Halloweenpyntet leilighet

Hei! Nå er Halloween offisielt over for denne gang, og jeg lover at dette blir det siste dere hører om det fra meg i år. Jeg har bare så lyst til å poste noen bilder av hvordan jeg hadde pyntet leiligheten til Halloween. Jeg brukte litt tid på det, og da er det jo gøy å kunne vise frem. Så her får dere årets siste Halloween-bildedryss! 

Dette “avrevne” hodet var kanskje det som var morsomste å lage. Jeg var nemlig så heldig å få et frisørhode av Tonje og jobben hennes som de ikke trengte lenger. Så da var det bare å kose seg med sminke! Resultatet ble slik. 

Spindelvev ble flittig brukt, selv om det er et lite mareritt å håndtere. Den runde kuppelen i midten har forresten vært en lampekuppel, jeg kjøpte den på bruktbutikken for en slikk og ingenting. Så satte jeg et el-telys inni som jeg hadde farget oransje, det ble ganske kult lys i den. 

Mer spindelvev og edderkopper!

Dødningshoder hører jo også med, det store kule i midten fikk jeg låne av Tonje. Jeg må nok skaffe meg et sånt stort ett til neste år selv også 🙂 

Bildeveggen som ble brukt flittig på festen. Jeg klipte bare opp en søppelsekk i strimler, så festet jeg på litt spindelvev, noen edderkopper, en avkappet finger og en blodig hånd. Hånden er rett og slett bare en gummihanske fylt med bomull som bare er malt og dekker med fake blod. 

Gangen var nok kanskje “hovedattraksjonen” i leiligheten, og det første gjestene møtte. Der spilte jeg skummel musikk, hadde pyntet hele skjenken med diverse også hadde jeg lagt frem et blinkende lys som virkelig satte stemningen. Rommet var selvfølgelig helt mørkt. 

På gulvet i gangen lå det en blodig matte med blodige fotspor. Matten kjøpte jeg også på bruktbutikken for en veldig billig penge. 

Litt detaljebilder: spindelvev på bilderammer, bordene dekket jeg med søppelsekk for å skåne de, men også fordi det passet godt til temaet. Så drysset jeg over litt konfetti, kjøpt på Ebay. For å komme fra gangen til kjøkkenet måtte man gjennom sorte strimler med søppelsekk. 

Snacksbordet med punjs, kake og diverse. 

Barbiedukkene jeg lagde fikk selvfølgelig plass i stua, de ble skikkelig creepy om jeg får si det selv!

Badet vårt er superlite, og ikke så veldig godt belyst, men her ser dere hvordan jeg pyntet der. Litt skriblerier på speil og dolokket og noen edderkopper i såpen. 

Med det setter jeg strek for Halloween i år, håper dere likte bildene? Og så håper jeg dere er klare for at det snart begynner å komme litt juleinnhold her på bloggen. Jeg er i hvert fall mer en klar ♥

Hva synes du om pynten?

– Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#halloween #dekor #interiør #halloweendekor #inspirasjon #halloween2017mood 

5 kommentarer

Siste innlegg