Hvor ble det av meg?

Jo her er jeg! Hvordan er det med dere? Til å ha vært stille fra meg så lenge er det overraskende mange mennesker som fortsatt titter innom denne bloggen daglig. Det er selvfølgelig veldig hyggelig å se, men det gir jo også et snev av dårlig samvittighet. Nå skal det sies at jeg ikke akkurat har ligget på latsiden i det siste, å ta en mastergrad tar visst litt på har jeg merka! Men samtidig er det lærerikt, spennende og ikke minst utfordrende på en god måte. Jeg ville egentlig bare innom for å komme med et lite livstegn og en liten oppsummering siden sist. Så er planen å komme med litt mer regelmessige innlegg fremover.

Tiden har i hovedsak gått med til studier, med lesing, oppgaveskriving og nettseminar. Studiesamlingene på Hamar har gått greit så langt, men det er klart det er litt slitsomt å måtte stå opp grytidlig og bruke 13 timer til sammen på forelesninger og reise per dag. Heldigvis er det ikke så mange samlinger, så det går fint. Denne uka har vi tre dager med samling, (vanligvis er det bare to) så det kan bli spennende.

Under forhåndsvalget arbeidet jeg som valgfunksjonær, for å tjente noen ekstra kroner mens jeg ventet på at studiet skulle starte opp. Jeg har vært på loppemarked, høstmarked, vært på sopptur, vært på tre ulike show, vært på quizkvelder, vært med på en demonstrasjon, pusset opp stuebordet, snart strikket ferdig et par sokker og en lue, lært meg å hekle og kjøpt meg symaskin. Selv om det ikke har føltes sånn har jeg jammen rukket mye siden sist. Nå blir det fullt fokus på de siste to innleveringene dette semesteret og så er det bare å starte puggingen til eksamen.

Kameraet har ikke vært noe særlig i sving i det siste, så det får greie seg med noen bilder fra Instagram Story. Håper som sagt dere har det fint, også kommer jeg med oppskrift på ansiktsmaske i løpet av uka.

2 kommentarer
  1. Koselig å se deg igjen da..<3 Har en del dagers opphold mellom blogginnlegg for tiden jeg også..men sjelden mer enn ei uke.. Hyggelig å se litt av hva du "pusler"med.. og det var jo en del ulike ting 🙂 Klem og gode ønsker til deg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg