Hva heter du på snapchat?

Hei igjen! Nå skal vi snart ut døren her for å spise litt middag, men jeg tenkte bare å titte innom for å ønske dere en fin kveld. Jeg prøver å være litt aktiv på Snapchat om dagen så det er bare å adde meg der hvis dere vil. Det er alltid gøy å få noen nye å følge også, så add i vei! Heter Sokbibi der ♥ 

Hva heter du på snapchat?

– Sara 


#snaps #snapchat #sosialemedier #lørdag #helg #foto 

Bildedryss: Mote med mening

Hei! Nå sitter jeg å skravler med Anna og Vilde, vi har akkurat vært å spist lunsj på Villa Paradiso og snart skal vi gang med makronlaging. Jeg rekker dessverre ikke å skrive så mye nå, men jeg tenkte jeg kunne dele noen bilder fra gårsdagen. Jeg var som sagt med Polhem PR på eventet Mote med mening så her er litt bilder ♥

Det var veldig gøy ta bilder, selv om det ikke var så lett å få gode bilder når de var i bevegelse. Men jeg fikk øvd meg i hvert fall! Også var det jo veldig gøy å se på showet! 

Håper dere får en fin lørdag ♥

– Sara 


#mote #fashion #motemedmening #fashionshow #moteshow #event 

Tips: TL-Beauty Store Oslo

Hei, og god helg! Tenk at det allerede har rukket å bli en ny helg, denne uka her tror jeg slår alle rekorder, den var jo over på et blunk. Det gjør egentlig ingenting for denne helga her blir så bra! I kveld skal jeg jobbe litt på arrangementer Mote Med Mening, Polhem er med å organiserer eventet så da blir det litt kveldsjobbing. Men jeg gleder meg til showet så jeg tror egentlig ikke det kommer til å føles som jobb. Og som om ikke det var nok kommer fine Anna og Vilde til meg på overnatting i morgen ♥ Da skal vi kose oss glugg i hjel! 

Jeg kunne sikkert skravlet om hverdagen min i evigheter, men nå tenkte jeg å tipse dere som bor i Oslo-området om noe. Visste dere at TL-Beauty Store (Tone Lise Akademiet) har egen butikk man kan handle fra i Oslo? Det visste ikke jeg før her om dagen, så jeg trodde man måtte bestille fra nett om man skulle ha noe. Butikker er i samme lokalet som skolen så hvis du har lyst til å få lagt lekre negler til en billig penge av studentene, eller ta deg et lite kurs kan det fikses her. Helt perfekt! De holder til i Brugata og butikken er virkelig en godtebutikk for neglelakk-interesserte! De har i tillegg til neglelakk og neglepleie andre hudpleieprodukter, et par av de har jeg skrevet om tidligere. Sjekk ut anmeldelse av renseproduktene her, og ansiktsmasken her. Men nå vil dere kanskje ha litt bilder? Sjekk ut alle de fine fargene og variantene de har da!

Denne serien har jeg og de er så fine alle sammen ♥

De har også gelish-lakker der! 

Åh, så mye fint de har! Det er så mange lakker jeg har lyst til å putte i handlekurven, men jeg må nok vente til jeg har litt mer plass og til lønningene mine ikke kommer fra Lånekassen. Men jeg fikk med meg litt fint hjem da, tenkte dere skulle få se det hvis dere er interessert? 

Har du vært innom denne butikken?

– Sara 


#neglelakk #negler #neglepleie #nailpolish #tl #tlbeautystore #toneliseakademiet #beauty #skjønnhet #velvære #tips #oslo

Bildedryss: Vixen Blog Awards

Hei! Jeg rakk jo så vidt å nevne for dere at jeg skulle på Vixen Blog Awards, jeg vant nemlig billetter dagen før så det ble litt knapt med tid. Antrekk måtte jeg bare finne i eget klesskap, men jeg koste meg utrolig mye og jeg gjentar gjerne det her neste år også! Her kommer jeg med en liten update fra gårsdagen ♥

Anna og jeg startet kvelden med litt sminking og mojitos hjemme før vi tok turen ned til Hotell Continental. Der var det pre-party før selve awarden skulle starte, og vi fikk servert herlig fingermat og bobler i glasset. Det var nesten litt skummelt for så fort glasset var tomt kom det noen å fylte på for oss! Det ble derfor litt for mange glass, men jeg drikker veldig sjeldent så synes det var innafor. Jeg fikk også endelig hilst på Emilie og Rockstar Charlie. Det ble bare et kort møte, men det var hyggelig å se de i virkeligheten! Jeg hadde håpet på å møte Emilie og Rockstar Charlie igjen senere på kvelden, men med så mange mennesker er det ikke så lett å finne noen. Søte Agnes Lovise fikk jeg også sagt hei til, veldig hyggelig! 

Dette var faktisk det eneste klare bildet jeg klarte å ta av oss på pre-partyet! Det var ikke veldig bilde-vennlig lys der så det er ikke så mange blinkskudd dessverre. Jeg burde kanskje dristet meg til å ta på blitzen, men jeg lot de andre ta seg av det!

Nam! Maten vi fikk servert smakte som sushi i en litt annen forkledning, var ikke det her kreativt? 

Det lå masker og morsomme effekter vi kunne ta bilder med på bordene, men tror du noen av bildene ble bra? 

Fineste Anna som ble med på så kort varsel! Det var så koselig at hun kunne bli med ♥

Fine detaljer på lampene. 

Et speilselfie må man jo ha! 

Her uttrykker jeg hvor kleint jeg synes det var å bli tatt bilde av med så mange flinke bloggere til stedet. Selv om Anna var kjempegrei og tilbød seg å ta bilder av meg hele kvelden kjente jeg at det ble litt for flaut! Jeg angrer litt på det nå da, men kanskje neste år! Hehe 

Så var det tid for selve utdelingen, det åpnet med litt musikk før alle de 17 kategoriene ble delt ut. Det var en morsom konferansier og flotte utdelere som gjorde showet gøy å se på. Også var det veldig mange fine bloggere som var nominerte! Mange verdige vinnere, selv om ikke alle mine favoritter nådde helt opp. Vi fikk også fantastisk fine goodiebags med mye forskjellig. Gleder meg blant annet til å teste ut tingene fra Dr. Hauschka og Smilelab-stripsene! 

Årets herreblogg! 

Årets instagram og årets moteblogg.

Årets kjendisblogg og årets blogg. 

Årets beste outfit of the day og livsstilsblogg. 

Det var en utrolig morsom kveld som endte litt for sent. Det ble en liten tur innom after-party etter utdelingen hvor jeg møtte på ei av de hyggelige jentene fra praksisplassen min. Så jeg var vel ikke i seng før nærmere 3. Heldigvis er det ikke slike arrangement så ofte da. 

Var du på utdelingen i går?

– Sara


#vixen #vixenblogawards #vixenblogawards2014 #prisutdeling #blogg #blogger #bloggere 

Oppskrift: chiapudding med blåbær

God lillelørdag! Jeg har hatt lyst til å prøve å lage chiapudding i evigheter nå, men har aldri somlet meg til å kjøpe inn frø. Nå har jeg endelig fått bestilt meg en pose, kjøpte min på iHerb for en billig penge, men man kan også kjøpe det i norske helsekostbutikker. Håper dere liker oppskriften ♥

Ingredienser til én person 

          ♥ 2 dl mandelmelk 

          ♥ 4 ss chiafrø

          ♥ 2 ts yaconsirup (eventuelt honning)

          ♥ Blåbær eller andre ting til topping 

Ha alt sammen unntatt toppingen i et glass og sett det kjølig noen timer, du kan gjerne la det stå natten over. Husk bare på å røre i koppen et par ganger mens det står. 

Dette var frokosten min på søndag, oppskrift på juicen fikk dere da, men her er den igjen hvis noen er interesserte. 

Nå sitter jeg på jobb å blogger i matpausen, jeg fikk nemlig litt dårligere tid i går enn planlagt så jeg må skrive litt her. Jeg måtte finne antrekk til Vixen Blog Awards, for gjett hvem som fikk to billetter til det i går? Litt kort varsel, men hurra så gøy det skal bli! Anna kommer til meg etterpå så fikser vi oss sammen før vi er klare for prisutdeling. Kameraet er fulladet så det skal knipses masse bilder! Jeg skal prøve å titte innom dere en tur til før vi drar, men hvis jeg ikke rekker må dere ha en fin onsdag! Kanskje jeg ser noen av dere der?

Har du smakt chiapudding før?

– Sara 


#oppskrift #sunt #juice #chia #chiapudding #blåbær #bær #kosthold #mat #frokost #lunsj

January favorites

Hei hei! Her kommer det et tidlig innlegg for en gangs skyld, jeg var nemlig litt flink blogger i går og forhåndsskrev til dere. Det fortjener klapp på skulderen? Uansett. I desember hadde jeg et innlegg med mine favoritter den måneden, og ble veldig godt mottatt så derfor tenkte jeg å prøve å gjøre det til en månedlig greie. Kanskje det uteblir noen ganger, men jeg skal i hvert fall forsøke å huske på det. Det ser forresten litt ut som sommer på disse bilden, men ikke la dere lure! Det er fortsatt vinter i hovedstaden med snø og blank holke enkelte steder. 

Å friske opp den gustne vinterhuden kan være godt av og til, de gangen jeg gjør det tyr jeg til Sunspa sine sprayer. Jeg har prøvd både den her og den originale, men jeg heller nok mest mot denne, jeg synes chocolate passer best til min naturlige farge. Det som er så deilig med disse sprayene er at man ikke trenger å være redd for å få skille, jeg har i hvert fall aldri klart å pådra meg det. Du finner den med på 20% avslag.

Å føne håret tar fort ganske lang tid når det er litt lengde og tykkelse på håret, derfor har Free Shape Quick Blow Dry fra KMS California blitt min venn. Jeg brukte denne for et par år tilbake, men så gikk jeg tom og glemte å fylle på. Nå er jeg veldig glad for at den igjen har fått plass på baderomshyllen for denne her korter virkelig ned på tiden. Den er selvfølgelig varmebeskyttende også så her får du to produkter i ett. Fåes kjøpt her med 25% rabatt.

Den siste tiden har jeg fått dilla på litt enkle smykker. Tynne ringer, enkle armbånd og denne klokken som jeg har arvet etter oldemoren min blir godt brukt. Nå har jeg i tillegg kjøpt meg et par nye ting fra BikBok som også kommer til å bli store favoritter fremover. 

Hvor typisk er det ikke at en av de beste luktene til The Body Shop kun selges til jul? Jeg har lagt min elsk på dette body butteret med lukt av glazed apple, og når denne er tom må jeg vente helt til neste jul med å få tak i det. De har jo mange andre som lukter godt, men denne her var så frisk og god. Rop ut hvis noen har forslag til en god erstatter!

Apropos god lukt! Body Mistene til Victoria’s Secret lukte helt himmelsk, og lenge har vanilje og kokos vært min favoritt, men nå har jeg gått over til denne her. Den lukter veldig friskt og er ikke for søt, som mange av sprayene deres fort kan bli. I tillegg tar jo denne seg fint ut på badet! Denne kan kjøpes her med 20% rabatt. 

Sist gang hadde jeg med Dolce Gusto-kapsler som en favoritt, denne gangen er det te fra Pukka som stikker av med førsteplassen. Vi har Pukka på jobb så jeg har smakt på en hel haug med nye smaker den siste tiden og det er spesielt en med kanel og eple som er utrolig god! I tillegg er disse to her som jeg har i skapet selv også veldig gode! 

Har vi noen like favoritter?

– Sara 


#favs #favoritter #januar #vinter #thebodyshop #pukka #te #KMS #sunspa #victoriassecret #skjønnhet #beauty 

New in: lace and jewelry

God mandag! Denne mandagen var det så utrolig hardt å stå opp, noen fler som hadde det sånn? Jeg hadde mest lyst til å kaste telefonen i veggen og sove videre, men jeg tok heldigvis til fornuften. Denne uka her tror jeg uansett blir veldig bra, så en litt sløv start skal ikke få ødelegge! Vi skal på et spennende event med jobben på fredag også kommer Anna og Vilde på overnatting hos meg fra lørdag til søndag. Det skal bli så kos ♥ Nå tenkte jeg bare å stikke innom for å ønske dere en superfin uke, og for å vise hva jeg kjøpte på den lille shoppingturen til Vilde og meg på lørdag. 

Det er fortsatt en god del salg igjen i butikkene, så vi fikk med oss litt fint begge to. På Lindex plukket jeg med meg en supersøt rød blonde-bh og en grå “silketopp” med blonder som jeg hadde så lyst på i høst. Jeg tror faktisk jeg hadde den med i et innlegg om høstemote, og når den hang der på 75% måtte den jo bare bli min? 

Ser den ikke fin ut? gleder meg til å bruke den! 

Jeg fikk også med meg disse enkle smykkene fra BikBok, til bare 38 kroner. Alle smykkene kostet 19,- også hadde de i tillegg 3 for 2 så det synes jeg var en god deal. Har brukt smykket med sirkelen på i dag, og det er så søtt mot en strikket genser. 

Resten av kvelden har jeg faktisk ingen planer så jeg tenkte å få unnagjort litt bloggarbeid, hørtes jeg ikke proff ut nå? Hehe. Neida, jeg har tatt noen bilder i helgen som skal brukes i et par innlegg så jeg tenkte jeg kunne forhåndsskrevet litt. Da slipper bloggen å stå urørt til jeg kommer hjem fra jobb. Det synes jeg var en god idé! Håper dere får en fin kveld videre ♥

Hva synes dere om innkjøpene?

– Sara 


#newin #innkjøp #lindex #bikbok #blonder #smykker #shopping #mote #klær #fashion 

Antrekk: 25.01.15

Hei igjen! Jeg lovte å titte innom dere en gang til i kveld med en antrekkspost, så her kommer den. Det ble en god styrkeøkt med Vilde i dag, jeg merker godt at det ikke har blitt så mye styrke i det siste, så i morgen kommer jeg vel til å gå rundt som en gammel dame! Men nå er det tid for antrekk! Dette er skikkelig komfy og jeg synes det passer fint til hverdags, men også hvis man skal pynte seg litt. Jeg hadde dette på meg i går da vi spiste hos Vilde, håper dere liker det ♥

Genser fra BikBok // Bukse fra H&M // Sko fra Nelly (adlink) // Smykke fått i gave 

Sånn, da skal jeg sette meg å nyte en kopp gløgg (jeg kapret meg en liten flaske forrige uke, hihi) og lese litt blogger. Så får dere ha en fin kveld videre ♥

Hva synes dere?

– Sara 


#antrekk #outfit #mote #fashion #nelly #bikbok #strikk #knit #komfy #hverdag 

Oppskrift: green detox juice

God søndag! I går koste jeg meg så mye hele dagen at jeg ikke rakk innom her. Først var jeg en tur hos Tone Lise Akademiet og plukket med meg noen fine godbiter der (viser senere), så koste Vilde og jeg oss med et lite kafé-besøk og litt shopping. Etter det dro Matias og jeg til Vilde hvor vi hadde indisk-aften og så på film. FY søren så god maten ble! Vi lagde tikka masala og det er jeg nødt til å lage igjen snart, for det må dere få oppskrift på. Det ble med andre ord en veldig vellykket kveld, og endelig fikk jeg sett den første Hunger Games filmen! Den var jo ganske bra, så da får jeg bare fortsette med de andre også.

Men nå hadde jeg ikke tenkt til å skravle hull i hodene deres, jeg tenkte kanskje dere ville ha en juiceoppskrift igjen? Denne gangen er det er en grønn detox-juice, med blant annet spinat og ingefær dere får. Perfekt morgendagens frokost !

Ingredienser til én person

          ♥ 1 grønt eple

          ♥ 1 stor kiwi 

          ♥ 1/2 sitron

          ♥ 1/4 agurk

          ♥ En god klump fersk ingefær

          ♥ 2 never spinat

 

Juice alt sammen i en juicemaskin, men husk å pakke spinatbladene tett sammen og legg det mellom de andre bitene. Da får du med det mest mulig av bladene. 

Med kiwi og ingefær som gjør godt for fordøyelsen og eple, sitron og spinat som fungerer rensende er dette en juice som virkelig gjør godt for kroppen. Den er ganske syrlig på smak, men det er jo godt med en liten oppkvikker på morgenkvisten? Hvis du ønsker å gjøre den søtere kan du bytte ut de grønne eplene med søtere epler og ta i fler av dem. 

Slik så altså min frokost ut i dag, chiapudding med blåbær og en frisk juice. Og om ikke lenge skal Vilde og jeg avslutte uken med en treningsøkt. Veldig deilig! Hvis det ikke blir for sent kommer det en oppdatering til i kveld, men dagens antrekk! Det er jo så lenge siden sist, så håper dere vil ha det! 

Ha en fin søndag så lenge ♥

– Sara 


#oppskrift #hjemmelaget #juice #juicing #sunt #kosthold #spinat #ingefær #sitron #femomdagen 

Hva heter du på Instagram?

God helg! Jeg har ikke delt Instagram-bilder på bloggen så veldig ofte, mest fordi jeg ofte bruker bilder fra bloggen på Instagram og fordi jeg føler kontoen min ser så rotete ut. Den siste tiden har jeg dog prøvd å gå for en litt lysere stil på bildene mine, i tillegg til at jeg legger ut litt bilder som ikke bare kommer fra bloggen. Jeg tenkte derfor å dele noen av de siste bildene mine med dere, og hvis dere har lyst til å følge meg heter jeg sokbibi!

Med det vil jeg ønske dere en riktig god fredag! Håper dere har hatt en fin start på helga ♥

Legg gjerne igjen Instagram-navnet ditt i kommentarfeltet så sjekker jeg den ut! Nye folk å følge er alltid supert! 

– Sara 


#instagram #insta #photo #foto #bilder #sokbibi