Serietips: Stranger things

Den siste uken har Matias og jeg oppdaget en serie på Netflix som vi ikke har klart å rive oss bort fra. Den heter Stranger Things og kom ut i juli i år. Den har visst fått veldig god kritikk, men selv hadde jeg ikke hørt om den før Matias foreslo at vi skulle se den. Det har bare kommet ut en sesong foreløpig på 8 episoder, så vi så gjennom den på et par dager. Vi likte den supergodt begge to, så jeg fikk lyst til å anbefale den videre til dere. 

Serien er satt til 80-tallet og handler om en vennegjeng hvor den ene av guttene en kveld forsvinner på mystisk vis. Lokale politistyrker settes på saken, samtidig som vennegjengen holder på med sin egen etterforskning. Moren på sin side er overbevist om at hun kan kommunisere med sønnen sin gjennom elektrisitet, og ender opp med å henge opp en haug av julelys i håp om å finne ut hvor han er. Samtidig som dette skjer dukker det også opp en ukjent jente, med evner uten om det vanlige. Det begynner å skje mange mystisk ting i den lille byen og etter hver som handlingen utspiller seg avdekkes det skremmende ting knyttet til et forskningsområdet i nærheten. 

Jeg synes de har lukket ut utrolig gode skuespillere, spesielt barna er jeg utrolig imponert over!

Jeg har ikke lyst til å røpe for mye av handlingen, men jeg håper jeg har fortalt nok til å gjøre dere interessert i å sjekke ut serien. Personlig var jeg litt skeptisk til serien da jeg hørte hva den handlet om, men man skal virkelig ikke dømme boken etter omslaget! Så jeg håper at de av dere som ikke har sett den benker dere til med Netflix i kveld, dette er en serie verdt å få med seg. Jeg gleder meg allerede til sesong to!

Har dere sett Stranger things?

– Sara


#underholdning #tv #tvserie #serie #tips #netflix #anbefaling

7 kommentarer

Siste innlegg