Budsjettvennlige Valentines-tips

Nå er det ikke mer enn et par uker til Valentines day og selv om det kanskje er litt i tidligste laget å begynne å plapre om alle hjerters dag begynner butikkene å fylles opp med rødt og rosa. Bamser, kort og sjokolade er gjengangere i de fleste butikkhyllene og jeg skal ikke legge skjul på at jeg synes det er litt koselig. Men nå det er sagt så synes jeg ikke Valentines day trenger å være en dag hvor man må bruke så mye penger for å vise at man bryr seg. Det finnes mange hyggelige ting man kan gjøre som er veldig billig og kanskje også helt gratis. Siden mange (inkludert meg) liker å planlegge slikt i godt tid tenkte jeg derfor å komme med noen tips til budsjettvennlige ting du kan gjøre på alle hjerters dag.

Lag kort til hverandre 

Denne er veldig standard da, men hvor koselig er det ikke å gi et kort til kjæresten sin? Synes det er noe av det koseligste og mest personlige man kan gi. For å gjøre det hele ekstra personlig kan du lage det selv. Du kan for eksempel kjøpe inn litt fint papir og noen stempler hos enten Panduro Hobby eller Søstrene Grene. Herfra er det bare fantasien som setter grenser. Kanskje du kan legge ved noen “kuponger/gavekort” på for eksempel massasje sammen med kortet også?

Date-night ute  

Date-nighte ute kan gjøres på mange måter, en tur på kino koster for eksempel ikke all verden og det litt ekstra koselig å dra med kjæresten sin på slike dager. Godteriavdelingen på kino er som dere sikkert vet kjempedyr, så dere kan jo ta med noe hjemmefra. Kanskje noen jordbær dyppet i sjokolade hadde vært en romantisk godbit dere kunne delt? Hvis kino ikke frister kan dere rett og slett spise ut på en hyggelig restaurant. Men jeg ser for meg at det kommer til å være veldig fult denne kvelden så det er sikkert lurt å bestille bord tidlig. Jensens Bøfus er et veldig billig og godt alternativ! Det går også an å gjøre litt mindre tradisjonelle ting ute, hva med bowling, skøytetur i Spikersuppa (eller der du kommer fra) eller bare en tur på kafé for å ta en kopp mer varm kakao.

Hyggelig hjemme-kveld 

En fin kveld trenger man absolutt ikke tilbringe utenfor husets fire vegger og ofte blir stemningen minst like god hjemme. En god middag, noen levende lys og kanskje litt fin musikk i bakgrunnen høres ut som en perfekt kveld for meg. Enten kan dere lage maten sammen og få en hyggelig stund med det eller så kan du jo overraske han med det beste han vet. Litt massasje er heller ikke å forakte på en slik kveld, kanskje du finner en billig massasjeolje du kan kjøpe inn for anledningen? Det går også an å gjøre noe helt annet, kanskje kjæresten din er veldig glad i å spille, da kan du overraske han med en hyggelig game-night sammen.

Tur i måneskinnet 

Ok dette her er skikkelig klissete, men hvor søtt og romantisk er det ikke å gå en tur når mørket har lagt seg med kjæresten sin? Og i hvert fall på Valentines day! Turen trenger ikke være lang, dere kan for eksempel gå til nærmeste park, ta med sitteunderlag og sitte ned på en benk. Hvis dere vil være litt ekstra gale går det an å lage litt varm kakao før dere går ut og ha med på en termos så får dere en slags mini-piknik ute i kulda. At det er kaldt gjør det nesten enda litt koseligere, er dere ikke enige?

Frokost på sengen

Dette trenger ikke koste noe ekstra, bare lag et hyggelig brett med favoritt-frokosten til kjæresten din og overrask han før han står opp. Kanskje kan du kjøpe inn en rose å pynte med eller et fint kort med hyggelig tekst på. Lag gjerne mat til deg selv også så kan dere sitte å kose dere sammen før dagen starter skikkelig.

18 kommentarer
  1. VI feirer ikke akkurat Valentines vi da 😀 He-he.. Men veldig mange gode tips til de som gjør det 🙂 Dere skal nok feire litt tenker jeg 😉 Ha en fin dag Sara 🙂 Klemmer <3

  2. frodith: Mange synes kanskje den feiringen er litt unødvendig og bare en ny måte for butikkene å tjene masse penger, men jeg synes det er kjempekos :)) Vi finner nok på noe skal du se ^^ klem <3

  3. Pleier gripe alle slike anledninger, bare for en grunn til å kose seg eller skeie litt ut, hahah, elsker slike ting! (: Tidligere har jeg pleid å være med venninnene mine denne dagen faktisk, og lage kort til hverandre, dra ut å spise middag eller bake noe hjemme feks, men nå når alle har kjærester kan jeg nok ikke invitere meg selv med dem på deres datenight, hahah. Ulempen med en kjæreste som har et tragisk minne med akkurat denne dagen.
   Heldigvis funker tipsene til hvilken som helst anledning, og om det er 14. februar eller om det er 2 juni så har jo ikke det så mye betydning (:
   Elsker disse innleggene med tips til en hvilken som helt person med et hvilket som helst budsjett, så deeeet kan man like, fine Sara! Håper du og kjæresten din får en finfin kveld! Tihi (:

  4. Frida: Er helt enig, slike dager ønskes velkommen med åpne armer 😀 Så koselig at vennegjengen pleide å feire sammen, god idè for å gjøre dagen morsom også for single 🙂
   Ikke sant, mer romantikk i hverdagen er bare supert! Så koselig det er å høre at du setter pris på slike innlegg. Elsker å lage de, og lese slike tips på andre blogger og da er det stas med så fin tilbakemelding 🙂 Tusen takk <3
   Håper kjæresten din husker på det og at dere får en super dag sammen 🙂

  5. Har du noen tips for hvordan man skal spørre de om og bli med på Valentinsdagen og for at de skal sei ja.

  6. Martine: Nå så jeg dessverre dette spørsmålet litt for sent kanskje. Men jeg tror du bare bør spørre den du liker ansikt til ansikt. Eventuelt går det an å spørre i et kort 🙂 Bare vær deg selv så sier nok personen ja ^^

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg