God lørdags ettermiddag! Nå som hverdagen er her igjen har jeg kikket en del etter inspirasjon til frokost- og lunsjoppskrifter på Pinterest, og en ting som går igjen er banangranola. Det synes jeg hørtes fantastisk godt ut, så jeg hentet litt inspirasjon fra forskjellige oppskrifter og satte sammen min egen versjon med mørke sjokoladeknapper. Banan og mørk sjokolade er jo så utrolig godt sammen! Håper jeg klarer å friste dere med denne oppskriften ♥
Ingredienser: 1,5 dl havregryn // 0,5 dl hakkede nøtter // 0,5 dl gresskarkjerner // 0,5 dl solsikkefrø // 1 medium godt moden banan // 1ts vaniljepulver // 1 ss kanel // 2 ss kokosolje // En liten neve mørke sjokoladeknapper
Bland banan og olje i en bolle, kjør blandingen glatt med en stavmikser. Bland så inn alt det tørre, bortsett fra sjokoladen før du fordeler alt utover en stekeplate dekket med bakepapir. Stek det hele midt i ovnen på 175 grader i ca. 20 minutter. Ikke glem å rør litt rundt underveis slik at det ikke brenner seg! La den avkjøle seg helt før du tilsetter sjokoladebitene. Oppbevar i et tett glass.
Denne smaksbomen av en granolaen kan virkelig anbefales som topping til yoghurt, med melk på eller rett og slett bare som snacks! Jeg tok meg selv i å småknaske litt på disse i går kveld, det er regne godisen!
Håper dere får en superfin lørdag!
– Sara
#oppskrift #mat #lunsj #frokost #musli #tips #inspo #inspirasjin #hjemmealget #vegansk #sunt #banan
Ser veldig godt ut!! 😀
Åh, nam! Dette må jeg prøve 😀
Nam, så godt!
oouh så spennende, ser skikkelig crispy og gode ut! 😀
Victoria Larsen: Denne gjorde seg veldig godt som frokost ^^
Helena: Jaa, supergod! 😀
Thale Sunniva: 😀
Vilde: Ja, granola er så digg 😀
Herlighet, det så godt ut! Jeg kunne helt sikkert spist den som snacks slik den er. Denne må jeg lage 🙂
Kjersti Holthe: Det gjorde faktisk jeg, haha! Du kan sikkert også lage granolabarer med denne, måtte bare hatt i litt mer av de våte ingrediensene kanskje 😀 Hm, kanskje jeg skal lage meg det en dag, det fristet xD