Videoblogg: innkjøp fra sommeren

DA har jeg endelig fått filmet, redigert og lastet opp innkjøpene mine for denne sommeren. Jeg har ikke kjøpt så veldig mye, så jeg tar med en liten oppsummering av alle de nye mummikoppene jeg har fått i løpet av sommeren på slutten av videoen. Håper dere liker den ♥

Hva synes dere?

– Sara 


#video #videoblogg #blogg #blogger #shopping #newin #sommer #sommerkjøp #skinnjakke #skjorte #mummikopp #mummikopper #smykker 

Tur til Vettakollen

Hei på dere! Det ble visst litt sen oppdatering her i dag, men jeg har kost meg så mye at det ikke har vært tid til overs. Dagen startet med en tur på loppemarked etterfulgt av et lite kafébesøk med Vilde. Vi fikk begge med oss noen fine, og veldig billige ting fra loppis! Endelig er loppemarkedssesongen i gang. Kan godt vise dere hva jeg fant, hvis dere vil? Da vi hadde slurpet i oss kaffen dro vi hjem for å plukke opp Matias og så bar det til skogs. Vi tok T-banen opp til Sognsvann og målet for dagen var Vettakollen. Kameraet fikk selvfølgelig være med på tur, så her er et lite bildedryss. 

Ballerina og appelsinjuice ble med i tursekken. Proviant er viktig!  

Endelig på toppen! Vi klarte å gå en stor omvei, så turen ble mye lengre enn planlagt. Det gjorde egentlig ikke så mye, med godt selskap blir det uansett gøy. 

På toppen var det kjempefin utsikt over Oslo, bare synd det var så tåkete. 

Matias sitter å filosoferer i de dype skoger. 

Sporty Spice!

Selv om det ble en litt lengre tur enn vi trodde, og selv om det begynte å regne litt på slutten var det en veldig fin tur. Det var faktisk første gang jeg har vært oppe ved Sognsvann, og jeg har bodd i Oslo i 2 år! Haha, det er jo nesten ikke til å tro! Men jeg skal si det ga mersmak, håper vi får til en sånn tur igjen snart. Nå derimot sitter jeg mett og god i sofaen med bena godt plantet på bordet og skal se ferdig Skal Vi Danse. Jeg pleier ikke følge med på det fast, men nå som Fotballfrue er med må jeg bare se. Heia henne og god lørdag til dere ♥

Hva har du gjort i dag?

– Sara 


#tur #skogtur #skogen #oslo #utsikt #venner #kos #ballerina #turkos 

Anbefaling: SmartBuyGlasses

Nå er vel de fleste enige i at sommeren er over for denne gang, men det betyr ikke at vi trenger å legge solbrillene på hylla. Solbriller bruker jeg året rundt, og det er like viktig å beskytte øynene sine mot solen på sommeren som om høsten og vinteren. Så derfor vil jeg vil tipse dere om en veldig fin nettside som selger både briller og solbriller på nett. SmartBuyGlasses heter de, og er en av verdens største leverenadør av designerbriller og solbriller på nett.

Sponset produkt

Hver gang jeg har kjøpt meg solbriller tidligere har det vært fra H&M, Glitter eller lignende steder fordi prisen er så lav. Men jeg har ikke tall på hvor mange par jeg har ødelagt, så pris og kvalitet henger helt klart sammen når det kommer til solbriller. Nok om det, over ser dere solbrillene jeg valgte. Jeg måtte gå for disse klassiske Ray-Ban Wayfarer! De er så fine, og jeg tror Matias er glad for å ha sine for seg selv fremover. Sjekk ut alle solbrillene deres fra Ray-Ban her.

SmartBuyGlasses har mer enn 180 forskjellige merker å velge mellom og prisene er fra 475 kr. Det er med andre ord godt utvalg til en veldig overkommelig pris. Brillene jeg har på bildene over her koster 886kr. Og hvis dere lurer på om brillene de selger er ekte, så ja, de er selvfølgelig det. Brillene kom raskt frem og jeg fikk veldig god informasjon på mail om hvor brillene befant seg til en hver tid. De ble til og med levert på døren, og det beste av alt er at frakten var gratis!

Du har alltid 100 dagers bytterett på brillene sine og 2 års garanti. En annen ting jeg har bitt meg merke i er at de har en fin ordning som de kaller for kjøp en, gi en. Det går ut på at for hvert solgte brillepar gir de bort et par til noe som trenger det. Sammen med Unite For Sight har de til nå delt ut briller til en verdi av over 9 millioner kroner! Det synes jeg er et godt tiltak som fortjener skryt!  

Alle som bestiller briller hos dem får med et gratis rensesett til en verdi av 150 kr. Der følger det med rensevæske, klut og en skrutrekker du kan stramme de små skruene med. 

Jeg er veldig fornøyd med de nye solbrillene mine og vet at de kommer til å bli brukt mye! Lik gjerne Facebooksiden deres for nyheter og konkurranser. 

Har du handlet fra SmartBuyGlasses før?

– Sara 


#smartbuyglasses #solbriller #sunglasses #designerbriller #designersolbriller #rayban #wayfarer #anbefalelse #anbefaling #shopping #nettshopping 

Sherri Hill pop-up event

God helg dere! I går kveld var Vilde og jeg på Sherri Hill pop-up event på Majorstua og fy så mye fint det var der! Sherri Hill selger de vakreste kjoler i alle farger og fasonger. Og selve stedet for eventet var en drøm! De hadde lånt fine, lyse lokaler av Hancokc og alt var så forseggjort. Det var et skikkelig jentete evnet med nydelige kjoler, muligheten for å bli sminket, smoothies og masse rosa detaljer. Me like! Det ble nok ingen kjole på meg i går da prisene ikke helt passer inn i min lommebok, men jeg vet i hvert fall hvor jeg skal se hvis jeg trenger en sånn kjole noen gang! 

Hvor nydelig er ikke denne kjolen her? 

Litt bobler i glasset ♥

Fine goodiebags til alle! De hadde fått inn flotte sponsorer, blant annet Elle, Makestyle og Makeupstore.

Søting ♥

Ja takk, jeg tar gjerne en sånn bryllupskake den dagen jeg gifter meg! I vinter starter de opp med brukekjoler i tillegg til alle de andre selskapskjolene sine, og det gleder jeg meg til å se! Jeg tror de kan få frem giftesyken hos de fleste jenter ♥

Etter vi hadde vært her en stund tok vi turen på Espresso House for litt mer skravling og kaffedrikking. Det er alltid koselig å være med Vilde, men vi skulle jo helst hatt med Anna også! Heldigvis er det ikke så altfor lenge til hun kommer på besøk en tur og da skal vi tre kose oss glugg i hjel sammen ♥

Var det noen fler som var innom i går?

– Sara 


#sherrihillnorge #sherrihillnorge2014 #popup #popupevent #event #oslo #majorstua #shopping #mote #fashion #kjoler #drømmekjolen #prinsessekjole #rosa #smoothie #froosh #elle #ghd #makeupstore #makestyle #hancokc #harneyandsons #batiste #goodiebag

Granola med nøtter og tranebær

Morgenstund har granola i munn ♥  Haha, jeg har litt dårlig humor i dag! Det er mange ting jeg har lyst til å lage på kjøkkenet, og granola har stått på den listen altfor lenge nå. Mange skryter av hvor godt det er og hvor lett det er å lage, så da blir jeg jo nysgjerrig. Til min store glede sto det noen fine oppskrifter i denne månedens ShapeUp, så med litt tilpasninger har jeg kommet fram til en helt nydelig granola som blir et fast innslag i frokosten min fremover! Her har dere oppskriften.

Ingredienser

♥ 250g havregryn

♥ 100g sesamfrø

♥ 170g hakkede mandler

♥ 30g hakkede cashewnøtter

♥ 50g tørkede tranebær

♥ 3 ss kokosolje

♥ 1/2 dl honning

♥ 2 ss kanel (valgfritt)

♥ 1 ss vaniljepulver (valgfritt)

Mål opp havregryn, sesamfrø og de hakkede nøttene (ikke ta med tranebærene som på bildet).

Bruk så en stor stekepanne og smelt oljen før du tilsetter blandingen. Min panne var litt i minste laget så neste gang tar jeg det i to omganger. Husk å rør godt om hele tiden slik at det ikke brenner seg.

Tilsett honningen og la det steke til blandingen blir gylden, husk fortsatt på å røre godt.

Når fargen begynner å bli gylden er den ferdig og du kan legge det over på et bakebrett for avkjøling.

Når det har kjølt seg ned tilsetter du tranebær og drysser over krydder. Mengden jeg har foreslått synes jeg ble godt, men du kan ha i mer, mindre eller bytte ut med andre kryddertyper.

Så er det bare å finne noe å oppbevare godsakene i, husk bare på at boksen må være tett. Denne oppskriften gir ganske mye granola så jeg har fylt opp to glass på størrelse med det på bildet over, pluss en liten boks ved siden av.

Da gjenstår det bare å nyte! Her blandet jeg det bare sammen med yoghurt, men du kan tilsette denne i Kesam, Skyr, Cottage cheese, Biola osv. Tilsett litt ferske bær og du har en sunn og god start på dagen.

Jeg vet jeg alltid skriver at ting er SÅ godt når jeg deler oppskrifter med dere, men jeg ville jo ikke postet de hvis det ikke var godt. Så jeg gjentar meg selv nok en gang, dette må dere prøve! Kjempegodt, rimelig sunt og veldig enkelt å lage. Granola man finner i butikkhyllene er ofte veldig dyre og proppfulle av sukker, så her har du muligheten til å lage din helt egne for en billigere penge og samtidig vite hva du får i deg. Da håper jeg dere får en strålende dag, min dag tilbringes på skolebenken ♥

Liker du granola?

– Sara


#oppskrift #hjemmelaget #granola #frokost #lunsj #tips #sunt #sunn #suntoggodt #nøtter #tranebær

Dagens fangst

God kveld ♥ Ville bare en tur innom for å ønske dere en god natt. Jeg har kost meg masse i dag på blåbærtur med Vilde. Det ble ikke så mye bær dessverre, noen hadde nok vært der før oss, men en lite boks ble det i hvert fall. Og en fin tur fikk vi jo! 

Her tar vi en pust i bakken med litt lunsj.  

En kopp med blåbær er bedre enn ingen kopp! Vilde var så snill å ga meg de bærene hun plukket også fordi hun har fryseren full fra tidligere blåbærturer. Kjenner jeg angrer veldig på at jeg ikke kom meg ut tidligere i høst, det hadde vært så deilig å hatt masse selvplukka bær tilgjengelig! Det får bli neste år, kanskje jeg får prøve å gå på sopptur isteden. Nei, nå er det snart natta her, skal opp på skolen i morgen. Ha en fortsatt fin kveld ♥

Har du plukket blåbær i år?

– Sara 


#venner #venninner #kos #gåtur #tur #skog #skogen #blåbær #blåbærtur #hverdag 

Emmy-kjolene 2014

Tidligere denne uka gikk Emmy av stabelen, og som alltid tar kjolene på den røde løperen mye av oppmerksomheten. Personlig synes jeg ikke det var veldig mange wow-kjoler i år, men jeg har funnet frem til de 6 jeg liker best. Og så har jeg selvfølgelig valgt ut de 6 jeg liker minst! Jeg har på ingen måte planer om å ta over jobben til Jan Thomas som motepoliti, men det er gøy å bedømme kjoler. 

1. Sibel Kekilli 2. Kelly Osbourne 3. Uzo Aduba

Det var mye rødt å se i år, og jeg likte begge disse røde kjolene godt. Den første er ganske enkel, men jeg falt for magebeltet som gjorde kjolen mer spennende. Den siste er veldig klassisk i formen, men den satt som et skudd på Uzo Aduba og ble en av favorittene mine i år. Kelly Osbourne sin kjole har flere magasiner dømt som en av de styggeste i år, men jeg synes faktisk den var veldig fin. Den sitter helt perfekt til henne, og fungerte godt samen med det lilla håret. 

1. Heidi Klum 2. Lizzy Caplan 3. Sarah Hyland

Kjole nummer en er igjen veldig enkel, men jeg likte godt det lille slepet, og ryggpartiet. Den svarte delene av kjole nummer to er fin i seg selv, med åpning på siden og med det hvite slepet ble den helt nydelig! Det siste antrekket var jeg litt i tvil om jeg likte helt fordi skjørtet var så stort og bulkete på noen av bildene. Men jeg endte opp med å like det, fordi det skiller seg ut fra resten. 

1. Betsy Brandt 2. Allison Janney 3. Lena Dunham 

Jeg føler meg alltid litt slem når jeg skal dra frem de som er dårligst kledd, men noen må jo få den tittelen og. Det ser ut til at Betsy Brandt har gått å funnet seg en gardin og bare surret seg rundt i den, ikke veldig fint! Kjole nummer to hadde kanskje vært fin hadde det ikke vært for den store sløyfa midt på! Det er vel kanskje ingen overraskelse at Lena Dunham havner her, hun har jo litt spesiell klessmak. Og dette ble altfor sært for min smak!

1. Sarah Paulson 2. Teyonah Parris 3. Gwen Stefani 

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om den første her en gang! Kjole nummer to kunne kanskje vært reddet om det store slepet ikke hadde vært der. Og selv om Gwen Stefani ser veldig bra var ikke dette antrekket her helt i min gate. 

Det var da mine meninger om årets Emmy-kjoler. Er vi enige om noe? Om litt skal jeg møte Vilde for å gå på blåbærtur. Håper det er noe blåbær igjen, hvis ikke får vi oss sikkert en fin tur ♥

Hva synes du om årets kjoler? 

– Sara 


#mote #fashion #kjole #gallakjole #emmy #emmyawards #kjoler #rødløper #motepoliti 

Just do it!

God kveld! Om litt tusler jeg ned mot treningssenteret for en intervalløkt på spinningsykkelen. Jeg kjenner det godt i beina etter styrken i går, men resultatene kommer ikke av å sitte på sofaen så jeg får bare bite tennene sammen. Dette ser faktisk ut til at det bli litt av en aktiv uke, for på lørdag skal Vilde, Matias og jeg gå til Vettakollen. Har aldri vært der før, men det ser veldig fint ut der! Gleder meg ♥ Ellers har jeg faktisk vært veldig effektiv i dag og både spilt inn videoblogg og laget noe veeldig godt som dere skal få oppskrift på i morgen. Men nå tenkte jeg bare å servere noen herlige inspirasjonsbilder fra We Heart It. 

Sånn, da er det bare å knyte på seg joggeskoene og gjøre seg klar! Ha en fin kveld alle sammen. 

Har du trent i dag?

– Sara 


#trening #trene #workout #inspo #inspirasjon #weheartit #treningsinspo #workoutinspo #justdoit 

Mmoothie med moreller og nektarin

Hei ♥ Forrige uke sa jeg at jeg skulle bli flinkere til å eksperimentere med smoothien min, og i dag ble det endelig alvor av det! Jeg fant frem litt av hvert og heldigvis ble det veldig godt! Jeg har blant annet brukt moreller og nektarin, noe jeg aldri har hatt i smoothie før, men det passet veldig godt sammen! Så her kommer en kjapp smoothieoppskrift til dere!

Ingrediensene er som på bildet over, men ta gjerne i litt vann så den blir litt mer flytende. Husk forresten også å ta ut steinene av morellene og nektarinen.

Blend alt sammen i en blender og du har en god og søt smoothie som metter lenge!

Min smoothie ble inntatt sammen med en kopp kaffe og Costume i dag tidlig, det var en helt grei start på dagen må jeg si! Men nå er det pensumlesing som står på planen. Det er kanskje ikke den aktiviteten jeg helst skulle gjort akkurat nå, men det er på høy tid å komme i gang! Håper dere får en fin tirsdag ♥

– Sara


#oppskrift #hjemmelaget #smoothie #frukt #banan #moreller #nektarin #havregryn #sunn #sunt #suntoggodt #femomdagen #frokost #kaffe #inspo #inspirasjon

Ukeplan: uke 35

Hei! Det ble litt stille fra meg i går, jeg var som sagt hos bestemor og bestefar og da jeg kom hjem fristet det veldig å hoppe opp i sofaen med Mad Men-maraton. Så jeg hadde en riktig så fin søndag med helt bloggfri, deilig! Men nå er jeg klar for en ny uke! Er dere? Denne uke har SiO endelig startet opp med høstplanen sin så denne uken blir treningen mye mer variert, noe som skal bli veeldig deilig! Det skjer litt av hvert annet også, jeg skal blant annet møte Vilde et par ganger. Og siden det er en stund siden jeg delte ukeplanen min med dere tenkte jeg å gjøre det nå. Jeg har fått noen spørsmål om hvordan jeg lager disse, og det gjør jeg bare i Photoshop. Jeg bruke stort sett bare Photoshop til alt, da det er det programmet jeg kan. 

Helga er forleøpig helt fri, noe den ikke har vært på lenge så det er litt godt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal fylle den med enda, men kanskje det blir en tur på søndagsmarkedet på Blå. Vi får se, noe gøy finner jeg nok alltids på! Innimellom disse tingene må jeg også få lest ferdig en pensumbok. Jeg har lånt et par av bøkene på biblioteket og om et par uker bør minst en av de være ferdig lest hvis jeg vil holde følge med forelesningene. Og det skal jeg prøve å være flinkere på i år! Men nå hamrer jeg litt vel mye på tastene her, så for å ikke gjøre dette altfor langt og kjedelig runder jeg av her. Håper dere har hatt og en knallstart på uken deres! Titter innom dere litt senere igjen ♥

Har du noe spennende på planen denne uken?

– Sara 


#hverdag #helg #ukeplan #plan #planlegge #trening #skole #venner #planlegging #mandag #nyuke