Mine guilty pleasures

Hei igjen! Jeg har lenge hatt lyst til å lage et innlegg med mine guilty pleasures, og nå har jeg endelig klart å komme på nok punkter. Jeg synes egentlig det var litt vanskelig å komme opp med guilty pleasures om meg selv! Det er jo så mye enklere å finne på sånt om andre, hehe. Men jeg tror disse passer god til meg. 

Frozen Yoghurt

De av dere som har lest bloggen min en stund nå vet at jeg er veeldig glad i frozen yoghurt! Hvis jeg får valget mellom vanlig is eller frozen yoghurt er valget aldri vanskelig, frozen yoghurt slår alt. Den beste yoghurtisen får du forresten hos Funky Frozen yoghurt etter min mening, her har de god yoghurtis og herlig topping. 


Favoritten består av pink lemonade og sjokolade med minifudge og minimarshmallows. 

Mods 

Når det kommer til musikk har jeg veldig få guilty pleasures, men stavangerbandet Mods kan vel kanskje kalles en guilty pleasure. Mods er et oppløst band som synger på stavangerdialekt med Morten Abel som vokalist. To av mine absolutte favorittsanger med Mods er Tore Tang og Gje meg litt merr. Jeg har lenge hatt lyst til å se de live og i 2012 hadde de faktisk en opptreden sammen på Viking Stadion, der fikk jeg dessverre ikke vært, men jeg håper de får til en slik konsert en gang igjen. Dere kan jo tro gleden var stor da jeg jobbet på Telenor Arna i forbindelse med 1000 colours of Rema og Morten Abel plutselig sto på scenen og fremførte Tore Tang?

Mummikopper

Dere har kanskje også fått med meg at jeg er litt over middels interessert i koppene med mummimotiv? Jeg har samlet en stund nå og tør ikke tenke på hvor mye samlingen min koster! Men det er så gøy å kunne samle på noe, også er de jo veeldig søte da! Jeg prøver å passe på kjøpe kopper på salg, da sparer jeg i hvert fall litt! 


Her er siste tilskuddet til mummikoppfamilien ♥

Kanelbolle

Når det kommer til bakevarer og sånt så er det lite jeg er så glad i som kaneboller. Jeg er generelt veldig glad i kanel og synes det passer til alt, så da sier det seg selv at kanelboller er en av de store favorittene! Hjemmelagde er selvfølgelig best, men jeg må faktisk si at Deli De Luca har noen som er utrolig gode de også! 


Kanelbollene Vilde og jeg bakte tidligere i år. Oppskrift finner du her. 

Da håper jeg dere synes dette var et morsomt innlegg, kanskje dere lærte noe nytt også? Det kan godt hende at jeg kommer på flere ting og at det blir flere slike innlegg etter hvert, jeg synes i hvert fall det var litt gøy å prøve å komme på hva slags guilty pleasures jeg har. Men nå skal jeg nyte resten av kvelden, solen bestemte seg nemlig for å titte frem litt på kvelden her så jeg skal kose meg med en Lollipop i solveggen. Ha en fin kveld dere ♥

Har du noen guilty pleasures?

– Sara 


#guiltypleasure #funfact #blogg #blogger #ommeg #morsomt 

16 kommentarer

Siste innlegg