Påskenegler

Det blir mye påskesnakk på bloggen om dagen, men sånn får det bare bli. Det er jo bare påske én gang i året! Uansett, når det først er påske er det jo klart man må fikse seg påskenegler! Så jeg gikk på med litt gulfarge også prøvde jeg meg på en litt påskete-vri med “påskeegg” på ringfingeren. Veldig enkelt, men søtt, og helt i min gate! 

Jeg har brukt Pale Sun på alle neglene og så pyntet med Lilac Lincoln, Pink Cadillac, Placi El Dorado og Surf Bel Air. Som verktøy har jeg brukt den tynneste penselen og dottingtoolen i Nail Perfect Nail Art Brush settet. 

Etter du har lagt to lag med en gul lakk pynter du med de fargene du selv ønsker. Jeg synes det ble søtt med pastellfarger, også passer det jo godt til påske. Bruk en dottingtool og lag prikker på en av neglene, samt to striper med prikker på en annen. Bruk så en pensel og tegn en enkel strek og gjerne en linje med sikksakk-mønster. Og voilà, et enkelt, fint påskedesign. 

TL Beauty Store har forresten 20% rabatt på hele butikken sin frem til midnatt i dag, hvis du bruker kodeordet PÅSKE. Der finner du masse herlige farger, som dekker godt, tørker fort og holder lenge. I tillegg tester de ingen av produktene sine på dyr, så pass på nå ♥

Har du lakket neglene til påske?

– Sara 


#påske #påskenegler #negler #negledeisgn #neglelakk #toneliseakademiet #tldesign #tlbeautystore 

Søte, spiselige påskekyllinger til frokostbordet

Hei igjen! Nå i påsken er det mange som koser seg med litt ekstra gode frokoster og nå tenkte jeg å komme med en kjempeenkel oppskrift som piffer opp frokostbordet litt. Jeg har nemlig pyntet de ellers litt kjedelige eggene og forvandlet de til søte påskekyllinger. Alt er selvfølgelig spiselig, men pepperkornene blir kanskje litt sterkeste laget for de fleste. Håper dere liker de ♥

Du trenger: Egg ♥ Majones ♥ Gulrot ♥ Hele pepperkorn ♥

Bare kok så mange egg du ønsker på vanlig måte. Kjøl de så ned i iskaldt vann før du piller av skallet og skjærer av toppen på egget. Fyll på med majones, og sett tilbake toppen av egget. Da har du fått et lite hodet, som trenger nebb og øyne. Til øynene brukte jeg bare hele pepperkorn og som nebb skjærte jeg ut en trekant av gulrot. Hvis du vil gjøre de helt perfekte skjærer du ut tynne biter av gulrot som du lager ben av. 

Påskeliljer ♥

Og om det kanskje ikke er lov med søtsaker til frokost så kan du i hvert fall sette frem litt gule godiser til lunsj. Påskegulemakroner med sjokoladefyll eller sitronfyll er helt innafor til påske. 

Du kan gjøre litt mer utav majonesen og blande i et most egg, litt skvist hvitløk, gressløk, salt og pepper. Da får du en herlig eggesalat med masse smak du kan sprøyte på med en sprøytepose. Men det fungerer helt fint med bare majones også! Så da håper jeg dere likte ideen og at kanskje det dukker opp noen påskekyllinger på noens frokostbord i løpet av påsken? Si gjerne i fra hvis dere prøver ut oppskrifter, det er alltid gøy å høre at oppskrifter og tips faller i smak ♥

Bruker dere å gjøre litt ekstra utav frokosten i påsken?

– Sara 


#påske #påske2015 #frokost #påskefrokost #gult #kylling #påskekylling #egg #oppskrift #hjemmelaget #makroner #mat #lunsj #tips

Påskenøtter: Dag #2

Ny dag, nye påskenøtter! Gårsdagen var riktig nok ikke en nøtt, så jeg har derfor ikke noe fasit til dere. Men, jeg vil uansett si tusen takk til alle som la igjen en kommentar med det de forbinder med påsken. Det kom inn mange koselige ting og jeg lot Random.org avgjøre vinneren. Den heldige ble nr. 1, Hanne! Gratulerer så mye, jeg sender deg en mail også får jeg sendt avgårde pakken så fort som mulig. 

Til dagens oppgave har jeg gravd frem noen gamle barnebilder av kjente fjes, jeg lurer derfor på hvem er det dere ser her? 

Kan du svaret på det legger du igjen det i kommentarfeltet med e-posten din. Hvis du ikke klarer alle ville jeg likevel lagt igjen et svar, man vet jo aldri om noen av de andre har klart alle heller! Premien ser dere over, masse lykke til! 

– Sara 


#konkurranse #vinn #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #makeupmekka #neglelakk #kerastase #kjærlighet #godteri #godis #påske #påske2015

Vinn kult Solo-stæsj!

Hei igjen! Så gøy at så mange vil være med på påskekonkurransen i dag, det lover bra for resten av uka! Og siden vi er inne på temaet påske tenkte jeg å høre om dere hadde fått med dere den kule kampanjen til Solo hvor du kan vinne masse kult Solo-stæsj? I anledning Solos nye design kommer de i hele år til å dele ut masse kult solo-stæsj og jeg er sikkert ikke den eneste som sikler på den kule genseren og luen med dusk? Synes de er superfreshe begge to og jeg krysser fingre og tær for at jeg vinner. 

Hvis du også har lyst til å være med å konkurrere om kule premier laster du ned appen Solo Goodiebag og følger med når det er reklame på TV. Så fort soloreklamen kommer på TV åpner du appen og lar den lytte til reklamen, da vil du enten vinne $olo dollar eller stæsj. For $olodollar kan du kjøpe Solo på enten Statoil eller Deli De Luca, du trenger 10 for å få en flaske. 

Med appen kan du også “prøve på” effektene og dele bidet på Facebook og Instagram. Synes blidene blir så morsomme! 

Slik ser reklamen ut, og du kan bruke appen på denne her også. Så nå er det bare å begynne å følge med på TV, trenger du tips til hvor du finner Solo-reklamen kan du kikke på Solo sin Facebookside eller på snapchat @solosoftdrink. 

Har du lastet ned appen enda?

– Sara 


#solo #sologoodiebag #solobrus #påske #brus #sologenser #konkurranse #vinn 

Påskenøtter: Dag #1

God mandag til dere! Jeg tenkte å sparke i gang uken med påskens første konkurranse, hørtes ikke det ut som en god idé? Hver dag denne uken kommer det til å være små konkurranser her på bloggen hvor jeg ønsker svar på enkle oppgaver og så vil premiene varierer fra dag til dag. Siden dette er første dagen tenkte jeg å starte rolig, og lurer derfor bare på: 

Hva forbinder du med påske? 

Bare svar på det i kommentarfeltet så er du med i trekningen av to leppepomader og snopet du ser på bildet over. Husk å legg igjen e-posten deres slik at jeg kan nå vinneren! Masse lykke til!

– Sara 


#konkurranse #vinn #premie #påskekonkurranse #påskenøtter #chupachups #lipsmacker #leppepomade #kjærlighet #godteri #godis #påske #påske2015

Gårsdagens bursdagsfeiring

God søndag! Jeg har kommet litt sent i gang i dag, men nå har jeg endelig fått kikket litt på bildene fra gårsdagens bursdagsfeiring. Onkel ble 45 år tidligere i mars og i går ble hele familien samlet for en koselig feiring. Vi var på fine Eger & Co. i Hønefoss og fikk servert herlig mat og kaker. Det ble en veldig koselig kveld og jeg tror bursdagsbarnet koste seg masse! Her kommer noen bilder fra kvelden ♥

Lystig lag!

Et stykk fornøyd bursdagsbarn som fikk masse fint. 

Var ikke disse småkakene søte? 

En veldig koselig kveld med fine folk! I dag har jeg kost meg med påskeegget mitt og 4 stjerners middag-maraton på TV. Man blir jo aldri for gammel for påskeegg! Hehe. Utover kvelden i dag tenkte jeg å planlegge de kommende påskenøttene til bloggen, i morgen braker det nemlig løs! Håper dere vil være med ♥

Har du påskeegg i år?

– Sara 


#bursdag #bursdagsfeiring #feiring #bursdagsbarn #egerogco #eger #mat #middag #familie #påske #kake #kos #hyggelig #koselig 

Oppskrift: sunnere peanut butter cups

God lørdag! Nå begynner det bli en stund siden jeg delte oppskrift på noe søtt og nå som påsken er her tenkte jeg det var på tide igjen! Denne gangen har jeg prøvd meg på å lage en lit sunnere versjon av peanut butter cups, og de ble faktisk ganske like originalen. Den største forskjellene på mine og de originale er sjokoladen blir mørk, men jeg har ikke klart å finne frem til en sunn sjokoladeoppskrift som gir lysere sjokolade enda. Men mørk sjokolade er jo godt, og med peanøttsmør inni blir det helt perfekt! Så da håper jeg oppskriften faller i smak.

Ingredienser: 50g kakaomasse ♥ 25g kakaosmør ♥ 30g agavesirup ♥ 1 ts vaniljepulver ♥ peanøttsmør ♥ Former ♥

Lag sjokoladen ved å smelte kakaomasse og kakaosmør i vannbad. Når det er helt flytende blander du inn agavesirup og vaniljepulver. Fyll formene godt, og pass på å få nok sjokolade oppover kantene (der bommet jeg litt). 

La sjokoladen stivne i kjøleskap før du fyller på med ønsket menge peanøttsmør. 

Topp så med sjokolade over smøret og sett i kjøleskap til det har stivnet. 

Og så har du nydelige, sunnere peanut butter cups! Kombinasjonen av salt og søtt slår aldri feil og disse her er sterkt avhengighetsskapende! Selv om de blir veldig mektige gikk brettet ned ganske fort her i huset! 

Liker du peanut butter cups?

– Sara 


#sjokolade #peanutbutter #peanøttsmør #hjemmelaget #oppskrift #sunt #sunnere #søtt #salt 

Oppskrift: fylt svinefilet med fløtepoteter

God kveld! Er det deilig med påskeferie? Totiki (marsvinet) og jeg har reist hjem til mamma for påsken, og i morgen kommer Matias etter. Da skal vi feire onkel som ble 45 år for litt siden. Det skal bli koselig! I dag har mamma, bestemor og jeg jentekveld, og mens de sitter klistret til The Voice tenkte jeg å dele en herlig middagsoppskrift med dere. Dette er en perfekt lørdagsmiddag som tar overraskende kort tid å lage. Håper det faller i smak ♥ 

Ingredienser svinefilet: Svinefilet ♥ Fetaost ♥ Pesto ♥ Rød curry paste ♥ Olje ♥ Hvitløkspulver ♥

Snitt opp fileten og fyll den med fetaost. Bland sammen noen spiseskjeer med pesto og rød curry paste, litt olje og hvitløkspulver til en passelig tykk blanding og smør utover fileten. La den gjerne ligge natten over med marinaden hvis du har tid til det. Stek så kjøttet lett på hver side i en stekepanne før du legger den i en ildfastform i ca. 15 minutter. Da får den en fin stekeskorpe, samtidig som at kjøttet blir saftig. 

Ingredienser fløtegratinerte poteter: 2-3 store poteter ♥ 1 rødløk ♥ 1,5 dl matfløte ♥ Noen små klatter smør ♥ 2 dl revet ost ♥ Hvitløkspulver ♥ Salt og pepper ♥ 

Skjær opp potetene og løken i tynne skiver og legg det lagvis i en ildfast form. Legg smøret rundt om kring i formen, krydre med salt, pepper og hvitløkspulver og hell over fløten. La det stå i ca. 30 minutter på 200 grader før du tar ut formen og legger på osten. Sett formen tilbake i 15 minutter til. 

Server gjerne med ovnsbakte grønnsaker og en frisk tzatziki til. Dette er en litt fargeløs rett som det er vanskelig å få til å se fresh og god ut, men jeg lover, dette smaker skikkelig godt! Nå skal jeg komme meg på kjøkkenet og lage noen makroner før det blir for sent. Når det er bursdag må jeg jo lage noen franske godsaker! Ha en fortsatt fin kveld ♥ 

Så det godt ut?

– Sara 


#mat #middag #oppskrift #hjemmelaget #svin #sinefilet #fetaost #grønnsaker #tzatziki #fløtepoteter 

Vinner av skjønnhetspakken!

God morgen og god helg! Egentlig kunne jeg vel slengt med god påske inni der også, for nå er det like før! Jeg startet min påskeferie etter bachelor-veiledningen i går og er veldig klar for å koble litt ut noen dager. Jeg tenkte å lese litt pensum i påsken da, men nå er jeg så godt fornøyd med bacheloroppgaven min at det skal bare bli kos! Vi har fått lov til å bytte tema, og nå kan jeg endelig senke skuldrene og glede meg til jobbing fremover isteden for å grue meg. Nok om det, jeg kan fortelle litt mer om oppgaven min en annen gang. Nå tenkte jeg nemlig å trekke vinneren av konkurransen min! Vi må jo få avsluttet denne før påskeuken starter og bloggen blir fylt opp med påskenøtter. 

Det var hele 32 stykker som meldte seg på denne gangen her, veldig gøy at så mange vil være med! Håper likemange vil være med på årets påskenøtter! Som vanlig har jeg kastet ballen over til random.org og latt de bestemme vinneren, men først, her er premien: 

Litt forskjellige skjønnhetsprodukter som jeg håper vinneren blir glad for! Og vinnertallet ble som dere sikkert nummer 19, altså den 19 kommentaren (da teller jeg med kommentarer på begge innleggene om konkurransen). Personen som skjuler seg bak det tallet er… FRODITH! Gratulerer så mye ♥ Du er med på stort sett alt jeg arrangerer her på bloggen så det er gøy at du endelig vinner! Skal sende deg en melding asap så pakken kommer avgårde så fort som mulig. 

Til dere som ikke vant denne gangen blir det nye muligheter hver dag i påskeuken, så følg med da! 

– Sara 


#konkurranse #konk #vinner #premie #500kr #blogg #bloggkonkurranse #thebodyshop #tbs #batiste #bikbok #loreal #carmex #bbcream #bodymist #tørrshampoo 

Blogganbefaling: Tuvamariaa

Hei! Dere husker kanskje at jeg satte i gang en liten leserundersøkelse i forrige uke og lovte å gi en av dere som svarte en blogganbefaling. Nå har jeg sett igjennom alle sammen og tusen takk til dere som la igjen et svar. Både til dere som la igjen blogglinken deres og de som ønsket å være anonyme. Selv om dette er min blogg hvor jeg poster det jeg selv ønsker er det alltid kjekt med litt input fra dere som leser den også. Som de fleste andre, blogger jeg fordi jeg synes det er gøy og fordi det har blitt en av mine største hobbyer, men jeg vil jo selvfølgelig at dere som er inne her liker det dere leser. Når lesertallet er høyt gjør jo det noe med motivasjonen, å si noe annet ville jo vært løgn!

Resultatet av undersøkelsen viser at veldig mange av dere ønsker mer hverdag, flere oppskrifter og mer DIY. Det synes jeg høres veldig greit ut egentlig, så det skal jeg prøve å få til! Men, jeg også et spørsmål, en av respondentene svarte at hun ønsket færre innlegg som ikke handlet om noe, men samtidig ønsket mer hverdag. Jeg vil så klart ikke ha masse innlegg uten innhold, men jeg kan være enig i at hverdagsinnlegg blir litt innholdsløse. Men siden hun ønsket mer hverdag forstår jeg ikke hvilke innholdsløse innlegg hun sikter til? Hvis du som la igjen dette svaret eller noen av dere andre har konkrete eksempler på innlegg hadde jeg satt stor pris på å høre hva dere legger i det. MEN, nok om undersøkelsen! Jeg har jo en blogg å anbefale, og denne gangen ble det Tuva Maria som vant. 

Tuva Marie er ei 18 år gammel jente fra Bergen som blogger om hovedsakelig hverdag. Det er gjerne korte innlegg med en lite tekst og et bildet til. Det er ikke mange bilder å finne av bloggeren selv, så dere får heller kose dere med disse fine bildene isteden og mine meninger om design og innhold. 

Design

Designet er veldig enkelt, hvit bakgrunn og ingenting som forstyrrer rundt på siden. Det er ikke noe bildet i headeren, kun navn, som forsåvidt er ok. Litt lite spennende, man blir liksom ikke fengslet med en gang. Men hun kjører veldig på det minimalistiske ellers også så det funker. Menyen på siden er fin, men jeg synes det blir vanskelig å finne frem på bloggen da alle innleggene ligger i kategorien blogg. Stort pluss for muligheten til å søke da, det gjør jobben med å navigere seg rundt litt enklere. 

Innhold

Som jeg skrev litt lenger opp har hun litt utradisjonelle innlegg med stort sett ett bilde og en kort tekst til. Jeg synes dette er litt morsom måte å gjøre det på, det skiller seg ut og bruker ikke evig lang tid på å lese side opp og side ned med tekst (slik som med dette innlegget her, hehe). Innholdsmessig går tekstene mye på hverdag, noe som egentlig er greit, og bildene er ofte veldig fine. Jeg føler dette er en blogg man går til hvis man ønsker å kikke på bilder og bare kose seg rett og slett. 

Jeg synes absolutt du skal ta deg en tur innom henne! Velig fin blogg som skiller seg litt ut fra mengden. 

Har du vært innom bloggen hennes før?

– Sara 


#blogg #blogger #anbefaling #tips #blogganbefaling #linking #linkerunde #vinner