Oppskrift: Oreo Mud Cake

I går var det snakk om trening og tidligere i dag bekjemping av cellulitter, og nå kommer det en oppskrift på tidenes kaloribombe! Haha, her snakker vi kontraster, men jeg må bare dele denne oppskriften med dere! Naboen hadde bursdag for en god stund siden og hun er veldig glad i kaker så da måtte jeg bake litt til henne. Oppskriften er hentet fra bloggen Detsøteliv.no, der er det evig mange gode oppskrifter! Løp inn å sjekk den ut!

Ingredienser bunn: 150g smør // 1dl bakekakao // 2 egg // 3dl sukker // 2ts vaniljesukker // 2dl hvetemel // 1 pakke Oreokjeks // Ingredienser sjokoladekrem: 2dl kremfløte // 100g smør // 300g hvit sjokolade // 100g mørk sjokolade // Fyll og pynt: 150g marshmallows (gjerne mini) // 1 pakke Oreokjeks // Sjokoladesaus

For å lage bunnen smelter du smøret og tilsetter kakaoen, rør godt til all kakaoen har løst seg opp. I en annen bolle visper du egg, sukker og vaniljesukker sammen, før du blander inn smøret. Rør deretter inn melet. Pakken med oreokejeks grovhakkes før den vendes inn i røren tilslutt. Ha røren i en rund form med bakepapir i bunnen. Stek bunnen på 175 grader i ca. 15 minutter. Kaken skal være ganske myk i midten. La kaken avkjøle seg helt, mens du mellomtiden lager sjokoladekremen. 

Varm opp fløten og smøret i en kjele før du drar den av platen og har i all den oppknekkede sjokoladen. Rør til all sjokoladen er smeltet helt. La så kremen avkjøles til den blir tykk og romtemperert. 

Hvis de har mini-marshmallows på butikk kan du bare kjøpe det, hvis ikke går det fint an å klippe opp vanlige. Jeg klipte opp mine i fire biter, da ble de akkurat passe store.

Fordel marshmallowen over kakebunnen (spar noen til pynt) før du heller sjokoladekremen over.

Sett kaken kjølig en god stund før du topper kaken med resten av marshmallowen, grovhakket oreokjekse og sjokoladesaus.

NAM så god, men som dere sikkert skjønner etter å ha lest oppskriften, veeeldig mektig! Kaken falt i god jord hos alle som har smakt den, så jeg anbefaler dere å teste ut denne her til neste bursdag eller venninnekveld!

Har du bakt noe fra Detsøteliv.no før?

– Sara 


#kake #bake #oppskrift #oreo #oreokake #søtt #marshmallows #oreokjeks #kaolribombe #hjemmelaget

No more cellulites!

Annonse

Cellulitter er vel noe de fleste av oss har et forhold til, men noe ingen ønsker å ha? Det ødelegger selvbildet og hindrer mange fra å hoppe i bikinien om sommeren. Men nå har Swiss Clinic kommet med noe som kan løse problemet, Swiss Anti Cellulite! Dere har sikkert hørt om forgjengeren Swiss Skin Renewal? Det dukker jo stadig opp før- og etterbilder med gode resultater på nett og bloggere roser produktet opp i skyene. I tillegg vant det Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015! Men nå er det altså et nytt produkt som snart kommer til å være på alles lepper.

Behandlingen består av en Swiss Body Roller beregnet på store hudoverflater. Denne åpner opp huden og får fart på kollagenproduksjonen. I tillegg følger det med Swiss Eraser serum, til bruk på kvelden og en krem til bruk på dagen. Serumet og kremen inneholder 14% aktive ingredienser med bevist effekt mot cellulitter. Etter bare 6-8 ukers bruk skal du kunne se resultater. Tanken med dette produkter er at du skal få en profesjonell behandling hjemme i din egen stue til en brøkdel av hva det ville kostet i en salong.

Jeg er veldig spent på dette produktet, jeg er generelt veldig skeptisk til løsninger på cellulitter, strekkmerker ol., men dette er ikke bare en krem du smører på som fikser alt. Denne behandlingen hjelper til med hudens fornyelse og evne til å reparere seg selv. Jeg har ikke testet ut produktet selv, men jeg har jo bare hatt god erfaring med Swiss Clinic tidligere. Dere husker kanskje da jeg testet ut tannblekingskittet deres? Resultatet ble veldig bra, og jeg kan trygt anbefale det videre.

Helt til slutt vil jeg bare komme med en god nyhet, jeg har nemlig en rabattkode til dere! Hvis du bruker koden BLOGG ved kjøp av Swiss Anti Cellulite får du settet for 1275,- (ordinær pris er 1890,-).

Har du testet ut noe fra Swiss Clinic før?

– Sara


#swiss #swissclinic #anticellulite #cellulitter #hudbehandling #velvære #skjønnhet #beauty #rabatt #rabattkode #tilbud

Vikersundbakken

Hei! I går gikk Matias, jeg, moren hans og kjæresten hennes opp Vikersundbakken. Vikersundbakken er jo verdens største hoppbakke, så vi fikk oss en fin tur og ikke minst en herlig utsikt. Det har blitt veldig populært å gå de over 1000 trappetrinnene opp bakken, men vi turte ikke driste oss ut på det. Det ble heller grusveien ved siden av bakken på oss. 

Er ikke utsikten nydelig? 

Jeg kjente virkelig at kondisen ikke var helt på topp, men det var likevel deilig å bevege kroppen litt. Nå er det på tide å komme i gang med treningen igjen, det ble jo litt satt til side under flytting og bachelorjobbing, men nå er det ingen unnskyldninger lengre. Eller, jeg har jo en uke til med ferie! Hehe

Har du vært på toppen av Vikersundbakken før?

– Sara


#vikersund #vikersundbakken #hoppbakke #tur #gåtur #hverdag

Vinner av Hawaiian Tropic-konkurransen

Hei på dere! Håper dere har hatt en fin start på helgen? Jeg skulle jo egentlig ha trukket vinneren av Hawaiian Tropic konkurransen i går, men vi kom så sent hjem fra grilling at det ikke ble noe av dessverre. Men da tar vi det bare nå! Alle som har deltatt har svart riktig på spørsmål 1, og siden jeg ikke klarer å velge hvem som hadde best grunn for å vinne ble det random.org som avgjorde. Først, en liten titt på premien:


Golden Tint Protective Lotion, Shimmer Effect Protective Lotion, Protective Dry Oil og Lip Gloss Island Berry.

Og vinneren er… KAMILLA HAALAND!

Gratulerer så mye til deg, håper du blir fornøyd med produktene og at de kommer godt med på Hawaii! Så vil jeg si tusen takk til alle som deltok i konkurransen, neste gang er det kanskje deres tur!

– Sara


#konkurranse #vinn #vinner #vinneren #hawaiiantropic #solkrem #spf #solbeskyttelse #premie #blogg

Oppskrift: Frossen banan på pinne

Plutselig var det blitt fredag igjen, så riktig god helg dere! Jeg har holdt på å bake i hele dag, så jeg har kommet litt sent i gang med dagens post, men hvis kaken blir så vellykket som jeg håper dukker det opp en oppskrift her om ikke lenge. Jeg kan si så mye som at den inneholder oreo, masse sjokolade og marshmallows! En skikkelig kaloribombe, men det er jo ingen håp for SK2015 uansett, så da er det bare å kjøre på å nyte livet. Neida, hehe. Selv om det ikke blir noen kakeoppskrift i dag, tenkte jeg isteden å tipse om en enkel snacks du kan lage på varme sommerdager. Du trenger bare tre ingredienser og det hele tar maks 5 minutter å lage. Det er verdt å juble for!

Ingredienser: Banan // peanøttsmør // mørk sjokolade // Evt. kokos eller annen topping

Del bananen i to og stikk en ispinne el. inn i bananen. Smør på et lag med peanøttsmør før du setter den i fryseren til det har stivnet helt. Smelt sjokoladen og gi bananen et sjokoladetrekk. Legg de så tilbake i fryseren noen minutter før de kan nytes.

Enklere blir det ikke! Jeg pyntet mine med litt kokos for syns skyld, men det de er like gode uten. Et lite tips er å ta de ut fra fryseren i god tid før du vil spise disse, de blir nemlig ganske harde i fryseren! Så er det bare å nyte!

Har du smakt dette før?

– Sara


#oppskrift #tips #sommer #sommeroppskrift #banan #sunt #peanøttsmør #sjokolade #ispinne #is #sunn #kokos 

New in: old treasures

For noen uker tilbake var vi hos bestemor og ryddet i kjelleren, og der dukket det opp noen skatter. Dere husker kanskje kjolen fra 70-tallet som jeg fjernet ermene på og tok i bruk? Nå har jeg endelig fått hentet med meg glasstøyet jeg plukket med meg hjem også, og jeg tenkte kanskje dere ville se?

Jeg elsker sånne små fargerike kopper! De rommer ikke mye kaffe eller te, men herlighet så søte de er! Oldemor har også noen som ligner litt med gullkant, og de er så skjønne!

Ellers fikk jeg med meg disse her med gullkant. Det er ikke samme mønster på de, men det synes jeg ikke gjør så mye. Det er dessverre ikke fler deler enn det på bildet, men sånn er det. Noe sier meg at jeg kommer til å få ende opp med et skap fult av ulike kopper tilslutt!

Denne vasen er ikke så veldig fin sånn som den er nå, men jeg tenkte jeg skulle spraylakkere den. Kanskje dere vil se en DIY på den etter hvert?

Vi har også fått med oss en kul globus som trenger en liten shinings så det blir litt oppussing av gamle ting fremover. GØY! Nå mangler vi bare et hus å ha tingene i, hehe. Vi har veldig lyst til å skaffe oss noe eget med litt bedre plass om ikke så lenge, men man spare opp så mye egenkapital, så det er nok fortsatt en god stund til. Enn så lenge får vi prøve å innrede den nye leiligheten så godt det lar seg gjøre.

Hva synes du om funnene mine?

– Sara 


#gammelt #ting #kopper #skål #vase #redesign #arvet #gull #søtt #hverdag #blogg

Pakk smart til ferien

Hvis det er en ting jeg har blitt flink til de senere årene så er det å pakke lite og smart. Man trenger ikke ha med seg fullsizeprodukter på reise, og isteden for å pakke med masse klær uten mål og mening lønner det seg å sette sammen aktuelle antrekk på forhånd. Om du ikke har med deg klær nok til alle dagene gjør heller ikke det noe, du ender garantert opp med å kjøpe deg noen nye plagg og de vil man jo helst bruke med en gang man er ute av butikkdørene. Men det er ikke klær jeg skal snakke om nå, jeg tenkte heller å minne dere på at det finnes mange fine produkter i reisestørrelse. Her er hva jeg ville pakket i årets koffer.

Jeg vet jeg maser mye om solkrem om dagen, men det er så viktig! Du trenger ikke dra med deg den største flasken du finner, denne lille her er mer enn stor nok for en ferietur. En annen ting som er greit å ha med i kofferten er fuktighetskrem. Denne lille tuben fra The Body Shop lukter i tillegg heelt amazing av jordbær, så den er jo helt perfekt til sommeren!

En liten tube med aloe vera kan det også være kjekt å pakke med, er du uheldig å bli solbrent eller får et insektsstikk har du noe som lindrer. Når man er på ferie og smører seg inn med solkrem flere ganger om dagen og kanskje også svetter mer enn vanlig blir gjerne håret fortere fett. Og hvis du ikke vil vaske håret unødvendig mye er tørrshampoo gull verdt. Batiste har mange av sine tørrshampooer i reisestørrelse, så da er det bare å plukke med seg din favoritt.

Jeg nevnte så vidt face mist som et must-have i sommer på bloggen i går, og her har dere en veldig god mist i reisestørrelse fra L’Occitane. Det er så deilig å spraye ansiktet underveis i solingen! Dusjsåpe, shampoo og balsam er også veldig greit å pakke i mindre størrelser. Dersom du bruker faste merker som ikke har produkter i reisestørrelse selger Søstrene Grene rimelige små flasker du kan fylle over på.

En annen ting som sparer deg for mye plass i kofferten er å ta med seg sminketestere. I magasiner følger det ofte med testere på foundation og kremer, og disse tar jo veldig liten plass i toalettmappa!

Så da er det bare å slenge igjen kofferten og komme seg til gaten! God tur!

Er du flink til å pakke smart?

– Sara


#pakke #koffert #reise #skjønnhet #velvære #reisestørrelse #sanex #batiste #thebodyshop #loccitane #hawaiiantropic #toalettmappe #tur #ferie

I love summer tag

Hei på dere! Har dere hatt en fin start på uken? Vi har hatt overnattingsbesøk av bestemor og i dag skal vi opp til henne for å spise middag. Men jeg tenkte bare jeg måtte innom her å si hei først. Jeg fikk så lyst til å svare på en tag jeg så på bloggen til skjønne Julie for et par dager siden, med temaet sommer! Så i dag måtte jeg bare gjøre det, håper dere liker taggen, og bare svar på den selv også hvis dere ønsker det!

1. Favoritt bronzer på sommeren? The Body Shop sin Brush On Bronze er veldig fin om sommeren. Den har litt shimmer i seg, som gir en veldig fin glød til huden. Jeg bruker den ellers på året også, men den er ekstra fin på sommerstid.

2. Du slapper av i hammock, i et tropisk land. Hva drikker? En iste eller en ferskpresset juice hadde smakt veldig godt i varmen! Ellers hadde jeg heller ikke takket nei til en mojito, eller kanskje en strawberry daiquiri!

3. Favoritt sommer-leppeprodukt? For leppepleie er EOS alltid vinneren, men hvis jeg skal bruke litt farge er jeg veldig fan av Isadora sin Jelly Kiss Chic Cherise. Den har en superfresh rosafarge som er perfekt til solbrun hud!

4. Basseng eller strand? Tror jeg må si stranden her, i hvert fall hvis det ikke er en gjørmete strand. Basseng er fint det også, men det er jo noe helt eget ved å ligge å sole seg på en strand og bare tusle ned til vannet for en dukkert.

5. Sommer= crazy hår. Hva er ditt “must have” stylingprodukt? Jeg prøver å være flink til å beskytte håret om sommeren, det trenger ekstra pleie når det blir så mye utsatt for sol og kanskje også klor- eller saltvann. Så en god hårkur og en pleiende hårolje må jeg ha tilgjengelig.

6. Soling eller “fake tan”? Jeg liker absolutt best soling, men med faktor selvfølgelig! Resten av året synes jeg det er mye bedre med selvbruning enn å legge seg i en solseng. Nå kan du forresten vinne solpleieprodukter fra Hawaiian Tropic på bloggen, les mer her.

7. Favoritt sommer-neglelakk? Den her er litt vanskelig å svare bare en ting på, fordi jeg synes det er så utrolig lekkert med fransk manikyr når man er litt brun, samtidig så er det jo skikkelig fresht med masser farger også! Det går ikke an å velge!

8. Noen sommertradisjoner? Jeg har ikke så mange faste tradisjoner annet enn at jeg alltid er hos onkel på grilling, møter venner jeg ikke ser så ofte og prøver å få badet i Tyrifjorden minst én gang.

9. Favoritt-sommerlukt? Lukten av kokos og jordbær! Kokos minner meg om solkrem og soling, mens jordbær bare hører sommeren med.

10. Favoritt-grillmat? Scampi, uten tvil! Hvitløksmarinerte scampispyd med hjemmelaget potetsalat, salat og gjerne grillede grønnsaker til! NAM!

11. Favoritt skjønnhetsprodukt til sommeren? Utover solkrem må nok det være fuktighetskrem. Huden trenger masse fuktighet når den utsettes for soling, også er det jo så deilig med myk hud også! Ellers må jeg si at face mist har blitt et must, det er lite som er så deilig som å spraye ansiktet med en oppfriskende mist under solingsøkten.

12. Noen sommerferieplaner dette året? Hvis ikke, fortell om en drømmeferie. Det blir for det meste jobbing på meg i år, men jeg er en tur hjemme hos mamma nå, så tar det som ferien i år. Reise kan man jo gjøre andre tider av året, og det er jo deilig å være hjemme i Norge når sommeren først er her!

Da håper jeg at jeg klarte å skape litt sommerstemning her på bloggen, og at dere likte spørsmålene. Si gjerne i fra i kommentarfeltet hvis noen av dere velger å svare på den. Det er like gøy å lese andres svar som å skrive selv! Kanskje vi har noen ting til felles?

Ha en fin tirsdag dere ♥

– Sara 


#sommer #summer #sommer2015 #summertag #tag #ilovesummer #soling #jordbær #skjønnhet #spørsmål #svar #blogg #blogger

Vinn flotte produkter fra Hawaiian Tropic

I samarbeid med Reddville

Har du ikke rukket å skaffe deg solkrem enda? Da hadde det kanskje vært kjekt å vinne noen flotte solbeskyttelsesprodukter fra Hawaiian Tropic? Premien består av fire herlige produkter, deriblant de to nyhetene Golden Tint Protective Lotion og Shimmer Effect Protective Lotion. I tillegg får du med Protective Dry Oil og Lip Gloss Island Berry.

Hvis du vil vite mer om produktene kan du lese innlegget jeg skrev for litt siden her.

Det du må gjøre for å delta er:

  • Fortelle meg hva den karakteristiske duften til Hawaiian Tropic er?
  • Og fortell kort hvorfor du skal vinne

Håper mange vil delta, og del gjerne ♥ Vinneren trekkes på fredag.

– Sara


#konkurranse #vinn #premie #hawaiiantropic #sol #sommer #solbeskyttelse #velvære #hudpleie #lipgloss 

Brekkie ideas

Etter å ha fortært en brødskive med leverpostei for ørtende gang kjenner jeg at jeg MÅ ha noe inspirasjon på frokost-fronten. Når det er mye som skjer og man kanskje skal tidlig opp på jobb er det ikke frokosten jeg prioriterer, men nå som jeg har litt fri er det på tide å bytte ut leverposteiskiva med noe litt mer spennende. Jeg har derfor brukt litt tid på We Heart It og snekret sammen et par kollasjer, som jeg tenkte dere også kunne få gleden av. Håper dere finner noe som frister!

Prøv gjerne ut denne superkjappe oppskriften på chiapudding med jordbær og banna!

Nam, ser ikke de fargerike smoothiene helt fantastiske ut? Jeg får bare lyst til å dra frem blenderen og lage meg fruktige smoothies med en gang!

Masse frukt er et must om sommeren, men man kan gjøre så mye mer enn bare å skrelle en banan og kutte opp et eple. Har du et digert fruktfat foran deg er jeg sikker på at du spiser mer.

Nå skal jeg si dere det ikke frister med leverpostei lengre! Herlighet så mye godt man kan lage om fantasien er tilstede!

Hva er ditt beste frokosttips?

– Sara 


#frokost #mat #tips #inspo #inspirasjon #weheartit #lunsj #sunt #frukt #sommer #smoothie #chiapudding #laks #avokado #egg