Enkel tranebærdrink (alkoholfri)

Da Vilde var hos meg i helgen lagde vi litt drinker på kvelden, og dere skal få selvfølgelig oppskrift på det vi lagde, men vi venter vel til lørdag med den? I dag tenkte jeg heller å dele en alkoholfri-drink med dere, som kan nytes hvilken som helst dag. Dette er faktisk en av mine favorittdrikker å lage hvis jeg skal kose meg litt, og jeg velger dette over brus når som helst! Drikken er veldig forfriskende, og passer egentlig perfekt til varme sommerdager. Selv om det er lite som minner om sommer om dagen er det er jo lov å drømme seg bort! Så finn deg et glass å miks deg en liten bit av sommer!

Ingredienser:

  • Tranebærjuice
  • Kullsyrevann
  • Isbiter

Det er helt nydelig å bytte ut tranebærjuicen med eplejuice hvis du ikke liker tranebær!

Fyll glasset du skal bruke ca. 1/3 full med tranebærjuice, tilsett noen isbiter og fyll opp resten med kullsyrevann. Hvis du synes drikken blir for svak eller sterk tilsetter du bare mer juice eller vann.

Hvis du skal arrangere et alkoholfritt arrangement er det jo litt gøy å kunne servere litt andre ting enn bare brus. Dette kan for eksempel være en fin velkomstdrikk! Pynt gjerne glasset med en sukkerkant, eller frisk frukt hvis du ønsker det. Hvis du ønsker å ha alkohol i denne er det sikkert mulig, jeg har dog ikke prøvd selv så jeg kan ikke garantere at det blir bra.

15 kommentarer

Siste innlegg