Happy Halloween!

Plutselig var det Halloween igjen, og jeg synes ikke det er lenge siden vi hadde stor feiring med pyntet leilighet og masse fine folk! I år har dessverre feiringen uteblitt for min del. Jeg kunne sikkert dratt på et arrangement her i Bergen, men for meg er det morsomste med Halloween å samle gode venner. Det kommer til å tas igjen til neste år skal jeg love dere! Jeg hadde til og med flere kostymeideer klare til årets feiring, men de får jeg nok bare spare på litt til. Når planen ikke har vært å feire har jeg heller ikke gjort eller lagd noe Halloween-relatert i år, men for de av dere som sparer feiringen til lørdag har jeg plukket ut noen bilder fra tidligere feiringer som kanskje kan være til inspirasjon. 🙂

I fjor pyntet vi hele leiligheten, og vi sparte ikke på pynten! Jeg brukte masse spindelvev, en del hjemmelagde ting også brukte jeg ting jeg hadde liggende. Veldig mange ting en har hjemme kan bli skummelt hvis du gir de en runde med sprayboksen, eller slenger over litt spindelvev og et par edderkopper. 

Ha du ting du ikke bruker lenger kan du fikse litt på det for å få det til å passe med feiringen. Disse Barbie-dukkene plukket jeg riktig nok opp på bruktbutikken, men har du en liggende fra barndommen er det jo bare å gjenbruke den. 

Du trenger selvfølgelig ikke bare gå for ekkel og skummel pynt, disse litt mer barnevennlige spøkelsene lager du med en hermetikkboks, litt spraymaling og et par plastikkposer på 1-2-3.

Og hvis du, som meg, har kastet deg over klementinene på butikken allerede kan du jo lage en søt lykt av skallet. Fremgangsmåte finner du her. 

Skal du ha ​venner over kan det være en idé å ha noe du kan servere. Brownies slår an hos de fleste, og med en liten ekstra innsats får du enkelt en Halloween-vri på stykkene.

Er tanken å ha en fest kan du enkelt lage en fin punsjbolle utav et gresskar. Husk bare å spar på så mye som mulig av innmaten, den er kjempegod å bruke i mat!

Hvis du ikke har tid til å gjøre så mye forberedelser kan du gå for litt enklere ting som “skumle isbiter”. Dette fikser du på et par minutter, oppskriften finner du her, sammen med tips om hvordan du kan lage farget sukkerkant på glass. 

Trenger du en passende drinkoppskrift kan du sjekke ut denne med bjørnebær, som jeg lagde for et par år siden. Den er like god med og uten alkohol!

Håper dere fikk noen gode ideer hvis feiring av Halloween står på planen til helga, hvis ikke vil jeg benytte meg av anledningen til å ønske dere en riktig fin kveld! Jeg har bare litt over én uke igjen i praksis nå, og det er helt sprøtt hvor for tiden har gått! Snart er det semesteroppgave og eksamen som gjelder – gulp!

– Sara


#halloween  #feiring #inspirasjon #pynt #dekor #oppskrift #inspo

5 kommentarer
  1. Mye spennende tips her, 🙂 .. vi feirer ikke dagen, så har bare tent oransje lys, men det har jeg gjort i hele oktober :)) Kos deg med siste innspurt av praksis .. Grøsselig fine bilder <3

  2. Det er ingen av de nye folke du kjenner som vil feire litt da? 🙂 Jeg skulle vært der og kledd meg ut litt med deg 😀 Jeg feirer jo ikke her egentlig, men var på halloweenparty EN gang. Gøy å kle seg ut 🙂

  3. frodith: Det er sikkert det, men har bare vært innstilt på at det ikke blir noen feiring i år. Matias er på besøk nå og, så vi finner nok på noe annet koselig ^^
   Ja, det er jo veldig gøy! Får slå på stortromma neste år :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg