London: Winter Wonderland

Så var det tid for å vende nesen hjem mot kalde Norge igjen. Flyet går ikke før 17.30 engelsk tid da, så vi har heldigvis noen få timer her først og god tid på flyplassen. Jeg vet forresten at jeg henger litt etter med å svare på kommentarer, skal få gjort det så fort som mulig!

Tenkte bare å vise dere litt bilder fra gårsdagen før vi legger ut på hjemreisen. Først gjorde vi oss ferdig med de siste innkjøpene i Oxford Street før det ble en lite svipptur innom Big Ben. Den må jo bare oppleves når man er her. Dette er første gang jeg får se den mens det er mørkt, veldig fint!

Videre dro vi til Hyde Park, og Winter Wonderland. Og gjett om det var fint der! Vi fant dessverre ikke noen skøytebane, men alt det andre veide opp for det.

Det var fylt opp med karuseller og fine juleboder så langt øyet kunne se.

Malin var så heldig å få en liten date med selveste julenissen!

Vi var så sultne da vi endelig kom hit på kvelden, i tillegg regnet det så vi var overlykkelige over å få bord inne på et spisested. Vel, det var kortvarig lykke! Stedet vi havnet på solgte nesten bare tyske pølser på gigantiske fat og alle satt sammen på langbord. Det høres kanskje koselig ut, men når du får verdens sureste dame ved siden av seg ble det ikke helt som vi hadde sett for oss. Menmen, neste gang spiser vi før vi kommer frem. Vil uansett anbefale alle å dra innom hvis dere først er i London! Det er utrolig mye fint å se og smake på her.

12 kommentarer

Siste innlegg