Bildedryss: Mote med mening

Hei! Nå sitter jeg å skravler med Anna og Vilde, vi har akkurat vært å spist lunsj på Villa Paradiso og snart skal vi gang med makronlaging. Jeg rekker dessverre ikke å skrive så mye nå, men jeg tenkte jeg kunne dele noen bilder fra gårsdagen. Jeg var som sagt med Polhem PR på eventet Mote med mening så her er litt bilder ♥

Det var veldig gøy ta bilder, selv om det ikke var så lett å få gode bilder når de var i bevegelse. Men jeg fikk øvd meg i hvert fall! Også var det jo veldig gøy å se på showet! 

Håper dere får en fin lørdag ♥

– Sara 


#mote #fashion #motemedmening #fashionshow #moteshow #event 

Bildedryss: Vixen Blog Awards

Hei! Jeg rakk jo så vidt å nevne for dere at jeg skulle på Vixen Blog Awards, jeg vant nemlig billetter dagen før så det ble litt knapt med tid. Antrekk måtte jeg bare finne i eget klesskap, men jeg koste meg utrolig mye og jeg gjentar gjerne det her neste år også! Her kommer jeg med en liten update fra gårsdagen ♥

Anna og jeg startet kvelden med litt sminking og mojitos hjemme før vi tok turen ned til Hotell Continental. Der var det pre-party før selve awarden skulle starte, og vi fikk servert herlig fingermat og bobler i glasset. Det var nesten litt skummelt for så fort glasset var tomt kom det noen å fylte på for oss! Det ble derfor litt for mange glass, men jeg drikker veldig sjeldent så synes det var innafor. Jeg fikk også endelig hilst på Emilie og Rockstar Charlie. Det ble bare et kort møte, men det var hyggelig å se de i virkeligheten! Jeg hadde håpet på å møte Emilie og Rockstar Charlie igjen senere på kvelden, men med så mange mennesker er det ikke så lett å finne noen. Søte Agnes Lovise fikk jeg også sagt hei til, veldig hyggelig! 

Dette var faktisk det eneste klare bildet jeg klarte å ta av oss på pre-partyet! Det var ikke veldig bilde-vennlig lys der så det er ikke så mange blinkskudd dessverre. Jeg burde kanskje dristet meg til å ta på blitzen, men jeg lot de andre ta seg av det!

Nam! Maten vi fikk servert smakte som sushi i en litt annen forkledning, var ikke det her kreativt? 

Det lå masker og morsomme effekter vi kunne ta bilder med på bordene, men tror du noen av bildene ble bra? 

Fineste Anna som ble med på så kort varsel! Det var så koselig at hun kunne bli med ♥

Fine detaljer på lampene. 

Et speilselfie må man jo ha! 

Her uttrykker jeg hvor kleint jeg synes det var å bli tatt bilde av med så mange flinke bloggere til stedet. Selv om Anna var kjempegrei og tilbød seg å ta bilder av meg hele kvelden kjente jeg at det ble litt for flaut! Jeg angrer litt på det nå da, men kanskje neste år! Hehe 

Så var det tid for selve utdelingen, det åpnet med litt musikk før alle de 17 kategoriene ble delt ut. Det var en morsom konferansier og flotte utdelere som gjorde showet gøy å se på. Også var det veldig mange fine bloggere som var nominerte! Mange verdige vinnere, selv om ikke alle mine favoritter nådde helt opp. Vi fikk også fantastisk fine goodiebags med mye forskjellig. Gleder meg blant annet til å teste ut tingene fra Dr. Hauschka og Smilelab-stripsene! 

Årets herreblogg! 

Årets instagram og årets moteblogg.

Årets kjendisblogg og årets blogg. 

Årets beste outfit of the day og livsstilsblogg. 

Det var en utrolig morsom kveld som endte litt for sent. Det ble en liten tur innom after-party etter utdelingen hvor jeg møtte på ei av de hyggelige jentene fra praksisplassen min. Så jeg var vel ikke i seng før nærmere 3. Heldigvis er det ikke slike arrangement så ofte da. 

Var du på utdelingen i går?

– Sara


#vixen #vixenblogawards #vixenblogawards2014 #prisutdeling #blogg #blogger #bloggere 

Oppskrift: chiapudding med blåbær

God lillelørdag! Jeg har hatt lyst til å prøve å lage chiapudding i evigheter nå, men har aldri somlet meg til å kjøpe inn frø. Nå har jeg endelig fått bestilt meg en pose, kjøpte min på iHerb for en billig penge, men man kan også kjøpe det i norske helsekostbutikker. Håper dere liker oppskriften ♥

Ingredienser til én person 

          ♥ 2 dl mandelmelk 

          ♥ 4 ss chiafrø

          ♥ 2 ts yaconsirup (eventuelt honning)

          ♥ Blåbær eller andre ting til topping 

Ha alt sammen unntatt toppingen i et glass og sett det kjølig noen timer, du kan gjerne la det stå natten over. Husk bare på å røre i koppen et par ganger mens det står. 

Dette var frokosten min på søndag, oppskrift på juicen fikk dere da, men her er den igjen hvis noen er interesserte. 

Nå sitter jeg på jobb å blogger i matpausen, jeg fikk nemlig litt dårligere tid i går enn planlagt så jeg må skrive litt her. Jeg måtte finne antrekk til Vixen Blog Awards, for gjett hvem som fikk to billetter til det i går? Litt kort varsel, men hurra så gøy det skal bli! Anna kommer til meg etterpå så fikser vi oss sammen før vi er klare for prisutdeling. Kameraet er fulladet så det skal knipses masse bilder! Jeg skal prøve å titte innom dere en tur til før vi drar, men hvis jeg ikke rekker må dere ha en fin onsdag! Kanskje jeg ser noen av dere der?

Har du smakt chiapudding før?

– Sara 


#oppskrift #sunt #juice #chia #chiapudding #blåbær #bær #kosthold #mat #frokost #lunsj

New in: lace and jewelry

God mandag! Denne mandagen var det så utrolig hardt å stå opp, noen fler som hadde det sånn? Jeg hadde mest lyst til å kaste telefonen i veggen og sove videre, men jeg tok heldigvis til fornuften. Denne uka her tror jeg uansett blir veldig bra, så en litt sløv start skal ikke få ødelegge! Vi skal på et spennende event med jobben på fredag også kommer Anna og Vilde på overnatting hos meg fra lørdag til søndag. Det skal bli så kos ♥ Nå tenkte jeg bare å stikke innom for å ønske dere en superfin uke, og for å vise hva jeg kjøpte på den lille shoppingturen til Vilde og meg på lørdag. 

Det er fortsatt en god del salg igjen i butikkene, så vi fikk med oss litt fint begge to. På Lindex plukket jeg med meg en supersøt rød blonde-bh og en grå “silketopp” med blonder som jeg hadde så lyst på i høst. Jeg tror faktisk jeg hadde den med i et innlegg om høstemote, og når den hang der på 75% måtte den jo bare bli min? 

Ser den ikke fin ut? gleder meg til å bruke den! 

Jeg fikk også med meg disse enkle smykkene fra BikBok, til bare 38 kroner. Alle smykkene kostet 19,- også hadde de i tillegg 3 for 2 så det synes jeg var en god deal. Har brukt smykket med sirkelen på i dag, og det er så søtt mot en strikket genser. 

Resten av kvelden har jeg faktisk ingen planer så jeg tenkte å få unnagjort litt bloggarbeid, hørtes jeg ikke proff ut nå? Hehe. Neida, jeg har tatt noen bilder i helgen som skal brukes i et par innlegg så jeg tenkte jeg kunne forhåndsskrevet litt. Da slipper bloggen å stå urørt til jeg kommer hjem fra jobb. Det synes jeg var en god idé! Håper dere får en fin kveld videre ♥

Hva synes dere om innkjøpene?

– Sara 


#newin #innkjøp #lindex #bikbok #blonder #smykker #shopping #mote #klær #fashion 

Oppskrift: green detox juice

God søndag! I går koste jeg meg så mye hele dagen at jeg ikke rakk innom her. Først var jeg en tur hos Tone Lise Akademiet og plukket med meg noen fine godbiter der (viser senere), så koste Vilde og jeg oss med et lite kafé-besøk og litt shopping. Etter det dro Matias og jeg til Vilde hvor vi hadde indisk-aften og så på film. FY søren så god maten ble! Vi lagde tikka masala og det er jeg nødt til å lage igjen snart, for det må dere få oppskrift på. Det ble med andre ord en veldig vellykket kveld, og endelig fikk jeg sett den første Hunger Games filmen! Den var jo ganske bra, så da får jeg bare fortsette med de andre også.

Men nå hadde jeg ikke tenkt til å skravle hull i hodene deres, jeg tenkte kanskje dere ville ha en juiceoppskrift igjen? Denne gangen er det er en grønn detox-juice, med blant annet spinat og ingefær dere får. Perfekt morgendagens frokost !

Ingredienser til én person

          ♥ 1 grønt eple

          ♥ 1 stor kiwi 

          ♥ 1/2 sitron

          ♥ 1/4 agurk

          ♥ En god klump fersk ingefær

          ♥ 2 never spinat

 

Juice alt sammen i en juicemaskin, men husk å pakke spinatbladene tett sammen og legg det mellom de andre bitene. Da får du med det mest mulig av bladene. 

Med kiwi og ingefær som gjør godt for fordøyelsen og eple, sitron og spinat som fungerer rensende er dette en juice som virkelig gjør godt for kroppen. Den er ganske syrlig på smak, men det er jo godt med en liten oppkvikker på morgenkvisten? Hvis du ønsker å gjøre den søtere kan du bytte ut de grønne eplene med søtere epler og ta i fler av dem. 

Slik så altså min frokost ut i dag, chiapudding med blåbær og en frisk juice. Og om ikke lenge skal Vilde og jeg avslutte uken med en treningsøkt. Veldig deilig! Hvis det ikke blir for sent kommer det en oppdatering til i kveld, men dagens antrekk! Det er jo så lenge siden sist, så håper dere vil ha det! 

Ha en fin søndag så lenge ♥

– Sara 


#oppskrift #hjemmelaget #juice #juicing #sunt #kosthold #spinat #ingefær #sitron #femomdagen 

Enkelt vinterlig negledesign

Hei! Nå er det kjempe lenge siden sist jeg prøvde meg på et negledesign, så nå var det virkelig på tide! Dette designet er veldig enkelt og krever kun to forskjellige neglelakker og litt negletape. Fargene kan du mikse og trikse meg etter eget ønske, men jeg gikk for hvit og lys blå denne gangen. Jeg synes disse fargene var så vinterlige og fine, er dere ikke enige? Begge lakkene er forresten fra TL-design. 

Start med å lakke hele neglen hvit, ta gjerne to strøk. Så tar du farge nummer to og så bestemmer du selv om du vil ha det feltet like stort på alle neglene eller om du vil variere litt slik som meg. Det er lettest å få en rett strek hvis du holder penselen i ro og roterer neglen. Hvis det ga mening? La fargen tørke helt før du setter på negletape i skjøten.  

Nå kom vi akkurat hjem fra en liten middags-date her. Vi har vært sammen i 6 år i dag, så vi bestemte oss for å ta middagen ute. Og gjett hvor vi endte opp? På Peppes Pizza! Haha, vi hadde lyst på noe junk begge to, så da gikk vi for det, selv om det normale sikkert ville vært å gått på en litt finere restaurant. Så lenge man koser seg så er det ikke så farlig hvor man spiser. Resten av kvelden skal vi bare slappe av, også blir det nok Bloggerne på skjermen for min del litt senere i dag. 

Ser du på Bloggerne denne sesongen?

– Sara 


#nails #nailart #negledesign #negler #neglelakk #skjønnhet #beauty #tldesign #toneliseakademiet #vinter #nailpolish #hverdag 

Oppskrift: syrlig juice

Hei hei! Hvordan går det med dere? Jeg finner ikke helt tid til alt jeg vil om dagen, så jeg beklager at det er litt lite struktur på bloggen. Et innlegg her og ett innlegg der, så er det plutselig stille en dag! At dere holder ut ♥ Jeg prøver å bli litt mer strukturert slik at jeg rekker over alt jeg vil, for jeg koser meg så mye med bloggen og jeg har ikke lyst til å nedprioritere den heller. Jeg vet jo at jeg ikke er noen toppblogger som får mange sinte lesere hvis jeg ikke oppdaterer en dag, men det er aldri noen god følelse å ikke ha postet et eneste innlegg en dag. Uansett, dere kom helt sikkert ikke hit for å lese om hvor hektisk jeg har det! Jeg tenkte kanskje dere var interessert i en ny juiceoppskrift? 

Ingredienser 

          ♥ 1 appelsin 

          ♥ En god klump ananas

          ♥ En neve spinat

          ♥ Noen druer 

          ♥ 1/2 sitron 

Juice i vei!

Denne ble veldig frisk og god på smak også ser den jo skikkelig sunn ut! Jeg prøver meg stad mer på å juice grønnsaker og neste gang er det en skikkelig grønn vitaminbombe som står for tur! Disse grønne greiene smaker overraskende godt flytende, og hvis man jukser litt og slenger oppi en klump med søt ananas så blir det jo bare helt herlig! Juice er skikkelig godt til frokost, da får man seg en kickstart på dagen og det frister å fortsette å gjøre sunne kostholdsvalg resten dagen. Det høres så klisje ut, men det er jo faktisk sånn! Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å lakke negler og planlegge uka mi godt. Jeg skal ha tid til et par treningsøkter, praksis, blogg og til å møte Vilde på lørdag. Så det er bare å finne frem almanakken og overstrykningstusjene. Her skal det bli system i rotet! 

Har du mye å gjøre om dagen?

– Sara 


#hverdag #hektisk #jobb #blogg #blogger #juice #kosthold #sunt #femomdagen #grønnsaker #fukt #oppskrift

Oppskrift: kylling med spinat

God lørdag! Her kommer den lovte oppskriften, kyllingfilet med spinat og ris. Det er egentlig bare spinaten som trenger oppskrift her, og selv om det er veldig enkelt smaker det helt fantastisk! Jeg skal ærlig innrømme at jeg sjelden har benyttet meg av de sunne grønne bladene, men det skal det bli en endring på! Spinat er supersunt og ikke minst veldig godt! Det ble igjen en del spinat i posen etter middagen så det gikk rett i frokostjuicen, så spinat har mange bruksområder! Her er oppskrift på deilig tilbehør som passer godt til stor sett alt kjøtt. 

Ingredienser

          ♥ Spinat (mengden må du se an litt etter hvor mange personer som skal spise)

          ♥ 1 løk 

          ♥ 2 fedd hvitløk 

          ♥ Litt olje

          ♥ Soyasaus

Finhakk løk og hvitløk og stek det blankt i olje, ha så vasket spinat i pannen. Det kan hende du må ta i litt og litt for spinat tar ganske mye plass før det varmes opp. Stek det hele til spinater faller sammen og tilsett soyasaus etter smak. Og så enkelt var det! 

Det ser kanskje ikke veldig delikat ut, men det ble en veldig god smakskombinasjon! 

Nam! Sunt og godt! Det har blitt en del matprat på bloggen om dagen, håper dere synes det er greit? Er det ikke kjekt med litt middagstips innimellom? Juiceoppskrifter tenkte jeg også å poste litt mer av fremover, jeg holder på å prøver meg frem med forskjellige ingredienser og har kommet frem til flere gode kombinasjoner. Så hvis det er ønskelig deler jeg gjerne ♥ Hvis noen av dere har gode oppskrifter er det bare å dele i kommentarfeltet! Jeg elsker å prøve nye ting på kjøkkenet, både til middag og andre ting! 

Liker du spinat?

– Sara 


#middag #mat #kosthold #kylling #spinat #ris #sunt #oppskrift #hjemmelaget 

Oppskrift: sunnere sjokolade-popcorn

God kveld! Da har jeg offisielt startet “treningsåret 2015”, og det med å komme for sent til gruppetimen! Jeg hadde tydeligvis blingset for da jeg gikk ned til styrkesalen litt smånervøs over hvordan formen kom til å være var de andre godt i gang med timen allerede. Det begynte 15 minutter før det jeg trodde, sa da kunne jeg ikke bare brase inn. Veldig kjipt! Senteret ellers er jo ganske fullt nå så jeg endte bare opp med å ta en halvtime styrke før jeg labbet hjemover på holka. Neste gang skal jeg trippelsjekke tidspunktet før jeg drar! Hehe, uansett! Jeg nevnte i går at jeg skulle prøve å lage noe sunnere snacks og resultatet ble kjempegodt! Så her kommer en oppskrift! 

Ingredienser

          ♥ Tørka maiskorn (står i snackshylla)

          ♥ Kokosolje

          ♥ Havsalt

          ♥ Mørk sjokolade

Varm opp kokosolje i en kjele og dekk bunnen med maiskorn, husk lokk! Rist litt på kjelen underveis, slik at det ikke brenner seg. Når du merker at det ikke popper så mye lenger tar du kjelen av platen og salter etter ønske. Smelt sjokoladen og hell det over popcornet, bland godt så sjokoladen blir godt fordelt. Salt gjerne litt på toppen hvis du ønsker. Sett popcornet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet. 

Dette er midt i blinken for de som liker en blanding av salt og søtt, det ble faktisk litt Smash-aktig i smaken! Jeg orket ikke så mye i gå så jeg tok med meg resten på jobb i dag og det virket som at det falt i god jord hos alle. Dette er helt perfekt hvis man får lyst på noe søtt en kveld og man ikke har lyst til å gå løs på sjokoladeplaten. Så da håper jeg dere likte oppskriften, rop ut hvis du prøver den en dag da ♥

Hva spiser du når søtsuget melder seg?

– Sara


#snacks #godis #popcorn #sunnere #kosthold #oppskrift #hjemmelaget #sjokolade 

Oppskrift: risotto med kylling

Hei på dere! Hatt en fin start på uken? Jeg tenkte straks å begynne å lage en sein middag, det fristet ikke å begynne med mat med en gang jeg kom hjem så da ble det utsatt. I dag står det pølsegryte på menyen, veldig enkelt og godt. Denne uka har vi lagt inn en del middager i planen vi ikke har prøvd før, så det skal bli spennende å prøve. I går hadde vi for eksempel risotto, noe jeg ikke har lagd siden jeg gikk på barneskolen og hadde heimkunnskap. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor vi ikke har lagd dette før, det var jo så enkelt og så utrolig godt! Oppskriften er hentet fra Rema1000 sitt nye oppskriftshefte, men vi har gjort noen endringer. Scampien er byttet ut med kyllingfilet i tillegg til at vi har doblet mengden grønnsaker. 

Ingredienser til 2 personer

          ♥ 1-2 kyllingfileter 

          ♥ 1 rødløk

          ♥ 2 fedd hvitløk

          ♥ 1 paprika

          ♥ 1 squash

          ♥ 3 ss olivenolje 

          ♥ 125g ris (vi brukte villris) 

          ♥ 1-2 terninger hønsebuljong 

          ♥ 8 dl vann

          ♥ 1/2 sitron

          ♥ Krydder etter ønske (vi brukte pepper)

Finhakk løk (ikke i store biter som på bildet) og hvitløk, og fres det i olje til det blir gyllen. Hell den ukokte risen over i kjelen og la det steke en liten stund sammen med løken. Spe så på med varmt hønsebuljongvann litt etter litt til risen er ferdig (ca. 15 minutter).

Mens ris og løk koker kutter du opp paprika, squash og kyllingfileten i biter. Stek kyllingfileten, krydre gjerne hvis du vil det. Mot slutten av koketiden tilsetter du paprika, squash og kyllingfilet i kjelen med risen. Smak tilslutt til med sitronsaft og pepper. 

Det er kanskje ikke verdens mest innbydende rett utseendemessig, men fy så godt! Dette kommer garantert til å havne på middagsplanen flere ganger. Hvis man ikke liker squash eller paprika kan man selvfølgelig bare bytte ut det med de grønnsakene man ønsker. Og hvis du er vegetarianer er det ingen sak å droppe kjøttet heller! 

Håper oppskriften faller i smak og at dere får en fin kveld ♥

– Sara 


#oppskrift #mat #middag #hjemmelaget #risotto #kylling #grønnsaker #sunt #squash #paprika #godt