Serietips: The End of the F *** ing World

God helg! Jeg har igjen et underholdningstips til de av dere som planlegger å tilbringe litt tid inne i helga. Her hos meg er det spådd ganske fint vær hele helga, men det er jo kjekt å ha noe å se på om kvelden eller hvis det ikke frister å gå ut. Denne serien går relativt fort å se gjennom da episodene er på rundt 20 minutter og hele sesongen kun består av 8 episoder. Serien er kanskje beregnet på et yngre publikum, men med en aldersgrense på 16 år og en interessant tematikk er serien absolutt relevant for andre aldersgrupper. Stikkordene for denne serien er sær, mørk, humoristisk og mest av alt fengslende.

De to hovedkarakterene i serien er James (Alex Lawther) og Alyssa (Jessica Barden). James tror han er en psykopat og sliter med å ikke føle noen ting. Som barn stakk han hånda opp i en frityrsteker for å kjenne smerte, i tillegg liker han å drepe dyr. Nå er det tid for å gå over til noe større, et menneske – og Alyssa er den perfekte kandidat. Alyssa på sin side er en trøblete tenåringsjente som hater stort sett alt og alle. Hun virker å like James og vil at de to skal bli kjærester. De tar bilen til James sin far og stikker av sammen fra de miserable livene sine. Det hele ender opp med å bli litt av en reise hvor ting eskalerer veldig fort.  

Jeg synes serien byr på kule, troverdige skuespillere og jeg liker at vi får en kjent handling i ny drakt. De har også fått til en veldig kul sjangermiks, hvis det gir noen mening? Og for de av dere er opptatt av musikken i serier og filmer kan jeg love en bra soundtrack. Dette er en Netflix Original-serie, og alle episodene ligger ute.

– Sara


#tv #tvserie #serie #tips #anbefaling #underholdning #netflix

4 kommentarer
  1. Anna: Ikke sant! Glemte å skrive det i teksten, men likte så godt voice overen 😀 Har du sett Atypical? Har ikke sett den enda selv, men det ser ut som en ganske lik serie 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg