Søte, spiselige påskekyllinger til frokostbordet

Nå i påsken er det mange som koser seg med litt ekstra gode frokoster og nå tenkte jeg å komme med en kjempeenkel oppskrift som piffer opp frokostbordet litt. Jeg har nemlig pyntet de ellers litt kjedelige eggene og forvandlet de til søte påskekyllinger. Alt er selvfølgelig spiselig, men pepperkornene blir kanskje litt sterkeste laget for de fleste.

Du trenger:

  • Egg
  • Majones
  • Gulrot
  • Hele pepperkorn

Bare kok så mange egg du ønsker på vanlig måte. Kjøl de så ned i iskaldt vann før du piller av skallet og skjærer av toppen på egget. Fyll på med majones, og sett tilbake toppen av egget. Da har du fått et lite hodet, som trenger nebb og øyne. Til øynene brukte jeg bare hele pepperkorn og som nebb skjærte jeg ut en trekant av gulrot. Hvis du vil gjøre de helt perfekte skjærer du ut tynne biter av gulrot som du lager ben av.

Og om det kanskje ikke er lov med søtsaker til frokost så kan du i hvert fall sette frem litt gule godiser til lunsj. Påskegulemakroner med sjokoladefyll eller sitronfyll er helt innafor til påske.

Du kan gjøre litt mer utav majonesen og blande i et most egg, litt skvist hvitløk, gressløk, salt og pepper. Da får du en herlig eggesalat med masse smak du kan sprøyte på med en sprøytepose. Men det fungerer helt fint med bare majones også! Så da håper jeg dere likte ideen og at kanskje det dukker opp noen påskekyllinger på noens frokostbord i løpet av påsken?

Hei hei. Jeg heter Sara, er 29 år, og bor på Tyristrand sammen med kjæresten min. Jeg er utdannet lærer, men holder for tiden på med en master i digital kommunikasjon og kultur. Målet mitt er å leve så miljøvennlig som mulig, så på denne bloggen vil du finne en god blanding av oppskrifter, DIY-prosjekter, tips osv. med en miljøvennlig vri. Håpet er at jeg kan inspirere andre til å bli litt mer miljøvennlig. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com
Posts created 561

16 thoughts on “Søte, spiselige påskekyllinger til frokostbordet

  1. Å herlighet *smelt* di var jo bare så skjønne, også så enkelt 🙂 Er nok ikke like flink til å gjøre noe ekstra hver gang jeg egentlig har tid til det, men en gang i blandt 🙂 I dag var faktisk mannen oppe tidlig å laget eggerøre til meg før han dro på jobb <3 Ha en fin påske! Å takk for tips, bildet lagret jeg på netthinnen 🙂

  2. Sommerfugler i magen: Hihi, så snill du er! Tusen takk 🙂
    Nei, man orker/gidder jo ikke alltid å styre med sånt, men innimellom er det kos ^^ Åh, så hyggelig av han! Det er alltid koselig å bli vartet opp litt 🙂
    Håper du får en kjempefin påske <3

  3. De var skikkelig søte eggene 🙂 Jeg ville ikke hatt majones, for det liker jeg absolutt ikke, men jeg synes de var kjempesøte 🙂 Ville nok heller gaflet i meg de makronene dine der ja :-DKLemmer <3

  4. Så nydelige , men det ble nesten sånn “litt for søte til å spise ” så jeg måtte vel bare laget de til pynt 🙂 Koselig å lage en fin frokost, nå i påsken har vi jo tid til det .

  5. frodith: Hehe, nei denne majonesbomben her er nok ikke noe for deg x) Kommer ikke å noe å erstatte det med heller 🙂 Makronene de hadde du forhåpentligvis likt, masse deilig sjokolade i midten :)) Nam <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top