Årskavalkade: del 3/3

God søndag! Har dere hatt en fin helg? Jeg kom for ikke lenge siden hjem fra en veldig hyggelig overnatting med Vilde og Anna. Vi koste oss med matlaging og skravlekvled i går. Det var så kos ♥ Nå tenkte jeg det var på tide å poste siste del av årskavalkaden for 2016! Det er litt rart å skulle oppsummere noe som ligger så nært i tid, men desember må selvfølgelig også få være med! Så her kommer september- desember. 

September

I september var jeg på en veldig fin Oslotur med Anna og Vilde. Vi besøkte matfestivalen Matstreif, gikk litt rundt i butikker og koste oss på Aker Brygge. Det var nydelig vær og dagen kunne ikke vært bedre, med unntak av den litt snåle busspassasjeren som satt bak oss på vei til byen.

Det var tid for den årlige sommerfesten på jobb, denne gangen uten utkledning. Jeg måtte dessverre jobbe litt før jeg kunne joine de andre, men resten av kvelden var veldig fin. Synne, Pre og jeg var de eneste der fra resepsjonen, men vi hadde det veldig gøy sammen 🙂

Dette var også måneden hvor jeg prøvde meg på en 30 days challenge for å endre søvnvanene mine. Det fungerte godt da jeg holdt på, men det ble dessverre ingen varig endring. Det ble veldig vanskelig å klare å holde et slikt regime når jeg jobber til så utrolig varierte tider. 

Oktober

Oktober er den store bursdagsmåneden i familien, så vi feiret både mamma og bestemors dag. Det ble tydeligvis ikke tatt noen bilder disse dagene, så vi hoppe videre til neste begivenhet i den tiende måneden. Det var konsert med Jonas Alaska på Parkteatret. Matias og jeg dro inn til Oslo, overnattet på Plaza og koste oss stort på konsert. 

Resten av oktober gikk med til å lage halloweenpynt, og ikke minst finne ut hva jeg ville gå som på halloween. Jeg lagde blant annet denne minilykten,

denne halloween-inspirerte drikken,

og disse søte små gresskarene.

Jeg kom omsider frem til et kostyme, candy queen. Det ble ikke helt som jeg så for meg, men gøy hadde vi det uansett!

Halloween feiret vi hos Tonje og Mari, en årlig tradisjon som alltid er veldig gøy. Folk hadde som vanlig lagd utrolig gjennomførte kostymer, og jeg gleder meg allerede til årets feiring!

November

I årets nest siste måned eksperimenterte jeg litt med gresskar, en frukt jeg såvidt har hatt et forhold til tidligere. Jeg lagde gresskarpuré som har utrolig mange bruksområder. Favorittoppskriften jeg klart å slenge sammen med gresskarpuré er nok pumpkin spice latte, dette ble SÅ godt! Heldigvis har jeg fortsatt litt puré liggende i fryseren.  

Jeg delte mine beste sparetips med dere. 

Jeg klarte å pådra meg influensa og lå derfor syk i ca. en ukes tid. Ikke spesielt gøy! I den anledning tipset jeg om en min beste te mot forkjølelse.  

November betyr movember, og da måtte jeg frem med bakebollen. Resultatet ble noen søte barte-cookies som min venninne Tonje fikk til bursdagen sin. 

Før kalenderen rakk å vise desember kicket vi igjen partysesongen med jentenes julebord. Dette ble jo egentlig det eneste julebordet jeg var på, så noen voldsom partysesong har det ikke vært, men dere skjønner greia. Vi koste oss masse med god mat og veldig hyggelig selskap. Dette håper jeg vi kan gjøre til en tradisjon, og neste år blir kameraet med! Her er antrekket jeg hadde på meg. 

Desember

Leiligheten fikk en julete oppfriskning, med nisser og røde innslag her og der. 

Jeg hadde en hel uke med oppskrifter og DIY-prosjekter på bloggen, selvfølgelig med jul som tema. Leiligheten oste av jul da jeg lagde gløgg og julegranola. 

Julepynten fikk et tilskudd med disse søte glitter-konglene og denne fine julekulen. 

Jeg ble ambassadør for Nivea, og kickstartet samarbeidet med noen julegavetips til under 200,-.  

Jeg var på julemarked i Oslo med Pre og bakte pepperkaker med mamma ♥ Veldig koselige førjulsaktiviteter! 

Lille julaften var vi hos oldemor å spiste mølje (Matias og jeg spiste grøt. Og selve julaften startet som alltid med Tre Nøtter Til Askepott, julestrømpe og den faste gjengen. Etter Askepott dro Matias og jeg til besteforeldrene hans for litt grøt. Julekvelden ble litt spesiell for oss i år, da vi måtte sende oldemor på sykehuset i ambulanse. Vi ble selvfølgelig med henne, men da det ble klart at hun måtte bli over dro vi hjem. Vi fikk åpnet litt gaver, og hadde en hyggelig kveld sammen likevel. 

Nyttårsaften skrev jeg akkurat om, men vi feiret også denne dagen hos onkel. Vi koste oss masse i hyggelig lag.

Det var mitt 2016! De andre to dele ligger også ute på bloggen, så det er bare å sjekke ut hvis dere er interesserte! Nå er jeg klar for å se fremover, og finne utav hva 2017 har å by på. 

Har du hatt et fint år?

– Sara


#åretsomgikk #året #2016 #oppsummering #tilbakeblikk #årskavalkade 

3 kommentarer
  1. herregud så innmair mye koselig og moro du har gjort! Kan tro det er mye bra å se tilbake på i 2016… Skjønner at det er vanskelig å holde på søvnrutiner når man jobber til så ulike tider da. Håper 2017 blir et flott år 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg