Mine guilty pleasures

Hei igjen! Jeg har lenge hatt lyst til å lage et innlegg med mine guilty pleasures, og nå har jeg endelig klart å komme på nok punkter. Jeg synes egentlig det var litt vanskelig å komme opp med guilty pleasures om meg selv! Det er jo så mye enklere å finne på sånt om andre, hehe. Men jeg tror disse passer god til meg. 

Frozen Yoghurt

De av dere som har lest bloggen min en stund nå vet at jeg er veeldig glad i frozen yoghurt! Hvis jeg får valget mellom vanlig is eller frozen yoghurt er valget aldri vanskelig, frozen yoghurt slår alt. Den beste yoghurtisen får du forresten hos Funky Frozen yoghurt etter min mening, her har de god yoghurtis og herlig topping. 


Favoritten består av pink lemonade og sjokolade med minifudge og minimarshmallows. 

Mods 

Når det kommer til musikk har jeg veldig få guilty pleasures, men stavangerbandet Mods kan vel kanskje kalles en guilty pleasure. Mods er et oppløst band som synger på stavangerdialekt med Morten Abel som vokalist. To av mine absolutte favorittsanger med Mods er Tore Tang og Gje meg litt merr. Jeg har lenge hatt lyst til å se de live og i 2012 hadde de faktisk en opptreden sammen på Viking Stadion, der fikk jeg dessverre ikke vært, men jeg håper de får til en slik konsert en gang igjen. Dere kan jo tro gleden var stor da jeg jobbet på Telenor Arna i forbindelse med 1000 colours of Rema og Morten Abel plutselig sto på scenen og fremførte Tore Tang?

Mummikopper

Dere har kanskje også fått med meg at jeg er litt over middels interessert i koppene med mummimotiv? Jeg har samlet en stund nå og tør ikke tenke på hvor mye samlingen min koster! Men det er så gøy å kunne samle på noe, også er de jo veeldig søte da! Jeg prøver å passe på kjøpe kopper på salg, da sparer jeg i hvert fall litt! 


Her er siste tilskuddet til mummikoppfamilien ♥

Kanelbolle

Når det kommer til bakevarer og sånt så er det lite jeg er så glad i som kaneboller. Jeg er generelt veldig glad i kanel og synes det passer til alt, så da sier det seg selv at kanelboller er en av de store favorittene! Hjemmelagde er selvfølgelig best, men jeg må faktisk si at Deli De Luca har noen som er utrolig gode de også! 


Kanelbollene Vilde og jeg bakte tidligere i år. Oppskrift finner du her. 

Da håper jeg dere synes dette var et morsomt innlegg, kanskje dere lærte noe nytt også? Det kan godt hende at jeg kommer på flere ting og at det blir flere slike innlegg etter hvert, jeg synes i hvert fall det var litt gøy å prøve å komme på hva slags guilty pleasures jeg har. Men nå skal jeg nyte resten av kvelden, solen bestemte seg nemlig for å titte frem litt på kvelden her så jeg skal kose meg med en Lollipop i solveggen. Ha en fin kveld dere ♥

Har du noen guilty pleasures?

– Sara 


#guiltypleasure #funfact #blogg #blogger #ommeg #morsomt 

Big hair, don’t care!

Det ble ganske sent i går kveld, så jeg bestemte meg for å spare gårsdagens bilder til i dag isteden. Vi hadde en veldig hyggelig kveld med utrolig god hjemmelaget pizza! Jeg glemte selvfølgelig å få skikkelig oppskrift på den ene hun laget! Må nok høre om jeg kan få den, for det var virkelig en god pizza! Til dessert spiste vi friske norske jordbær med vaniljeis. Perfekt sommerkos ♥ 

Da jeg skulle forsøke å ta noen antrekksbilder i går bestemte det seg plutselig for å blåse noe enormt, så her kommer et knippe luftige bilder til dere! 

Hår overalt! 

Det sjokkrosa armbåndet har jeg laget selv, det i “gull” vant jeg hos søte Camilla og resten vet jeg ikke hvor er fra. 

Det er ikke så lett alltid! Haha

Jeg prøver å legge litt catliner om dagen, men jeg får det liksom ikke helt til! Det blir ofte fint på det ene øyet, men så sliter jeg med å få det likt på det andre øyet. Vi får håpe at øvelse gjør mester! Håret valgte jeg å ikke gjøre noe med i går, noe som er veldig ulikt meg. Jeg liker ikke hvordan håret mitt er uten noe styling i, men jeg synes det passet med en litt rufsete sommerlook i går. Jeg er fortsatt ikke helt enig med meg selv om jeg liker det eller ikke, men det er i hvert fall veldig deilig å slippe å gjøre noe med det!

Håper dere likte bildene! Jeg har en tendens til å glemme å ta bilder av hele meg når jeg tar “antrekksbilder” så det kan nesten ikke kalles antrekksbilder en gang! Men jeg skal prøve å bli litt flinkere til det. Jeg skal også bli litt flinkere til å faktisk ta antrekksbilder! Det går jo så altfor lenge mellom hver gang. Jeg får legge til som et av målene mine for sommeren. Men nå har jeg skravlet lenge nok! Håper dere får en fin start på uken alle sammen ♥

Hva synes dere om antrekket/looken?

– Sara 


#antrekk #mote #fashion #look #catliner #sommer #sommer2014 #sommerlook #beachhair #søndag 

Mobilblogg

God søndag! Her kommer det bare et lite mobilinnlegg fra meg. Jeg er hos moren til Matias nå og skulle egentlig poste antrekksbilder før jeg dro, men det rakk jeg aldri. Så det får bli i kveld isteden.

Nå sitter jeg her å venter på noe som lukter som en veldig god hjemmelaget pizza, så jeg skal i hvert fall kose meg i dag! Håper dere får en like fin søndag ♥

-Sara

Dagens innkjøp

Da var hjemme etter en liten bytur. Jeg har fått handlet det meste av det jeg planla, men jeg angrer litt på at jeg ikke fikk kjøpt en utrolig søt jakke fra BikBok! Det var salg på store deler av butikken, i tillegg til at kundeklubbmedlemmer av kjøpesenteret fikk en ekstra rabatt på et valgfritt plagg. Dessverre gikk mobilen min tom for strøm før jeg kom så langt som til BikBok så da sparte jeg heller det gavekortet derfra til en senere anledning. Det er helt greit å ha et gavekort på BikBok til høstklærne kommer også. Jeg liker jo nesten best å kjøpe klær på høsten av en eller annen grunn. Men nå tenkte jeg bare å vise dere kjapt hva jeg kjøpte i dag, før vi skal  i gang med litt middagslaging. 

Det ble ikke så mange innkjøpene, men jeg har heldigvis fått handlet inn et par gaver som skal gis bort i løpet av sommeren. Jeg var også en tur innom Søstrene Grene hvor jeg kjøpte alt småtteriet i midten, noe av det er en del av en DIY som kommer på bloggen om ikke lenge. Tilslutt fant jeg endelig et nytt kamerastativ! Det jeg har er ganske gammelt og henger ikke så bra sammen lenger, dessverre. Jeg synes nesten det er litt skummelt å ha et dyrt kamera på et stativ jeg ikke stoler på, så da jeg fant dette ble jeg veldig glad! Jeg har hørt mye bra om Manfrotto og når man har gavekort som snart går ut på dato er det kjekt å få brukt det på noe nyttig. Det jeg liker best med det er at det er så kompakt, det tar jo nesten ingen plass! 

Men nå er det tid for fredagstaco her! Nå er det faktisk lenge siden jeg spiste taco sist, så det skal bli godt. Håper dere får en riktig fin kveld videre, så skrives vi mer i morgen ♥

Hva synes du om innkjøpene mine?

– Sara 


#innkjøp #newin #kamerastativ #manfrotto #foto #gaver #shopping #kjøpesenter #fredag #sommer

Shopping i Hønefoss

God morgen! I dag var det deilig å komme seg opp litt “tidlig” for en gangs skyld! Jeg var faktisk oppe før 11 til en forandring, deilig! Nå skal Matias, mamma og jeg en tur til byen. Det skal være litt arrangementer i Hønefoss i dag, med konkuranser og morro så vi tenkte å sjekke det ut. Jeg har også et par gavekort på kjøpesenteret som går ut i juli, og da MÅ jeg jo handle! Haha, jeg kjenner er helt greit å ha gavekort som må brukes! Håper jeg finner de tingene jeg er på jakt etter. Viser dere selvfølgelig når jeg kommer hjem. 

Jeg ville egentlig bare ønske dere en kjempefin fredag! Håper dere får en fin start på helgen ♥

Skal du noe gøy i dag?

– Sara 


#helg #fredag #sommer #sommer2014 #hønefoss #shopping #bytur #blogg

Spillkveld

Gjett om jeg er glad jeg ikke er i Oslo akkurat nå! Fy søren så mye vann det har kommet i løpet av dagen. Det har regnet en del her også, men ikke i nærheten av sånne mengder som i Oslo (og sikkert mange andre steder i landet). Siden været var så deprimerende kjørte vi like gjerne på med nok en spillkveld. Mamma passer hunden til et vennepar av seg frem til søndag, så Matias og jeg dro opp til henne og spiste middag, med påfølgende kortspill. Vi har vært igjennom alt fra vri åtter, til duskerakker og så over på Gruble. I noen få minutter hadde vi også litt opphold slik at vi kunne gå ut å lufte hunden. En perfekt mulighet til å knipse noen bilder! Hehe

Dere som har fulgt med på bloggen en stund vet at jeg samler på mummikopper og det gjør hun som mamma bort hos også! Da var det stor stas å få drikke av denne fine sommerkoppen fra 2010, er den ikke søt? ♥ 

Mamma og Ask ♥

Verdens fineste Ask! 

Det var ikke så lett å få han til å holde seg i ro så jeg kunne fått tatt noen bilder, men med et par godbiter kommer man langt. Her tror jeg han er veldig klar for å få godbiten sin! 

Tross regnet ble det en veldig hyggelig sommerkveld med mye latter og godt selskap. Av og til er det faktisk hyggelig med regn, selv på sommeren! Men nå skal jeg komme meg i seng, i morgen skal jeg en tur til byen, men jeg skal prøve å titte innom dere før jeg drar. Ha en fin kveld/natt ♥

Hvordan har været vært hos deg i dag?

– Sara 


#sommer #hverdag #sommer2014 #spill #spillkveld #kortspill #hund #mummikopp #mummitrollet 

The perfect red suit

Helt siden jeg så Selena Gomez i denne dressen tidligere i år har jeg blitt skikkelig fan av dress til damer. Aller helst i sterke farger, slik som den Selena har under. Jeg tror hennes er fra Armani, og dermed et stykke unna min prisklasse, men jeg har heller ikke sett noen særlig til slike dresser i nettbutikker. I hvert fall i nettbutikker jeg vanker! Det eneste jeg har funnet er blazere i svart og hvitt som man selvfølgelig kan matche til en sort eller hvit bukse. Det blir jo noe av det samme, men jeg har forelsket meg i litt sterkere farger! Det er jo mulig det kommer litt mer sånt i butikkene til høsten, dette her skriker jo ikke nødvendigvis sommer. Men jeg tenkte likevel jeg skulle lufte det litt her inne og høre om noen av dere har sett noe slikt i noen butikker den siste tiden?

Dressen i seg selv er jo utrolig fin, og med sorte pumps, enkelt tilbehør og oppsatt hår ble det perfekt! Dette må være et av de fineste antrekkene jeg noen gang har sett på henne!

Det gikk mye i røde dresser da jeg lette etter inspirasjon fra røde løpere, og det skjønner jeg egentlig godt. Det er min store favoritt også. Bare se flott Blake Lively ser ut i sin røde dress! Jeg håper virkelig vi får se mer til denne stilen, for jeg har veldig lyst til ha en knallrød dress i klesskapet mitt! Hvis noen av dere kommer over noe sånt hadde jeg blitt veldig glad for tips ♥

Hva synes du om denne stilen?

– Sara 


#mote #fashion #klær #inspo #dress #drakt #bukse #blazer #selenagomez #blakelively #caradelevingne #juliebowen 

Hjemmelagde speltlomper

Hei igjen! Nå er jeg endelig ferdig med å lage speltlomper. Det var ganske fort gjort helt til stekingen kom, da gikk ting plutselig litt saktere. Heldigvis kurerer mobilspill en hver treg situasjon og den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! Disse ble nemlig veldig gode. De smaker egentlig ganske likt som de man kjøper på butikken, men når man lager selv vet man akkurat hva som er i lompene i tillegg til at helt ferskt alltid er best. Så her kommer en enkelt oppskrift på speltlomper.

Ingredienser

♥ 1 kg potet

♥ Ca. 2,5 dl speltmel

♥ 1 ts salt

Start med å kok potetene i en kjele. Det sto i oppskriften på matprat at potetene skulle kokes med skallet på, men skallet på mine var så stygge at jeg skrelte det bort. Når potetene er ferdig kokt moser du de med en potetmoser eller en stavmikser. Det er viktig at det er så lite klumper som mulig! Før jeg hadde i melet lot jeg potetene kjøle seg litt ned. Det kan også være lurt å være litt forsiktig med å ha i mel, for jeg så det sto at for mye mel ville gjøre lompene harde. Tilslutt endte jeg opp med å bruke ca. 2 dl mel totalt. For å blande det hele sammen brukte jeg bare fingrene, det ble enklest. Når jeg skulle i gang med kjevling merket jeg fort at det ikke var mulig. Jeg vet ikke om det er fordi jeg har byttet ut vanlig mel med speltmel eller om jeg hadde feil menge mel som gjorde utslaget, men jeg måtte klemme de tynne med hendene mine isteden. Det funket egentlig like greit det, men det blir jo litt mer kliss!

Så er det bare å finne riktig temperatur i stekepanna og steke de til de blir fine og gylne. Av denne blandingen får man ca. 12-14 lomper, alt ettersom hvor store du lager de. Jeg fikk omtrent 12 i denne størrelsen, men da lagde jeg et par halve for å smake også.

Lompene smaker som sagt ganske likt de man får kjøpt i butikken, men det er jo ekstra godt å få helt ferske, varme lomper! Jeg valgte å ha mine litt tykke, men det er selvfølgelig mulig å klemme de tynnere. Neste “lompeprosjekt” blir å lage lomper uten poteter, for jeg så en veldig interessant oppskrift da jeg kikket etter inspirasjon tidligere i dag. Men de neste dagene skal disse godsakene nytes! Jeg synes det er kjempegodt å ha lomper med fyll av skinke, paprika, pesto og sopp! Eller smøreost, salat, tomat og agurk. Det er også godt å lage en dessertversjon med smør, kanel og sukrin! Herlig hvis man får lyst på noe godt om kvelden.

Hva liker du å fylle lompene dine med?

– Sara


#hjemmelaget #oppskrift #lomper #speltlomper #mat #frokost #lunsj #sunt #suntoggodt #kosthold

Ny iPhoneskjerm og lompelaging

God lillelørdag! Jeg har sittet en liten evighet nå å kikket på nye iPhoneskjermer. Den siden jeg hadde planlagt å bestille fra ble mye dyrere enn jeg først antok, så nå har jeg sett litt rundt andre steder også. Det er så mye å være obs på når man skal bestille en sånn type del, så jeg vil at det skal være riktig på første forsøk. Nå tror jeg heldigvis jeg har funnet riktig skjem til rundt 250 kroner, det må jeg si er en grei pris! Skulle jeg fått noen til å reparere den for meg måtte jeg fort punget ut med over 700,- og det frister veldig lite! Da får jeg bare håpe jeg klarer å bytte denne skjermen når den dukker opp! Jeg begynner nemlig å bli veldig lei av å se på den knuste skjermen min. Det er nesten umulig å skrive meldinger, og fordi jeg har plastfolie over det knuste er det vanskelig å ta bilder! Haha, nei nå skal jeg slutte å klage, jeg skal være glad jeg i det hele tatt har en iPhone! 


Plastfolie har faktisk vært veldig kjekt å ha, jeg har sluppet å skjære meg på alle de små skarpekantene og små glassbiter har ikke falt av overalt. 

Nå skal jeg bare trykke bestill her også skal jeg i gang med speltlompelaging. Det ble ikke noe av i går fordi verandaen med sol fristet mer. Etter det bestemte Matias og jeg oss for å ha en liten spillkveld med kortspill og gruble. Da var plutselig dagen gått og ingen lomper laget! I dag er det derimot overskyet og jeg tror regnet ikke er langt unna, så da passer det godt med litt matlaging. 

Håper dere får en fin onsdag ♥ 

– Sara 


#hverdag #iphone #knust #apple #sommer 

Vinneren av 1års konkurransen

God kveld! Da var det på tide å trekke vinneren jeg hadde i forbindelse med bloggens ettårsdag! Det ble etter hvert ganske mange påmeldte og da er det jo ekstra gøy å holde konkurranser! Denne gangen har jeg ikke brukt random.org, men jeg har gjort det på “gamlemåten” og trukket lapp. Jeg synes det var en koselig måte å gjøre det, så denne metoden kommer jeg til å bruke igjen! Men nok snakk, dere vil sikkert gjerne vite hvem som har vunnet!

Alle lappene brettet sammen og klare til å trekkes!

Og den som trakk det lengste strået denne ganger er Ingvild! Gratulerer så mye, under ser du premien din.

Håper du liker det du har vunnet, jeg sende deg en mail i løpet av kvelden! Og tusen takk til alle som deltok denne gangen! Med så mange som vil bli med skal dere ikke se bortifra at det blir en ny konkurranse om ikke lenge ♥ 

Vil dere har flere slike konkuranser igjen?

– Sara 


#konkurranse #vinne #premie #goodiebag #giveaway #vinner