Kremet pasta med spinat

Kombinasjonen av pasta, spinat og tomat er så utrolig god. Og enda bedre blir det om du tilsetter litt parmesan og fløte! Denne retten har jeg lagd et par ganger nå og den blir like god hver gang. Enkel og kjapp er den óg! Så hvis du ikke har spikret middagsuken helt enda synes jeg du burde skrive opp denne.

Ingredienser til 2 personer: Ønsket mengde pasta // 2-3 store never spinat // 1 boks cherrrytomater // 1/2 boks matfløte // 2 fedd hvitløk // Pinjekjerner // Parmesan

Kok pastaen som anvist på pakken og hell av vannet når den er ferdig kokt. I mellomtiden steker du hakket hvitløk i et par minutter til den er mør, tilsett så tomat og la det steke et par minutter til. Ha i spinaten og vent til den begynner å krympe før du tar i fløten og pastaen. La det hele stå å putre en liten stund, og tilsett gjerne litt basilikum, oregano eller annet krydder hvis du ønsker.

Når det har stekt i noen minutter kan du ha over på tallerken og drysse over pinjekjerner og parmesan. Hvis ikke pinjekjernene er ristet anbefaler jeg å riste de litt i en tørr panne, da smaker de ekstra godt. Denne retten er god med en grønn salat ved siden av, eller akkurat som den er!

Lag gjerne litt ekstra så har du rester til lunsj dagen etter, hvitløken kommer nemlig enda bedre frem dag nummer to. Yummy!

– Sara


#mat #middag #oppskrift #vegetar #tips #inspirasjon #pasta #parmesan #tomat

8 kommentarer

Siste innlegg