Oppskrift: Halloween-punsj

Det blir ingen skikkelig fest uten punsj! Eller jo, det blir det, men punsj er alltid innafor! Jeg har derfor googlet rundt etter en punsj som ser skummel ut, men samtidig smaker godt. Mange av de skikkelig skumle Halloween-punsjene har ingredienser man ikke får tak i her i Hønefoss, så jeg var nær ved å gi opp hele punsjen. Men så kom jeg over en oppskrift som hadde ingefærøl og lime i seg, og det er jo så godt. Så da kombinerte jeg like gjerne et par oppskrifter, og resultatet ble den her. Så veldig skummel er den ikke, men smaken er vel viktigst! 

Du trenger: 7 dl tranebærjuice // 7 dl ananasjuice // 1 l ingefærøl // Sprit etter ønske // Saften av 1/2 lime // Isbiter // Limeskiver til pynt

Bland først sammen tranebærjuice, ananasjuice, sprit og limesaft. Ha så i ingefærølen og bland forsiktig, fyll på med isbiter og limeskiver. 

Denne punsjen ble så god! Jeg hentet som sagt inspirasjon fra diverse oppskrifter jeg fant på Pinterest, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet! Håper den slår an på festen i kveld 🙂 Punsjen kan selvfølgelig lages uten alkohol, slik at den passer for alle! Håper det smaker 🙂 

– Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#punsj #drikke #fest #halloween #hjemmelaget #gresskar #tips #inspirasjon #halloween2017mood 

Hei hei. Jeg heter Sara, er 29 år, og bor på Tyristrand sammen med kjæresten min. Jeg er utdannet lærer, men holder for tiden på med en master i digital kommunikasjon og kultur. Målet mitt er å leve så miljøvennlig som mulig, så på denne bloggen vil du finne en god blanding av oppskrifter, DIY-prosjekter, tips osv. med en miljøvennlig vri. Håpet er at jeg kan inspirere andre til å bli litt mer miljøvennlig. Håper du liker deg her :) Kontakt: [email protected]
Posts created 561

6 thoughts on “Oppskrift: Halloween-punsj

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top