Oppskrift: Oreo-candy cane bark

Hei! I dag viser kalenderen 14. desember, og om ti små dager er julaften her! Jeg synes denne adventstiden har gått så utrolig fort, og jeg skal prøve nyte den så mye jeg bare kan de siste dagene før jul. I dag har jeg en ny oppskrift til dere, så hvis du ikke har lagd årets julegodter enda anbefaler jeg deg å teste ut denne her. Her får du en herlig kombo av mørk og hvit sjokolade, blandet med deilig oreo og mint! Herlighet, det kan jo ikke slå feil 🙂 

Ingredienser: 150g kokesjokolade // 90g hvit sjokolade // 5 oreokjeks // 2-3 cady canes // Et par dråper peppermynteolje (valgfritt)

Start med å smelte kokesjokoladen over vannbad til den blir helt flytende. Hvis du vil kan du ta i et par dråper peppermynteolje før du heller sjokoladen over i en springform, brødform eller ligende som er dekket i bakepapir. Spre hakket oreokjeks over sjokoladen, og la det hele hvile til sjokoladen har stivnet.

Mens vi venter på det kan vi smelte den hvite sjokoladen, hell den bare over kjeksen og dryss over hakket candy cane tilslutt. 

Nå er det bare å sette hele herligheten kjølig slik at alt sammen stivner helt. 

Brekk opp platen i mindre biter, og server ♥

Dette ble en skikkelig søt treat med så mange gode smaker i en og samme bit! Det tar ikke lang tid å lage heller, mens du venter på at det første sjokoladelaget skal stivne kan du jo for eksempel pakke inn noen julegaver. 

Har du lagd julegodteri i år?

– Sara


#oppskrift #godteri #jul #julegodteri #polkagris #candycane #oreo #sjokolade #søtt #hjemmelaget

10 kommentarer

Siste innlegg