Julegavetips: til damene

God morgen fining! Jeg har lenge hatt lyst til å lage en liten julegaveguide til dere, så nå har jeg endelig fått ut fingeren. Har kommet frem til at jeg vil lage ett innlegg for damene og ett for gutta, tenker det er den enkleste inndelingen. I tillegg vil jeg lage et innlegg som er litt mer på budsjett, med litt tips til hjemmelagde ting blant annet.

♥ Undertøy 

Undertøy er noe de fleste jenter setter pris på å få, og i tillegg et dette noe man alltid har brukt for. Finn noe fint og eksklusivt undertøy, kanskje fra den nye kolleksjonen til Kappahl i samarbeid med Fifty shades of grey? Husk å få med byttelapp, i tilfelle du bommer på størrelsen, BHer skal helst sitte perfekt for at de skal gi riktig støtte.

♥ Leppepomade

Leppepomade i seg selv er kanskje litt kjedelig, men det finnes så utrolig mange fine gavesett. Har sett så mange fine i år, så tror dette skal opp på min ønskeliste. Er ikke disse gavesettene til EOS kjempesøte?

♥ Abonnement på magasin

Hva med å gi et abonnement på et spennende magasin? Kanskje vet du om et spesielt magasin den som får gaven liker godt, ellers velger du bare ut et magasin som passer til interessene. Ofte følger det også med fine ekstra gaver når man tegner abonnement, perfekt julegave!

♥ Toalettmappe

En fin og lekker toalettmappe gjør det å oppbevare sminke og andre skjønnhetsprodukter til en drøm. Disse fra Lulu’s er i tillegg utrolig dekorative som ikke akkurat er noe minus. Kanskje samler personen du skal kjøpe til på en bestemt farge?

♥ Kosetøy

Er det noe man aldri får nok av så er det behagelig kosetøy! Myke gode tøfler eller en søt pysj er jo perfekt når kulden setter inn og du helst bare vil hygge deg innendørs.

♥ Te

Litt god te, eller kanskje en eksotisk kaffe, er noe mange blir glad for. Dette passer like fint til mamma og bestemor som til en venninne. Prøv å gjør det litt spennende og kjøp med en fin kopp eller noe å bite i ved siden av.

♥ Sminke

Ny sminke er aldri å forakte, kanskje venninnen din har siklet på et produkt lenge? Toofaced er en utrolig lekker serie som mange makeup-artister sverger til. Alle produktene kommer i supefine bokser så de er jo nesten ferdig pakket inn. Prøv å finn merker som ikke er dyretestet så blir både dyr og mennesker glade.

♥ Hudpleie

Hva med å gjøre stas på moren din eller en venninne med et hudpleie-sett tilpasset hennes hud? Det finnes veldig mange fine ferdige gavesett der ute, eller kanskje du har lyst til å plukke ut og sette sammen en egen produktserie? Uansett hva du går for tror jeg dette vil slå an hos de fleste.

♥ Billetter 

Hvis du er litt i tvil om hva du skal gi kan kanskje billetter til et arrangement være en idé? Kanskje venninnen din har lyst til å se et spesielt band? Om du har mulighet kan du kjøpe billetter til dere begge så får dere i tillegg en kjempekoselig dag sammen. Hvis det ikke er noe spesielt arrangement du vet hun vil på kan et gavekort være tingen.

♥ Krøllstav/stylingredskap

Hvem ønsker seg ikke en krøllstav eller et annet stylingredskap? Nydelig krøller er superfint i et langt hår, så tror du ikke venninnen eller søsteren din hadde blitt glad for noe slikt? Eller kanskje en rettetang er mer i riktig gate?

♥ Bøker

Bøker er noe jeg tenker passer til de fleste, kanskje ønsker bestemor seg en strikkebok eller mamma en kokebok? Kanskje du vet om noen som har lyst til å lese fifty shades of grey, men som ikke har fått ut fingeren å kjøpt de enda (slik som meg). En god bok er i hvert fall noe jeg setter veldig stor pris på å få, og det vil stå mer enn én bok på min ønskeliste i år.

♥ Tv-serie 

Vi har alle våre favoritter når det kommer til tv-serier. Hva med å starte en samling og gi henne første sesong i yndlingsserien hennes? Samler hun allerede? Finn ut hvilke sesonger hun mangler og gi henne den.

♥ Treningstøy 

I julen er kanskje ikke trening det som står øverst på prioriteringslisten til de fleste, men på nyåret vil mange prøve å komme i form igjen etter ribbespising og late dager. Kanskje litt nytt treningstøy, en fin bag eller noen gode løpesko kan hjelpe på motivasjonen? Finn gjerne noe med litt freshe og sporty farger!

Nå har jeg prøvd å finne litt som passer til alle og tillegg prøvd å finne ting i forskjellige prisklasser. Selvfølgelig går det an å justere de forskjellige forslagene slik at det passer din lommebok. Neste innlegg kommer om noen dager, da er det gutta som står i fokus. Og husk, hvis dere handler på nett er det lurt å benytte seg av Kupongkode og Kickback! Å spare litt penger på gavehandelen uten at det går utover selve gaven skader vel ingen?

Hva synes dere om gavetipsene?

– Sara

18 kommentarer

Siste innlegg