Tips mot kviser

For en god stund tilbake fikk jeg et spørsmål om jeg kunne komme med noen tips mot uren hud, jeg tenkte at det kan jeg jo gjøre. Men skal jeg være helt ærlig så har jeg ikke så mye erfaring på akkurat det området. Jeg alltid vært veldig heldig og sluppet unna de verste utbruddene. Som alle andre får jeg selvfølgelig en kvise her og en kvise der, men aldri mange og de er sjelden vonde. Unntakene er i perioder med mye stress, sånn som nå før alt falt på plass med flyttingen. Vi måtte ut der vi bodde og vi slet med å finne noe nytt, så med det stresset kom dukket det opp kvise etter kvise i pannen. De var store og gjorde skikkelig vondt, så jeg ble litt småfortvilet og prøvde å rense og pleie huden etter alle kunstens regler.

Det var da ei venninne tipset meg om et genialt produkt! Det er litt morsomt for Kylie Jenner snappet at hun brukte disse for et par dager siden. Om man bør ta det som et kvalitetsstempel skal jeg overlate til dere, men jeg har i hvert fall bare hørt positive ting om disse to.

Merket er Mario Badescu, og dere har kanskje hørt om det hos diverse Youtubere? Jeg fikk låne buffering lotion og drying lotion og testet de ut over et par dager. Buffering lotionen skal man egentlig kun bruke annenhver dag fordi den er så sterk, men siden jeg måtte levere den tilbake brukte jeg den to kvelder på rad. Etter at huden var renset smurte jeg et tynt lag med den over kvisene så gikk jeg over de verste kvsiene med drying lotion.

Drying lotionen skal som dere sikkert skjønner av navnet tørke ut kvisene. Det er viktig å ikke riste flasken først, men bare stikke en q-tips til man når den rosa delen og så dra den opp igjen. Da får man en rosa “krem” som påføres og som tørker etter et par minutter. Denne bør man ha på om kvelden så den kan virke hele natten. Det er også greit å nevne at begge produktene lukter ganske stramt, men man skal som sagt påføre om kvelden så det gjør ikke så mye.

Sjarmerende, ikke sant?

Jeg har en dårlig vane av å pille på kvisene og lage sår, så her er det dessverre et par av de. Men de andre kvisene var blitt mye, mye mindre etter to dager med disse to produktene. Dessverre blusset den ene opp igjen da jeg sluttet å bruke produktene, så man trenger nok noen dager for å ta helt knekken på dem.

Jeg har som sagt fått låne disse produktene av en venninne og har ikke blitt sponset på noen som helst måte! Dette er produkter som faktisk fungerer, og jeg håper tipset kan komme godt med til dere som sliter mye med uren hud. De er ikke veldig dyre heller, buffering lotion koster rundt 180,- og drying lotion koster rundt 150,- Skal dere velge bare én av dem ville jeg gått for drying lotion, den kommer jeg til å klikke hjem selv, for sikkerhets skyld.

Har du prøvd noe fra Mario Badescu før?

– Sara


#skjønnhet #beauty #velvære #kvise #urenhud #hud #hudpleie #akne #mariobadescu #tips #anbefaling

7 kommentarer

Siste innlegg