Testing: LR Beauty

For en stund siden var jeg så heldig å vinne en konkurranse på bloggen til Albertine, og premien var hele 1000 kroner å shoppe for hos LR. Sjekk forresten ut bloggen hennes, den er utrolig gjennomført og fin! LR er et sminke- og skjønnhetsmerke som har holdt på i 30 år, og jeg husker faktisk mamma solgte produkter for de da jeg var barn! Siden den gang har jeg egentlig glemt litt bort at det fantes, så jeg ble superglad da jeg fikk muligheten til å klikke hjem noen produkter fra de. Nå tenkte jeg derfor å dele mine erfaringer med dere, og er dere nysgjerrig på de andre produktene deres så finnes hele sortimentet deres finner dere i denne katalogen.

Alt dette fikk jeg altså for 1000 kroner, det synes jeg er ganske bra!

Jeg plukket ut tre leppestifter med tilhørende liplinere, navn og swatch er under neste bilde. Liplinere har jeg svært liten erfaring med, så jeg har lite sammenligningsgrunnlag, men jeg likte disse her godt. De var myke og lette å påføre og de satt på hele dagen. Fargene er godt pigmenterte og jeg synes fargen er veldig godt gjenskapt på bildet i katalogen. Det kan man ikke alltid ta for gitt, så tommel opp!

Fra venstre: Juicy Rose // Midnight Plum // Brown Rose

Leppestiftene er også godt pigmenterte og lette å påføre. Personlig er jeg mest glad i matte farger, men jeg tror ikke LR har det i sortimentet sitt. Leppestiftene satt godt på, spesielt hvis man bruker lineren under. Favoritten min er noen den mørkeste, Midnight Plum, den er dødsfin på!

Her har jeg på meg favoritten, Midnight Plum.

Dette produktet valgte jeg litt for gøy, dette er nemlig en fast wrinkle-filler. Jeg har jo heldigvis ikke noen rynker enda, så det blir litt vanskelig å gi en god vurdering, men jeg prøvde den litt i linjene jeg har på hånda. Overraskende nok synes jeg denne fungerte litt, det er klar du ikke blir rynkefri med en sånn penn, men den hjelper faktisk litt på vei. Jeg la først et lag med denne i linjene også la jeg et lett lag foundation over, og linjene ble mindre synlige. Gleder meg nesten til de første rynkene kommer så jeg får testet den i ansiktet!

Det siste produktet jeg kjøpte var en etterlengtet fotkrem. En god fotkrem må man nesten ha på høsten og vinteren, i hvert fall hvis du blir like tørr i huden som meg! Denne her poppet jeg derfor med en gang jeg fikk den og deilig det var! Jeg bruker å smøre et tykt lag på føttene etter jeg har dusjet og så pakke de inn i ullsokker. Da går det ikke an å ikke våkne med myke babyføtter! Denne kommer virkelig til å få ben å gå på, høhø.

Førsteinntrykket mitt av LR sine produkter er veldig godt, leppeproduktene har lang holdbarhet, kremen er deilig og rynkepennene hadde faktisk en liten effekt. Leppestiftene hadde vært enda bedre hvis de var matte og ikke fult så sticky, ellers har jeg ikke mye å utsette. Hvis noen av dere har erfaringer med produkter derfra blir jeg glad for en kommentar ♥

– Sara


#LR #skjønnhet #beauty #sminke #makeup #velvære #fotkrem #fotpleie #leppestift #lipliner #produkter #anmeldelse #vurdering #test

Uken som gikk #9

Hei dere! TENK at det er første søndag i advent allerede! Om noen få dager er det desember og det er tid for årets koseligste måned. Hihi, jeg gleder meg sånn ♥ Og siden det er søndag i dag må jeg oppsummere uken som gikk. Jeg har faktisk hatt fri hver dag, bortsett fra tirsdag, men uken har likevel vært ganske innholdsrik!

Ukens høydepunkt: At leiligheten nå begynner å bli ryddig og fin igjen, og de to pakkene som dumpet ned i postkassen denne uken. Den ene pakken var månedens Glossybox, som jeg gleder meg til å vise frem til dere i morgen ♥

Ukens innkjøp: Her kunne jeg skrevet masse denne gangen, men stort sett alt er julegaver, så jeg må nesten holde tett. Jeg gjorde i hvert fall mange gode innkjøp på Black Friday også handlet jeg litt mer i går. Nå er det ikke såå mange julegaver igjen, hurra!

Ukens nedtur: Det er aldri gøy å være hos legen, så ukens nedtur er de to turene opp til Ullevål for tester. Jeg begynner egentlig å bli vant til dette så det går greit sånn sett, men etter å ha tatt øyedråpene ser jeg så dårlig lenge etter på. Nå skal jeg heldigvis ikke tilbake før i januar på kontroll!


Sjekk så store pupiller jeg får av øyedråpene!

Ukens wanderlust: Jeg så episodene fra da KUWTK var på ferie i Hellas tidligere denne uka, og herlighet så fint det er der! Faktisk så har jeg aldri vært i Hellas før, så dit fikk jeg skikkelig lyst til å ta turen!

Ukens craving: Kaffe, når jeg er hjemme blir jeg ofte sittende en del foran dataen med bloggting, og da trenger jeg kaffe. Apropos, tror jeg løper å setter på en kanne as we speak!

Ukens mest leste innlegg: Gårsdagens oppskrift på sukkerfri fudge falt virkelig i smak og har allerede gått til topps på mest leste innlegg denne uka. SÅ gøy å se at dere liker slike oppskrifter, da kan det godt hende det kommer flere!

Ukens bloggerissue: At jeg har så liten leilighet! Det er vanskelig å komme opp med nye steder og måter å ta bilder på når jeg har to vinder jeg kan bruke for å daglys. Det ene er i tillegg over senga, så good luck med det!

Improving Lives: Denne uka har vært bra! Jeg har trent (sånn skikkelig, hehe), spist sunt og prøvd ut fudge-oppskriften deres. Måtte neste uke bli like bra!

Hvordan har siste uken i november vært for deg?

– Sara


#ukens #ukensomgikk #hverdag #tilbakeblikk #blogg #blogger

Oppskrift: sukkerfri peanut butter fudge

GOD lørdag! Ga dere etter for kjøpepresset i går, eller orket dere ikke stå i lange køer og sloss med kjøpeglade nordmenn? Jeg hadde egentlig planer om å sitte trygt i sofaen hjemme å klikke hjem ting derfra, men så ble det en tur ut likevel. Tre store poser ble med meg hjem og jeg må si meg veldig fornøyd med innkjøpene! Nå begynner fler av gavene å komme på plass og det er veldig deilig å tenke på! Hva jeg har kjøpt kan jeg selvfølgelig ikke vise frem, men en oppskrift på sukkerfri fudge kan dere få! Oppskriften er fra medlemssidene på Improving Lives, og herlighet så mye digg de har lagt ut den siste tiden! Det blir jo ingen sak å holde godtesuget i sjakk i jula med alle de godsakene! Grunnoppskriften er på vanlig fudge også tilsetter man de smakene man ønsker, valget falt på kakaopulver og PB2 (peanøttsmørpulver) hos meg, og disse må virkelig prøves ♥

Ingredienser til ca. 15 mellomstore fudge: 3dl vikingmelk // 4 SS Sukrin // 4 SS Sukrin Gold // 2 SS YaconSirup // Et par klyper salt // 2 SS 100% kakaopulver // 3 SS PB2 //

Vikingmelk kjøpes i vanlig dagligvarebutikk, Sukrin/Sukrin Gold og Yaconsirup kjøpes hos X-life og PB2 kjøpes på iHerb.

Bland alt sammen i en kjele og la det småkoke til det har blitt en myk deig. Det kan fort ta en halvtimes tid så bruk en kjele med teflonbelegg så slipper du henge ved kjelen hele tiden. Men pass godt på, du vil ikke at de skal svi seg!

Fyll opp røren i silikonformer, enten du har noen fine isbitformer eller du bare bruker en liten brødform slik som jeg gjorde før du setter de i fryseren. Jeg lot de stå natten over, men i oppskriften står det at de er klare etter bare 1 time! 

Så enkelt er det altså å lage sukkerfritt godis, som er minst like godt som det du kjøper på butikken! Og det fine er jo at her kan du variere smakene i det uendelige! Jentene på Improving Lives lagde sine med sjokolade og lakris, naam! Du kan også bytte ut med vaniljefrø, finhakkede nøtter eller kokos. Velg det du liker best ♥

Inne på Improving Lives medlemssidene er det massevis av gode oppskrifter til både middag, lunsj og også desserter. Og nå som jule nærmer seg har de, til min store glede, begynt med juleoppskrifter! Jeg går bare å håper på at de har en god oppskrift på pepperkaker på lur, det hadde vært helt topp!

Så ikke dette godt ut?

– Sara


#improvinglives #oppskrift #hjemmelaget #sunt #sunnere #fudge #sukkerfri #funksjonellmat #peanøtter #sjokolade #karamell

16 julegavetips til gutta

Inneholder annonselenker

Nå er det på høy tid å komme med julegavetips-innlegg nummer to! Personlig synes jeg det er gutta det er vanskeligst å handle til, hva trenger de da? Jeg gikk skikkelig i tenkeboksen i går kveld og kom frem til litt forskjellig jeg tror de vil sette pris på. Og som dere helt sikkert har fått med dere, vi spammes jo ned med meldinger, mails og banner, så er det Black Friday i dag. Og etter hva jeg har sett kan du virkelig gjøre noen gode kupp i dag, så ta med deg tipsene mine å gå ut på shopping! Lykke til ♥

Enhver bart og skjegg trenger ordentlig barberingsutstyr, på bildet over fant jeg et lekkert sett fra Barbershop.no Dette vil ikke bare gjøre barberingsjobben enklere, men det tar seg også pent ut på badet. Vinn vinn!

Kjenner du en som er glad i godt øl? Da må han jo ha noen fine ølglass han kan servere drikkevarene i! Disse fra Kitchen er satt ned med 100kr og tar seg veldig bra ut. Er han mer en whisky-type kan du jo heller velge disse. En annen morsom gave i samme kategori er lommelerke. Det er kanskje ikke noe man får brukt for veldig ofte, men en fin lommelerke kan absolutt være kjekt å ha. Denne her er rimelig og fin.

Nå som vinteren står for tur tror jeg de fleste menn vil sette pris på et par lune og gode tøfler. Ingen liker å fryse på bena og hvor deilig er det ikke å sette føttene ned i myke tøfler på morgenkvisten? Et lesebrett er også supert å ha nå i mørketiden, hva med dette her fra Kindle? Prisen var ikke så ille til lesebrett å være, men det kan være en idé å spleise.

Det er ikke bare vi jenter som liker å ha fint tilbehør, en tøff klokke tror jeg er noe de aller fleste menn ville gått med. Tenk litt over stilen hans, tror du en stor chunky klokke vil passe best, eller liker han det litt mer enkelt? Det er jo lov å spørre også! Jeg digger klokken på bildet, men den trenger ikke være så dyr!

Hvis han ikke er helt klokke-typen kan du jo heller gå for en fin lommebok, eller kortholder? Det er jo i hvert fall noe alle trenger! Kortholderen på bildet over er veldig lekker, men passer kanskje best til spesielle anledninger. Men det finnes også mange rimeligere varianter der ute, her finnes det nesten 100 forskjellige varianter i alle prisklasser.

Til den musikkinteressert går det jo an å gi et par trådløse høyttalere! Det er så kjekt å kunne ha med seg god lyd over alt, også er det jo hyggelig å kunne dele musikkopplevelsen med andre. Høyttalerne fra JBL kommer i mange forskjellige farger, så hvorfor ikke kjøpe en i favorittfargen hans?

Verktøy er kanskje litt typisk, men det betyr ikke at det ikke er et godt gaveforslag. De eldste mennene i familien har kanskje det de trenger, men kanskje du har en bror eller en kjæreste som ikke har fylt opp verktøykassen sin enda? Hvis du vet han ønsker seg en drill eller noe større kan man jo gå sammen flere om å spleise, ellers så må alle verktøykasser inneholde en god hammer, skrutrekkere, tenger osv. Gå til for eksempel Jernia og hør hva de anbefaler.

Ølbrygging hjemme har tatt av de siste årene, så hva med å gi bort et sett for hjemmebrygging? Settet på bildet over et minisett til en rimelig penge, da får han testet ut om han liker det før han eventuelt investerer i noe dyrere utstyr. De har masse annet i samme nettbutikk så hvis han allerede er i gang med brygging kan du jo kjøpe inn noen ingredienser eller lignende?

Til den aktive finnes det uendelig med gaver å velge blant, hva med et par freshe snowboardbriller? Hvis han liker seg bedre innendørs på treningssenteret kan du jo kjøpe inn noe kult treningstøy, eller en ny bag? En annen ting jeg ser mange skaffer seg om dagen er aktivitetsmåleren fitbit. Kanskje det kan være en fin gave til noen som snakker om at de ønsker å komme i gang, men trenger et lite sprak bak? Men hver litt forsiktig med hvem du gir det til, du vil ikke at den som får gaven skal tolke det feil og bli lei seg!

Som jeg nevnte tidligere liker jo gutta også å pynte seg, så et fint belte eller noen pene mansjettknapper kommer alltid godt med. Begge deler finnes i alle mulige prisklasser så her kan du tilpasse etter egen lommebok. Beltet på bildet over er fra Zalando og koster 350 kroner. Mansjettknappene er litt mer eksklusive og koster 1399,- på Gullfunn.

Mens vi er i gang med det ytre, hva med et hudpleiesett? De digger ansiktskremer og skrubber omtrent like mye som vi jenter, de er bare ikke så glad i å innrømme det. Bulldog har noen veldig enkle, gode produkter som fint kan stå på baderomshyllen uten at det blir flaut. Et sett med ansiktskrubb, ansiktskrem og dusjsåpe koster under 200,- på Vita.

Hvis det er en ting gutta virker å like så er det gadgets, jeg kjenner i hvert fall flere som stadig setter opp en eller annen gadget på ønskelisten sin. Så hvorfor ikke innfri dette ønsket med å kjøp noe gøy? Gigaset G-tag er en liten dings som hjelper deg med å finne igjen ting du ofte roter bort. Dette synes i hvert fall jeg er en morsom gave, og den er ganske rimelig så du kan kjøpe en litt mer seriøs ting ved siden av hvis du vil det. Ellers finnes det massevis av andre gadgets der ute, en minidrone, USB-koppvarmer eller et minikjøleskap er alle morsomme gadgets å gi bort til den rette personen.

Den siste tingene jeg har lyst til å tipse om er et lommeteleskop. Dette tipset så jeg faktisk i et eller annet magasin for litt siden og jeg synes det var en god idé. Hvor gøy er det ikke å kikke opp på stjernehimmelen med sitt eget teleskop. Man får sikkert ikke sett all verden med et lite ett, men igjen kan man gå sammen med flere og kjøpe et mer ordentlig! Det på bildet over koster ca. 300,- og er fra Lightinthebox.

Håper tipsene kan hjelpe dere litt på vei når dere skal ut på gavejakt! Det er søren meg ikke alltid lett å handle til disse gutta, men hvis du er veldig i tvil er det greit å spørre om de faktisk ønsker seg noe. Jeg skrev et innlegg likt dette i fjor og året før der så hvis du vil ha enda flere tips kan du søke i bloggen min. Og har du et godt tips selv setter jeg pris på at du deler det i kommentarfeltet ♥

– Sara


#gave #jul #julegaver #tips #ideer #inspirasjon #gaver

Movember nail art

Jeg synes ikke det har vært så mye fokus på Movember i år som det pleier, også var det jo så mye snakk om brystkreftsaken i oktober! Håper likevel mange menn der ute har sjekket seg for prostatakreft denne måneden! Jeg kan jo dessverre ikke spare opp en flott bart selv og donere den,men jeg kan fikse meg en bart på andre måter. Resultatet ble negledesignet dere ser under. Synes det ble litt morsomt, selv om det kunne vært penere. Tegning har aldri vært min sterke side, helt ærlig er jeg elendig med blyanten, så at jeg begir meg ut på disse neglegreiene er egentlig litt utrolig. Uansett, en slags bart ble det, og det hadde jo vært gøy om noen av dere lagde en negle-bart før måneden er omme! I så fall må jeg få se!

– Happy Movember –

Et lite triks for å lage barteformen er å først lage to prikker inntil hverandre, også to litt mindre sirkler på hver side av de. Jeg brukte dotting tools til dette. Så er det bare å fylle inn resten med en tynn pensel. Tegn en buet strek under den store prikken, over til den lille. Det kan være lurt å øve på et ark først, det gjorde nemlig ikke jeg!

Øving gjør helt klart mester når det kommer til negledesign, og jeg må vel nesten begynne øvingen til julens negler allerede nå! Hehe. Jeg måtte lage barten et par ganger før jeg kom frem til den jeg har på bildene, men med hvit Gelish under slipper jeg legge nytt lag med hvitt hver gang. Veeldig deilig nå man trenger noen forsøk! Håper dere likte negledesignet ♥

Hva synes dere om barten min?

– Sara


#movember #november #nailart #nails #neglelakk #skjønnhet #beauty #negler

Three things… (Christmas edition)

Det begynner å bli godt over et år siden sist jeg hadde et innlegg som dette, og siden det var bare én måned til julaften i går tenkte jeg å ha juletema. Det passer jo perfekt nå? Kanskje kan litt av min julestemning smitte over på dere? Jeg synes i hvert fall det er på høy tid å begynne å kjenne litt på den følelsen nå ♥

3 ting en jul må inneholde

♥ Familiekos! Julen er en tid for tradisjoner og familiehygge, så dette må være på plass for en perfekt jul.

♥ Gløgg! Etter at jeg begynte å like det i fjor kan jeg ikke se for meg en jul uten, tenk alle årene jeg har gått glipp av! Jeg holder i skrivende stund på å teste meg frem til en god hjemmelaget oppskrift, håper jeg ender opp med noe som er verdt å dele!

♥  Julesanger er veldig viktig for julestemningen min. Jeg går rundt med forskjellige julesanger på hodet i hele desember og de er hjertelig velkomne i år også.

3 ting jeg liker å bake i jula

♥ Lussekatter! Jeg har kun bakt det én gang etter at jeg flyttet for meg selv, men på skolekjøkkenet var dette et fast innslag før jul. Jeg blir nok nødt til å bake det igjen i år, jeg kjente nemlig lukten av den deilige safranen i skapet da jeg ryddet der ista. Oppskrift på herlige lussekatter finner dere her.

♥ Pepperkaker, selv om jeg aldri synes de får så god kryddersmak som de jeg kjøper. Det er liksom en del av førjulstiden å kjevle, stikke ut figurer og smake altfor mye på deigen.

♥  Sara Bernard, kun på grunn av navnet, neida! De er jo så gode, også ser de skikkelig fine ut på fatet! Det eneste kjedelige er at det tar litt tid å lage de.

3 sanger jeg helst hører på i jula

♥ War is over med John Lennon, ingen jul uten! Jeg hørte den faktisk i en butikk her om dagen, og da kom virkelig julestemningen som en bombe!

♥ En stjerne skinner i natt. En nydelig julesang som bare må høres hvert år, dette er min soleklare norske favoritt.

♥  Wonderful dream, mest kjent som Coca Colas julesang. Det er lite som setter julestemningen i gang som når den store cola-lastebilen og denne sangen spilles av på TVn.

 

3 tradisjoner som ikke kan brytes i jula

♥ Tre nøtter til Askepott med julestrømpe må jeg ha vært år. Jeg tror ikke det hadde blitt ordentlig jul hvis den tradisjonen hadde blitt brutt.

♥ Risgrøt i jula er et must for meg! Når resten av familien spiser mølje lille julaften tar jeg frem grøtbollen min, og på dagen på selve dagen bruker vi å dra på grøtbesøk hos besteforeldrene til Matias. Kjempe kos!

♥ Å åpne en julegave på dagen. Det henger igjen fra da vi var små og skulle få en gave vi kunne kose oss med mens vi ventet på at kvelden skulle komme.

3 ting jeg liker se på TV i jula

♥ Tre nøtter til Askepott er fast tradisjon på julaften, vi er vel ikke de enste?

♥ Jeg har lyst til å skrive en av julekalenderne, men de siste årene har jeg ikke rukket å følge med hver dag. Aller helst skulle jeg likevel gjerne fått med meg en av disse her:  Blåfjell, Månetoppen, Amalies jul, Skomakergata eller Olsenbanden Jr. første kupp.

♥ Minst én av Harry Potter filmene er et must hver romjul.

Jeg må innrømme at jeg satt å hørte på julesanger og drømte om å pynte til jul nå. Det er vel snart innafor? Det er jo under en måned til julaften, jeg tror jammen meg jeg skal ha pyntet ferdig leiligheten før klokken slår tolv natt til 1. desember. Gleder meg som et lite barn!

Har du kommet skikkelig i julestemning?

– Sara 


#ommeg #meg #blogger #blogg #fakta #jul #julestemning #julen #kos 

Ikke helt etter planen

God tirsdag! Denne dagen ble ikke helt som jeg hadde tenkt, nå er jeg nemlig stasjonert på jobb. Jeg så for meg å legge en bloggplan for uken, ta litt bilder til et innlegg og ferdigstille en ny nailart til dere. Meen det får heller bli i morgen! Jeg ville uansett stikke innom dere en tur for å ønske dere en superfin tirsdag, dere er så gode som fortsettere å klikker dere inn selv om det er litt mindre aktivitet enn vanlig her. Tusen takk ♥

Sjekk forresten ut de enorme pupillene mine! Jeg var på Ullevål i går for litt tester og da får jeg øyedråper som utvider de. Det ser jo helt crazy ut!

Men nå får jeg komme meg tilbake på jobb. Ha en fin kveld i regnet da dere, kanskje det hadde smakt med noe varmt i koppen? Her finner du oppskriftene du bare MÅ teste ut ♥

– Sara


#hverdag #jobb #blogg #oslo

Uken som gikk #8

Før jeg kjører i gang med en ny uke må jeg oppsummere den som gikk, jeg jobbet en del og fikk ikke blogget så mye som jeg skulle ønske, men nå har jeg fri en uke i strekk så jeg lover å gjøre opp for det!

Ukens høydepunkt: Å endelig ha fått tilbake leiligheten veggdyrfri har vært høydepunktet denne uka! Det har vært en slitsom periode med disse skadedyrene, men nå er ting tilbake til normalen igjen.

Ukens innkjøp: Tingene som kom i posten fra Ebay og AliExpress stikker av med den tittelen i uken som gikk. Jeg er superfornøyd med alle tingene, sjekk gjerne ut innlegg om de her.


Ukens craving: Jeg har faktisk ikke cravet så mye denne uka, bortsett fra varmt drikke. Det er jo ikke noe sjokk hos meg akkurat! Det har gått noen kopper med kaffe, sukkerfri kakao med mint og te. Får aldri nok ♥

Ukens wanderlust: Et varmt sted… Vi begynner virkelig å kjenne at det snart er desember, og en liten tur til varmere strøk hadde smakt godt nå. Vi fikk liksom aldri en ordentlig sommer i år, så tanken på at vi må vente over et halvt år på sommer igjen er litt uutholdelig!

Ukens mest leste innlegg: Jeg er litt overrasket, men i forrige uke var det innlegget med mine siste snaps som ble mest lest. Legg meg gjerne til: sokbibi.


Ukens bloggerissue: Mangel på tid! De dagene jeg ikke fikk blogget hadde jeg rett og slett ikke tid, eller så har jeg ikke vært flink nok til å disponere tiden min.

For ett år siden i dag: Var det søndag og jeg oppholdt meg hjemme med planlegging av uken. November i fjor var en travel tid med mye skole, i tillegg til jobb, praksis og timer på Ullevål med øyet mitt. Planlegging var derfor ganske vesentlig for å rekke over alt.

Improving Lives: Denne uka har kostholdet gått mye bedre, det ble en kopp med gløgg på fredag og litt sjokolade i helga, men utover det er jeg fornøyd! I morgen har jeg satt meg opp på spinningtime på SiO, hjelp! Jeg lurer på hvordan kondisen er.

Hva har du gjort i uka som gikk?

– Sara


#ukens #ukensomgikk #hverdag #tilbakeblikk #blogg #blogger

New in: Ebay og AliExpress

God lørdag fine! Beklager fraværet de siste dagene, men nå har vi endelig fått tilbake tingene våre i leiligheten og kan begynne å senke skuldrene. Nå gjenstår det bare å sette siste rest på plass. Gøy å pakke ut samme flyttelass to ganger i samme leilighet! Hehe. Siden det eneste jeg har gjort de siste dagene er å jobbe og å pakke ut ting har jeg ikke så meddele, derfor tenkte jeg heller å vise dere mine siste innkjøp fra Ebay og AliExpress.

– Pastels –

Jeg har hatt lyst på et par, søte dotter som kan piffe opp veskene mine en stund, så da ble det like godt fire forskjellige farger. Den grå har allerede fått fast plass på den sorte vesken min. Du finner de til latterlige 14 kroner her.

Litt nye negleting ble det også, fjærpynten finner dere her, blomstene her og svampen her.

Denne her er jeg kanskje aller mest fornøyd med av alle innkjøpene! Hvor skjønn er ikke denne nøkkelringen? Jeg tror nesten jeg må ha den til pynt på skrivebordet mitt så jeg kan se på den hele tiden ♥ Prisen er ca. 35 kroner og kan kjøpes her.

Disse to enkle armbåndene var latterlig billige så de måtte bare opp i kurven min! Begge armbåndene kostet under 10 kroner, det med to hjerter kjøpes her og det med ett her.

Og til slutt et par supersøte øredobber! Disse kostet også under 10 kroner og kan kjøpes her.

Alle tingen er veldig fine, men som sagt er det nok nøkkelringen jeg likte aller best. Kvaliteten på smykkene er selvfølgelig ikke all verden når de er så billige, men så langt har de holdt bra. Hvis dere ikke har handlet fra AliExpress før anbefaler jeg dere å sjekke det ut, siden ligner på Ebay, men har en del ting jeg ikke finner der. De har også et veldig godt og enkelt sikkerhetsopplegg for kjøpere, hvor du har muligheten til å få tilbake pengene hvis varen ikke har kommet frem. Så sjekk ut siden, Ebay har helt klart for en sterk konkurrent i mine øyne!

Har du handlet der før?

– Sara


#ebay #aliexpress #shopping #innkjøp #newin

The most wonderful time…

of the year… Akkurat nå skulle jeg ønske jeg kunne legge på en julesang og lukten av nystekte pepperkaker når dere åpner dette innlegget. Tenk så kos, hihi ♥ Jeg kom helt inn i julemodus da de første snøfnuggene falt tidligere denne uka og er SÅ klar for at desember skal starte. Jeg kan ikke tenke meg en mer koselig måned enn desember og i år skal jeg lage meg en to do liste så jeg får skvist mest mulig ut av juletiden. Så mens vi venter på at desember skal ringe inn kan vi kose oss med disse bildene.

– I’m dreaming of a white christmas –

Dere kjente nesten lukten av pepperkaker nå ikke sant?

Begynner du å komme i ordentlig julestemning?

– Sara


#jul #vinter #pepperkake #julepynt #weheartit #inspo #inspirasjon #pepperkake