På bølgelengde

Hei igjen ♥ Hvordan har deres dag vært? Jeg har akkurat spist hjemmelaget tomatsuppe, den dere har fått oppskrift på før. Vi stekte noen krutonger i masse godt krydder også som vi hadde ved siden av. Hvis du ikke har prøvd å lage krutonger før så anbefaler jeg deg å prøve. Det blir supergodt!  

Nå skal jeg straks dra opp til skolen, vi skal nemlig ha filmkveld der i dag. Vi tenkte å se “På bølgelengde” som er en film læreren min har laget. Gleder meg til å se den i sin helhet, det var jo den filmen vi fikk lov til å redigere i den gangen vi drev med klippeoppgave! Håper dere får en fin kveld, så skrives vi mer i morgen ♥

Har du sett “På bølgelengde”?

– Sara 


#mat #middag #tomatsuppe #hjemmelaget #sunt #suntoggodt 

Ukens treningsplan

God mandag! Denne uken har jeg bestemt at skal bli kjempefin og ikke så travel som den forrige! Eller, det er vel kanskje ikke jeg som har bestemt at uken ikke skal være travel. Uansett, jeg skal være flinkere til å få inn treningsøktene mine denne uken, og allerede nå har jeg to treningsavtaler som ikke kan brytes! De to andre dagene får jeg bare klare å dra meg selv på. I dag har jeg satt skrevet fri, selv om jeg egentlig liker å starte uken med en god økt. Jeg skal nemlig sitte prøvevakt igjen på Elvebakken og da vet jeg at jeg blir så trøtt utover dagen så jeg får ta det igjen i morgen. 

Når det kommer til trenings-challengen jeg utfordret dere til i starten av måneden skal jeg ærlig innrømme at jeg har glemt den helt bort den siste uken! Så jeg skulle egentlig vært på dag 22 nå, men jeg spoler meg heller tilbake til dag 15 og plukker opp der jeg falt av! Nå er det full skjerpings og skikkelig fokus fremover. Tenk, det er jo bare 57 dager til sommerferien!

Hvordan går det med treningsrutinene dine? 

– Sara 


#trening #treningsplan #ukeplan #trene #målsetting #mål #planlegging #mandag #nyuke 

Videoblogg: Trade Day Findings

Da var det klart for en liten videoblogg igjen. Denne gangen skal jeg vise dere hva jeg fikk byttet til meg på Trade Day. Jeg så i ettertid at noen plagg ikke blir løftet høyt nok opp, men disse tingene kommer nok i antrekksposter fremover uansett, så jeg håper det går fint. 

Det ble ganske mye med meg hjem og jeg er veldig fornøyd med alt jeg fant. Det var også deilig å bli kvitt litt gammelt tøy som jeg ikke lenger bruker. Vinn vinn! 

Hva synes dere om tingene?

– Sara 


#tradeday #gjenbruk #vintage #miljøvennlig #fashion #mote #video #videoblogg #klær 

Vurdering av Blink Mints

Hei! Jeg har vært så heldig å få lov til å teste Blink Mints gjennom LikenShare og tenkte å fortelle dere hva jeg synes om de. Blink Mints er sukkerfrie drops i forskjellige smaker som kommer i praktiske metallbokser. Boksene er akkurat passe store og har kule design som passer for en hver smak. De tre smakene som er på markedet i dag er cola peachberry og lakris, men nå vurderer de å legge til enda en smak i sortimentet sitt. Jeg skal derfor teste de nye og si hva jeg mener om de. 

De to nederste Pink grapefruit og Sweet champagne er nye og en av de skal med i sortimentet. 

Det første jeg tenkte da jeg tok av plasten på denne var “wow, for en god lukt”. Jeg gledet meg veldig til å smake den og trodde den skulle bli supergod, dessverre skuffet den litt. Smaken i seg selv er egentlig god, men den er så rar i munnen. Den føles litt bruspulveraktig ut, så jeg ble ingen stor fan og gir den derfor 1 av 5 poeng. 

Den andre nykommeren smaker akkurat som man forventer den skal gjøre utfra navnet. Den har den syrlige grapefruktsmaken og denne er helt klart den friskeste av alle dropsene. Jeg ga den 2 av 5 poeng, men jeg liker den faktisk bare bedre og bedre ettersom jeg smaker på den, så kanskje den hadde fortjent 3? Boksen til denne er i hvert fall min soleklare favoritt, rosa og søt! 

Så har jeg bare kjapt vurdert de tre som allerede er på markedet. Lakrisdrops er jeg veldig glad i og denne her smakte supergodt! Pakken min er snart tom, og dette er nok en av de jeg kommer til å kjøpe selv hvis jeg vil ha en dag. Nummer to, Peachberry er også er favoritt hos meg og har en smak av jordbær og fersken. Den er sommerlig i smaken, er proppfull av smak og helt i min gate, derfor får den også full pott. Den siste er i smaken Cola, og jeg er virkelig ingen fan av ting med colasmak. Kjæresten min derimot likte den veldig godt, så denne er sikkert bra. Men fordi jeg ikke liker cola-drops får den bare 2 poeng. 

Så nå er jeg spent på å høre om dere har noen Blink Mints-favoritter? Jeg har prøvd å få nytt litt av solen i dag, og er i full gang med redigeringen av filmen som kommer senere i kveld. Håper dere nyter denne fine søndagen ♥

Har du prøvd Blink Mints før?

– Sara 


#likenshare #blinkmints #blinkmint #drops #test #sponset #prøve #vurdering

Sponset

Hannibal-lørdag

Oi da, har klokken blitt halv tolv? Dagen i dag har sust forbi uten at jeg helt har fått det med meg. Dette har vært en veldig fin og effektiv lørdag, med blant annet video-innspilling. Endelig har jeg fått testet videofunksjonen på kameraet og i morgen blir det videoblogg på dere! Nå sitter Matias og jeg godt plantet i sofaen og ser på de siste episodene av den første sesongen med Hannibal. Det ble ikke så mye titting i går, for jeg sovnet utrolig tidlig. Men vi tar igjen det “tapte” i dag. 

Nattkjolen er på, sjokoladen er i skåla og dyne og puter er tatt med inn i stuen ♥ Akkurat slik jeg liker det! Før vi ser videre måtte jeg bare gi litt lyd fra meg og smøre på en ansiktsmaske så den kan sitte å virke gjennom den neste episoden. Med det vil jeg ønske dere en fin kveld (det som er igjen av den) videre, håper dere koser dere i godt selskap! 

Hvordan ser deres lørdag ut? 

– Sara 


#helg #lørdag #hannibal #kos #avslapping #hygge 

New in: sneakers

God lørdag ♥ Hvordan har deres dag vært så langt? Min har vært helt super, med en liten loppemarked-tur i det fine solskinnet. Jeg tenkte straks å ta turen ut igjen siden været er så fint, kanskje det blir en liten tur på kafé, vi får se. Før det tenkte jeg bare å vise dere hva jeg endelig fikk skaffet meg i går. Et par svarte og hvite Nike joggesko. Jeg har sett etter dette en god stund nå, men har ikke villet bruke masse penger på sko. I går fikk jeg dog et gavekort, og det ble brukt på nye fine sko. 

Er de ikke fine? Grunnen til at jeg ville ha svare og hvite er fordi jeg allerede har et par i knalle farger og jeg synes det er finere med noen litt mindre fargesprakende sko til hverdagsantrekk. 

Jeg er veldig fornøyd med skoene og de blir nok raskt en favoritt i skohylla, i hvert fall til hverdags. Tror faktisk jeg snører på meg skoene nå og stikker ut, nå er det nemlig så varmt ute at vinterjakken blit for varm! Og det vil jeg ikke gå glipp av ♥ Skrives senere i dag!

 Hvordan ser dine favoritt-joggesko ut?

– Sara 


#newin #shopping #nyesko #sko #joggesko #nike #nikefree #sporty #mote #fashion 

Plans for the weekend

Hei! Nå tror jeg jammen meg det er bra helgen er her, holdt akkurat på å begynne dette blogginnlegget i statusfeltet på Facebook isteden for i Blogsoft! Det ble ikke så altfor mye søvn i natt, pga. oppgavejobbing og etter 7 timer på jobb og en vill jakt etter et par sko rundt i Oslo er jeg passelig sliten. Men det er helt greit, og nesten litt godt. Denne helga skal tempoet nemlig ned noen hakk og den skal nytes til det fulle. Vi starter med å flytte lørdagstacoen til i dag, for det fristet sånn med skikkelig helgemat og hvis jeg får det som jeg vil blir det “Hannibal” på Netflix resten av kvelden. Dette høres ut som en perfekt fredag i mine ører. 


Har dere sett Hannibal før? Skikkelig speseill, men bra serie! 

I morgen tenkte jeg å ta turen til årets første loppemarked. Nå er kjenner jeg at jeg har lopper i blodet (høhø) og at jeg er klar for å se etter noen fine skatter. I morgen tenkte jeg for en gangs skyld å ikke gå inn i klesavdelingen, for da ender jeg alltid opp med en full pose nye klær. Og etter Trade Day har jeg rett og slett ikke plass til mer… Så vi får se om jeg finner det jeg leiter etter, oppdaterer dere på fangsten min i morgen. Jeg skal også få spilt inn video med Trade Day-kuppene mine i løpet av dagen! Endelig en dag med tid nok til sånt. Kanskje jeg rekker å spille inn to videoer også? Jeg har nemlig en liten liste med videoer som skulle vært lagd asap, blant annet svarene på spørsmålsrunden og en ny utfordring jeg har blitt tagget i. Heldigvis er dette bare koselige gjøremål som jeg gleder meg til ♥ 

Har du tenkt deg på loppemarked i helgen?

– Sara 


#hverdag #fredag #helg #avslapping #loppemarked 

Endelig fredag!

God morgen fine ♥ Endelig er fredagen her, det har jeg ventet på siden uken startet nesten! Nå er det snart bare eksamen igjen på skolen og det kjenner jeg er skikkelig deilig, ingen andre oppgaver som ligger å venter på å bli gjort. Deilig! Nå skal jeg bare en liten tur på Elvebakken VGS for å sitte prøvevakt før det er helg for alvor. Nå begynner heldagsperioden på VGS og om ikke lenge er det klart for eksamen. Håper jeg blir satt opp på mange vakter, så jeg kan få spart opp litt penger til sommeren. 

Jeg ville egentlig bare titte innom dere før jeg dro og ønske dere en riktig så fin start på helgen, og i dag lover jeg mer enn ett innlegg ♥

Har du noen fine planer for helgen?

– Sara 


#hverdag #helg #skole #jobb #klarforhelg #blogg 

Oppgaveskriving vs. kaffekos

Hei! Jeg leve fortsatt, denne uken er bare litt fylt opp med skoleting som må gjøres så jeg får liksom ikke tid til alt. I morgen er den siste innleveringen i det engelske faget før eksamen, så jeg vil prøve å gjøre det bra på denne. Jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger på forrige oppgave så da får jeg prøve å gjøre det like bra nå. I kveld skal jeg egentlig i bort i en bursdag, men jeg får se om jeg blir ferdig med oppgaven først. Nå trengte jeg bare en liten pust i bakken og tenkte det var på tide å oppdatere dere mellom kaffe-slurpingen. I oppgaven skal jeg sammenligne reklameinntektene til FEM og MAX hvis dere skulle lure på hva jeg skriver om. Det er ganske interessant å se forskjellene på de to kanalene, siden den ene er en typisk damekanal og den andre en typisk herrekanal. MAX har for eksempel omtrent dobbelt så høye inntekter på bil- og bilutstyr sammenlignet med FEM. 

En deilig liten avkobling med kaffe og honningmelon ♥

Når jeg sitter sånn å skriver oppgaver frister det å gjøre alt mulig annet! Kanskje bokhyllen trenger en liten opprydding? Eller kanskje jeg bare skal ta en haug med bilder av ting? Ja, god idé, oppgaven kan vente! Huff, skikkelig dårlig egenskap. Noen som kjenner seg igjen? Nei, for en gangs skyld skal jeg prøve å bare skrive til jeg er ferdig, uten å distrahere meg selv! Håper dere får en fin torsdag videre, nå er det snart helg dere! 

Hvordan unngår du distraheringer når du jobber med noe?

– Sara 


#hverdag #skole #oppgave #skrive #kaffe #dolcegusto #melon #frukt #sunt #suntoggodt 

Nytt kamera: Nikon D7100

Hurra, endelig er kameraet i hus! Jeg var å hentet det i går kveld og la det på lading med en gang jeg kom inn døren. Det fristet sånn å begynne knipsingen med en gang, men det måtte lades først. Har så vidt fått prøvd det litt nå da, men gleder meg til å ta det med en tur ut for litt ordentlig fotografering. Til helga skal jeg også få satt meg ned å kikket skikkelig på menyer og sånn. Det er greit å bli litt kjent med kameraet! Tok noen bilder av det så dere kan få se, bildene er da tatt med det gamle kameraet (D90), hvis noen skulle lure på det. 

Dette har et ekstra hjul venstre side som det forrige ikke hadde og noen av knappene er borte så jeg har litt å sette meg inn i. 

Tok dette bildet ista bare for å vise hvordan det ble. Nå har jeg bare brukt autofokus og ikke stilt inn spesielt mye selv så det kan gjøres mye bedre, men synes bildet ble greit. Synes dette kameraet tar så mye klare og finere bilder enn det gamle. Det skulle vel egentlig bare mangle, det forrige begynner å bli en del år gammelt nå. Det jeg ikke har fått testet enda er videofunksjonen, men så fort jeg får litt ledig tid skal jeg skal jeg se hvordan det er. Håper det blir bra ♥

– Sara 


#kamera #speilrefleks #nikon #nikond7100 #d7100 #newin #nytt #shopping #foto