogg i uka

Som jeg sa i forrige videoblogg vil jeg gjerne lage flere videoer til dere. Jeg har allerede planlagt noen, må bare få filmet de. Jeg lånte kamera på skolen i dag, men alle lysbaggene var dessverre utlånt så jeg håper det er godt nok lys til å filme enten på dagen i morgen eller søndag. Hvis ikke får jeg ikke filmet før til uken. Jeg vil gjerne ha godt lys når jeg skal filme den Glo Minerals videoen, ellers er det liksom ikke noe poeng med sminkevideo. Hvis det er noen spesielle videoer dere vil ha er det bare å si i fra altså ♥

Har du noen mål for den kommende måneden? 

– Sara 


#mål #målsetting #nyttårsforsetter #forsetter #hverdag 

Magic style brush

Hei igjen dere! Hvordan har fredagen deres vært så langt? Jeg kom akkurat hjem fra postkontoret, for nå har endelig hårbørsten fra OBH Nordica kommet. Jeg har blitt plukket ut som én av 150 ambassadører for dette produktet så nå gleder jeg meg veldig til å prøve den ut. Børsten kommer i tre forskjellige størrelser og jeg valgte selvfølgelig den største beregnet på langt hår. Hvis noen har noen erfaringer med denne hadde det vært veldig gøy å høre de! 

Slik ser børsten ut, som en stor elektrisk rundbørste. Jeg har jo egentlig bare dårlig erfaring med rundbørster, da jeg var liten satte jeg nemlig fast det lange håret mer enn én gang i en sånn. Det resulterte alltid i klipping, men jeg får satse på at jeg har blitt litt flinkere med årene. 

Det fulgte også med to hårprodukter, en varmebeskyttende krem og en hårspray. Har faktisk aldri testet noe fra Björn Axén før, så det blir spennende å se hvordan de er. 

Nå tenkte jeg å begynne på et innlegg om målene mine for februar. Ett av nyttårsforsettene mine var jo å sette meg nye mål hver måned og siden det allerede er februar i morgen er det på tide å komme i gang med det. Ønsker dere en fin kveld så lenge ♥

Vil dere jeg skal lage en video når jeg tester den? 

– Sara 


#obhnordica #obh #bjornaxen #magicstylebrush #styling #hair #newin #sponset #hårstyling #hårredskap #krølle #rette #krøllbørste #likenshare

Sponset

Hjemmelagde makroner

God morgen fine! Jeg hadde det så koselig sammen med Vilde går, først dro vi for å handle inn det vi trengte til makronene før det ble et lite stopp på Espresso House på vei hjem til henne. Vi måtte ha en liten matbit så hvorfor ikke stikke innom favorittstedet vårt? Nami ♥ Vel hjemme hos Vilde startet vi raskt med bakingen, begge litt smånervøse for hvordan dette skulle gå. Vi var jo veldig klar over at makroner er ganske vanskelig å lage og at mange må prøve flere ganger før de får det skikkelig til. Meen det stopper jo ikke oss! Oppskriftene vi har brukt er hentet fra bloggen til Ida, som vant hele Norge baker, selve makronene finner du her og sjokoladefyllet her. Selv om oppskriftene står på bloggen hennes skriver jeg de også opp her så blir det ikke bare masse bilder uten mening. Håper dere liker det ♥

Til ca. 40 makroner trenger du:

            100g mandelmel (ikke fettredusert)

           200g melis

           110g romtemperert eggehviter 

           4 ss sukker 

En av de tingene jeg tror folk bommer mest på når det kommer til makroner tror jeg er mandelmelet. Mange tror man kan bruke mandelmelet man kjøper på helsekosten, men dette er fettredusert og egner seg ikke til makroner. Ida anbefaler Cacas sitt mel (kan kjøpes her), så vi brukte bare dette. Mål opp og sikt mandelmel og melis to ganger, det er viktig å sikte skikkelig slik at røren blir jevn og fin. 

Så skal du piske eggehviten i egen bolle. Eggene må være romtempererte og Ida anbefaler å la de ligge ute i 24 timer før bruk. Eggehviten skal ikke piskes for lenge, men må piskes til du kan snu bollen på hodet uten at det faller ut. Tilsett sukkeret litt etter litt mens du pisker. Hvis du vil ha farge på makronene tilsetter du ønsket konditorfarge. Vi brukte den rosa til Wilton, men vi var nok litt beskjedne med mengden farge. Da de var ferdig stekt ble de nemlig ganske blasse i fargen, så røren må ha ganske sterk farge for at det skal bli et godt resultat. 

Så skal mandelmassen tilsettes i eggehvitene, her skal du røre ganske raskt og hardt for å få ut all luften. Men igjen skal man ikke røre for lenge, Ida anbefaler å ikke ta mer enn 50 tak. Vi telte ikke, men jeg tror vi fikk det ganske greit til.

Bruk en sprøytepose med en rundt tip eller en vanlig blank pose som du klipper hull i tuppen. Sprøyt røren på et bakebrett, hvis du ikke har en silikonplate med makronformer er det lurt å tegne opp sirkler på et bakepapir, i hvert fall de første gangene du lager dette. Da er sjansen for å få like store makroner mye større. Husk bare å snu arket med pennen ned før du sprøyter på, som du ser har vi glemt det her! Du vet at røren har riktig konsistens dersom røren legger seg pent på plass og beholder fasongen sin. Da jeg var på makron-kurs med Ida på bokfestivalen i fjor sa hun at man skulle dunke brettet med makroner i benken, jeg tror dette var for å få ut eventuelle luftbobler. Noen som vet om dette stemmer? Vi gjorde det i hvert fall med våre for å være sikre. Når du er ferdig lar du makronene ligge å tørke på benken i ca. en time, dette gjør du for å få en hinne på makronene før de skal stekes slik at de ikke sprekker. 

Stek de midt i ovnen på 150 grader i ca. 11-13 minutter. 

Så over til sjokoladekremen, denne bør du forresten lage først fordi den skal stå kjølig i 1-2 timer. For å lage sjokoladekrem til ca. 40 makroner trenger du: 

           70g vann

           15g brunt sukker

           85g smør

           150g sjokolade (lys eller mørk velger du selv)

Ha vann, sukker og smør i en kjele og kok det opp. La røren koke i 1 minutt. Ha så i sjokoladen og rør helt til sjokoladen har smeltet. Det var det hele, nå må du bare sette blandingen i kjøleskap 1-2 timer slik at det stiver. Enklere enn dette tror jeg ikke du får det? 

Når makronene er ferdig stekt og har avkjølt seg skikkelig kan du begynne å sprøyte sjokoladekremen på en halvside og klemme forsiktig en tom halvside på toppen. De knuser ganske lett så husk å vær forsiktig når du klemmer. 

Slik ble altså våre seende ut. Som dere ser ble de ganske blasse i fargen, men ellers er jeg faktisk veldig fornøyd med disse. Litt forskjellig størrelse er det på noen av de, men etter hvert som vi fikk en teknikk inn ble det letter å få de jevne. Til å være første gang vi lager noe sånt synes jeg vi gjorde en ganske god jobb, håper dere holder ut med meg når jeg ikke klarer å la vær å skryte sånn ♥ Ønsker dere en fin fredag, så blogges vi senere i dag!

Har du prøvd å lage franske makroner før?

– Sara 


#makroner #bake #baking #hjemmelagd #fransk #franskemakroner #french #makaroner #helenorgebaker #venninnekveld #venner #matogdrikke #dessert #kake #rosa #søtt

Videohilsen

Hei, har bare en liten hverdagsvideo til dere. Rakk ikke poste den før jeg dro så Matias var så snill å laste den opp for meg. Håper dere liker den selv om jeg er litt klein (som alltid), her er den i hvert fall.

-Sara 


#video #hverdag #hverdagsvideo #videoblogg 

Budsjettvennlige Valentines-tips

God morgen fininger ♥ Nå er det ikke mer enn et par uker til Valentines day og selv om det kanskje er litt i tidligste laget å begynne å plapre om alle hjerters dag begynner butikkene å fylles opp med rødt og rosa. Bamser, kort og sjokolade er gjengangere i de fleste butikkhyllene og jeg skal ikke legge skjul på at jeg synes det er litt koselig. Men nå det er sagt så synes jeg ikke Valentines day trenger å være en dag hvor man må bruke så mye penger for å vise at man bryr seg. Det finnes mange hyggelige ting man kan gjøre som er veldig billig og kanskje også helt gratis. Siden mange (inkludert meg) liker å planlegge slikt i godt tid tenkte jeg derfor å komme med noen tips til budsjettvennlige ting du kan gjøre på alle hjerters dag. 

Lag kort til hverandre 

Denne er veldig standard da, men hvor koselig er det ikke å gi et kort til kjæresten sin? Synes det er noe av det koseligste og mest personlige man kan gi. For å gjøre det hele ekstra personlig kan du lage det selv. Du kan for eksempel kjøpe inn litt fint papir og noen stempler hos enten Panduro Hobby eller Søstrene Grene. Herfra er det bare fantasien som setter grenser. Kanskje du kan legge ved noen “kuponger/gavekort” på for eksempel massasje sammen med kortet også?

Date-night ute  

Date-nighte ute kan gjøres på mange måter, en tur på kino koster for eksempel ikke all verden og det litt ekstra koselig å dra med kjæresten sin på slike dager. Godteriavdelingen på kino er som dere sikkert vet kjempedyr, så dere kan jo ta med noe hjemmefra. Kanskje noen jordbær dyppet i sjokolade hadde vært en romantisk godbit dere kunne delt? Hvis kino ikke frister kan dere rett og slett spise ut på en hyggelig restaurant. Men jeg ser for meg at det kommer til å være veldig fult denne kvelden så det er sikkert lurt å bestille bord tidlig. Jensens Bøfus er et veldig billig og godt alternativ! Det går også an å gjøre litt mindre tradisjonelle ting ute, hva med bowling, skøytetur i Spikersuppa (eller der du kommer fra) eller bare en tur på kafé for å ta en kopp mer varm kakao. 

Hyggelig hjemme-kveld 

En fin kveld trenger man absolutt ikke tilbringe utenfor husets fire vegger og ofte blir stemningen minst like god hjemme. En god middag, noen levende lys og kanskje litt fin musikk i bakgrunnen høres ut som en perfekt kveld for meg. Enten kan dere lage maten sammen og få en hyggelig stund med det eller så kan du jo overraske han med det beste han vet. Litt massasje er heller ikke å forakte på en slik kveld, kanskje du finner en billig massasjeolje du kan kjøpe inn for anledningen? Det går også an å gjøre noe helt annet, kanskje kjæresten din er veldig glad i å spille, da kan du overraske han med en hyggelig game-night sammen. 


Tur i måneskinnet 

Ok dette her er skikkelig klissete, men hvor søtt og romantisk er det ikke å gå en tur når mørket har lagt seg med kjæresten sin? Og i hvert fall på Valentines day! Turen trenger ikke være lang, dere kan for eksempel gå til nærmeste park, ta med sitteunderlag og sitte ned på en benk. Hvis dere vil være litt ekstra gale går det an å lage litt varm kakao før dere går ut og ha med på en termos så får dere en slags mini-piknik ute i kulda. At det er kaldt gjør det nesten enda litt koseligere, er dere ikke enige?

Frokost på sengen

Dette trenger ikke koste noe ekstra, bare lag et hyggelig brett med favoritt-frokosten til kjæresten din og overrask han før han står opp. Kanskje kan du kjøpe inn en rose å pynte med eller et fint kort med hyggelig tekst på. Lag gjerne mat til deg selv også så kan dere sitte å kose dere sammen før dagen starter skikkelig. 

Håper dere likte disse tipsene! Jeg elsker å skrive slike sesongbaserte innlegg, husker jeg koste meg like mye med juleinnleggene. Så dette blir nok ikke det siste innlegget som har med Valentines day å gjøre i år! Forresten så vil jeg råde dere til å bestile ting dere trenger til denne dagen nå, i hvert fall hvis dere skal ha noe fra utlandet. På Ebay er det såå mye fint å velge i, og ikke minst billig! Men det kan være litt risikabelt å bestille derifra nå, i hvert fall utenfor Europa. Jeg bestillte et par ting fra Ebay for ikke lenge siden til Valentines day faktisk og det kom her om dagen, ble litt overrasket over hvor fort det kom. Selgere var engelsk da, så det kan være lurt å tenke over sånt før man bestiller ting som skal nå frem til spesielle datoer. 

Hva pleier du å gjøre på Valentines day?

– Sara 


#valentines #valenitnesday #love #kjærlighet #kjæreste #koselig #samhold #datenight #date

Vurdering: Isadora Peel Off Base

Siden en del av dere har spurt om jeg kan skrive mine erfaringer med Isadora Peel Off Base tenkte jeg å gjøre det nå som jeg har prøvd den noen ganger. Først kan jeg si at selv om den ser hvit ut i flasken blir den ikke hvit når den har tørket. Den blir litt gjennomsiktig nesten og endrer ikke fargen til lakken du legger på. Den tørker ganske fort, ca. 5-7 minutter vil jeg tippe det tar. 

Positive sider 

 • Gir god beskyttelse til neglene 
 • Trenger ikke bruke neglelakkfjerner 
 • Enkel å fjerne 
 • Ikke testet på dyr 

Det jeg synes er bra med denne basen er at den beskytter neglen godt, faktisk er dette en av de beste jeg har testet for dette formålet. Neglen ser og føles veldig frisk ut når du har dratt av neglelakken og i tillegg slipper du jo å bruke neglelakkfjerner. Tommel opp for det! I tillegg er den ganske lett å dra neglelakken av, i hvert fall hvis du har hatt på to lag med vanlig lakk og kanskje ett med top coat. Hvis du kun har ett tynt lag med neglelakk kan det hende du må dra av litt mindre biter. Hvis du har passet på å få basen på hele neglen tar den med seg alt av rester og du trenger ikke røre neglelakkfjerneren. Jeg vil forresten tro at denne basen er perfekt for glitter-lakker. Det tar jo en evighet å fjerne glitterlakker dersom man ikke bruker aluminumsfolie. Og som dere sikkert vet testet ikke Isadora på dyr, hurra for det! 

Negative sider 

 • Veldig kort holdbarhet 
 • Søling på siden av neglen kan gi stygt resultat. 

Det største minuset med denne base coaten er at den ikke holder spesielt lenge. Den begynner å flakke av etter et par dager og kan flakke av hvis du kommer borti ting. Dere husker kanskje jeg skulle teste om det var mulig legge et lag med denne basen utenfor neglen også bare dra bort alt jeg sølte. Vel, jeg fikk det ikke til. Hun på bildet under (bilde fra Isadoras blogg) har fått det veldig fint til, men når jeg skulle teste endte jeg opp med å dra bort deler av selve neglelakken. Ikke veldig pent! Dette er egentlig de to eneste minusene jeg kan finne, men jeg synes det første trekker ganske mye ned. 

Denne base coaten er super til å beskytte neglene dine, men hvis du vil at neglelakken din skal vare lengre enn et par dager anbefaler jeg deg å bruke en annen. Hvis du dog liker å teste ut nye farger eller design ofte vil jeg anbefale denne her. Denne gjør det mye enklere å prøve og feile når du bare kan dra av lakken hvis du ikke blir fornøyd. 

Hva synes du om slike vurderinger? 

– Sara 


#skjønnhet #test #isadora #neglelakk #negler #vurdering 

Du kan få penger for å handle på nett!

Hei igjen! Titter bare en snartur innom dere før jeg skal på OSTV-møte. Jeg tenkte bare å minne dere om den geniale nettsiden Kickback. (link her) Kickback gir deg tilbake penger på nettkjøp fra over 200 nettbutikker. Du får tilbake en prosent av kjøpet ditt og når du har spart opp til over 200 kan du få utbetaling direkte til kontoen din, valgfritt gavekort eller bare velge å spare videre. Det er selvfølgelig noen sider som gir bedre kickback enn andre og jeg vil virkelig anbefale å bruke denne siden hvis du skal bestille hotell på Hotels.com.

Til nå har jeg tatt ut et gavekort på 500 kroner og ført over 1400 kroner til kontoen min i tillegg til at jeg har noe igjen på kickback-kontoen min. Tenk dere det da! over 2000 kroner jeg “bare får” fordi jeg gidder å bruke et halvt minutt ekstra før hver bestilling jeg gjør på nett. 2000 kroner er kanskje ikke all verden for mange, men for meg er det ganske mye penger.

Gavekortet brukte jeg på kameraveske og minnekort til kameraet og de 1400 har jeg brukt på ny Mac-lader. Jeg skulle egentlig kjøpe Apple TV også, men så skal det visst komme en ny i løpet av året så da venter jeg heller. Lurer du på hvilke nettbutikker som har Kickback? Her er  noen av de:

 • Blivakker
 • Blush
 • CDON
 • Apple
 • Hotels

Fullstendig oversikt finner dere her. Jeg må bare få sagt at dette ikke er noe form for samarbeid med de, jeg kan bare ikke få fullrost denne ordningen nok. Hvis dere vil melde dere inn kan dere gjøre det her.  

Håpe dere likte det lille tipset mitt. Jeg har jo nevnt denne siden et par ganger før, men en god ting kan vel ikke nevnes for ofte? Nå får jeg gjøre meg i stand til møtet. Håper dere har hatt en fin dag så langt, vi skrives mer i kveld ♥

Bruker du Kickback?

– Sara 


#shopping #smart #sparpenger #økonomi #netthandel #billig #kickback #penger 

Topp 6 kleine situasjoner

Håper ikke det bare er jeg som støter på kleine og ubehagelige situasjoner hele tiden? Jeg synes alt for mye er kleint og derfor har jeg lyst til å liste opp de situasjonene jeg synes er mest ubehagelig å havne i.

Politiet er i nærheten

Denne her skjønner jeg faktisk ikke selv, men hver gang det er politi i nærheten blir jeg kjempe klein. Jeg blir superstressa og tenker at jeg ikke må tiltrekke meg oppmerksomhet eller se mistenkelig ut. Ikke se mistenkelig ut? Jeg gjør jo aldri noe galt som politiet kunne tatt meg for så jeg skjønner ikke hvorfor jeg blir sånn. Jeg vet aldri om jeg skal man smile til politiet eller om jeg bare skal se en annen vei? 

Når biler slipper meg over veien 

Dette burde jeg egentlig bli glad for, og jeg blir faktisk litt snurt når biler ikke stopper! Likevel klarer jeg ikke oppføre meg normalt når jeg krysser veien, eller det føles i hvert fall ikke sånn. Jeg prøver alltid å tenke at jeg må gå så vanlig som mulig, ikke bruke for lang tid, men heller ikke løpe. Jeg ender dog nesten alltid opp med sistnevnte, for da er jeg ferdig med overgangen så fort som mulig. 

Viderefortelling av morsomme ting 

Vi har vel alle vært i den situasjonen at vi skal fortelle noe morsomt fra en film eller en situasjon? Høres dette noen gang morsomt ut når man blir fortalt det i ettertid? Nei egentlig ikke. Jeg synes det er så kleint og vanskelig å le når noen skal fortelle meg noe slikt. Jeg skjønner jo at det sikkert er kjempegøy, men det er så vanskelig å sette seg inn i situasjonen å le med. 

Gå bak noen du kjenner 

Dette høres jo først litt rart ut, men hvis jeg går et sted og plutselig oppdager at jeg går noen skritt bak en jeg kjenner vet jeg aldri hva jeg skal gjøre. Skal jeg løpe frem og slå av en prat, bare gå i mitt tempo eller rope ut. Som oftest går folk med propper i ørene så jeg pleier bare å gå i mitt tempo og snakker heller til de hvis de snur seg. 

Gå ut av en butikk uten å handle 

Dette gjør jeg selvfølgelig veldig ofte, men hvis noen kommer for å hjelpe meg enten jeg har spurt om det selv eller de kommer uoppfordret blir det så mye verre å gå ut uten å ha kjøpt noe. Jeg føler på en måte at jeg skyller de noe og at jeg er slem som ikke handler av de. Spesielt hvis jeg selv har bedt om hjelp men ikke fant helt det jeg lette etter, eller hvis prisen viser seg å være altfor høy. De ansatte skal jo vise service, men jeg synes uansett det er mega-ubehagelig! 

Speile seg i butikkvinduer 

Denne håper jeg noen av dere jentene der ute kan relatere til, hvis ikke er det litt synd på meg. Jeg sjekker i hvert fall av og til hvordan jeg ser ut i butikkvinduer. Enten jeg lurer på om håret ligger greit eller om sminken fortsatt er som den skal. Det verste som finnes når man gjør noe sånt, som i utgangspunktet er litt flaut er når andre oppdager hva du holder på med. Da føler jeg meg som den mest overfladiske personen i verden. 

Bilde i speilet var det nærmeste jeg kom et kleint butikkvindu-bilde, det får duge. Nå håper jeg virkelig noen kjenner seg igjen her, ellers kommer jeg i hvert fall til å føle meg kelin fremover! Håper dere får en kjempefin dag. Skal prøve å få tid til å oppdatere dere mellom skolen og OSTV-møtet ♥

 Hva er det kleineste du vet om? 

– Sara 


#kleint #flaut #hverdag #pinlig #morsomt #sosialt 

Lakseburger

Åh, lakseburger var utrolig godt! Laks er en av yndlings fiskene mine så det har vi ganske ofte, for at det ikke skal bli kjedelig med laks stekt i pannen hver gang prøver vi av og til å variere litt. Ting vi pleier å variere med er laksewok og ovnsbakt laks, men nå har vi enda en rett å bytte på med. Dette innlegget skulle selvfølgelig kommet mye tidligere, men jeg glemte rett og slett bort tiden litt, her kommer i hvert fall oppskrift på lakseburgere.

Til to personer trenger du:

 • 2 laksefileter (250g)
 • 1/4 løk
 • Litt purre
 • Krydder etter ønske
 • Hamburgerbrød
 • Tilbehør du vil ha på burgeren

Hakk opp purre og løk, ha det i en bolle sammen med laksen. Vi fant ut at den enkleste måten å mose laksen på var ved å bruke stavmikser, men du kan bruke hva som helst egentlig. Vi tok purren og løken med stavmikser også, da ble det godt blandet og litt mer opphakket.

Form hamburgerne så store du vil og stek de i en panne med litt olje. Jeg tror vi lot de ligge ca. 2 minutter på hver side.

Som tilbehør hadde vi på salat, dressing, tomat og løk. Tenk at jeg aldri har smakt dette før, det var jo så godt! Og vi brukte maks 10 minutter på det her. Perfekt middag hvis du har lyst på noe sunt, godt, enkelt og billig!

Spiser du mye fisk?

– Sara


#matogdrikke #middag #oppskrift #hjemmelaget #hamburger #lakseburger #laks #fisk #sunt #kosthold #hverdag #middagstips #suntoggodt

Nytt mummikrus: 100 års jubileum

Gjett hva jeg har vært å kjøpt i dag? Det helt nye mummikruset!  Kruset markerer at det er 100 år siden Tove Jansson ble født og er kun for salg dette året. Slike kopper pleier å bli ganske populære så jeg tenkte det var lurt å kjøpe det så fort de kom i hyllene, disse blir nemlig utrolig dyre å kjøpe i ettertid på for eksempel Ebay! Se så fint det er da:

Synes dette kruset er kjempefint og liker så godt at de har tatt med mange forskjellige karakterer på det. Jeg synes den minner litt om vinterkoppen fra 2004-2005 faktisk, og den er en av mine favoritter. Nei, jeg får vel spare dere for mummikopp-snakk, dere er kanskje ikke like interesserte som meg?Jeg får heller fokusere på litt middagsmat. I dag skal vi prøve å lage lakseburgere for første gang. Tror faktisk aldri jeg har spist noen form for fiskeburger så jeg gleder meg veldig å smake. 

Vil dere ha oppskrift på lakseburger? 

– Sara 


#mummitrollet #mummi #mummikrus #mummikopp #samler #moomin #hverdag #innkjøp