Valentines-gaver til han

Nå nærmer søndagen seg med stormskritt og hvis du enda ikke har funnet ut hva du skal gi din kjære har jeg noen tips til deg her. Som jeg nevnte under morsdags-innlegget trenger verken gaven eller det dere gjøre å koste så mye. Det viktigste er å være sammen, og lage minner. Så det meste i dette innlegget vil være budsjettvennlige tips, eller ting som kan gjøres budsjettvennlige. Så da håper jeg dere får litt tips og ideer!

Har du en kjæreste som er glad i god musikk kan du finne en gave i denne kategorien. Har han allerede en platespiller kan du hjelpe til med å utvide samlingen hans, det er kanskje en plate han har ønsket seg i lang tid? Eller hvis han går å ønsker seg en platespiller kan du dekorere et fint glass som skal være sparebøssen for nettopp dette formålet. Putt en liten slant oppi glasset før du gir det bort så har han allerede kommet et lite stykke på vei. Konsertbillett, abonnement på Spotify eller en bærbar høytaler er også gode tips i denne kategorien.

Er han interessert i gadgets, noe jeg vet mange gutter er kan du kanskje finne noe morsomt i den avdelingen? Hva med en linse til å sette på mobilen? Eller en USB-kaffevarmer? På Coolstuff.no har de helt ekstremt mye rart, både nyttig og litt mindre nyttige ting som jeg tror kan være morsomme gaver.  

Drikkbare gaver faller som oftest i smak hos de aller fleste, så kjøp et par forskjellige ølflasker til han og pakk det fint sammen. Er han mer glad i vin eller annet drikke kan du svippe innom polet og se hva de har å by på der. En annen artig gave i denne kategorien er et lite whiskey-kit, hvor du kan lagre din egen whiskey. Jeg fant dette bildet på Google og vet ikke helt hvor man får tak i sånt i Norge, men jeg synes det så ut som tidenes morsomste gave!

Er kjæresten din glad i trening kan noe enkelt treningsutstyr eller en boks proteinpulver komme godt med. På sportsbutikker som X-life, G-sport og XXL finner du noe for en hver smak og noe i alle mulige prisklasser.

Det er ikke bare vi jenter som trenger å holde styr på toalettsakene våre, gutta trenger jo også ofte hårvoks, hudkrem, parfyme, tannsaker osv. når de er ute på tur, så hvorfor ikke kjøp en fin toalettmappe til han? Den på bildet over er jo superpraktisk og kan fint henges opp hjemme også. Barberutstyr er sikkert også velkomment hos de aller fleste, men dette kan fort komme til å koste litt mer. På Barbershop.no finnes det veldig mye forskjellige produkter både utstyr til selve barberingen, men også pleiende produkter til før og etter barbering.

Det er kanskje en litt amerikansk klisje at mannen skal være grillsjef, men jeg tror mange menn liker denne rollen. Så sett sammen et lite kit med ting han trenger til grillsesongen. Du kan for eksempel legge ved en grillklype, en god barbecue-saus og kanskje et fint forkle? Eller hva med et boks godt krydder, en grillvott og stekespade? Finn ut hva han trenger og lag et fint sett ut av det.

Håper tipsene falt i smak, jeg har i hvert fall brukt litt tid på å tenke ut ting jeg ikke har tipset om mange ganger før. Det er så lett å ramse opp ting som klokke, barbermaskin og slips, men av og til kan det være greit med litt nye ideer. Så håper dette kan være nyttig for noen ♥

Har du noen gode gaveideer på lur?

– Sara


#gaver #tips #valentine #valentines #kjæresten #gaveideer #inspo #inspirasjon

11 kommentarer

Siste innlegg