Vi skal flytte!!

ENDELIG skal vi flytte! Dere vet jo at vi har hatt litt trøbbel med leiligheten vi bor i nå, både med veggdyrene og ikke minst at den har vært veldig fuktig. Det viser seg at det har vært en vannlekkasje fra leiligheten over oss som har gitt store skader på kjøkkenveggen og mugg på badet. Det må derfor en større renovering til, så vi har heldigvis fått terminere kontrakten. Da kommer vi til å se hjemover og flytter tilbake til Hønefoss. Faktisk så kjørte vi første flyttelass i går og allerede 1. mars har vi ny leilighet. Jeg gleder meg til å komme på plass der, og denne gangen blir det forhåpentligvis litt bilder når vi har kommet på plass!

Jeg ville bare innom dere for å si i fra om at det derfor kan bli litt lite blogging denne helga, tiden kommer til å gå med til pakking og flytting. Men hvis muligheten byr seg kommer jeg innom dere ♥

Håper dere får en superfin helg alle sammen!

– Sara


#flytte #nyhet #glad #blogg #blogger #hverdag

Frokosttips: grøt med smoothie

God formiddag! Jeg tenkte å stikke innom dere litt tidlig i dag med en god frokost/lunsj-oppskrift til dere! Deilig grøt med havregryn, chiafrø og banan toppet med en syrlig smoothie. Det ble en himmelsk kombinasjon med en kjølig smoothie over den lunkne grøten! Jeg har toppet grøten min med mye rart tidligere, men har aldri kommet på å ha smoothie over den, men det skal jeg helt klart teste ut flere varianter av fremover! Håper dere vil prøve også ♥


Ingredienser: Havregryn // chiafrø // melk // vann // blåbær // bringebær // ananas // yoghurt // topping etter ønske //

Ha havregryn og chiafrø i en kjele og dekk de med vann. Varm det til kokepunktet før du har melk, jeg slumpet litt men tror jeg hadde i ca. 2 dl. Rør godt underveis og tilsett en most halv banan mot slutten. Ha i mer melk hvis du føler grøten blir for tykk! Du kan gjerne også ha i litt honning, vaniljepulver eller kanskje litt kanel hvis du vil tilsette mer smak til grøten.

Smoothien blender du bare i en blender, her kan du bruke akkurat det du vil. Jeg slang oppi litt blåbær, bringebær, litt ananas, et beger Yoplait dobbel 0 med eplesmak og litt vann til ønsket konsistens.


Ha grøten i en bolle, heller over smoothien og topp med det du ønsker!

Åh, så godt dette ble! Dette kommer jeg til å fylle frokostbollen min med ofte fremover, det er helt sikkert! Denne går veldig raskt å lage, men hvis vil spare litt tid om morgenen kan du gjøre klart en kjele med grynene (ikke tilsett vann) og en pose i fryseren med det du vil lage smoothie av. Ferdig på 1-2-3!

Håper det smaker ♥

– Sara


#mat #frokost #lunsj #sunt #oppskrift #grøt #smoothie #sunn #chiafrø #hjemmelaget #tips

Mine guilty pleasures #2

Det er snart to år siden jeg delte mine guilty pleasures med dere sist, og siden den gang har jeg kommet på en hel del mer! Jeg samler fortsatt på mummikopper, hører fortsatt på Mods og elsker kanelboller og frozen yoghurt, men denne listen har nå fått en hel del tilskudd. Dere har jo i lang tid etterlyst litt mer personlige innlegg, så her er et lite forsøk. Håper dere liker det ♥

The Kardashians

Hadde noen sagt til meg for noen måneder tilbake at jeg skulle sitte å se på KUWTK hadde jeg ikke trodd på de! Jeg har helt ærlig ikke skjønt fasinasjonen for dem, det varHelt til jeg begynte å se på et par episoder. Da var jeg hektet og nå følger jeg hele klanen på Instagram, spiller Kim-spillet på mobilen og ser på serien deres. Jeg ser ikke nødvendigvis opp til de som personer, men jeg synes de lever et veldig fasinerende liv og jeg synes det er imponerende at de har klart å bli så store uten å drive med noe spesielt. De er ikke artister, skuespillere eller idrettsutøvere (med unntak av Bruce da). Så jeg klarer ikke la vær å få med meg min lille dose Kardashian i ny og ne!

THE 2014 AMERICAN MUSIC AWARDS(r) -
Bilde fra Flickr, merket for gjennbruk.

Sangene til Ylvis

Denne er litt flau, men i perioder får jeg skikkelig dilla på sangene til Ylvis og da går Jan Egeland, Stonehenge og Sammen finner vi frem på full guffe! De er jo faktisk ganske fengende, selv om tekstene er helt fjerne. Haha, det er i hvert fall det jeg sier til meg selv!

Risgrøt og gløgg

Disse to tingene forbinder vel de fleste med julen, men jeg eelsker begge deler og kan like gjerne nyte det i juli som i desember! Jeg har heldigvis en stor flaske med gløgg stående hos mamma som jeg har klart å spare fra i fjor. At den kommer til å vare helt til neste jul har jeg dog liten tro på!

Adele

Å høre på Adele ser jeg egentlig ikke på som en guilty pleasure, men jeg henger så langt etter! Det er først i år jeg har begynt å høre ordentlig på musikken hennes, og den er SÅ fin! Tenk at jeg har gått glipp av dette i alle disse årene, og tenk at jeg ikke en gang vurderte å dra på konserten hennes i mai! Ikke greit!

Sims og GTA

Jeg spiller ikke mye data- og TV-spill, men hvis jeg først skal sette av litt tid til sånt går det som regel i Sims eller GTA. Da jeg var yngre brukte jeg aaltfor mye tid på disse to spillene, og selv om de er veldig langt fra hverandre i sjanger elsket jeg de. Det er faktisk mer enn en ukes tid siden jeg dro frem GTA igjen og tok noen runder med det. Litt flaut, men veldig underholdende!


Bilde fra Flickr, merket for gjennbruk.

Juice

Denne høres jo litt teit ut, for juice er jo ikke egentlig så usunt, men jeg er såå glad i det at det fort kan bli litt mye. Et glass skader jo ingen, og spesielt ikke hvis den er hjemmepresset, men det blir som regel mer enn ett glass! Vann er jo tusen ganger bedre for helsa, tennene og lommeboken, men ingenting slår et iskaldt glass sydtyrol juice eller appelsinjuice med fruktkjøtt! Yum!

Skjermshopping på nett

Jeg håper ikke jeg er alene her? Det er så gøy å putte alt mulig fint i handlekurven på Nelly, Zalando og andre nettbutikker og late som man skal klikke det hjem. Som regel ender jeg alltid opp med å ikke kjøpe noe, kanskje like greit ellers hadde lommeboken vært ganske slank og leiligheten ganske full!

Hva er dine guilty pleasures?

– Sara


#guiltypleasure #funfact #blogg #blogger #meg #morsomt #fakta #flaut

Hello 2016!

Da var det på tide å ønske en ny uke velkommen, gårsdagen besto av personalmøte og da jeg kom hjem lå jeg rett ut resten av kvelden med vondt i magen, så min uke starter egentlig først nå! Jeg sitter å nyter en kopp kaffe og så fort dette innlegget er ute skal jeg presse meg en juice, ingrediensene ligger klar på benken så jeg kan nesten ikke vente! Men nå er det tid for å vise dere hva som er innholdet i månedens Glossybox, jeg fikk varsel på telefonen om at en ny er på vei så da er det sannelig på tide å vise dere denne.

Dessverre er dette den kjedeligste esken på veldig lenge og for første gang siden jeg begynte å motta disse eskene ble jeg litt skuffet. Skuffelsen bunner ikke i at produktene jeg fikk ikke var gode, men alle eskene er ikke like hver gang og jeg har sett mange på Instagram som har fått litt mer spennende ting enn meg. Blant annet en clanser fra merker Naobay, et merke jeg har blitt skikkelig fan av etter å ha fått en face scrub i Glossybox tidligere. Jeg vet at produktene selges rimelig på Blivakker, men jeg misliker sterkt at Glossybox sender ut forskjellige esker. Argumentet deres er at selv om man får forskjellige produkter jevner det seg ut verdimessig, men helt ærlig så er ikke verdien på esken så viktig for meg. Men det er lite jeg kan gjøre med dette, og jeg får heller vise dere tingene jeg har fått og fortelle litt om de.

Sponsede produkter

Denne blushen, eller rougen som det står på pakken er SÅ fin på! Den ser veldig lite pigmentert ut på fingrene mine og jeg hadde veldig lave forventninger da jeg skulle teste den, men fy søren så fint den legger seg på huden. Den blir litt rødbrun og ser veldig naturlig ut, denne tror jeg de aller fleste vil kle! Gleder meg til å vise dere denne i en look!

Vi fikk med et nytt produkt fra Royal Apothic denne gangen, og igjen har de tidenes søteste innpakning! Kremen er ganske fet og den har faktisk gjort underverker for de tørre hendene mine. De siste to ukene har jeg hatt helt ekstremt tørre hender så denne kom som bestilt. Den trekker raskt inn i huden og etter noen gangers bruk er sprukne hender erstattet med babymyke lanker!

Beauty spongen er fra Nicka K, et ganske rimelig merke som jeg egentlig liker ganske godt. Noen av dere husker kanskje at jeg var i praksis hos Polhem PR, der hadde de en del produkter fra Nicka K og jeg likte stort sett det jeg prøvde der. Denne svampen er dog ingen stor hit. Den er veldig kompakt og hard, selv etter å ha fuktet den. Påføringen går greit og resultatet blir absolutt godkjent, men jeg føler altfor mye produkt forsvinner inn i svampen. Så har du lyst til å prøve ut Nicka K gå for blushene eller leppeproduktene deres isteden!

Denne gangen fikk vi med to testere, en eksfolierende ansiktsgel som skal rense huden og fjerne døde hudceller, og en intimserviett. Face gelen gleder jeg meg til å teste ut, jeg tenkte faktisk å gjøre det på video slik at jeg kan vise både denne og en maske fra samme merke som vi fikk for en tid tilbake. Intimservietten inneholder bare naturlige ingredienser og selges egentlig i pakker på 25. Praktisk å ha med seg på reise, festival, hytteturer eller andre situasjoner hvor man ikke har så gode vaskemuligheter. I love my muff har i samarbeid med Glossybox 15% rabatt på hele butikken, du trenger ingen rabattkode, bare følg linken. Salget varer frem til 29. februar.

Siden denne esken kom i slutten av januar fulgte det med et bonusprodukt som kan gis bort til kjæresten, eller en annen gutt som fortjener en lite oppmerksomhet rundt Valentines Day. Det ble en del sure miner i sosiale medier etter at esken kom fordi folk ikke forsto at dette var ekstraprodukt som fulgte med i tillegg til den originale boksen. Jeg liker veldig godt at Glossybox gjør dette, kjæresten min ble i hvert fall like glad i år som i fjor!

Så selv om jeg er litt skuffet over hva jeg ikke fikk er jeg likevel fornøyd med det jeg har fått. Alt bortsett fra svampen falt i smak og kommer til å bli brukt. Jeg kommer nok til å gi svampen et par sjanser til, kanskje jeg ender opp med å like den også? Vi får se. Nå går jeg bare å gleder meg til neste eske skal dumpe ned i kassen, den er supersøt med hjerter på, og jeg lurer veldig på hva som skjuler seg inni ♥ Hvis du også har lyst til å få en eske med skjønnhetsoverraskelser i posten hver måned kan du lese mer og bestille et abonnement her.

Abonnerer du på Glossybox?

– Sara


#glossybox #skjønnhet #beauty #velvære #makeup #sminke #loreal #royalapothic #nickak #maybeauty #glazelvisage #ilovemymuff #luksus

On my wishlist: Maria Nila

Helt siden desember-esken til Glossybox har jeg vært helt forelsket i merket Maria Nila. Vi fikk med en varmebeskyttende kremspray derfra og den er så god, i tillegg er flasken utrolig søt å se på! Jeg ble litt nysgjerrig og etter et raskt Google-søk fant jeg ut at det er et svensk merke som selger masse forskjellige hårprodukter. Ikke bare er denne sprayen veldig god, men verken denne eller noen av de andre produktene deres er testet på dyr og i tillegg er de veganske!

På Instagram deler de utrolig fine bilder som jeg blir skikkelig inspirert av og jeg kommer garanter til å teste ut flere ting fra dette merket fremover. Jeg vil bare understreke at dette overhode ikke er noe reklameinnlegg, jeg vil bare tipse dere om et merke som har fanget min oppmerksomhet og dele min ønskeliste fra de med dere.

Finishing spray // Styling mousse // Salty cream // Dry shampoo // Luminous colour hair lotion // Bright copper colour refresh // True soft aragan oil // True soft masque // Structure repair shampoo // Structure repair conditioner // (annonselenker)

Jeg synes det er helt supert at det finnes merker som aldri har testet på dyr og som streber etter å være 100% veganske! Prisnivået er ganske likt frisørprodukter du ellers kjøper på nett, og så vidt jeg ser selges de foreløpig kun hos Bangerhead og Eleven. 

Er det rart jeg har falt for dette merket? Når produktene er både gode og ser fine ut er jeg ikke vanskelig å overbevise. Mange av produktene er også fargebevarende, og det er jo veldig kjekt! Jeg tenker å gjøre noe gøy med håret mitt snart, så det kan være at jeg får brukt for noe som bevarer farge. Hvis jeg ender opp med å klikke noe hjem skal jeg selvfølgelig holde dere oppdatert!

Har dere testet noe fra Maria Nila før?

– Sara


#skjønnhet #hår #hårpleie #hårprodukter #glossybox #marianila #vegansk #tips

Oppskrift: ristede kikerter

Hei og god fredag! Først og fremst må jeg si tusen takk til alle som har stemt og delt forrige innlegg, jeg setter SÅ stor pris på det ♥ Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og se hvem som stikker av med seieren på mandag. I mellomtiden ville jeg bare innom for å ønske dere en god helg og dele en oppskrift på sunn snacks. Når jeg sier sunn mener jeg ikke sånn “legge-godviljen-til-sunn”, men skikkelig sunn! Håper det faller i smak ♥

Ingredienser: 1 boks kikerter // 1 ss olje // krydder etter ønske

Skyll kikertene godt i vann før du strør de utover et bakebrett. Fordel 1 ss olje utover alle sammen og kjør på med ønsket krydder. Jeg har brukt urtesalt, paprika og chili i dag, men kjenner at jeg faktisk kunne vært enda litt rausere med krydderet! Stek de i ovnen på 225 grader i ca. 20 minutter. Husk bare å titt innom og rør litt underveis, slik at de ikke blir brent!

La det kjøle seg helt ned før du knasker i vei!

Etter første smaken var jeg ikke helt sikker på hva jeg synes om disse, men så smakte jeg et par til, og et par til og da var jeg hektet. Nå er snart hele porsjonen borte, til tross for at de ikke ble så krydret som jeg hadde håpet på. De aller beste er de som ble ordentlig crunchy, så det er viktig å steke de lenge nok! Jeg var litt redd for å svi mine så jeg tok de ut litt før tiden, men det hadde jeg ikke trengt. Da har jeg i hvert fall lært til neste gang! Jeg tenkte å lage et par bokser om gangen å ha de over på glass, det er jo så kjekt å ha noe godt stående i skapet hvis man får lyst på noe!

Er du glad i kikerter?

– Sara


#oppskrift #hjemmelaget #kikerter #diy #tips #sunt #godteri #snacks #vegetar #vegan #mat #inspo #inspirasjon

Jeg trenger deres hjelp!

Husker dere jeg nevnte at bloggen min har blitt nominert til en pris? Jeg er nominert i Salesduck sin blogg award i kategorien sminke og skjønnhet, og i morgen stenger muligheten for å stemme. Jeg hadde derfor satt ekstremt stor pris på om dere ville stemt på meg, og delt dette innlegget videre! Nå er jeg i ekstremt godt selskap og sjansen for at jeg danker ut flinke bloggere som Agnes Lovise og Celina Karine i sånn utdeling er veldig liten, likevel er det dødsgøy å være nominert og jeg setter ufattelig stor pris på om dere som leser bloggen min vil stemme på meg♥ Trykk på bildet for å komme til avstemningen!

Håper dere vil stemme på meg, og del gjerne innlegget videre!

– Sara


#blogg #blogger #skjønnhet #beauty #bloggpris #nominert

Miljøvennlig gjennbruks-app

God morgen og god mandag! Jeg tenkte å starte denne uken med å tipse dere om den geniale appen, Kaupang. Dere har kanskje hørt om den allerede? Det har vært mye skriving om den på diverse blogger den siste tiden og da blir jeg så klart nysgjerrig. Kaupang er en app for kjøp og salg av klær, møbler, elektronikk osv. i nærheten av deg. Det er virkelig på høy tid at vi begynner å tenke litt mer på miljøet og går bort fra denne bruk-og-kast-trenden. Så jeg lastet ned appen og testen den litt ut, nå tenkte jeg derfor å tipse dere om den.

Jeg liker veldig godt å både kjøpe og selge brukt selv, og det er så fint at det kommer enkle løsninger for sånt. Vi kjøper og kaster alt for mye, og skulle alle i verden levd som nordmenn ville vi trengt tre jordkloder! Det er helt sykt og sånn kan vi virkelig ikke fortsette! Her kommer Kaupang inn som en enkel rask og brukervennlig app som gjør gjenbruk lett tilgjengelig. Og det som er så praktisk med Kaupang er at du kan selge og kjøpe ting i ditt område. Du setter en radius også kommer det bare opp produkter i det området. Du kan selv endre størrelsen på radiusen og hvor du vil plassere den, men det er jo veldig deilig å finne ting i nærmiljøet slik at man slipper å reise langt eller sende ting i posten.

Ikke bare er dette en perfekt måte å sparer miljøet på, men også veldig kjekt hvis man vil spare litt penger og finne unike ting. Appen laster du gratis ned i App Store eller Google Play, så langer du bare en enkel bruker og du er good to go. Å lage annonser går også som en lek, du legger bare inn bildene du ønsker å ha med, også fyller du inn ønsket pris, kategori og eventuelt en liten beskrivelse. Kommunikasjonen med kjøpere og selgere foregår i selve appen så alt er veldig enkelt lagt opp for en hyggelig handel.

Så hvis du ikke har prøvd appen før burde du laste den ned med en gang. Jeg har allerede lagt inn et par annonser og jeg tenkte å ha en skikkelig detox i klesskapet en dag, så da skal Kaupang få mange nye tilskudd! Kanskje det blir et par “nye” ting på meg også! Hihi. Sjekk gjerne ut nettsiden deres for mer informasjon!

Har du prøvd Kaupang?

– Sara


#kaupang #EnklereLokaltGjenbruk #gjenbruk #app #bærekraftig #tips #anbefaling #vintage #miljøvennlig

Oppskrift: valentines dessert

Happy valentines alle sammen, og riktig god morsdag til alle mødre! Håper dere koser dere masse i dag, enten dere feirer eller ikke. Etter jobb skal jeg hjem for å feire morsdagen sammen med familien ♥ Jeg ville bare en rask tur innom dere for å dele oppskriften på en passende dessert for i dag. Du trenger kun et par ingredienser, så denne her går unna i en fei. Jeg tok meg en på jobb og den ble veldig godkjent av Pre, så denne må dere bare få prøvd!

Ingredienser til 2 store porsjoner: 1 pakke valgfri gele // ca. 2 dl fløte // et par jordbær til pynt

Lag gelene som ansvist på pakken og la den avkjøle seg helt. Mens gelenen kjøler seg ned kan du piske to dl kremfløte. Bland inn litt og litt krem i gelen (før den er stiv) til du får ønsket farge. Hell det over i glass og sett det kjølig til det har stivnet helt.

Pynt gjerne med litt krem og jordbær på toppen! 

Håper jeg klarte å friste dere med disse bildene, og hvis dere ikke har tid til å lage den i dag må dere love å gjøre den en annen dag? Denne ble så god! Og ikke minst ser den veldig søt ut! 

Hva er dine planer for dagen?

– Sara


#oppskrift #dessert #søtt #jordbær #gele #krem #valentine #morsdag #hjemmelaget #diy

Soft Peach

Håper dere har en fin fredagskveld, jeg sitter godt plassert på jobb, men tenkte bare å stikke innom å vise dere neglene mine. Jeg har lakket de i en delikat rosafarge fra TL-design og satt på en enkelt pynt på ringefingeren. Siden jeg har “week of love” på bloggen var tanken å kjøre på med hjerter og gjøre det enda mer sukkersøtt, men jeg falt pladask for denne fargen kombinert med blomsten. Så da ble det sånn ♥

Fargen heter Soft Peach og er som sagt fra TL-design. Den er gammelrosa, men har litt shimmer i seg som er vanskelig å fange opp på kameraet. Jeg har faktisk ikke brukt denne før, men den kommer jeg til å bruke masse fremover! Dette er jo en perfekt vårfarge ♥

Klistremerkene er nail stickers kjøpt på Ebay for lenge siden. De har så mye lekker pynt til neglene som nesten ikke koster noe, tror dette arket kostet 5 kroner!

Med enkle negler er det også enklere å matche de med forskjellige antrekk, sjokkrosa negler for eksempel gjør den biten litt vanskeligere.

Likte dere fargen?

– Sara


#skjønnhet #beauty #makeup #sminke #negler #neglelakk #tldesign #rosa #nails