Først må jeg bare si tusen takk for god respons på det forrige innlegget om økonomi! Det er så gøy å lese dere tips og erfaringer både her i kommentarfeltet og på Facebook, så tusen takk!
Nå er det tid for litt matprat igjen, for høsten er virkelig kommet godt i gang og det betyr høysesong for mange gode råvarer. Lammekjøtt, epler og rotgrønnsaker er ting jeg forbinder med høsten og som ofte står på mitt bord i høstmånedene. Derfor tenkte jeg å dele en enkel og god oppskrift på litt høstinspirert tilbehør til middagen med dere.
Ingredienser:
- Poteter
- Gulrøtter
- Kålrot
- Persillerot
- Løk
- Rødbeter
- Matolje
- Krydder etter ønske
Kutt opp alle grønnsakene i grove biter og hell over litt matolje. Dryss på godt med ønsket krydder for en god smak. Vi brukte hvitløk, chili, salt og pepper. Sett grønnsakene på 200 grader i ca. 45 minutter.
Så har du et smakfullt og høstinspirert tilbehør til maten din. I dag hadde vi svinefilet og peppersaus sammen med rotgrønnsakene og det ble en veldig god kombinasjon! Nå skal jeg straks hoppe i dusjen og komme meg i seng, etter litt lite søvn i natt skal det bli godt å få sovet skikkelig ut.
Bakte grønnsaker er så utrolig godt!
Så nydelig ut!
Det så godt ut!
Iselinn Andersen: Jaa, supergodt ^^
Jannicke: Tusen takk ^^
Karoe: Takk
Det så godt ut
Deilig og lettvint med grønnsaker på den måten
Så godt og lettvindt ut
Så herlig
Det eeeer så digg det! =)
Anonym: Slik reklame er helt uaktuelt på min blogg. Jeg er dessuten allerede medlem.
Det såg herlig ut!
namnam ^^
Ja, dette er herleg haustleg
Jeg skal lage dette i morgen
jeg bruker en “dæsj” kryddersmør oppi også 
Det så kjempe godt ut
Høres kjempegodt ut! Har ikke prøvd det ^^
Det så kjempegodt ut! Nå på høsten er virkelig rotgrønnsakene herlige i Norge. På vår blogg skal vi snart prøve oss på noen oppskrifter som andre bloggere har lagt ut, kanskje du kan anbefale en oppskrift som passer godt med vin? Ta gjerne en titt innom vår blogg for å lære om økologisk praksis på en vingård, og om de mange mytene om vin.
Ha en fin dag!
http://www.odfjellvin.com
kristinerosok: Så bra, takk!
frodith: Ja, veldig enkelt og godt tilbehør ^^
Elise: Ja, veldig ^^
Nikita:
MK: Hihi, så bra!
Lisa Marvik: Så bra, tusen takk!
tiggerlilly:
kokketor: Ja, må passe på nå mens høsten er her
Mona: Så bra, håper det smakte
Iselin Renée: Så bra, takk for det
Helly: Så bra
Det er kjempeenkelt!
Odfjell Vin: Takk
Spennende. Jeg drikker ikke vin så aner ikke hva som passer til hva, du får nesten bare kikke litt i oppskriftene mine 
Ha en fin dag
Ja, jeg liker rotgrønnsaker, og dette så kjempegodt ut
passion4lifeandtravel: Så bra, tusen takk